Шефът на ЦРУ: Путин е уверен, че ще постигне окончателна победа в Украйна чрез изтощение

"Според мен днес той смята, че не може да спечели веднага, но не може да си позволи да загуби", каза Уилям Бърнс

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ЦРУ: Путин е уверен, че ще постигне окончателна победа в Украйна чрез изтощение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

путя ще се обосере скоро

путя ще приключи при сифилистичната мумия и крепостните ще ходят да му се кланят

Имах по-високо мнение за шефа на ЦРУ, който все пак може да се опре на сериозна група анализатори, които получават реална информация, а не глупостите идващи от украинските канали и повтаряни от западните медии. Но май го е застигнало гревногръцкото проклятие - древните гърци вярвали, че боговете наказват лъжците като ги карат да повярват на собствените си лъжи.

Шефа на ЦРУ най-добре знае, че тази война я създаде и разви ЦРУ и затова толкова добре знаеха кога ще нападне Путин, защото този конфликт те го напомпаха до краен предел, защото си мислят, че победата над Хитлер е заслуга само на ЗАПАДА, но уви доказаха, че всъщност ЗАПАДА винаги е подкрепял Хитлер и сега в Украйна това се видя най-добре. Никога ЗАПАДА не е желаел да живее мирно и в разбирателство с другите народи и държави- те винаги са искали да се гаврят, избиват и крадат останалите народи по земята. Така, че този селски тарикат Бърнс да не с еправи на ощипана булка, а ако утре вземат решение САЩ и могат да прекратят войната, но ТЕ НЕ ИСКАТ!!!

Путин върви мо-та мо-. по пътя на ХИТЛЕР.И Хитлер до последно не е могъл да си представи че ще загуби войната .И Путин ще приключи катоХитлер

Днеска един украинец каза по една телевизия, че руската агресия срещу Украйна продължавала вече 400 години! и руснаците не са успели досега да ги победят.

А Байдън е убеден, че ще победи Русия чрез изтощение. Къде е разликата?

Путин и мужици не

ТОЛКОВА МНОГО МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ ПРАВЯТ АНАЛИЗ ВСЕКИ ЧАС, А ЦРУ ЩЕ РАЗПИТВА ДА СЕ УВЕРИ ДАЛИ ДРУГАРЯТ ПУТИН ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ РЕШЕНИЕТО, УКРАЙНА НЯМА ДА СЕ ДЕЛИ И ЩЕ БЪДЕ РУСИЯ КАКТО Е БИЛА ОТ ПРЕДИ 300 ГОДИНИ ! - САЩ И ПРЕСТЪПНИЦИ С БИОХИМИЧЕСКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В САЩ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ САШ ПРЕТСЪПЛЕНИЯ. - НИ ШАХ ПОЗАДИ - ПРИКАЗ СТАЛИНА - 227, А КОЙТО НЕ ВЪПОЛНИТ - РАЗСТРЕЛЯТ ! - СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ - http://skandalno.net/%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%86%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d1%89%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%8a-193302/

Всички сме убедени в това. Само идиот няма да го разбере.

Най-промитите мозъци са в България. 75 години руския бутуш ни гази, ония продължават да го лижат.Е няма оправия за толкоз прост народ.

_stankow

>>>Най-промитите мозъци са в България. А най-пропадналите - в емиграция :D :D

Си България, нали ти харесва да лапаш рашиски пишки

лижи ботоксожвия задник на педалчето путя

По повод репликата на Българин "... вие в САЩ и в ЕС сте уверени..." , а също "...ваша работа." - това ясно показва, че не си българин ... “ Виж ти какъв радикален извод само от употребата на едно обикновено българско лично местоимение. При това и глупав, и неверен. Според Вашата логика, господине, нарекъл се Българин, всеки, който мисли различно от някого или някои, непременно не е българин. Навремето един от най-уважаваните български политици, д-р Дертлиев, казваше: “Така мислиш ти и това е твое право. Но мое право е да мисля различно от теб”. Това е основополагащият принцип на демокрацията, на същата онази демокрация, за която Западът непрекъснато се опитва да ни убеждава, че изповядва, но с действията си разрушава вярата в нея. А що се отнася до “вие” и “ваша”, просто е най-нормално използване на личното местоимение във второ лице, мн. ч. - според правилата на българската граматика, то се употребява, когато се обръщаш към група лица или към човек, чието мнение може да не споделяш или да оспорваш, или пък да приемаш и да се съгласиш с него. Конкретно в случая, въпросният шеф на ЦРУ изразява не своето лично мнение, а това на ръководството, т.е. на група хора от ЦРУ..

