Биячът от ”Шейново” замразявал живи котки за вечен живот

Владимир Стоянов, който преби гинеколожка в "Шейново", е известен сред състудентите си като Владо Плацентата, а негов преподавател го описва като "опасно луд".

Обратно в новината

Коментари - Биячът от ”Шейново” замразявал живи котки за вечен живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Овце ли....Айде на бас, че е работил усърдно да си прави плаценти и е оплождал лично последователно 100 момичета. Всички са му годеници и не знаят за останалите. И сега една по една ще ги води да раждат. Още с първата е ударил на камък....

Направете филм за него - може дори сам да изиграе себе си и ще грабне Оскар. Просто в Холивуд вече са им се изчерпали идеите. Тоя даже по време на снимките спонтанно ще преобърне сюжета и ще се получи нещо още по-потресаващо. Хайде, дайте му шанс!

Плацентата се използва срещу рак. Това са стволови клетки. И още за д-р Гагова Д-р Гагова! Това беше лекарката, която следеше моето раждане! Всъщност следенето на моето раждане се изразяваше в това всеки път да ме увещава да си наема екип за раждането, който струваше 1000 лева.

Е ясно, тоя е броил 1000 лв, но е помислил, че плацентата влиза в сметката.

Ха-ха, тоя може да се разглежда като олицетворение на българската наука, особена на тази от БАН

Журналята, хайде да се извините на "бияча" защото всичките взети заедно нямате акъл колкото това момче.

Абе вие всички тук май сте от неговия психодиспансер,а?!? Не вярвам на очите си, като ви чета постовете...Боже откъде се навъди толкова умопобъркана сган?

Тоя откачалник е от ранга на РосенЧехъла ,така ,че нищо чудно ,ако лошите журналисти не го бяха оплюли един ден да стане професор ил;и президент. а сега освен за евтаназия за нищо вече не става.

Ей, Ви го на "циганина", дето го криха властите!!! Пък и те горките как да го окошарят, първо като нямат право (нали нямат право дори да пречат на такива като него да разкрият потенциала си в "алма матер"), а и второ- след погрома от подобен индивид над СОБТ в Лясковец, дето накрая излезе, че Б.Б. ги бил пратил "да убият български гражданин в дома му".(като този жалък коментар пожъна небивал успех и в точно този форум). Та те така, те.

Не средновековието не е отминало. Това може да е новият Галилео Галилей. И защото работи за спасението на човечеството, дай да го тикнем в затвора. Ето как на практика се очерня един буден ум, който не се подчинява на господарите робовладелци, как се активират един по един ДС комшии, ДС професори, няма ли и някоя ДС дойка да се обади, че е бозал майчиното мляко смесено с алкохол. Срам ме е от това тъпо племе. Що се касае за плацентата няма да му я дадат, защото една плацента на запад струва 100000$.

Едва ли има капацитета на този които си писал, ако имаше поне малко приближение до неговата мъдрост, нямаше да удари лекарката.

Майко мила! И този Франкенщайн живее сред обществото?!?

А освен обща поща имаха ли и обща жена?

ЧУДЯСЕ КОЯ СЕ Е СЪГЛАСИЛА ДА РОДИ ДЕТЕ ОТ ТОЗИ ОТКАЧАЛНИК И И ТЯ СИГУРНО Е КАТО НЕГО

На тоя само като му гледаш визиономията....!

хората няма кой да защити. но сега вече загази яко. "природозащитниците" ще го ЗАМРАЗЯТ ЖИВ

Има "човекоподобно" - има проблем. Няма "човекоподобно" - няма проблем. Действайте! Няма не означава физическо ликвидиране! Да работи без пари, само за едните дрехи и храна, в полза на общината в която живее! Под контрола на полицаи! След работа - в клетката. Утре пак така. Това е! Ще бъде хем полезен, хем неутрализиран. Така да бъде с всички умишлено изтезаващи хора и животни, по какъвто и да е начин. Това е идеалното лекарство!

Луд или не, едни ТРИ години ще му се отразят здравословни !

С.м.ъ.р.т за такива б.о.к.л.у.ц.и и о.т.р.е.п.к.и. Прочистване от всякакви луди и откачени трябва да се прави периодично. Защо сам не се замрази за идните поколения, а ще тормози животни и хора ......

