Коментари - Обвиняем за схемата в МУ плаши: Ще плачете с кървави сълзи | Днес.dir.bg

Обвиняем за схемата в МУ плаши: Ще плачете с кървави сълзи

Един от обвиняемите за незаконен прием на студенти с фалшиви документи в Медицинския университет в София е отправил сериозна заплаха към разследващите.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняем за схемата в МУ плаши: Ще плачете с кървави сълзи | Днес.dir.bg

Коментари

Край, няма повече организирани престъпни групи! Хванаха най-страшната :)

Когато Всичко е потънало в ГЕРБерастка Корупция ...защо Пиема на студенти и даването им на дипломи да не е потънало в корупция ! Нужно е Дълбоко Изчистване от всичко ГЕРБерастко ,на всички нива и във всяко ъгълче на нашият Дом -България !

в техническия университет е сащото няма турчин стигнал 2 курс без да плаща,всеки студент има такива турци в групата

Вместо да се плашат да го разследват до дупка - масон ли е, сатанист, сектант ли е? С кого е свързан? Такива са част от бялата мафия, която избива хора по поръчка.

Заплаха към прокурор - уникално.

Прокуратурата системно и целенасочено руши авторитета МУ София. Защо ли? Кой е кукловода?

кож ли? не аз приемам мними арабски студенти и пари в кеш по 50 000 евро...да би мирно седяло, не би чудо видяло е казал народа. ако си гледа работата почтенно никож нямаше да го пипне, но в му са известни, че взимат поткупи (или са партиици). за там и унсс се носят легенди от години.

И в ТУ било така, и в УНСС и т.н, но само в МУ София нахлуват ГДБОП. Защо? Това е въпроса!

От декан нагоре, във всички вузове, всички са боклуци...

А за схемата в България кога ще има обвиняеми: милиарди откраднати, куфарчета с пари, приватизации, концесии, 45 млн за народен дворец, "безплатно" саниране от наши фирми, Бири, 6 апартамента, липсваща студентска книжка от юридически факултет и т.н, и т.ну, край няма..

Държавата трябва да има голяма роля при назначаването на ректорите в държавните ВУЗ, защото те или с поставени лица стават пожизнени и управляват нашите ВУЗ като частна фирма. Дори едни пишман министър с екзотична специалност за малко щеше да премахне и без това фиктивните им мандати!

Нещо ми намирисва на политическа поръчка или борба между различни групи. Не вярвам ректор или декан да е замесен в прием на студенти без средно образование, защото не те проверяват документите за кандидатстване. Ако една диплома за средно образование е умело фалшифицирана тя може да заблуди и чиновниците приемащи документите. Приемането на чуждестранни студенти говори добре за съответния ВУЗ и неговата репутация. Обучението в МУ е на светлинни години по-добро от същата пародия в СУ - Правителствена болница, само дето там е забранена зона за прокуратурата.

поредния кьор фишек.Само ни баламосват.Нищо няма да излезе.

Ясно е като бял ден, че този Ваньо е мошеник, и то не от вчера. Самото му излъчване, на арогантност и презрение към всеки около него, самото му развитие в медицинския институт, достигайки абсолютно незаслужено титлата член-кореспондент, самите далавери, които е фабрикувал от години, говорят недвусмислено. Той искаше дори да стане пожизнен ректор, преформира състава на академичния съвет, само и само да дирижира абсолютно всяка стъпка, на всеки, във всяка посока, в този уж елитен университет. И какво - нека почакаме и ще видим как и той ще бъде обявен за невинен... У нас да си кмет, да си ректор, да си депутат или министър - означава стоманен чадър над теб, кради, лъжи, прами далавери - и никой нищо няма да ти стори! Айде, дайте пример за осъден кмет, министър, депутат, ректор, президент на голяма фирма, и т.н. В затвора са дребните рибки...

Нищо няма да им сторят. Гарван Гарвано............! Няма осъдени в България престъпници. Само пушилки и харчене париде на бедняка и пенсионера.