Че то има ли нормален човек на тая планета, който да не вижда очевидното, независимо от "демократичната" информационна завеса?

Докато САЩ не узреят, че е невъзможен еднополюсния модел който желаят, /с други думи да постигнат Световно Господство/, ще има война в Украйна ! Китай също не желаят Световното Господство на САЩ ! Тепърва предстоят сложни години, това е световен спор за Господство !!!

В момента кравароджендърите и укропитеците са ги оставили да ги шибат пандизчиите. Колко време руската армия и мобилизираните могат да изкарат на ядене и пиене докато се изтощят не е известно, но предстои да видим.

Руснаците държат на глад и зима, имат опит от Хитлер, когато искаше да превзема Москва !

Паламандо, на Хитлер му бяха приготвили бял кон за парада на 7.ми ноември, 1941 г., но не доживя да види парада пред 1945 г., който ръководеше Маршал Жуков! И нашият генерал Стойчев беше в първата редица!

Колкото и да не му се иска на Путин да прави показно, ще му се наложи ... Истерясалите джендър пички навлажнено чакат разчесване, искат го неистово! ... Един кинетичен заряд в подходящата G точка, ще свърши работа! ... Мястото е без значение, посланието е важно! ... Спокойно може да е някой самотен скалист остров в Океана, но най-добре в някоя Американска пустиня за да няма жертви, хора сме все пак!

Може направо да кажеш, че жените не ти пускат и ти намираш това за несправедливо. :))) За какво изиписа всичките тия глупости? :))))

По-добре да е от изтощение, без много човешки жертви, отколкото както правят хохлите! Захранват непрекъснато мясорубката Бахмут с пушечно месо!

"месомелачка" звучи доста по-добре, не мислиш ли?

До източване

Все пак скотове като теб могат само да мечтаят.

И аз съм уверен че Путин ще победи в Украйна. Няма нужда ЦРУ да ми го казва.

ЦРУ са установили това от разузнавателни данни или са догатки? Точно запада го играе на изтощение. Дори си го заявиха и пред камери, че целта на всичко в Украйна е Русия да кърви, докато не ѝ остане нищо.

ЦРУ ще закрие Украйна, ще я глътнат Полша и Русия, а ЕС ще се разпадне

И по нашите "независими" медии обикалят едни и същи дебили , на които явно им се плаща за да плюят по Русия и да боготворят наркомана и дъртата деменция. Тия същите "умници"с малки изключения ни обясняваха колко страшен е ковида и колко полезни са ваксините. Видя се , че не е така, даже напротив. И вместо да им се търси отговорност за пакостите които сътвориха с тъпотията си, те обикалят по медиите и храчат отвратително.

Това за "наркомана" не се ли изтърка вече ... А в Кремъл какви наркотици вземат, че в главите им се раждат подобни безрасъдни решения и им се привиждат нацисти ...

А, ака се наричат индивиди със схвастики и нацистки татуировки по телата, които избиват цивилно население само защото са руски корени ?

За онези със символ "Z" говорим, нали ?! Защото друг, цивилно население НЕ Е ИЗБИВАЛ в Украйна ...

Ми това същите дебили (или техните производни), които навремето ни обясняваха колко хубав е СССР и колко "прогнил" е запада!

Ква тъпня! Путин тва, Путин онова. Един човек ли решава всичко? Русия и руските хора решават. На Запад /САЩ ЕС/вече упорито говорят, че Русия е единствен защитник на християнството и в това виждат продължване на традициите на Византийската империя.

И как руските хора да решават, като не могат един плакат на мегдана да изкарат без да бъдат прибрани или бити още там от Росгвардията на Путин?

Какво християнство бе, малоумен ватник? Кой кара чеченци да се бият редом с него и да избиват християни? Да ти сера в устата вмирисана!!! Тъпанар.

шефът на ЦРУ да каже първо как САЩ спечелиха войната в Афганистан, която продължи точно 20 (двадесет) години! Това каква война беше?! Мълниеносна или на изтощение!???

Ами СССР какво правиха там, а?