Сериозно бих те посъветвал - иди да се прегледаш на мозъчен доктор. Мозъкът нещо не ти функционира добре, щом си писал луд в кавички (при това говорим за опасно луд). Едно е да правиш някакви научни (според теб) опити, съвсем друго е да стреляш по хората с пушка. Но явно не схващаш тази "тънка" за теб разлика. В цял свят учените първо ходят да учат в някакво висше учебно заведение, университет. Да, вярно и Айнщайн не винаги е получавал отлични оценки, но не е правил проблеми на преподавателите си и е завършил успешно образованието си. Съвсем различен е случая с този "учен". Науката е консервативна по същност. Нормално е голяма част от учените да се придържат към вече познатото и известното, защото от тази основа те изграждат новите елементи от науката. Не можеш да измислиш нещо ново "във въздуха". Или от нищото. Не може без да познаваш основите на науката да я надграждаш, както е конкретния случай с бияча на лекари. Това е все едно да построиш последния етаж с покрива на една къща без да си направил основите - ей така да виси в нищото. Невъзможно е! Разбери го! Или ако си направил някакви паянтови основи, къщата ще ти се срути.

Коментарът ми беше до "Ал" - 07.07.2017 10:37

Ал

Чета коментарите - всички като глутница се нахвърлят върху "лудия". Никой, обаче, идея си няма какво прави този "луд" и защо му е толкова важна плацентата. Ми ако наистина е на път да направи пробив в удължаването на живота? Някой замисля ли се за жертвите, които този "луд" е принуден да прави? Ако една гинеколожка ви провали експеримент, върху който работите от години и в който сте инвестирали целия си живот, щото решила да не ви даде плацентата, която си е всъщност ваша... няма ли да се вбесите? Някои ще ми цитират предавателят какво бил казал... Колко преподаватели в България правят наука? Науката винаги се правила от "лудите". От 50-ната предмети, които учих в университета, не повече от 5 се преподаваха на висота, а в целия университет само 2-ма, които нямах щастието да ми водят някой предмет, се занимаваха и правеха нещо реално научно, но все пак нищо ново на световно ниво. Ако някъде в България се прави наука, то това не е в университетите. У нас всичко се опорочава.

Айде, айде, или откриваш дълголетието, или не. Кво е това "на път бил"? На магистралата ли е, на селския път ли е, не ти се разбира. А пък ти да видиш, ако Ботев беше с каска и Левски с ботуши, ехееее....ти да видиш. За твое успокоение, в пандиза ще продължи с експериментите - може да е на път сам да добие собствена плацента, пък и дете...

Айде, айде, или откриваш дълголетието, или не. Кво е това "на път бил"? На магистралата ли е, на селския път ли е, не ти се разбира. А пък ти да видиш, ако Ботев беше с каска и Левски с ботуши, ехееее....ти да видиш. За твое успокоение, в пандиза ще продължи с експериментите - може да е на път сам да добие собствена плацента, пък и дете...

ти си не по-малко опасен от въпросния индивид!

ЧУДЯСЕ КОЯ СЕ Е СЪГЛАСИЛА ДА РОДИ ДЕТЕ ОТ ТОЗИ ОТКАЧАЛНИК И И ТЯ СИГУРНО Е КАТО НЕГО

изрод бил студент и са му "давали" изпити. Нямам думи! А е трябвало да е в лудница за опасно луди. Пак някой не си е свършил работата.

ох, милият, що не вземе да замрази и себе си, за да постигне вечен живот, завинаги да си го имаме такъв гениален и умен

Какви глупости дрънкаш,ни в клин,ни в ръкав.То май и на тебе багажа ти е като този на снимката със резидавата риза и тъпото лице.

симо

мдаааааа,и този е плод на евроатлнтическите ценности.....Какъв прогрес доживяхме...

Леле, майко. А ако е гениален ко праим? Много неадекватни социопати имат и постижения, а този до сега нещо дори и да удря на камък е по- добре да влезе в някакви релси, защото ще го вкарат в лудница. Пък и все пак се е намерила една жена да му роди дете, какво ще стане с това дете? Очевидно нещо не е наред с плацентата, с което някои търгуват, но чак да го поставят в състояние да се бие за отпаден материал със съмнителни свойства говорим за някаква фикция и психотична продукция. защото вече става ясно, че с тези плаценти се върти търговия под масата.

Ами те повечето серийни убийци са гениални!

