Промени при отнемането на контролни точки за паркиране

КАТ вече няма да отнема контролни точки на шофьорите, които паркират или спират на пешеходна пътека, кръстовище или спирка от обществения транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Промени при отнемането на контролни точки за паркиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и не седнаха някои, които разбират от тия работи, да изработят един смислен , работещ закон, за движение по пътищата.Постоянно ремонти на парче, никакъв контрол и никакъв респект , нито към закона, нито към органите на КАТ!

Кви пътища, кво движение... най добре да раздадат на всеки милиционер по едно кръстовище под наем и да те глобява за квото се сети...

Поредния НОН-СЕНС в територията. Я направо премахнете Правилника за движение по пътищата и наказателния кодекс и да се доизбием, които сме още тука. На който не му харесва, да си убира крушите към терминалите на летищата...

Ха така егати кефа. Петдесет кинта нищо работа...даже по вероятно да мина и с по-малко. Да го духат смотаните мързеливи бедни. Кат не знаете как се праят кинти ..мрете. Не моа ви разбера как дишате с 400-500 на месец. Честни били. Кат сте толкова морални мрънкайте си пред блока до кат ви гепа колата или ви обера апартамента. Смотаняци.

Каквото и да въведат,Българския тъпак-селяк е важно да прави чалъме!!Газ яко, ръкътъ на вънка си пипа гумата чак.Говори с джисиема!Малеееееййй къв съм тарикат. Просто племе

Същия този селяк като иде на запад и спазва правилата като поп. Изводът е, че проблема не е в селяка, а в контрола. Вместо да вкарват работещи наказания в наредбите, властимащите даже намалят съществуващите. Лично аз смятам, че глобите за неправилно паркиране трябва да са солени, защото който паркира "както му е кеф", той и на пътя кара "както му е кеф". А на пътя ще го хванат чак след като направи някоя беля, щото не знам как КАТ може да глоби за рисково изпреварване.

каквито и промени да правят е все тая.. така или иначе контрола е почти нулев

С други думи жипките модели "вагон" и "тристаен с трапезария" на тия, дето не могат да помнят повече от една цифра и слагат номера 1111, 2222 и т.н., ше си паркират на място по избор на водача.

Защо само да отменят отнемането на точки на паркиралите на тротоар/пешеходна пътека?!? Да им дават и по 20 лв' бонус, щото са пичаги!

Наказанието за спорно отнема на предимство на пешеходна пътека и на за шофиране пиян е едно също?! КОРУПЦИЯ!

Загубих бройката на промените на този закон. На всеки 3 месеца измислят нещо ново. Кипи усилен труд.

Щото който не работи няма да яде.

И не само ново, но и все по-умни неща творят творците на закони, еле на ЗДП и НК. Боже пази тая територия, Боже!

Анархията се завършва. В западните държави глобата дори е % от доходите. Тука масово махат наказания. Аз едно знам В западните дръжави има ред , защото наказанията са железни. Дори такива плебеи като българите като отидат там си правят сметката дали да нарушват закона. Как смятате че в България ще има ред? Чрез повече анархия ли?

*завършва = завръща

Далаверата с точките е измислена от автошколите, за да могат да доят шофьорите.

бе направо да отменят и глобите за паркиране на пешеходна и втора линия , така орките с джипове и бмв-та да могат да ни паркират и на главата

Абе това правителство не трябваше ли основно да организира изборите!? Досега то направи смени колкото прави едно редовно правителство т.е. всички. А сега гледам и "реформи" ще прави и то почти колкото редовното правителство "направи" за 2 г мандат. ;)

Ми е се та'а, брат, вече ми е се та'а... Отмяна на правилника за движение по пътищата, ние в свободна държава ли живеем или к'во... (ирония)

Аз предлагам да въведем данък пешеходец и велосипед. Тогава ще имате основание да предявявате претенции.

то пешеходеца е изобретение на автомобила, нали !?!

А за неправилно паркиране на легло ще се отнемат ли точки? Ще издават ли пешеходна книжка?

от неправилно паркиране КАТ може да натрупа всички необходими пари за униформи ,коли , заплати и пенсии на всички полицаи и да остане, но вместо да се хванат у работа и да въведат ред те предпочитат да пушат и да мрънкат за да им хвърлят трохи!

Парите от актове и глоби отиват в бюджета, а дали ще има за КАТ зависи от министрите.

добре бюджета и той добре ще им се отплаща , а сега от къде да им дадат!?! И пак те лапкат най много от всички министерства, а работа за 5 стинки не са свършили. Поне да се знае защо им се дава!

Колкото повече анархия - толкова по добре. Ние българи ли сме или лукови глави?

Ако закрият тия тщфлеци от КРАД... ще е най добре...

премахнете пешеходни пътеки , спирки ,тротоари , зелени площи и завои и т.н. за да е удобно на някой дебелогъз да си пие кафето на 2 метра от колата!Алоо този правилник е писан с кръв а вие се ебавате! А и като дойдат водачи от чужбина ще искате да знаят всичките ви дивотии нали!!! С кой точно синхронизирате всичките глупости които пишете с дива Индия ли или с Пакистан!?

Уви... Дори и с тях не ги синхронизират.

Да въведат отнемане на заплати на служители на МВР, които подминават такива неправилно спрели/паркирали автомобили. Обзалагам се че един неправилно спрял/паркирал няма да остане.

"КАТ вече няма да отнема контролни точки"... но пък няма да пропусне да вземе на джоб...

много тъпи са КАТ, ще си вържа козата на дирека на пешеходната пътека

Сега остава да премахнете и отнемането на контролни точки за шофиране в нетрезво състояние. А също и глобите за паркиране в средата на улицата и на пешеходни пътеки, градинки и мостове. WFT?