17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак имаше ураган на Халкидики. И в Никити отнесе коли в морето. Май наистина климата се изменя и края на юни, началото на юли Средиземноморието (Гърция и италия) го удрят урагани,

От няколко години вече подобни бедствия се случват на Халкидики. Много жалко за загиналите хора! По-на юг от Ръкавите,снощи вилня лятна буря.Без последствия.Днес е прекрасно за плаж.Не си отлагайте почивките.Времето е чудесно.

Не си случил на отговор, Груйчо! По образование съм физик, така че бъди любезен да ми обясниш "закона за равновесие на енергиите" и какво общо има с почивките? Иначе сигурно, че енергията на собствената ти злоба рано или късно пак ще рефлектира върху теб!

PEYTSCH

Северна Гърция ? Това „Северна Гърция“ ще да е нещо като „Южна Македония“, нали ?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ И природата мъсти за пролетите кръв и сълзи, преживените мъки на някогашните местни жители - българи, които днес ходят на почивка с проточени лиги и дълги езици към гуж любезните гърци, всъщност ненавиждащи ги, а те . българите, остави, че доволни гъзолизници, но и неспирно плюещи отцепредатели. Природните закони не могат да изтърпят такава несправедливост за век !

Тази буря по прогноза трябваше да мине през България,но в последния момент нещата не се получиха и мина южно от нашата територия... Ако беше минала през България не ми се мисли,какво щеше да е тук... Минала е през Испания,северна Италия,Хърватска,Албания и е слязла надолу към Гърция,навсякъде има разрушения и наводнения след нея,в Гърция за съжаление се е стигнало и до жертви. Климата става все по екстремен,това че тази буря ни е подминала не означава,че следващата ще ни подмине,да ни пази Господ и да не се присмивате за такива неща на комшиите,защото както минава през комшиите,така може и у нас да премине. Помагайте си хора,не злобейте!

Какво му има за мислене? Ако беше минала тук, веднага щеше да се политизира.

Няма свестен човек , който да се радва на чуждото нещяастие!Съчувствам на всички засегнати от природната стихия!

Зевс, Посейдон и Ям не прощават. Тръгнали да почиват, много големи тузари станахте. Айде на тръстиката, там ви е мястото. Всичко се заплаща. Ако не се вразумите ще има още и по-голям екшън.

Леле, че си елементарен, прост и малоумен! А като допълнение и злобен! Тежко и горко на тези, които са около теб!

Няма нищо лично Марийке, отразявам само обективната действителност, явно нямаш завършен 8-ми клас и не ти е известен закона за равновесие на енергиите. Но за малоумните толкова, всеки сам да си носи кръста.

3евзек

Обективната реалност си я отразил, а глупостите си ги погълнал всичките.

Злобата ще те изяде отвътре.От югозападна България ходиме в Гърция ,защото ни е по близо,чисто море и ни е много по евтино от бетономорието.От 10г.ходя и не се пувствам тузар и за мой късмет времето винаги ми е било хубаво.Радвай се дори на на чуждите радости и Бог ще те възнагради с подобно.Но като изпитваш злоба ти страдаш ,никога не мрази никой ще ти беде по леко.

ОТ МИНАЛОТО, ОТ ИСТОРИЯТА, ОТ НАСТОЯЩЕТО И ОТ СТЕПЕНТА НА ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО НА ДНЕШНИТЕ СЪНАРОДНИЦИ, КАКТО И ОТ ЛИЦЕМЕРНОТО , НО ОМРАЗНО ОТНОШЕНИЕ ТАМ КЪМ ТЯХ - ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ И ГО ЧУХ С УШИТЕ СИ НЯКОЛКО ПЪТИ.

много смешно, хора са загинали запазете си малоумните шеги за вас

По-просто и злобно същество от гърчеещ се бг турист НЯМА.

По просто, злобно, тъпо, нагло и безсрамно същество от трол, който пише без връзка с темата за да се хареса на господарите си - няма!!!

Боко ще да го е поръчал това. Нещастен опит да спаси туристическият сезон тука.

А така. Елате си на Бетономорието, тук няма дървета и места за каравани. Няма какда ви се случи същото. Е може да ви сгази джиБ на плажа, да ви блъсне джеД във водата или да получите инфаркт от цената на шезлонг и чадър, но поне нашите мутри ще ви приберът парите и ще ги вложат в Българската икономика. Ще си купят с тях още наркотици за продан и ще се повиши БВП.

Ей сегичка с такава статийка ще върнете хората на българското черноморие, където децата ти се осират и се връщат болни, където храната е загоряла, където те щърбят за елементарни неща и се отнасят като към второ качество човек. Сори, но аз съм навит също да чакам по няколко часа само да не ви виждам. В Гърция било опасно- чудесно- така ще се спасим по- бързо от българските си мъки! Онези, които прогониха палаткаджиите оставиха няколкостотин стека бира по равтовете на магазините и освен тях, хляб, масло, майонеза, салами, кюфтета , сирене, домати, краставици ушки, ракия и още много стока от първа необходимост! Понеже ви е гадно Черноморието, Гърция е опасна!Ами по- добре на опасно място, отколкото в родния ви лайнарник! Когато български министър излиезе от резиденция Евксиноград и се появи в Царево, кранево, Лозенец, Корал , слънчев бряг или Златни пясъци, тогава говорете колко опасно лоша е Гърция.

Най-вредното и неприятно нещо в България са не толкова мутрите, колкото мразещите всичко българско, комплексирани и озлобени индивиди като теб. Готов/а си да чакаш на границата с часове, за да не дадеш оскъдните си пари на някой сънародник, не за друго. Съвет: С този правопис ще просперираш в Гърция. Портокали за бране колкото щеш.

Бързо към Слънчака! Там времето е прекрасно, птичките пеят направо идилия! Иии чадърите не са по 70 лв., а са без пари!

Ада на българското Чесноморие. От А до Я, всичко е обир на пари, децибели до оглушаване, никаква почивка нощем, а най- тъжнта картина са уморените до смърт коне, принуждавани 24 часа на денонощието да влачат пияни дюмбели под ударите на камшик. Това е Слънчев Бряг.

Жалко за хората, жалко от ДИРА че сте неграмотни. Двама възрастни чешки граждани са загинали, след като силните ветрове са завлекли туристическа каравана в популярния сред гостите на Гърция полуостров Халкидики..

Абе ясно, ще се ходи на Слънчака! В Гърция откак падна Ципурос стана опасно за живота!

И порой да има ще се оправят . Ние и без дъждове сме по зле.

Не ходете в Гърция - падата дървета, караваната отива в морето. Виж - на нашето море е по-безопасно - най-много да те набият мутри, да получиш ешерихия коли и да платиш 70 лв за чадър, ама поне ще разказваш на приятелите, че е бил от талянски плат.

Кой глупак написа тази статия по този начин : Двама възрастни чешки граждани са загинали, след като силните ветрове са завлекли туристическа каравана в популярния сред гостите на Гърция полуостров Халкидики, съобщи полицията. Ветровете ли са я завлекли на Халкидики тази каравана ??? или просто на Халкидики от силният вятър бе обърната каравана ????

Много придиряш. Бъди снизходителен. Дир толкова си могат и ние си ги обичаме и неграмотни, защото сме патриоти.

такава опасност няма. Щото няма туристи...

С една дума Не ходете в Гърция опасно е!На слънчака е най добре !