При условие че се носи слух че това е инициирано и доктора Спасов - шефа на правителсва болница който имал специално отношение.

"...то се опита да дестабилизира екипа" Как точно-та това да не са малки деца? Ама и тези от Цацаратурата съвсем станаха за смях. Искам да видя колко години ще се точи това дело с Медицинска академия и дали някой ще бъде осъден. Подобно на други дела и това ще отиде в канала. Какво стана с делото за Алексей Петров?

Цацата може да плаче с кървави сълзи, само ако остане 2 дни гладен :)

няма нищо де, кво. То така се работи у "престижните" столични университети. навремето се носеше славата само на УНСС. Разгеле сега вече станА ясно, че всичките са у кюпа...

ако искате да вкарате някой от медицинска академия в затвора започнете проверки на всички фактури по научните им проекти (някои от които за милиони) . Проверете, дали наистина реактивите и консумативите във фактурите след това действително са поръчани от фимите-прекупвачи във фирмите производители или пък парите от фирмите -посредници/прекупвачи не отиват по банковите сметки на научните кадри без да се внасят никакви реактиви и консумативи. Проверете, дали професорките с частни диагностични лаборатории не си купуват реактивите и консумативите за частните си лаборатории през научните проекти на университета. Колко преподаватели излизат от работа на обед, за да отидат да работят на частно? Ако има в проектите няколко стотин хиляди лева за организиране на конференции или за покана на чужди лектори за по 1 лекция , проверете, дали това се е случило или парите са изтекли в частни банкови сметки на авторите на проектите...

И каква ни е далаверата от цялата тази работа? Аз какво ще получа?

Този въшкар Ваньо що не е вече в панделата ?

Щото е пръв приятел на Боко и един куп мафиоти

и тероризмът отдавна са в симбиоза. Вероятно и на чисто техническо ниво и то не от вчера.

Р Ар буди смях. Екипът се уплашил! Хайде в Господари на ефира!

Цяла Македония СКОЧИ като един с-у АРНАУТ(шиптар) шеф наНароднотоСъбрание а в Булгаристан цял народ спи има се шеф-МВР говорител АРНАУТКА и пиар арнаутка на Премиера-Слънце

Наглият бандит, който заплашва-до живот да гние!

ми сега цацаров да спре малко работата с имотите над 500000лв и да провери как се плащат гаранции от по 200000лв.

Тези от МА са,като млади булки в сравнение с колегите от свищовската световноикономическа академия.....

или с тези от утре носете саответната сума, спортната академuя, библиотекарскuя

ПРОКУРАТУРАТА Е НАПРАВО СМЕШНА,ПОНЕЖЕ ИЗЛОВИХА ВСИЧКИ ОПАСНИ КРИМИНАЛИ И РЕЦЕДИВИСТИ,СЕ ЗАХВАНАХА ЗА НЯКАКВИ СТУДЕНТИ КОИТО СА ПЛАТИЛИ ЗА ДА ГИ ПРИЕМАТ НЕПРАВОМЕРНО.ПИТАМ С КАКВО СА МЕ ОЩЕТИЛИ МЕН, КОНКРЕТНО И КАКВА ЗАПЛАХА СА ЗА ОБЩЕСТВОТО.НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ЛОВ НА ВЕЩИЦИ.

Някои завършили "вещици" са специалисти по взриватели.

като почнат да те лекуват , ще я видиш опастността . не случайно в Гърция не признават дипломите за лекари от България, карат ги да държат приравнителниизпити, преди да ги пуснат да практикуват...корупцият в му-софия отдавна е световно известна

Това, че ръководството на медицинския институт е съставено от мафиоти и крадци, по никакъв начин не е основание да се прехвърля всичката кал върху лекарите! Та от тези мафиотски кражби са пострадали най- вече студентите, бъдещи лекари!

