Шествие на "Безсмъртния полк" и в София

Знамето на Европа беше издигнато пред президентството

Обратно в новината

Коментари - Шествие на "Безсмъртния полк" и в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛАВА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА!!!!!!!!! СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ СВАЛИЛА ФЕСОВЕТЕ ОТ ГЛАВИТЕ НИ!!!!!! СЛАВА И НА СЕГАШНАТА НЕПОБЕДИМА, МОДЕРНА РУСКА АРМИЯ, КОЯТО ЧАКАМЕ С ХЛЯБ И СОЛ ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ИГОТО!!!!!!!!

СЪВЕТСКАТА АРМИЯ, КОЯТО Е ИЗБИЛА НАД 30 000 ОФИЦЕРИ И ВОЙНИЦИ В КАТИН, КОЯТО ДО СРЕДАТА НА 1941 Е БИЛА СЪЮЗНИК НА ХИТЛЕР ...СЛАВА. ЛИЦЕМЕРНИ ПОДЛОГИ..

Съвецки простотии!!! Откачена работа.

Хората си имат история, помнят я, и почитат паметта на загиналите във войната свои родственици. Ако не беше червената армия, и всички останали борили се срещу фашисткия режим, германци, французи, англичани и т.н., сега Европа нямаше да празнува 9-ти май, като "Ден на Европа". Може би изобщо нямаше да я има, такава, какво е днес.

си имат история? А Ние? Кой воюва при Балатон и Драва? Не бяха ли български войници? Къде са техните наследници? Абе въобще, как в България се получи да има пенсионери, които да ровят в кофите? Те не са ли работили и плащали данъци в тая държава. Как така Иван Костов задължи България да плаща на американските централи 20 години, а българинът да мре. Да, трябва да има безсмъртен полк и в България, обаче не само на руснаци, а на българи. И то не на 9 май. А на 9 септември и 10 ноември. На 9 да се напомни, че 45 години нашите дядовци създаваха държава, залесяваха гори и се лишаваха за България. А на 10 да се напомни, че демокрацията не е демагогия и НПОта. Има един клип на Олег Газманов " Бессмертный полк" когато го гледах, точно това си помислих. Къде сме ние българите в тази картинка?

Да, "Безсмъртният полк" е шествие на почит към паметта на загиналите във войната, трябва да има такъв и в България. Имаме история с която да се гордеем, трябва да помним подвизите си, и никога да не забравяме хората, дали живота си за да я има България. ВЕЧНА СЛАВА!

Без съветската окупация бяхме с Македония, Западните покрайнини и Бяло море. Всичко това са наши земи. Гнусните предатели се кланят на убийците на българите избити в СФРЮ и проекта Гърция. МВР трябва да регистрира престъпниците и особено тези които водят деца.

А тези, които водят децата си на гей-парада тях какво да ги прави МВР?

Не мога да се въздържа, като пак попаднах на тези снимки. НЕ НАРОД, А МЪРША (казвам го с дълбоко съжаление). Кретени.

Единствения кретен тука си ти

Просто момче или гювендия си

Браво на българите! Догодина ще още по-масово! Смърт на фашизма!

А националСоциализма къде го забравяш. И да попитам, къде сега в България или западна Европа има националсоциализъм или фашизъм? Такива има само в путинската русия.

чества безсмъртния полк и победата над нацизма и в Ню Йорк,и в Лондон и в Торонто и където се сетите...Само в България няколко кафяви капки овоняват форума!

хубави лица, честни и открити..... " - Сила в Правде !!!! "

И кво общо има руския трикольор с втората война бе кретени? И какъв е тоя безсмъртен полк? Чуждите глупости ни превЗемат днес някакъв безсмъртен взвод, утре хелоуин,,, няма почивен ден за идиотите в тази страна

От кога българските закони не важат за руските мекерета в България?

Трябваше да ги разпръснат с маркуч с вода.

роби продожни

руски шпиони с робски дупета

Когато България е била с Германия е била на три морета. Хората са живеели богато. Идват бедните ватенки в България и променят границите на България-държавата граничи сама със себе си .Измисля се македонска нация и за малко България да изчезне под формата на сръбска федерална област.

Откъде знаеш тази глупост-как са живяли богато бе .На теб някой от бабите или дядовците казвал ли ти е какъв хляб се е продавал в магазините.Германците са ни взимали всичко!

Отврат! В центъра на София такова сборище от лумпени. Най-лошоте, че виждаме и доста ,,българи''. Пардон, не са българи, това са продажници. Да възхваляваш окупатора си, да поднасяш цветя на тези, които ПАК искат да те окупират, това го намирам за малоумие. Без извинение.