значи това дете дето някоаква смахната му е родила, е всъщност заради плацентата

много точно. а тайната на вечния живот е, че няма такъв. процесите са необратими във времето. твърде нездраво е някой да иска да направи машина на времето с плацента от детето си и няколко замразени котки. нищо чудно да започне и да експериментира и с хора. бройката на "бежанците" и без това никое бхк или (без)отговорен (и за "езика на омразата") нео-либерал-фашист не я следи...

Просто садист. Нищо повече.

му е приготвил 30 сантиметрова палка , за насърчаване на "раждаемостта " в затвора ! Засега няма резултат , но опитите продължават !

България отдавна е страната на лудите, тъпаците и престъпниците. Даже чужденците със сачми в главата ги влече тук като магнит. Явно на Сатаната целта му е да усвои това парче от рая като безстопанствено.

Нема никфо доказателство че дофтурката е пребита. Немало било свидетели, ми тя ше си измисли сичкото, и после ше со докара два-три хематома и айде, бащата бил побойник. като обвинева, да представи доказателство. нема доказателство, значи човека не е виновен в побой. самия факт че медиите беха впрегнати в полза на шейново и почнаха да натрапват версията без доказателства, че той е престъпник а те са ангелчета..... Шейново крият огромни злоупотреби, и това е ясно. целата история е измислена, и сега връзки и хора са впрегнати да защитават болницата уличена в злоупотреби. Разнищи ли се историята, а прикуратурата де блее???? то болницата ше иде на международен съд и ше дължи мелиони на наклеветения човечец. Сичкото по биографията му беше клеветнически извадено и изманипулирано да звучи като рецидивист, а дофтурката която върти търговия с човешки органи, да бъде изкарана ангелче. Сега прокуратурата да разследва и двамата, не само бащата, но и дофтурката защото точно там има ноо за разследване.

Просоията ти моето момиче, ако си момиче де, е с космически измерения. Ужас направо ми се проръща

Re-Animator (1985) - IMDb The Human Centipede (First Sequence) (2009) - IMDb The Island of Dr. Moreau (1996) - IMDb

"Пита се защо някой престъпник трябва да го покажат по телевизията, за да се задействат активно властите?" Защото живеем в държавата на една некомпетентна самовлюбена нагла мутра и в нея няма ре, не се толерира културата, интелигентноста, знанието и способностите, а всичко е по мутренски - грубо, нагло, просто, брутално, вандалско, крадливо, лъжливо, престъпно!

Защото сме наивници като народ, преди избори като ни кажат, че ще оправят всички и им вярваме, и ественно те ни опрявят, но в другия смисъл. Виж например БСП всички знаят какви са крадци и какви ги сътвориха, но все пак им вярват. Даже им вярват, че ще върнат комунизма както беше преди 89-та.

Крадците от БКП избягаха в ГЕРБ, СДС, ДСБ, реформатори , рзс, ндсв и къде ли още не .... та къде и кога БСП откраднаха? И кой от БСП открадна, че аз мога до утре да ти цитирам крадливата отлюсбена БКП номенклатуран сган преляла се в други партии антикомунисти. Заблудена овца си, една от многото.

Като чета тази статия, ставам все по любопитен коя е тази жена, която е решила да роди на този изрод?

Казва се тенджерата си намира капака, така че е някоя която му пасва.

Жената с петте плаценти, коя друга!?

Това звучи като продължението на Ханибал, но в България, 2017. Може ли някой и да режисира такъв филм? Скрипта готов ли е? Това може да завърши и в Холивуд

Имаме време до следващите оскари...

dimka

Ей такива психопати трябва завинаги да бъдат затваряни в лудница. Чудя се на жената, навила се да му роди детенце!

В никакъв случай в лудницата.Да го окошарят за 10 години.Затворниците ще му видят сметката.

Задава се поредното дело в Хага. Само дето статията, целяща да компрометира набедения за бияч (понеже не е доказано, неговато дума - срещу думата на лекарката), компометира полицията, гражданското общество, образованието, здравеопазването, корупцията и пробойните на всяко ниво, тъжна картинка! Накрая ще се окаже, че лудият е по-нормален от всички останали.

Не е точно така. Имало е спор, този индивид е настоявал да получи плацентата, докторката е звъняла на шефа си. После изпада в безсъзнание и има протокол от съдебна медицина за нанесени телесни повреди. Освен това въпросният има богато криминално досие. Има си начини да се установи истината. Някога, когато не е имало камери какво са правели? Оправдавали са всички престъпници ли?

