Шофьор блъсна 13-годишен велосипедист и избяга, борят се за живота на детето

Два часа друг водач зад волана в областта блъсна момче на 8 г. и избяга, полицията го издирва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тежко ни, тежко... Очакваме да има някакви "органи на реда", на които да разчитаме при нужда, а то последните месеци какво се оказва? Че трябва да се пазим от тях... Полицай да блъсне дете и да избяга!? Не ми стигат думите... Тежко ни братя българи (на онези от нас, които все още сме нормални, със съвест и очакваме да се оправим). Няма нищо хубаво да видим. По пътувах доста последните години, няма такава абсурдна държава или по-скоро народ. Нещо ни е сбъркано на нас, за съжаление! Тъжно ми е, особено за децата.. Това виждат, това ще станат. Бог да ни е на помощ!

Възможните причини са много и всяка ще има обяснение,но да избягаш и оставиш безпомощното дете да умира на пътя няма човешко обяснение

а име на престъпника? и защо е тайна дали дадено лице е Осъждано?

Ако не беше избегал щях да се изненадам.

А какво прави 13 годишно дете на колело на улицата, в тъмната част на деня? Хиляда процента, че нито светло отразителна жилетка е имало, нито необходимата светлинна сигнализация на колелото.

Кара колело, има право. Това за жилетката си е засега твоя измислица. Щеше да пише, предполагам.

Тъпо! Вместо да остане на местопроизшествието, да викне 112 и да съдейства на КАТ за изясняване на инцидента (за който може да е бил виновен и велосипедистът), сега вече автоматично е обвиняем, с утежняващо обстоятелство - бягство от местопроизшествието.

Слагайте вече камери по улиците и всичко ще е точно.

хахахах нима? когато на монов бандата нападна австралиеца имаше десетина записа как и кво сее случило Изчезнаха ренгенолога също записи има и изчезнаха случаи Десетки камерите нямат файда при корумпирания съд следствие и т.нт

Ми ще избяга разбира се и аз да съм и аз ще избягам при нашите закони. Сега ще си иде вкъщи (адрес различен от личната карта) ще изтрезнее, ще го пусне дрогата и утре бодър ще отиде да се предаде, а БЪЛГАРСКАТА прокуратура с охота ще се споразумее с него за условна присъда, намалена с една трета, нищо че има 30-40 акта и му е отнета книжката.

Чалева, за пореден път обясни какво е това изречение: ”Два часа друг водач зад волана в областта блъсна...”. Колко години е трябвало да научиш, сказуемо, предлог, препинателен знак и т.н.???? Отново спрях да ти чета недоразуменията след такова изречение

Мисирски медии се надпреварват да квичат за една нация, че са Ѝ"орки". Същевременно не виждат, че орките са тук, сред и между нас - всеки ден дивашки изпълнения с каруци с ДВГ. Ботев хубаво го е казал за мършата.

Ботев(Пловдив) или Ботев(Враца)? Аман от Висшисти с претенции.

Русофили, сър!

Селяндурски тъпаци, сър!

Или друг автомобил и избяга трябва да бъде съден за неуспешен опит за убийство.

шосето не е път за крави!

Милите деца. Колкото и да им набиваш акъл в главата, те пак си остават деца и ще карат колело без да се оглеждат, и ще си гонят топката преди да спрат. Затова сме ние възрастните - да ги пазим.

Милите родители. От набиване на акъл в главите на децата им не им остава време за фейсклюк, сериали, кафенца, цигарки е т.н. общочовешки ценностни удоволствия. А, и да изпият по няколко ракии. И най-накрая в 21.30 оня досадник най-сетне разба какво искат от него и излезе да кара колело на улицата, та ги остави на мира.

"В 21.28 часа вчера е подаден сигнал за катастрофата..." Познайте как е бил разпознаваем велосипедистът по това време - фар, отражатели, жълто-оранжева дрешка...