Ооо, чалми, яд ли те е, а? Продължавай, от тук нататък, все така че и повече ще има!

Не се притеснявай, как са тръгнали нещата ще има вече само гей паради, рамазан и байрям. Дано си доволен тогава.

Как не пукнаха тия промити дъртаци. Всичките са за лудницата!

Няма ли на края да каже някой - Окупираха ни !

И деца облекли в съветски униформи. Отвратително.

Поздравления за тази инициатива и на всички, участващи в марша на "Безсмъртния полк"! Това е доста оптимистично, защото показва, че всички опити да се изтрие от паметта ни истината и заслугите на Съветския Съюз и руския народ за победата над фашизма не успяха. Дай боже все по-голям отпор на лъжците и грабителите ни, дето от развита държава през 1989 г. ни превърнаха в държава от третия свят, изостанала и мизерна.

Силно българско участие в марша на "Безсмъртния полк", преминал вчера от Владивосток до Бруклин. Българските патриоти дадоха отпор срещу опитите на фалшификаторите , да пренапишат историята на Втората световна война.

Да не забравяме, че когато ИСТИНСКИТЕ антифашисти искат да се осъди Германия с декларация на Народното събрание, българските "комунисти" са против, защото тяхната светиня и рубладжийница - СССР е в съюз с Третия Райх!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ-РУБЛАДЖИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 май, който отбелязва края на Втората световна война е превърнат в ден на комунисти4еската диктатура. Защо и Президента е бил там? Той е задължен да се разграни4и от такова събитие... А има ли национален ден за жертвите на комунизма в БГ?

Президента не е бил там. Вдигането знамето на Европа и честването на деня на Европа - на това е бил Президента!

Червената номенклатура (бивша и настояща) заедно с руските другари празнуват погрома над българският народ.Дойде ли победата и свободата за България на 6 май 45г....или по-скоро си отиде ?

Кой позволява да се вее руското знаме в бълхария? Питам аз. Аве dir не можахте ли да качите още малко снимки. 97 ми се виждат малко. Русофилии от вси страни обединявайте се и вървете на майната си в сибир.

В Бълхария не знам,ама в България се вееше...

не знам, НО ТУК Е ЗАБРАНЕТО!

Комунистите изпращат на фронта срещу германците елита на армията – офицери, подофицери и войници, в по-голямата си част членове на патриотични организации. Те биват пратени на първа бойна линия, а партизани, доброволци и политкомисари стрелят зад тях. Така абсолютно безсмислено България дава 35 000 убити и хиляди инвалиди. Целенасочено по този начин е унищожена част от цвета на нациятa

Загубите на Българската армия във Втората световна война възлизат на 40 450 души. От тях убити - 8 337, ранените - 22 958, а безследно изчезналите - 9 155.

бачо, оплачи се на Хитлер и шмеркел - те започнаха войната, те ще носят греха за жертвите.

Освен, че пращат царската армия на фронта(ЗАЩОТО НЕМСКАТА АРМИЯ НЕ Е МАНДРА!!!), ами в това време те ограбват имотите на хората и избиват сума народ! Брат на баба ми бе ветеран от войната, на Драва една мина убила целия му взвод, а на него откъснала бедрото. Бил е ОФИЦЕР ОТ ЦАРСКАТА АРМИЯ!!!

Червени боклуци с промити мозъци. Този грозен паметник трябва незабавно да се събори. Окупаторската съветска войска не е никакъв освободител, а за последвалите злосторства с/у България и народа ни даже не искам и да коментирам. Отврат и погнуса!

Грозният/грозната си само ти

деца в съветски униформи - един вид педофилия по привичките на късия вожд

Леле, повече снимки нямахте ли? Що не пуснахте едно видео направо?

Навални ще ви оправи всичките като дойде на власт.

Ако дойде :) !!!

Гвардейците красиви, а смъртниците грозни!

след дълги и прецизни изчисления за броя на новите постъпления в състава на осмъртения полк стигнах до неочакван резултат! изчислил съм кой ще е последният влял се в редиците на полка смъртник! оказа се, че това ще е путин, владимир владимирович, понеже веднага след това полка ще бъде разпуснат!

Тъпо , дърто копеле----ТИ ДАЖЕ НЕ ОСЪЗНАВАШ, ЧЕ СИ НАЙ-ДОБРАТА РЕКЛАМА ЗА РУСИЯ И БСП !:))))))

еее, че как тъпак като мене ще е реклама за чистите и святи россия и бсп? трябва нещо по възвишено! като берия или лутанов, примерно!