Щото е пръв приятел на Боко и един куп мафиоти

Мафията е инфилтрирала докрай всяка държавна институция! Ръководството на Медицинският университет в София не е изключение. За този Ваньо Митев отдавна се носят яърли истории за кражби. Същият като загуби изборите за ректор преди време веднага скрои бунт срещу новоизбраната професорка за ректор и силово я изхвърлиха от МУ. Не е чудно, че тези бандити си позволяват да заплашват даже прокуратурата, те отдавна се имат за недосегаеми, защото са част от управляващата мафия!

Говориш наизуст. Ваньо Митев не е губил избори, а не се е явил поради изтичане на мандати.

не бъди буквяд, много добре разбираш за какво става дума. Митев оргонизира новото ОС чрез копоите си и от страх да не му се разкрият далаверите. И не беше ли неговия зам ректор Угринов, който се държа като гамен, какъвте е всъщност и това го излъчиха по бтв???

При лекарите всичко е вредно, няма ред.При нас приемане,завършване и назначаване на работа всичко е уредено и съгласувано.Това е причината за качеството на крайният продукт!

Може да ви звучи странно, но след като се сблъскате с такива хора, наистина ще се уверите какво изродено его имат някои от тях. И не се учудвайте после при елементарните им лекарски грешки, водещи до фатален край. Те все пак работят като лекари. Гордостта, славата, парите ги погубват. И няма лечение за такива. Жалкото е само, че са изричали Хипократовата клетва!

Точно така. Същото е и моето мнение и го бях написал, но само че в по-груб стил и веднага го изтриха.

Ами хайде да се лекувате и двамата в чужбина, след като намирате кусури тук.

през 2002 г. една девойче се яви на изпит в Пловдив и един от родителите й лично ми призна... не я приеха дъщеря ми, но догодина ще дадем 10 000 евро(съпруг, баща на момичето в Холандия още през 1990 и до ден днешен, но втора жена там и едно дете...не разведени тук в бг двамата родители...) и така през 2003 в Пловдив явно са дали(не сме очевидци, това става на четири очи) и така беше приета хуманна медицина, след това се прехвърли за зъболекар и така още един изпит и не може да го вземе... корупцията не е от сега, а тези, които обиждат, нямат това право, а тези, които са се захванали с разни разследвания...трябва да очакват всичко(сложили са си главата в торбата и не е шега работата). джунгла бг живеем сите хора тук, и об.човек вечер страх има навън... жива и здрава да е говорителката, за да се изкорени поне малко трябва стягане.

Румето си е турила цакли за да изглежда по-секси или по-интелигентно?

според червената шапчица, това си е чист вълк ..

Тия са продукт на гнилия социализъм , от там са им дипломите и навремето една стотинка не са дали за да станат доктори и не знам си там какви управници на ВУЗ , ама са си научили уроците как да изнудват! Ама тия пороци се прехвърлиха сега от такива като тия , затова в затвора поне 15 години!

Ти за Тиквата ли говориш?

говори за "социализъма и комунизъма", за това ,че тези ОТРЕПКИ и национални предатели са рожба на червените идеи.

Ама иначе нямало корупция в България

Пак араби, винаги араби. Защо пускат изобщо араби в страната, като те са потенциални престъпници.

Те арабите ние да ги оставим ами да погледнем в своята си къща , защото тия отрепки който са взели са за затвора!

Който, каквито иска вратички за влизане може да открехне в правилниците в явен или неявен вид - университетите са на самоуправление. Някъде нещо друго е дало повод.

Е като са на самоуправление дай всеки соц плъх да си прави каквото си поиска!

я прескачат на куц крак, а В.М .не е дал 70 където трябва

Те да го вкарат в затвора и там да му направят януса на поничка, пък тогава ще видим кой с какви сълзи ще плаче!

А другите МУ в страната ще бъдат ли разследвани. Те да не са по-прости от софиянци? Явно става въпрос за стотицу хиляфи, ако не и за милиони левове.... Ама бързайте с акцията, щото пловдивчани, варненци и прочие вече почнаха да прикриват следните....

Нали имахме най-добре пазената граница бе Боклук Борисов-3? Тези не само ,че са нелегални, ами и образование ще си завършат нелегално докато се усетите...хаха

Борисов не е виновен, а червените с идеите на "социализъма и комунизъма", за това ,че тези ОТРЕПКИ и национални предатели са рожба на червените идеи.