Джулия

Факти: Стоянов в задържан под стража - най-тежката мярка за задържане. "При разглеждането на мярката стана известно, че срещу Стоянов има няколко висящи дела - за случаен палеж, грабеж и за подпомагане на нелегални мигранти да пребивават в страната. Обвиняемият има и присъди, по които вече е реабилитиран. Прокуратурата: Стоянов може да извърши друго престъпление Изцяло в съответствие с позицията на държавното обвинение днес беше посочено от съда, че независимо от ранния етап на разследването, по делото са събрани достатъчно доказателства, че именно Стоянов е извършител на престъплението, за което е привлечен като обвиняем, съобщиха от Софийска районна прокуратура (СРП). На следващо място, вземането на най-тежката мярка за неотклонение спрямо обвиняемия беше аргументирано с установената посредством доказателствата по делото реална опасност същият да извърши друго престъпление. В тази насока както в пледоарията на прокурора, така и в мотивите на съда, беше изрично посочено, че високата обществена опасност на самото деяние, отличаващо се с изключителна грубост и бруталност, както и фактът, че са нанесени няколко леки телесни повреди на пострадалата, сами по себе си са в достатъчна степен обуславящи опасността Стоянов да извърши и друго престъпление. Неприключилите към настоящия момент наказателни производства, водени спрямо Стоянов, две от които в съдебна фаза, а третото на досъдебна фаза, по което разследването под надзора на СРП продължава, затвърждават високата степен на обществената опасност и на самия обвиняем. По тези съображения искането на СРП за вземане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо Стоянов беше уважено от съда като единствена подходяща мярка, която да му отнеме възможността да извърши ново престъпление, отбелязват още от прокуратурата."

Държавата никъде я няма - този трябваше отдавна да е в специализирано заведение,под контрол на психиатри.А той си живее живота,убива животни,.. а последното му изпълнение,че се опита да убие лекар !

ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ВЛЕЗЕ В ЛУДНИЦА ИЛИ В ЗАТВОРА. И БЕЗ ТЪПИТЕ ПРОВЛАЧЕНИ СЪДЕБНИ ПРОЦЕДУРИ - ТА ТЪЙ БИЛО, ТА ОНЪЙ БИЛО ... ПРЕБИЛ ЛИ Е ДОКТОРКАТА - ПРЕБИЛ! КРАЙ! ДВОЙНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ПОБОЙ НАД ЧОВЕК, ПОБОЙ НАД ЗАЩИТЕНО ДЛЪЖОСТНО ЛИЦЕ - ДОКТОР. ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИ, НАРЕД С ПОЛИЦАИ И УЧИТЕЛИ, ТРЯБВА ДА СА НЕОТСТЪПНО ЗАЩИТАВАНИ ОТ ОБЩЕСТВОТО И НАКАЗАНИЯТА ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ТЯХ ТРЯБВА ДА СА ПЕТОРНО ПО-ГОЛЕМИ. И ДА ИМ СЕ РАЗРЕШИ ДА НОСЯТ ОРЪЖИЕ И ДА СТРЕЛЯТ ВЕДНАГА ЩОМ НЯКОЙ ГИ ЗАПЛАШИ!!! ХА НЕКА НЯКОЙ ПОСМЕЕ ДА ИМ ПОСЕГНЕ!!! СТИГА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ, СТИГА "ДЕМОКРАТИЧНО" УНИЩОЖАВАНЕ НА ХОРАТА. БЪЛГАРИЯ НЕ Е КРАВАРИЯ, КЪДЕТО ВСЕКИ УБИВА ВСЕКИГО. НО ТАМ ПОНЕ ИМА ЗВЕРСКИ ПРАВИЛНИ ЗАКОНИ. И В ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА ЩАТИ - СТОЛ С "РЕОТАНИ" И УДОБНО ЛЕГЛО С "ВАКСИНАЦИИ" В ТРИ ЕТАПА.

Че я е пребил? Доказателства има ли? Стига с тези доноснически истории! По доноси на съседи и "доброжелатели" се работеше в соц-а, маса народ изгоря, основно духовенство и интелигенция! Понастоящем обаче, би следвало да си невинен до доказване на противното.

Истински филм на ужасите!!! Каква е тая жена която му е родила дете??? Той бебето може да пъхне във фризера!

Тоя май няма вид на циганин. Дано не му се размине. НА циганите обикновено се разминава освободят жена му от него поне за известно време.