прав е той, не е реклама за Русия, а е реклама за розовия прайд - личи му.

Съобразно снимковия материал (на Дир.бг) и Отразеното (по "наште" "медии") , но Засечено виа НЕблокнатите уебкамери : А. Рехавичко участие на Обикновени Данъкоплатци на Република България Б. ВтрещяващоМного Охрана В. обличането на Униформа от посл.Макаров - Очаквано и НаглоАрогантно Г. Невменяемостта на Вдигане на знамена Само на РФ - Втрещяващо Д. Невменяемостта на Смесване знамена СССР и РФ - Втрещяващо ...а да облекат Деца във Военни униформи - граничи с ХитлерЮгенд ! ...а да Се курдисат АчикАчик индивиди В НКВД/КГБ Униформа у Нас и то Сега - мяза на ТопПризнание че Всичко у Нас е подТозиСъщия Ботуш. ------- ...и #Кой ли Оркестрира това ?! И ! - Е ли Факт че Пак Издои Наши Данъкоплатски пари !

Професоре, де е бил дядо ви през 1944?:))))

Дедо му е бил между краката на баба му или на друга булка ахаххаха

Да ти отговоря,участват предимно партийни симпатизанти,хора от руската,белоруската диаспора,хора от смесени бракове,хора чийто предци са участвали и загинали във войната.Охрана ще има заради провокаторите тук се писа за един бабаит от Алфа.....обличането на униформи,ами пак е от хората децата на които са от руската,белоруската диаспора основно,това,че се вдигат руското/то не е само на федерацията но и на Руската империя/знаме и съветското е поради факта,че там има приемственост,победата ес счита за руска,тъй като русия е основниь и господстващ елемент в СССР,другите са субекти разбирай колонии,посланика е във униформа,защото в Русия и дипломатите и прокурорите са военизирана структура,туй с младежите в униформи на кадети от Суворовското училище в Москва е наистина странно и нямам обяснение за него.

Всеки има право да се гордее с роднини паднали в битка с фашизма. Всичко друго са приказки на комплексари и пъпчиви скинхедчета!

то убаво, ама тия по снимките, дето са им ги раздали организаторите, повече от половината са избити след победата от чичко сталин, а не преди победата от чичко хитлер!

ти там ли беше та виде? И какво значение има, избитите също са били войни, дали живота си по един или друг начин за мира в света?

Да прав си. Докато едни са се борили другите “антифашисти” предадоха народ и родина.

На рушки дирници е падало днес..,,

Гледам снимките и се срамувам, че съм българин. Толкова много народ слави поробителите си, забравили за безсмъртните български полкове, които на 9 май 1917 побеждават при завоя на река Черна превъзхождащата ги армии на сърби, италианци, французи и РУСНАЦИ. Кое е по- важно за теб българино, руския полк или безсмъртните български полкове 9-ти, 27-ми, 28-ми, 44-ти и 54-ти пеехотни и 18 артилерийски полк. Не знаете за тях? Ами как ще знаете като толкова години под натиска на Москва нищо за това велико събитие не е казвано.

не се срамувай! на 90 % от тия майчин език им е руският!

гледам изтрили ми са поста! ще пробвам пак, ама по кратко! та, първият парад на живомъртвите се е състоял на 9 май 2012г в томск! два дни по рано, на 7 май 2012г путин е избран за втори мандат. по по същото време русские станаха и силно православни. та на 9 май 2012г. започна тая нек.рофилска вакханалия, и ще приключи в деня в който путин вече няма да е президент! та да попитам, пък някой русолюбец да ми каже, ако знае де, къде ви беше признателността към дедите герои от 9 май 1946г. та чак до 9 май 2012г!

Русофобите газ пикаят... от поредни IP -та. Има от какво да ви е страх, дерзайте.

на Русия. Техния поход "безсмъртен полк" го разбирам. Но по "девети" 1944 от какво са ни "освободили"? И каква е целта на подобен поход в София? По онова време България е позорно принудена да се бие срещу своите бойни другари: Гемания. Имаше ли портрети на избитите достойни българи от комунистическите банди? Например: спомня ли си някой за Проф. Богдан Филов? Итн....

Май по-скоро си симпатизант на вкаралите България в съюза с фашистка Германия. Да ти обясня катко. В случая, поради елементарна логика няма как да видиш портерти нито на Хитлер, нито на Гьобелс нито на техни привърженици портрети.

