Шофьор блъсна жена и дете на пешеходна пътека в Пловдив

Водачът на колата е тестван за употреба на алкохол и наркотици - резултатите са отрицателни

Обратно в новината

Коментари - Шофьор блъсна жена и дете на пешеходна пътека в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано няма сериозно пострадали. Понякога дори и да си спазваш ограниченията, миг невнимание, пешеходецът не е преценил, че автомобилът се движи бързо, в същия момент шофьорът се разконцентрира - причини много - от муха в колата до това да си настрои радиото, и когато тия два момента се наложат един на друг ... Но при спазване на ограниченията и внимание, няма да има сериозно пострадали.

Е ся като бърза с тая кола, стигнА ли? Да умреш дано, и без това намаляват децата в тая държава, дай да утепаме и тея дето има и ще ни работят за пенсиите. Галфон!

Понякога в живота се случват гадни инциденти (стига да не е летял с бясна скорост де), възможно е и трезвен човек без алкохол и наркотици да не е нормален в днешно време, в тоя луд, луд свят.., а може и за секунда да е изгубил концентрация, белият стават бързо.. Дано пострадалите да се оправят и дано не са пострадали тежко...

Много неща са възможни, НО в тая пародийна държава - точно това, което го даваш като пример - много много рядко...Масово се кара в последни години под влияние на алкохол, наркотици и тн, отделно за липсата на някакви норми на поведение и етика на шофиране така да се каже - няма какво да си говорим...За мен това е поредният пример на човек, на който му е дадена ей така книжката без да я е заслужил...Демокрация му е майката! И не на последно място - Бог да ги прости хората, загинали от такива нещастници...Господ си знае работата и за всеки като шофьорът ще има наказание някой ден!