ЕВТАНАЗИЯ!

Какъвто към животните, такъв и към хората...

На мен ми се струват любопитни анализите и коментарите на неговите университетски преподаватели. Какво лошо има студентите да се чувстват равни на преподавателите?... Равни са, разбира се... И разбрахте ли как се получава диплома от СУ? Знаеш - незнаеш, минаваш.... А че човека не е наред е видно...

ЙОРДАН АЛЕКСАНДРОВ СТАНА ПРОФЕСОР , ТОЗИ ЩО ДА НЕ СЕ ЧУВСТВА ПОНЕ - В БЪЛГАРИЯ СМЕ ВСЕ ПАК!!

Толкова много се каза и написа след случая - и за лекарската корупция, и за полицейската безхаберност, и за незаслужените тройки, писани във висшите учебни заведения, което е отдавна известно. Изненадах се само, колко много хора са отлично осведомени за черния пазар на плацента. А въпросът редно ли е да се пребиват хора (не говоря за самозащита) някак пак ще остане без отговор.

Нема никфо доказателство че дофтурката е пребита. Немало било свидетели, ми тя ше си измисли сичкото, и после ше со докара два-три хематома и айде, бащата бил побойник. като обвинева, да представи доказателство. нема доказателство, значи човека не е виновен в побой.

Защо са му бежанци на тоя в лабораторията му в Западен парк, ако не за експерименти? Жена му горката е разбрала какъв психопат е, но от страх живее с него. Психото е искал плацентата за да извлече стволови клетки, за регенерация на органи, а защо не и клониране. И ако е вярно това което пише в статията, тоя тип е с опасно Его и властен до степен на изватеняк.

Изумена съм, ка кмедиите по поръчка се заеха да чернят човека, който просто е потърсил законнот оси право. развалиха търговията на шейново и айде човека публично опозорен, сичко е тенденциозно изкарано за него, а дофтурката е изкарана жертва. Нема камери, побой не е доказан, но вече го спягат за 'бияч'. Какво е попречило на дофтурката да се посини и си изкара малко кръфчица, знаейки каквъ скандал ше последва, ако болницата бъде заведена на съд? Изумена съм как медиите едностранно нападнаха един човек в законното му право, и го изкараха престъпник, луд, смотаняк, слаб студент? ми не е престъпление да си слаб студент! И сичкото това, при недоказан побой? има ли доказателства, че дофтурката не се е самопребила или некой я е пребил нарочно с цел да се хвърли вината върху човека, който е извадил на бел свет далаверите на белата мафия??????? И-ЗУ-МЕ-НА-СЪМ! Здрав разум хора, немате ли? Човека просто е извадил наяве далаверите, и е истинската жертва на белата престъпна мафия! Що не протестирате тека, когато избиват възрастните ви родители, маса родилни и бебетата им измреха, други хора беха избити и увредени, и нема закон за некадърие и далавераджийство за белата мафия??????? Утре дофтура ше избие вашето семейство, пак плюйте по човека, койт ое търсил законните си права!

Ama ti naistina si izumena. Izumena i glupava.Potursil si bil zakonnoto si pravo. Haide puervo se zaposnai sus zakonite, puk posle se izumiavai.

А защо не си е потърсил законното право по законен ред?

Ми потърсил си го е - от дофтурката. И тя му е отказала. И това е нейната версия, не неговата. Тя самата е признала, че е отказала да изпълни законното му право.

Роксано пак ли се появи?Мълчи че и ти си една откачалка.

Ей така всички ги пускат с тройка от училище,университет,затвор,лудница и си се наслагва.Неуки и неможещи преподаватели,лекари и прочие.Луди замразяващи котки и биещи жени,баби,инвалиди.Резултата се вижда ясно.

Pazi Boje, pazi Bojeee...ujas y bezumie. I kakva jena e reshila da rajda ot toia. dano ne izleze ot zatvora nikoga ili po-tochno ot ludnicata. Ebati smahnatia narod.

ама май мислите че се шегувам?? The father of a 14-year-old girl who is the first British child to be cryogenically frozen fears she could be woken in '200 years' all alone in America, with no memory and no family. ----------- Бащата на 14 годишно момиче, която е първият бриранец, който ще бъде замразен се притеснява, че те може да се събуди след 200 години в Америка без спомени и семейство.

тва е сериозно и по ББС съм го гледал