Предлагам догодина на 9. май ти като симпатизант на ''правилните съюзници'' да издигнеш плакати на такива видни борци против фашизма и ''приятели'' на България като българомразеца Чърчил, Рузвелт, Берия, Джугашвили, Молотов, на някой сръбски партизанин или гръцки комунист, награден с орден от Партията -майка затова , че е разплакал не едно и две български семейства от Беломорието и Вардарско!

С БКП - напред! Знамето на СССР - навред! Дежа вю...толкоз много ли ви липсва комунизма?

Писна ми от демокрацията, щото нещо се изварти думата и изгуби значението си.

Не толко, а в пъти повече липсва комунизма на целия народ. Никой не мизерстваше, България просперираше, образованието създаваше умни и мислещи поколения. при тая гей-либеро-псевдокрация всичко това бе разрушено, а ежедневието се превърна в борба за оцеляване, глад, мурварлък, педИрастия, простотия, чалка, мутри, крадци .. с еднадума "АД Е как да не ни липсва комунизма? На всеки нормален му липсва.

ей, много прост и болен от комунизъм народ има в тая горка България,много...

не са много, не са и българи! това са жените на ония нескопосници дето отидоха в коми, и домъкнаха по една руска повлекана, децата им, и ония русские, дето не им стигнаха паричките като избягаха от раша, да идат по на запад от България!

а бе , то парада на полка живомъртъв приключи, и метачите вече пометоха захвърлените портрети на "любимите" дядовци "освободили" света, та да попитам, кога ще е парада на безсмъртната бригада, дето ги изтрепа сталин веднага след великата победа?? те са два пъти повече, и ще е по грандиозно!

На снимките има повече руски знамена отколкото булгарски, чуждопоклонничеството не е чуждо на българите и точно то ни разединява. На мястото на паметника на окупаторите трябва да има паметник на загиналите българи във втората световна война. Тях трябва да почитаме, а не окупаторите ни.

На ЧА се противопоставя гей парадът ?! Значи ако не си за едното си за другото?Кой русофилистик роди този гениален избор ?Аз пък съм за силна бълг.държава с български традиции и дух,с изконната ни религия,с български празници и знамена. Против празнуването на чужди победи съм,още повече,когато са наше поражение. И това ме прави достоен човек.Гейовете са тези,които искат обратното чуждопоклонници и предатели. И кога в България ще се празнува създаването на държавата през 681г. От кан Аспарух?Най големия герой ,без него нямаше да ни има,това истински наш Празник,САМИ сме си отвоювали държавата,без ничия. Помощ. Отвоювали сме я от Империята,създали сме азбука,разпространили сме религия. Това са си наши празници.както е казал Иречек ,толкова много сте дали на света,защо не се цените?

Хелоуин не може, а този маскарад може... Децата в руски униформи ме трогнаха изключително много. Егаси цирка! Задминахте кукерите в Перник...

Абе ти нормален ли си, че сравняваш ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ЕВРОПА от нацизма с изчекнати измислици за болни мозъци като хелоуин??? Или си от тех?

и поклонници на Путя първи късокраки се облечават под тази статия.

ПРИВЕТСТВАМ ОТБЕЛЯЗВАНЕТО НА 9-ТО МАЙСКАТА ПОБЕДА НАД ХИТРЕРИЗМА В СОФИЯ! СЪПРИЧАСТНА СЪМ С УЧАСТНИЦИНЕ В "БЕЗСМЕРТНИЯ ПОЛК" В НАШАТА СПРАНА! С ВЪЛНЕНИЕ ГЛЕДАМ "БЕЗСМЕРТН,Й ПОЛК РОССИИ" ОТ МОСКВА! НИКОГА ВЕЧЕ ВОЙНА!

е, да, ама това не е вашата страна! това тук е България, и ти си на гости! нашата страна, българия, няма какво да празнува, щото е от загубилите тази война, и съответно половината си територия! що не си идеш в россии, та да си празнуваш в у вас си??

Напротив, нашата е!!!

Има още шанс за България! За ужас на пишман демокраДците.

руснаци след парада ще се сервира военна железария на скара без гарнитура ! Да им е сладко!

дамла "български демократи" на днешния ден доброволци ще разнасят студени компреси по домовете.

Като гледам Нона Йотова, Янчо Таков, раззиналата се Грета Ганчева....Жалка картинка- евтини търсачи на слава и внимание. Всъщност чуждопоклонниците винаги са изглеждали трагикомично.Абе другарката Йотова едно време много виеше по седесарските митинги, каква е тази амнезия?!

Гледам Янчо без кожухче...

