Шефката на Агенция "Митници" и заместникът й са в ареста за 24 часа

Още петима са задържани, а в Хасково и Свиленград обискираха имоти на бивши и настоящи митничари

Обратно в новината

Коментари - Шефката на Агенция "Митници" и заместникът й са в ареста за 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая жена от края на февруари е шеф на агенция митници и веднага влезнала в схеми с канали. Пълни глупости. Явно пречи на тия с каналите.

Сглобените започнаха война помежду си. Подобна на мафията, клановете воюват помежду си. Те не са спирали да препъват другарчето си, но това е една друга тема. Време е всичката пасмина да отговаря за действията си, но няма кой да свърши мръсната работа!

Аз не знам дали шефката на митниците е виновна. Но защо ПП знаят , че е невинна. Така не се води борба с корупцията. Когато наистина се бориш с корупцията не трябва да има свои и чужди. Позицията в такъв случай трябва да бъде - има съд и прокуратура и ако е виновна да си понесе наказанието. Помните ли колко знакови фигури от ГЕРБ си заминаха от политиката само за съмнения за корупция без да бъдат осъдени?

Много тъпо изказване на депутата от ПП/ДБ. И тия се канят да печелят избори... Ужас.

Люпилните на мафията През 2002 г. завършва висше образование в Академията на МВР с образователно-квалификационна степен „бакалавър“ по специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. През 2008 г. придобива образователно-квалификационна степен „магистър“ по право в ЮЗУ Благоевград, а през 2009 г. и Свидетелство за юридическа правоспособност. През 2021 г. придобива научна степен доктор по „Национална сигурност“ в УНИБИТ с тема: „Методика за обработка на информация за изучаване на обекти представляващи интерес за националната сигурност“[4]. Към момента е студент задочно обучение във Военна академия „Г. С. Раковски“ гр. София в магистърска специалност с направление „Психология“, като паралелно се обучава и в „Институт по интегративна психотерапия и психосоматика“.

бах тъз баница! още ли има за делене?

ТАКОВА ЗАГЛАВИЕ ТРЯБВА

Утре ще разберем,че е тежко болна и не може в ареста.

Петя Банкова, завршила Право в ЮЗУ-то за една година.

Гледаме пародия на "Империята отвръща на удара". Сешаш ли?

че тя от един месец е шефка на митниците, или греша

Преди това е била зам. шеф

А преди това и служител на ДАНС!!! Само читав материал!!!

В по голямата част от страната, най-хубавата къща в селото е или на местния арендатор на земята, или на крупен зеленчукопроизводител, или на мандраджията , или на собственика на всички търговски обекти в селото ( магазин, кръчма, кафене). В Хасковско обаче не е така. Най хубавите и големи къщи са винаги на митничари. Просто няма смисъл да питате. Видите ли хубава къща, знаете че собственика и работи на митницата в Свиленград.

В Сомалия е същото - между кирпичените къшурки, стърчат дву/триетажните скъпи къщи на.....сомалииски пирати.

ПЕЕВСКИ стана гражданин за подражание учете се откъде духа вятъра хахааа

ТАя кога стана шеф, кога за;почна да пипа там, дето не и е работа?!? Как може тия пипидебили да са толкоз прости, та да си мислят. че щом имат някаква формална длъност, могат да си правят каквото им дойде. В Митницата си има ред, който е изграждан 20 години, а сега някаква патка искалда краде наволя, щото била на Асенка и спеця!

"НС обсъжда комисия за разследване на корупция в митниците и евентуалната роля на Асен Василев В подкрепа на предложението гласуваха народните представители от ГЕРБ-СДС, ДПС и "Има такъв народ" и един депутат от "БСП за България". Против бяха народните представители от "Продължаваме промяната - Демократична България"" /Епицентър/ Да си знаете!

Ха ха ха! Значи в началото на март назначена за шеф на митниците, в началото на април вече арестувана.За един месец вече в далаверите и в ареста!

Ай, ай, ай! Сготвиха ли Кокорчо или още го пържат!?

А БСП дава договора на Радев с Боташ на прокуратурата.../БТА/ Кокорчо пък се ококори... Днес е добър ден за нашата демокрация. Със здраве.

пробвали са да минат някъде по сухопътен Шенген.

КОЙ стои зад ГЕРБ ДПС ИТН... Те свалиха правителството НА ПП, те направиха хартията, те държат Мафията... Гласуващите за тях, ЗАСЛУЖАВАТ участта си!

за изборите... И Тошко... Африкански... популист, манипулатор, истинският говорител на мафията - нали си има и лице!

Итънарите са раково образувание на такимаки и секви боклучаци от мултигруп средите. По следите на паричните потоци когато са създавани ще ги разберете чиѝ са.

ПП гласували да няма комисия. Смешници. И продажници.

Борбата в тази държава е кой ще краде,кой ще прави далавери,кой ще храни "нашите фирми" и кой ще взема комисионни. Без изключение на партии и лица в политиката.

Някой май ще прави компания на Иванчева. "Нашите престъпници са добри престъпници", нали жълтопаветки?