Защо ли остава чувството, че пак всичко ще се замете на поредна инстанция и някой наистина ще плаче... Такива показни акции никога не са свършвали добре за обикновения данъкоплатец. А, че стажантите у нас са неграмотни, няма спор

малко закъсняха, това не е от вчера, още преди 20 г се знаеше че има нередовен прием, отдавна обучението по медицина не е това, което беше....групировките са навсякъде

Пак им пропускате имената на задържаните, брейййй!

с 90% сигурност, репликата е на сегашния декан на стоматологичния - Андон Филчев. Абсолютно съответства на липсата на възпитание, на арогантността и алчността му. Партиен секретар, повече няма какво да се каже.

Не обвинявайте нашата прокоратура-тя е безсилна, защото Транс Джендър -премиера ни Борисов, върза ръцете на България и правозащитните органи , още преди години.Нали е подписал Конвенция с Ес още навремето за правата на Мигрантите и 100 още конвенции за защита на малцинтва цигани, мангали и всякакви терористи... Със това завърза ръцете и на Мвр и на прокоратура.......а някой полицай или прокурора им приложи нашите закони, а Ес ни е ошляпал.....А джендъра премиер, ви успокоява,че ТОВА Е ЦЕННОСТ и сме Европейци... Днес колегите на полицаите са на протест, за утре се сабираме пред НС против Джендър-Ик , че ако и нея приеме , това ще е окончателния разпад на България! Нищо ,че ни заплашват, нищо да ни клецат нали сме Европейци---Никой в Ес не ни настоява да се съгласяваме с всичко....за всичко е Виновен Мутрата-3 от Банкя.... Оставка, Оставка, Долъ мутрата от банкя!

Прав си, ама понаучи правописа, че си по-зле и от Десито Дим. Иначе +.

айде бре! Вързал ръцете на МВР. Че МВР ако искаха да работят щяха да го направят, ама нали там са "най-работните"...

Правилно е казал човекът. Като излезе истината, всички ще се смеем. нагледахме се и се наслушахме на глупости от прокуратура, съд и не знам какво си правосъдие.

Прокуратурата е безсилна, защото Бойко е подписал 10000 документа с които да гарантира правата на мигрантите...дефакто нашата конституция и закони са безсилни....остава смао да подпише и Истанбулската конвенция и сме загубени напълно!

Затова българското образование няма никаква стойност, всичко е далавера.

Защо не проверят ФАКУЛТЕТА ПО ОБЩЕСТВЕНО ЗАДРАВЕ да видят каква шуробаджанащина е, назначили са си до последно коляно роднините.

Ма разбира се, че ще има заплаха.Вероятно покровителя на схемата е някой политик на който останалите другарчета правят сечено. Италия с години не може се справи с мафията а тук дето всеки втори тарикат искаме за 25 да стане. Е няма баце такоз кино. Поне 200трябва да минат и пак е спорно.

,,..Обвиняем за схемата в МУ плаши: Ще плачете с кървави сълзи...,,??? не са нашите ,,политици,, а ...чужди служби...!!!

Незабавен АРЕСТ, защото се очаква да се покрият като братя Галеви.А и кой знае колко много пари имат-ще купят и правителството!

братя галеви ,,купонясват,, в щатите закриляни от ,,деа,,...!!! тук никои не пипа ,,бизнеса,, и ,,парите,, им...както и на брендо...!!! защо ли...???

Много сте смели да скачате по доктори. А какво стана с простреляния данъчен, дето бяха стреляли и по държавта според вас и щяхте да хваете убиеца и да ...... не знам какви още изхвърляния. Имате ли резултат или сте се насрали

Най им е лесно да скачат на лекарите.Защото нямат защита от никого.Не пиша за този конкретен случай.Това унищожава здравеопазването.Нека правосъдието да е еднакво за всички.

Какви доктори са тия - оядени, дърти чиновници, корумпирани и алчни!

