ЕП ни даде зелена светлина за Шенген

Европейският парламент (ЕП) гласува доклада за въвеждането на Шенгенската информационна система (ШИС) в България и Румъния.

Обратно в новината

Коментари - ЕП ни даде зелена светлина за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не-пресичане на границата с 330 км/ч от Гърция и с 3330 км/ч към Гърция. Да ти имам интересите

Някой ще ми обясни ли, какво ще е различното? И досега, ако имам пари нищо не ми пречи да си купя билет и да отида, където си искам. А ако парите ми стигат само за карта в градския транспорт, гледам. Дискавъри по телевизията.

kakuv interes ima Evropa? ne razbiram, vmesto da ni izgonat za mafioti-politisi, korupsia y t.n.t

Дейвид Айк - Източници и символика на ЕС.Описание:Дейвид Айк коментира Лисабонския договор и предстоящия референдум в Ирландия на 2-ри октомври 2009 г. Европейският съюз се опитва да заграби повече власт от европейските нации чрез скалъпена версия на Европейската конституция, така че да се превърне в Съединени Европейски Щати. В разговора става въпрос за корупцията в Европейския съюз, недемократичната природа на политическата му структура и надигащата се глобална фашистка диктатура

Шенген означава още ,че западняците няма да могат да ни връщат циганите обратно.Аз лично ще спонсорирам едно циганско семейство с еднопосочни билети за западноевропейска страна, по избор.

ЕС е естественото продължение на двуполюсния модел на света. Видя се, че така не става, а пък с еднополюсен абсурд. Затова ЕС е необходим за баланс между Русия и САЩ. Пък и все пак Европа е най-старият континент. Аз затова лично много се дразня като Борисов говори за завои. Ако ще има завои на някъде, то той ще е към ЕС, а не към САЩ! САЩ е видно, че оценяват ЕС като заплаха и ще направят всичко възможно да го разтурят за да може да командват държавите по отделно.

И няма нужда да си вързан, когато нямаш пари, дори и за хляб!

Стига с този негативизъм. Едно хубаво нещо да стане и все ще се намери някой да се изсере на него.

Не знам какво каза славейко, аз чух само мрън мрън хленч хленч. Ако искаш да дойда да ти изкарам пари за хляб за да си легнеш вечерта сит? Такива като теб и в Германия и в Щатите пак си мрънкат, защото на тях все някой друг им е виновен. Но аз не те виня, защото вината не е твоя наистина, а на родителите ти, които са ти повтаряли че ти си най най, а политиците са виновни за всичко.

ходи - работи и ще имаш пари. Повечето хора така правят. Други крадат, но това не е законно. Ти си избирай какво ще правиш.