Подмяната аха аха да си чопнат от баницата на митниците и: щрак белезници!

Кефи ме как ПП защитават тая Петя Банкова - не защото не е престъпник, а защото е "добър" престъпник, на Прокопи…

Сеа шъ видите с моите шефове Боко и Шиши как се мачка с гол гъз таралеж.

Жесток удар по реномето на Промяната. Наистина жесток. Кой да предположи, че ППДБ са свързани с корупция, контрабанда и незаконни действия ?

В момента НС създава още две комисии - за Лукойл и за митниците :))) Пъпъдъбъджиите ревааат :)))

Шарлатаните на Радев и той са едно и също - БСП дава на прокуратурата договора с Боташ /БТА/.

Всичко живо на постове краде у България,на никой не му се бачка за една заплатичка :))))

PEYTSCH

Браво...В новинарски тв-канал на Германия четем че са открити оръжия в пластмасов чувал под едно дърво в Южна България ?! Били са за Хамас...Браво...Важното е че в Южна България растат дървета...

Не ми се говори за това

Парите ги има.Защото митниците работят. И клиентите си плащат. Въпросът е кой ги прибира. Явно нещо не е наред. Но ще си кажат всичко.

О'Котю парите за изборите на шарлатаните са под въпрос? Гнома не е щастлив, сега ще излезе, че и футболното разузнаване го тероризира. Ала-Балато с Президента нещо не е сработило! Горките шарлатани!!!

Банкова е смела и такива хора ни трябват.

Кои сте вие бе. Емиле. Ще даваш май показания.

е красивото лице на мафията бе, Кокорчо? Петя Банкова е.

Винаги е било така. Който е на власт реше каналите на съперника и се хвали... но протежира каналите на спонсорите си.

А Кики и Коко кога?

А Боко и Шиши кога?

Каналът за контрабанда е ръководен от Николай Николов - Паскал, който е близък до ПП и специално до Асен Василев.

Контрабанда винаги е имало и винаги ще има Въпросът е кой да я контролира в момента върви смяна на модела за 35 години поне това научихме никой не работи в полза родо

"Как са влезли цели тирове с цигари?" Чрез модела "Денков", как иначе.

Петя Банкова е лицето на мафията ПП.

Няма как да е, защото е борец против мафията и заслужава орден.

Как са влезли цели тирове с цигари ?

Кокорчо и Банкова пазят мафията.

Борисов и Пеевски са мафията.

айде бе? Сляп ли си че правят постановка "ИВанчева" в момента ?

А Спецов кога?

САЩ и Банкова ни пазят от мафията.

Асен Василев когато и да влезе в затвора, все ще е късно.

Борисов трябва да влезе, той е крадеца.

Най-после корупционните схеми на Кокорчо излязоха наяве.

Няма такива обаче.

Банкова е действала както трябва, а стана ясно, че мафията я арестува.

А каква стана тяяяя! Асенчо и Киро се опитаха да сложат ръка на митническата контрабанда и да насочат парите към себе си. Тази щефка се оказа, че е разположила на една от митниците американски служители. За да наложи постепенно свои хора. Очевидно се опитват една по една да поставят всички митници под свой контрол. Американците очевидно са за подкрепление. Както и да са чадър на контрабандата на Киро и Асенчо. Американците трябва да подпомагат и каналите за внос на бежанци. Защото полицията взе много да ги спира. Нито на американци, нито на Фронтекс това е нужно. Те имат съвсем противоположни цели. А да набъркваш в български служби чужденци е престъпление. Партията на наглите е решила да установи диктатура в България. разбира се, "бори се с корупцията". А как се бори, нагледно ни показаха Асенчо и евреина. Като оттеглиха един закон за винетките. И скоро след това "спечелиха" с необяснимо изгодна сделка с имот милионче от същата, заради която изтеглиха закончето. И де да беше само това. А електоралните овце слушат сладки приказки за Великия борец с корупцията, колко му пречели и какви проблеми му създавали ... за да не може да краде на воля. Само малко не разбрах, България няма ли си свои служби, а "партньорски" служби пробутват това и онова, което е изгодно за тях. Такива малоумия само Наглите от ПП и ДБ могат да измислят.

Това е хибридна опорка.

Ама тя било срещу Наглите от ПП и ДБ, и аз да не видя какво съм писал. Значи тогава наистина това е хибридна опорка срещу Кире Ментата и Асенчо Измамата, да се светят имената им.

Още в мандата си Кирил Петков поведа борба да сложи ръка на българско - турската граница. Явно няма нищо случайно. Трябвало е ПП да държи под контрол паричните потоци.

Всеки българин може да каже кой е мафията-Пеевски и Борисов.

Добре де... а да питам... Бойкикев като стоя в скута на Пеевски половин мафиот ли е? Или то от един път не се става?!?

ПП дебилите. За теб специално се чудя - русофилистик и ПП идиот ?!

ДС - наследници

ДАНС се изложи и се освети като поддръжник на мафиотите.

Мафията в България са Борисов и Пеевски.

онова момченце на 90 години шеф на митницата в РУСЕ.