Коментари - Обвиняем за схемата в МУ плаши: Ще плачете с кървави сълзи | Днес.dir.bg

Обвиняем за схемата в МУ плаши: Ще плачете с кървави сълзи

Един от обвиняемите за незаконен прием на студенти с фалшиви документи в Медицинския университет в София е отправил сериозна заплаха към разследващите.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняем за схемата в МУ плаши: Ще плачете с кървави сълзи | Днес.dir.bg

Коментари

Край, няма повече организирани престъпни групи! Хванаха най-страшната :)

Когато Всичко е потънало в ГЕРБерастка Корупция ...защо Пиема на студенти и даването им на дипломи да не е потънало в корупция ! Нужно е Дълбоко Изчистване от всичко ГЕРБерастко ,на всички нива и във всяко ъгълче на нашият Дом -България !

в техническия университет е сащото няма турчин стигнал 2 курс без да плаща,всеки студент има такива турци в групата

Вместо да се плашат да го разследват до дупка - масон ли е, сатанист, сектант ли е? С кого е свързан? Такива са част от бялата мафия, която избива хора по поръчка.

Заплаха към прокурор - уникално.

Прокуратурата системно и целенасочено руши авторитета МУ София. Защо ли? Кой е кукловода?

кож ли? не аз приемам мними арабски студенти и пари в кеш по 50 000 евро...да би мирно седяло, не би чудо видяло е казал народа. ако си гледа работата почтенно никож нямаше да го пипне, но в му са известни, че взимат поткупи (или са партиици). за там и унсс се носят легенди от години.

И в ТУ било така, и в УНСС и т.н, но само в МУ София нахлуват ГДБОП. Защо? Това е въпроса!

От декан нагоре, във всички вузове, всички са боклуци...

А за схемата в България кога ще има обвиняеми: милиарди откраднати, куфарчета с пари, приватизации, концесии, 45 млн за народен дворец, "безплатно" саниране от наши фирми, Бири, 6 апартамента, липсваща студентска книжка от юридически факултет и т.н, и т.ну, край няма..

Държавата трябва да има голяма роля при назначаването на ректорите в държавните ВУЗ, защото те или с поставени лица стават пожизнени и управляват нашите ВУЗ като частна фирма. Дори едни пишман министър с екзотична специалност за малко щеше да премахне и без това фиктивните им мандати!

Нещо ми намирисва на политическа поръчка или борба между различни групи. Не вярвам ректор или декан да е замесен в прием на студенти без средно образование, защото не те проверяват документите за кандидатстване. Ако една диплома за средно образование е умело фалшифицирана тя може да заблуди и чиновниците приемащи документите. Приемането на чуждестранни студенти говори добре за съответния ВУЗ и неговата репутация. Обучението в МУ е на светлинни години по-добро от същата пародия в СУ - Правителствена болница, само дето там е забранена зона за прокуратурата.

поредния кьор фишек.Само ни баламосват.Нищо няма да излезе.

Ясно е като бял ден, че този Ваньо е мошеник, и то не от вчера. Самото му излъчване, на арогантност и презрение към всеки около него, самото му развитие в медицинския институт, достигайки абсолютно незаслужено титлата член-кореспондент, самите далавери, които е фабрикувал от години, говорят недвусмислено. Той искаше дори да стане пожизнен ректор, преформира състава на академичния съвет, само и само да дирижира абсолютно всяка стъпка, на всеки, във всяка посока, в този уж елитен университет. И какво - нека почакаме и ще видим как и той ще бъде обявен за невинен... У нас да си кмет, да си ректор, да си депутат или министър - означава стоманен чадър над теб, кради, лъжи, прами далавери - и никой нищо няма да ти стори! Айде, дайте пример за осъден кмет, министър, депутат, ректор, президент на голяма фирма, и т.н. В затвора са дребните рибки...

Нищо няма да им сторят. Гарван Гарвано............! Няма осъдени в България престъпници. Само пушилки и харчене париде на бедняка и пенсионера.