Едно е сигурно: ЦРУ представа си нямат какви са плановете на Кремъл. BTW, решенията на Кремъл съвсем не идват еднолично от Путин. Това че нашите медии слагат само неговото име е част от западната пропаганда.

Е, и вие в САЩ и в ЕС сте уверени, че Украйна ще победи. Ама... вярвайте си, ваша работа.

"... вие в САЩ и в ЕС сте уверени..." , а също "...ваша работа." - това ясно показва, че не си българин ... Ето, научих нещо ново - името "Нане" е разпространено в пРоссия ...

Лично познавам българи със следните имена: Наньо, Нено, Нуньо, Нино и Нончо, така че не се изсилвай.

Колкото САЩ спечелиха във Виетнам или СССР в Авганистан, толкова и сега някой ще спечели.

Нарижкин, който се насра пред Путин: https://youtube.com/shorts/svaYa_8wL8g?feature=share

жужо да си тегли куршума, та и света да миряса.

ама той си шмърка у бункеро и не му пука за тия дето дават фира на фронта.

ИСТИНАТА

нещо го бъркаш със Зеленски!

Щото на Зеленски си му "светил", но няма как да разбереш, че предозирането с ТАСС дава отклонения

 »What does the present situation in Ukraine show? Kim HoonKim Hoon Source: Al Mayadeen English Today 00:11 The current situation in Ukraine clearly proves once again that peace will never settle in the world unless the high-handed and arbitrary practices and greedy aggression policy of the U.S. are terminated. » https://english.almayadeen.net/articles/opinion/what-does-the-present-situation-in-ukraine-show

Путлер никой не го избирал, Елцин го посочи за свой заместник щото беше много болен. И от тогава тоя не иска да си ходи, заграби властта и седна на кранчето на газа. Сега почна война щото позициите му отслабнаха и трябваше да си ходи и мандата му свършва н тиа. В нормалните държани са по 2 мандата. Боко гледаше от него и искаше да направи подобна диктатура с фалшифициране на изборите, а който е срещу него бам в затвора, обвинен в опг

Путин е избран през 1999 и 2012 година за президент на редовни демократични избори ..Зеленото украинско еврейско джудже кой го е избирал и знаеш ли че там няма опозиционни партии и медии което си е чист фашиТм

Да бе, демократични :) А колко пъти променяха конституцията, само за да може да го преизберат?

Е, нека и аз да те светна: Президентски избори в Русия след Б. Елцин: 2000 г. - кандидати 11; резултати - Вл. Путин 53, 4 %; Г. Зюганов - 29, 5 %; останалите - под 4 % всеки; 2004 г. - кандидати - 6; резултати - Вл. Путин 71, 9 %; следващият - 13, 8 %; останалите - под 4 % всеки; 2008 г. - кандидати - 11(Вл. Путин не се кандидатира ); резултати - Д. Медведев - 70, 28 %; Г. Зюганов - 17, 78 %; Вл. Жириновски - 9, 35 %; останалите - под 4 % всеки; 2012 г. - кандидати - 5; резултати - Вл. Путин - 64, 35 %; Г. Зюганов - 17, 38 %; Прохоров - 8 %; Вл. Жириновски -6 %; останалите - под 4 % всеки; 2018 г. - кандидати - 8; резултати - Вл. Путин - 76, 69 %; Грудинин - 11, 7 %; ; Вл. Жириновски -5, 05 %; останалите - под 4 % всеки. Цифрите са упорито нещо и оборват тезата ти, че Путин никой не го е избирал. Да те светна и още, че никой наш президент от времето на Ж. Желев даже не е и доближил резултат от 70 %, а Раден на последните избори има резултат 49 %, т.е. по-малко от половината гласове.

Що се отнася до Конституцияна на РФ във връзка с избирането на президент, тя е променяна само веднъж - през 2020 г.

Да,незнам как точно,но ще я спечели.

Пак ли гледачаката това ти говори?

путето пак излъган-пасле разпад-както след афганистан.1089 СССР от 300 милиона остана 140 милиона.Сега от 140 милиона-70?

