Шефката на ”Хосписа на смъртта” остава в ареста

Собственичката на скандалния дом за стари хора в Елин Пелин д-р Йорданка Неферова беше арестувана. Районният съд в града е постановил тя да остане в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Шефката на ”Хосписа на смъртта” остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такава гадост има и в гр.Тръстеник

в тая гад няма капка българско,дано нахранят гладни кучета с главата ѝ.

Собственичката на хосписа е стара жена, на прага на Старостта и Безпомощността!!!! На тази възраст човек се замисля за божественото, за отвъдния живот и за Наказанието Божие като прави равносметка на живота си. Що за Сатана и Дяволска душа е тая възрастна жена????? Изпиваща соковете от безпомощните вече хора в старческа възраст и отнемаща им в своя полза есенцията на целия им труд в живота???? И то чрез вредно и животозастрашаващо мозъка им упояване????!!! ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ.... И ТО В КРАЯ НА ЖИВОТА ТИ!!! Това ли разбра тази жена от този живот и от пребиваването си на този свят? А Кармата на поколенията си, които заработи с кражба, измама ..... САТАНИНСТВО И СЛУЖЕНЕ НА ДЯВОЛА???? Космическото ЗЛО И РАЗРУШЕНИЕ в религията се нарича ДЯВОЛ и САТАНА. Нямам жал към такива хора. Да бъдат съдени по най-строгите закони! За да изкупят греховете си тук и сега, на този свят,! Да не се плащат греховете им СПОРЕД ПРИРОДНАТА ХАРМОНИЯ И БАЛАНС от невинните им поколения! За да са донякъде пречистени душите им-енергии за следващото прераждане. В Космоса управляват физичните закони, свързани с енергия, в религията се нарича съдба. Нарушението на природния космически закони СЕ НАКАЗВА И НА НА ТОЯ И НА ОНЯ СВЯТ!

А кой стои зад нея???

Няма нищо чудно, след безбройни престъпления, безнаказаност и липса на всякакакви човешки ценности дойдохме и до това. Нищо чудно сегашните работещи и управляващи да завършат по още по-злокобен начин за пари

Собственичката на старческия дом у също стара жена! Каква нелепост! Какво безбожие е да си на прага на Старостта и Безпомощността и да вършиш такива Грехове!!!! БОГ я съди тази възрастна жена в момента! Тази НЕслучайност да попадне на достатъчно грамотен възрастен човек да се усети и да ЗНАЕ кого да сезира за бедственото си положение Е БОЖИЯТ ПРЪСТ в съдбата на тази измамница и дяволско изчадие! Каква алчност и безбожие се крие в човешката душа в цялата човешка история!Пари, пари, пари! За оня свят ли??????

Многоми е любопитно, какви са тези които са сложили минуси на критичните постове по-долу по отношение на тази безскрупулна убийца.

ALÇNOST,GADNOST,BEZDUŞİYE-NYAMAT MYASTO V TOYA SVYAT,İ ZA DRUGİYA SVYAT NE STAVA.

тази гад е за трепане

Смъртна присъда за тия изроди!

Шефката на Хосписа на смъртта остава в ареста Мисля , че това е поредната журналистическа и прокурорска издънка по отношение на цялата информация , която се дава за пред обществото. Ще ми се след една две години да коментират пак случаят, и да кажат колко ще плащаме всички ние за осъдителната присъда от Европейският съд спрямо България.

Петров, пий си редовно хапчетата, че да не попаднеш в ръчичките на някой хосписар.