При условие че се носи слух че това е инициирано и доктора Спасов - шефа на правителсва болница който имал специално отношение.

"...то се опита да дестабилизира екипа" Как точно-та това да не са малки деца? Ама и тези от Цацаратурата съвсем станаха за смях. Искам да видя колко години ще се точи това дело с Медицинска академия и дали някой ще бъде осъден. Подобно на други дела и това ще отиде в канала. Какво стана с делото за Алексей Петров?

Цацата може да плаче с кървави сълзи, само ако остане 2 дни гладен :)

няма нищо де, кво. То така се работи у "престижните" столични университети. навремето се носеше славата само на УНСС. Разгеле сега вече станА ясно, че всичките са у кюпа...

ако искате да вкарате някой от медицинска академия в затвора започнете проверки на всички фактури по научните им проекти (някои от които за милиони) . Проверете, дали наистина реактивите и консумативите във фактурите след това действително са поръчани от фимите-прекупвачи във фирмите производители или пък парите от фирмите -посредници/прекупвачи не отиват по банковите сметки на научните кадри без да се внасят никакви реактиви и консумативи. Проверете, дали професорките с частни диагностични лаборатории не си купуват реактивите и консумативите за частните си лаборатории през научните проекти на университета. Колко преподаватели излизат от работа на обед, за да отидат да работят на частно? Ако има в проектите няколко стотин хиляди лева за организиране на конференции или за покана на чужди лектори за по 1 лекция , проверете, дали това се е случило или парите са изтекли в частни банкови сметки на авторите на проектите...

И каква ни е далаверата от цялата тази работа? Аз какво ще получа?

Този въшкар Ваньо що не е вече в панделата ?

Щото е пръв приятел на Боко и един куп мафиоти

и тероризмът отдавна са в симбиоза. Вероятно и на чисто техническо ниво и то не от вчера.

Р Ар буди смях. Екипът се уплашил! Хайде в Господари на ефира!

Цяла Македония СКОЧИ като един с-у АРНАУТ(шиптар) шеф наНароднотоСъбрание а в Булгаристан цял народ спи има се шеф-МВР говорител АРНАУТКА и пиар арнаутка на Премиера-Слънце

Наглият бандит, който заплашва-до живот да гние!

ми сега цацаров да спре малко работата с имотите над 500000лв и да провери как се плащат гаранции от по 200000лв.

Тези от МА са,като млади булки в сравнение с колегите от свищовската световноикономическа академия.....

или с тези от утре носете саответната сума, спортната академuя, библиотекарскuя

ПРОКУРАТУРАТА Е НАПРАВО СМЕШНА,ПОНЕЖЕ ИЗЛОВИХА ВСИЧКИ ОПАСНИ КРИМИНАЛИ И РЕЦЕДИВИСТИ,СЕ ЗАХВАНАХА ЗА НЯКАКВИ СТУДЕНТИ КОИТО СА ПЛАТИЛИ ЗА ДА ГИ ПРИЕМАТ НЕПРАВОМЕРНО.ПИТАМ С КАКВО СА МЕ ОЩЕТИЛИ МЕН, КОНКРЕТНО И КАКВА ЗАПЛАХА СА ЗА ОБЩЕСТВОТО.НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ЛОВ НА ВЕЩИЦИ.

Някои завършили "вещици" са специалисти по взриватели.

като почнат да те лекуват , ще я видиш опастността . не случайно в Гърция не признават дипломите за лекари от България, карат ги да държат приравнителниизпити, преди да ги пуснат да практикуват...корупцият в му-софия отдавна е световно известна

Това, че ръководството на медицинския институт е съставено от мафиоти и крадци, по никакъв начин не е основание да се прехвърля всичката кал върху лекарите! Та от тези мафиотски кражби са пострадали най- вече студентите, бъдещи лекари!