руски знамена, руски униформи, руски военни песни и ....комунистически знамена! прекрасно червено знаме със сърп и чук, петолъчка, и надпис българска комунистическа партия!!? това в уж свободна, демократична правова европейска България?? на 26 април 2000 г. 38- ото народно събрание прие закон закон за обявяване на комунистическият режим в България за престъпен! обнародван в Държавен вестник брой 37 от5 май 2000г. забранени са бкп, и всички символи на комунизма! защо не се спазва закона, и дали министъра на вътрешните работи ще си подаде оставката след това явно, показно и нагло потъпкване на закона, несанкционирано от подчинените му?

Виж бързо в гардероба, КГБ-еец те дебне и ще те сбара! Брзо крий се под леглото.

Аз се майтапих, а той наистина пролазил под леглото. Сега ще сънува кошмари с Дзержински, ама аз кво да направя?

Смешно е да претендирате за демократична и правова европейска България и да се опитвате по комсомолски да казвате на хората какво да харесват и какво не, кое е вярно и кое не, кое е редно и кое не е, какво може и какво не може. Първо чисто политечски закон по дискусионен за обществото въпрос е точно толкова устойчив колко и прословутия член Първи от комунистическата конституция. Днес го има, утре - не. Второ има официално регистрирани няколко БКП-та от съда, какви глупости бълнувате тука за "забрана"? Трето крайно време е някои хора дето се обявяват за демократи да скъсат с тоталитарното си мислене, да се налагат над останалите и то в сферата на политическите идеи. Убедете хората бе, убедете ги в правота си. Защо не ви вярват а?

а нещо за неонацистите да кажеш? или за бандеровците в украина? или за луков марш? или за контрите в армения? фашистите в молдова ? или националистите в белорус, щото там забраниха живите мъртъвци ли бяха, мъртвите умрели ли, вие си знаете?!

Това са неоспоримите факти от близката история. Русия изнесе войната, Русия даде милиони жертви, за да си жив и ТИ сега. Нормално е да се веят руски знамена. Веят ги във всички страни на света, но там явно няма джендъри да протестират.

Май си забравил България на гоко беше съюзник през ВСВ и до къде се простираха териториите й тогава. Преди 9 септември тук се произвеждаха самолети и френски шоколад, а се караха фордове и опели след това марципан и москвичи. Тези лапачи по митингите и дечицата им плачат за свойте привилегии не за народа.

А по турско робство какво се произвеждаше - изнасилвания и убийства - май ти си забравил историята. Ако не беше Русия, нямаше да я има и България. НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ НИКОГА! Или май ти не си българин и целта е унищожението на родината ни?

ако не бяха щатите , да спасят раша, сега ти щеше да маршируваш с вдигната напред ръкапод лика на адолф, а България щеше да е 280 000 кв. км, а не 111 000 кв.км.!

Че кой им е виновен на руснаците бе? Ако не бяха пълнили гушата на германците със стомана, алуминии, пшеница и пр., война нямаше да има и нямаше да се налага сега да гледаме подобен цирк.

до той - какви смешки бръщолевиш бе, щатите спасили раша ... щатие си показаха муцуната едва в края на войната, когато Русия победи и отърва Европа от нацизма и я освободи. Ареее у лево.

Явно мнооого чалми пишат тука срещу Русия - минуси за турските клането и изнасилвания - няма българин, който да сложи минус на жестоката истина, нали чалмета? Сорри, кръговратът на живота не стои на едно място. Колко и да си въртите гза - все ще ви е отзад.

Ако това е в България нищо добро не ни чака.Защото много ми напомня военизираните деца на Червения площад с автомати и лица на убийци.

Ти си поклонник на гей-парадите ли? По-добре този парад, отколкото ония от дъгата. Тогава България нищо добро не я чака! Децата трябва да знаят кой спаси света от кафявата чума, а не да им промиват мозъка с гей паради!

От гей парад не се умира но от тези с автоматите със сигурност.

След гей-парада НЕ ОСТАВА НИ ПОКОЛЕНИЕ, НИ НАРОД! Не само че се умира, а и трева не никне след гей-парада! Ако имаш мозък, ще го разбереш, ако не си го разбрал - няма шанс за теб. народна мъдрост гласи:

Народна мъдрост: "Ако си идиот, то е за цял живот!"

Е защо слагаш минус на народната поговорка, да не би да се припозна?

нали не трябваше невръстните да се въвличат в политиката?Тая идеология прилича на Райха !

точно така, но не трябваше и невръстни да гледат парадите на извратеняците, не трябва и на невръстни те да им промиват мозъците с двата мъжки пингвина още от детската градина, НО и невръстните трябва да знаят, кой спаси света от нацистите! Така че - плравилно!