да не те излъже и тебе и да те опъне после, като дойде и в БГ реге

2023-02-27 07:26:52 Brant (нерегистриран) ПРИ ВСИЧКИ “ИГРИ НА ИЗТОЩЕНИЕ” ДЕБЕЛАТА ИКОНОМИКА ОТСЛАБВА, А СЛАБАТА - РИТА КАМБАНАТА Европа намери бързо енергозаместители, а САЩ са енергонезависими. Докато Лавров и Русия търсят в Африка стрели и лъкове, а предлагат на негрите балалайки. Обемът на производство на антируската коалиция е 50(ПЕТДЕСЕТ) ПЪТИ по-голям тоя на Русия. Парите в Русия свършват през Май 2023. Оттам нататък тръгва печатницата за рубли или затягане на коланите до гръбнака. И в двата случая следват брожения, преврат и …тръба отзад :))) Защо лъжете така дебело тролски брантии? И кои са тези заместители? Вятърни мелнички и слънчасали панелчета може би? С които ще се захранват великите западни индустрии? Те вече започнаха да дават назад, много производства и заводи са закрити и изнесени от Западна Европа. Тези демонстрации за какво мислиш са? Ами западняците усещат, че със спокойния богат живот, задоволяването на всички прищевки и нон стоп обикалянето по света СЕ ПРИКЛЮЧИ.

Соросчетата си мислят, че там къде е такло пак ще тече....ама нейсе! Това ми звучи като вица....балада за войника, че вилма не е шведски, а руски и не е бба дала на войника, а балада за войника!

уж от санкциите Русия ке падне, а се оказа, че русия спонсорира и война....тия от ЦРУ, са май като нашето ГПУ - гепи!

Те санкциите действат но си требе време. Не става от днес за утре като с атома. Ще поживеем ще видим, но мен ако питаш чебурашките са бита карта. Има много признаци затова. Ще си сърбат попарата дълго време...

ами гледай ти какво ще сърбаш, когато западняците западнат от тези санкции и твоято ядене ще е постно!

Абе, какви ги дрънка тоя?! До колкото си спомням, със санкционната политика, идеята беше Русия да падне от изтощение.

Еми че тя падна отдавна. Ти на кой свят живееш, или слушаш руския телевизор и викаш ура?!

Половин милион от най-боеспособната и обучена от НАТО армия на наркомана вече я няма! Останаха 200-300000 и още 20000 поляци! За оюе 2 месеца няма да има кой да тича да изпълнява истеричните заповеди на еврейския фюрер! Слава Усраине!

западняк не може да я разбере и затова ще лапат хурката на руснаците!

Да бее, толкова е сложна тази руска душа, че никой не може да я разбере - пиене, корупция, грабене на чужди територии и зомбиране на народа с евтина пропаганда. Ама народът прост и робски, как да ги разбереш - енигма.

всичките богаташи са чисти като момина сълза....и те са се овъртели като свински черва в корупция....пример със сина на бай Дън и то на високо ниво гепи!!

кочина е, пълна с пияни свине.

Когато нещо не можете да разберете - четете историята. Прочетете за Гордиевия възел и защо Македонски не се е опитал да го разбере и развърже. Ако мислеха повече за себе си ,руснаците, трябваше да се постараят останалия свят да ги разбере. Защото иначе като гордиевия възел и Македонски.

Ако Путин си беше траял, щеше да си остане със заграбения Крим и световно непризнатите ДНР и ЛНР, но той изнагля и сега ще изгуби всичко +световна изолация и икономическа криза за следващата петдесетилетка поне.

когато в Украйна сложат НАТО ракети това щеше да се случи....запада отдавна иска да посегне на богатствата на Русия!

Кви богатства - пфффф! 5 евреина цоцат всички ресурси и са си курдисали една ботоксова марионетка да лъже народа. А народът бедееен, добре че има още алкохол.

не се знае и ти колко стотинки в джобчето ще имаш за бонбонки, след тази финансова криза!

дали са 5 или 10 евреина, но богатствата са на Русия, а не на Америка в прерията!

Наришкин са от най големите Аристократични фамилии на Русия . Те са с произход от Волжка България....българи са. Запада не може разбере Русия. Запада винаги е гледал пренебрежително на на тази велика страна и винаги в страдал от алчността и високомерието си.

И какво и е великото на държава в която половината население няма вътрешна тоалетна?

а ти мислиш ли , че в България по селата навсякъде има вътрешна тоалетна, аз поне съм виждал, че в някои села "нужниците" са им външни!

днес ти може да си добре, но не знаеш как може да си след една финансова криза, може и ти да сереш на улицата с цялото си семейство!