Щото е пръв приятел на Боко и един куп мафиоти

Мафията е инфилтрирала докрай всяка държавна институция! Ръководството на Медицинският университет в София не е изключение. За този Ваньо Митев отдавна се носят яърли истории за кражби. Същият като загуби изборите за ректор преди време веднага скрои бунт срещу новоизбраната професорка за ректор и силово я изхвърлиха от МУ. Не е чудно, че тези бандити си позволяват да заплашват даже прокуратурата, те отдавна се имат за недосегаеми, защото са част от управляващата мафия!

Говориш наизуст. Ваньо Митев не е губил избори, а не се е явил поради изтичане на мандати.

не бъди буквяд, много добре разбираш за какво става дума. Митев оргонизира новото ОС чрез копоите си и от страх да не му се разкрият далаверите. И не беше ли неговия зам ректор Угринов, който се държа като гамен, какъвте е всъщност и това го излъчиха по бтв???

При лекарите всичко е вредно, няма ред.При нас приемане,завършване и назначаване на работа всичко е уредено и съгласувано.Това е причината за качеството на крайният продукт!

Може да ви звучи странно, но след като се сблъскате с такива хора, наистина ще се уверите какво изродено его имат някои от тях. И не се учудвайте после при елементарните им лекарски грешки, водещи до фатален край. Те все пак работят като лекари. Гордостта, славата, парите ги погубват. И няма лечение за такива. Жалкото е само, че са изричали Хипократовата клетва!

Точно така. Същото е и моето мнение и го бях написал, но само че в по-груб стил и веднага го изтриха.

Ами хайде да се лекувате и двамата в чужбина, след като намирате кусури тук.

през 2002 г. една девойче се яви на изпит в Пловдив и един от родителите й лично ми призна... не я приеха дъщеря ми, но догодина ще дадем 10 000 евро(съпруг, баща на момичето в Холандия още през 1990 и до ден днешен, но втора жена там и едно дете...не разведени тук в бг двамата родители...) и така през 2003 в Пловдив явно са дали(не сме очевидци, това става на четири очи) и така беше приета хуманна медицина, след това се прехвърли за зъболекар и така още един изпит и не може да го вземе... корупцията не е от сега, а тези, които обиждат, нямат това право, а тези, които са се захванали с разни разследвания...трябва да очакват всичко(сложили са си главата в торбата и не е шега работата). джунгла бг живеем сите хора тук, и об.човек вечер страх има навън... жива и здрава да е говорителката, за да се изкорени поне малко трябва стягане.

Румето си е турила цакли за да изглежда по-секси или по-интелигентно?

според червената шапчица, това си е чист вълк ..

Тия са продукт на гнилия социализъм , от там са им дипломите и навремето една стотинка не са дали за да станат доктори и не знам си там какви управници на ВУЗ , ама са си научили уроците как да изнудват! Ама тия пороци се прехвърлиха сега от такива като тия , затова в затвора поне 15 години!

Ти за Тиквата ли говориш?

говори за "социализъма и комунизъма", за това ,че тези ОТРЕПКИ и национални предатели са рожба на червените идеи.

Ама иначе нямало корупция в България

Пак араби, винаги араби. Защо пускат изобщо араби в страната, като те са потенциални престъпници.

Те арабите ние да ги оставим ами да погледнем в своята си къща , защото тия отрепки който са взели са за затвора!

Който, каквито иска вратички за влизане може да открехне в правилниците в явен или неявен вид - университетите са на самоуправление. Някъде нещо друго е дало повод.

Е като са на самоуправление дай всеки соц плъх да си прави каквото си поиска!

я прескачат на куц крак, а В.М .не е дал 70 където трябва

Те да го вкарат в затвора и там да му направят януса на поничка, пък тогава ще видим кой с какви сълзи ще плаче!

А другите МУ в страната ще бъдат ли разследвани. Те да не са по-прости от софиянци? Явно става въпрос за стотицу хиляфи, ако не и за милиони левове.... Ама бързайте с акцията, щото пловдивчани, варненци и прочие вече почнаха да прикриват следните....

Нали имахме най-добре пазената граница бе Боклук Борисов-3? Тези не само ,че са нелегални, ами и образование ще си завършат нелегално докато се усетите...хаха

Борисов не е виновен, а червените с идеите на "социализъма и комунизъма", за това ,че тези ОТРЕПКИ и национални предатели са рожба на червените идеи.

Защо ли остава чувството, че пак всичко ще се замете на поредна инстанция и някой наистина ще плаче... Такива показни акции никога не са свършвали добре за обикновения данъкоплатец. А, че стажантите у нас са неграмотни, няма спор

малко закъсняха, това не е от вчера, още преди 20 г се знаеше че има нередовен прием, отдавна обучението по медицина не е това, което беше....групировките са навсякъде

Пак им пропускате имената на задържаните, брейййй!

с 90% сигурност, репликата е на сегашния декан на стоматологичния - Андон Филчев. Абсолютно съответства на липсата на възпитание, на арогантността и алчността му. Партиен секретар, повече няма какво да се каже.

Не обвинявайте нашата прокоратура-тя е безсилна, защото Транс Джендър -премиера ни Борисов, върза ръцете на България и правозащитните органи , още преди години.Нали е подписал Конвенция с Ес още навремето за правата на Мигрантите и 100 още конвенции за защита на малцинтва цигани, мангали и всякакви терористи... Със това завърза ръцете и на Мвр и на прокоратура.......а някой полицай или прокурора им приложи нашите закони, а Ес ни е ошляпал.....А джендъра премиер, ви успокоява,че ТОВА Е ЦЕННОСТ и сме Европейци... Днес колегите на полицаите са на протест, за утре се сабираме пред НС против Джендър-Ик , че ако и нея приеме , това ще е окончателния разпад на България! Нищо ,че ни заплашват, нищо да ни клецат нали сме Европейци---Никой в Ес не ни настоява да се съгласяваме с всичко....за всичко е Виновен Мутрата-3 от Банкя.... Оставка, Оставка, Долъ мутрата от банкя!

Прав си, ама понаучи правописа, че си по-зле и от Десито Дим. Иначе +.

айде бре! Вързал ръцете на МВР. Че МВР ако искаха да работят щяха да го направят, ама нали там са "най-работните"...

Правилно е казал човекът. Като излезе истината, всички ще се смеем. нагледахме се и се наслушахме на глупости от прокуратура, съд и не знам какво си правосъдие.

Прокуратурата е безсилна, защото Бойко е подписал 10000 документа с които да гарантира правата на мигрантите...дефакто нашата конституция и закони са безсилни....остава смао да подпише и Истанбулската конвенция и сме загубени напълно!

Затова българското образование няма никаква стойност, всичко е далавера.

Защо не проверят ФАКУЛТЕТА ПО ОБЩЕСТВЕНО ЗАДРАВЕ да видят каква шуробаджанащина е, назначили са си до последно коляно роднините.

Ма разбира се, че ще има заплаха.Вероятно покровителя на схемата е някой политик на който останалите другарчета правят сечено. Италия с години не може се справи с мафията а тук дето всеки втори тарикат искаме за 25 да стане. Е няма баце такоз кино. Поне 200трябва да минат и пак е спорно.

,,..Обвиняем за схемата в МУ плаши: Ще плачете с кървави сълзи...,,??? не са нашите ,,политици,, а ...чужди служби...!!!

Незабавен АРЕСТ, защото се очаква да се покрият като братя Галеви.А и кой знае колко много пари имат-ще купят и правителството!

братя галеви ,,купонясват,, в щатите закриляни от ,,деа,,...!!! тук никои не пипа ,,бизнеса,, и ,,парите,, им...както и на брендо...!!! защо ли...???

Много сте смели да скачате по доктори. А какво стана с простреляния данъчен, дето бяха стреляли и по държавта според вас и щяхте да хваете убиеца и да ...... не знам какви още изхвърляния. Имате ли резултат или сте се насрали

Най им е лесно да скачат на лекарите.Защото нямат защита от никого.Не пиша за този конкретен случай.Това унищожава здравеопазването.Нека правосъдието да е еднакво за всички.

Какви доктори са тия - оядени, дърти чиновници, корумпирани и алчни!