Това с външните тоалетни е много глупаво. Това че при нас всички реки и деренца са остани за гордост ли е ?

Няма да е жив да го види.

ПРИ ВСИЧКИ “ИГРИ НА ИЗТОЩЕНИЕ” ДЕБЕЛАТА ИКОНОМИКА ОТСЛАБВА, А СЛАБАТА - РИТА КАМБАНАТА Европа намери бързо енергозаместители, а САЩ са енергонезависими. Докато Лавров и Русия търсят в Африка стрели и лъкове, а предлагат на негрите балалайки. Обемът на производство на антируската коалиция е 50(ПЕТДЕСЕТ) ПЪТИ по-голям тоя на Русия. Парите в Русия свършват през Май 2023. Оттам нататък тръгва печатницата за рубли или затягане на коланите до гръбнака. И в двата случая следват брожения, преврат и …тръба отзад :)))

И кои са тези енергозаместители? Пак Русия, ама се купува през трети страни.

Русия е диктатура , отдавна му минаха двата мандата на товариш Путин. Това е една голяма Северна Корея.

Поне Северна Корея има някаква армия.

Най-промитите мозъци са в България. 75 години руския бутуш ни гази, ония продължават да го лижат.Е няма оправия за толкоз прост народ.

Народа не е прост!Голямата част от Народа вече се е спасила и уредила.На Русия като поробител малко и остава.Както и на гомньовците от руската пропаганда

дай сега да го лижеме и американския....цял живот лизачи, без собствено мнение и винаги с гащичките в ръцете!

80% от българите вярват че ще успее и се надяват да мине Дунава и да ни освободи от синовете на комунистите

Че няма да премине Дунава.И ще си останете ,,неосвободени”

Ако Пути четеше история, щеше да знае, че войните за Крим Русия винаги ги губи.

Горкия. Това ли те учат в училище?

САЩ си изиграха картите безпогрешно! Отделиха Европа от сурвините на Русия и окончателно я разсипаха!

Е вербуван за тази операция в Източен Берлин през 80-те.

Отнася се за Путин

Никой не започва война, за да я загуби то това му е идеята на Путин откакто видя, че за 3 дни няма да приключи. Алтернативата е да изравни Украйна със земята заедно с цивилните. Сещам се за едни други, които действат така, но от политкоректност няма да спомена кои са.

Атом в Москва

Алтернативата не е алтернатива. Ако беше, вече щеше да е факт. 6000+ бойни глави - все няколко ще паднат където не трябва. А и руснак може да не иде на фронта заради болни амбиции на Путин, но за защита на Родината си, ще гризе гръкляни. Освен това, голяма част от бившите републики ще скочат на страната на Русия - колкото и да не са в добри отношения с нея. Не мислете западняците за прости, ако бяха сигурни, че това е начинът, щяха да вече да са започнали. И за Северна Корея важѝ. ;)

Виждаме колко са готови бившите републики да се сражават със поробителят си.Особено е видно в Украина.И как руснакът ,,гризе гръкляни” в украинската кал или бяга презглава от Русия

Надявай се да не станем част от тази война. От която и да е война. Тогава ще разберем как се защитава тяхната Матушка :(

какво си запредупреждавал Русия, предупреждавай твойте там

Деликатен е човека. Трябва ли да се приключва с рашистите по грубия начин. Има и по-цивилизовани методи.

Много наркомански бе? Ква синтетика жулите? Пико?

Ако дядото или бащата са били комунисти и са мляскали руски черен хайвер ,синовете и внуците им са върли натовци са същите слугини като бащите и дядовците но на чичо САМ

Малоумник.

Се нарича. В Монтана/Михайловград като малък съм виждал Мерцедеси, Бентлита, Чаленджери. Това докато нормалните хорица чакаха с години за Лада 7ца и 12 так АЗЛК. След прехода директорите на заводите им дадоха куфарчета и станаха капиталисти. Половината са в чужбина, предимно Чехия и Австрия. Има милиардери от тях в УСА та. Логично е, да свирят за там където са си оставили парите. Бивше гадже баща и беше директор на Акумулаторния. На нейно име в Монбат са над 20 процента. Тва, че матряла е прост. Са ще рупа хлебарки и ще го хвърлят да умира за бандера.

Дядото и бащата са били комунисти и са мляскали мъже в устата, както Бай Тошо и Брежнев, затова младите социалистици са такива гей изрожденци.