Шефът на ОДМВР-Монтана е подал оставка

Според БСП освобождаването на шефа на полицията е заради техни разкрития

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ОДМВР-Монтана е подал оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо оставка, а не дисциплинарно уволнение и обвинение от прокуратурата?

По аналогичен начин действат олигарсите- собственици на предприятия в град Панагюрище ! При предишните избори, когато гробарите (ГЕРБ) спечелиха във всички големи предприятия в Панагюрище (Асарел Медет, Оптикоелектрон, Оптикс и др.) служителите и работниците бяха предупредени, че ако не гласуват за ГЕРБ (ГРОБ) ще бъдат уволнени) ! Корнелия, размърдай се, в Панагюрище гробарите купиха и твоите хора в изборните комисии !

Целият Севрозапад да подаде оставка и да напусне и фалшивата държава и фалшиви евро-гейски съюз ! искаме истинска държава, истински жени и истинско ядене и истинско пиене! Иначе обявяваме и война на Русия и на Турция и на ООНе!

Тоя да не беше се накъркал преди време и имаше някакъв служебен скандал?

От Бойко Борисов стана ясно че като кмет на София е бил безгласна буква в ръцете нъ съветниците си, а Главният прокурор цацаров го избрали БСП?!!! Първо наруга Станишев как водил държавата, и колко по-добре сме били днес отколкото преди него, после обаче го похвали, че навсякъде навън го хвалели Станишев . И той не е наясно какво иска. Кажете честно - ще гласувате ли за този човек.

Вие сериозно ли бихте гласували за тази партия? видяхте ли днес как се държа Мутрафона по нова? като истински диктатор каза на Водещия "Вие сега няма да ме прекъсвате", нарече Корнелия Нинова и Елена Йончева "две жалки женици". Похвали се, че няма приятели и че е тупАл братовчедите си. Разбрахме, че премиера се е "родил на една ливада" и че когато той се е родил в Банкя и една къща е нямало....Лелееее открихме основателя на Банкя. Някой наистина е чел много индиански романи. Цялото време се мръщешеи се караше, показваше си актовете.

Не ми е ясно бсп каква опозиция са и на кой? Не друго ами ако трибуната на опозицията е фейса то... Чакам също да обявят, че са влезли в контакт с извънземните защото гледам звездите не спират да им говорят.

Какви са тези старши комисари с два петъка служба,бе?!Някога,за да станеш генерал,се искаше образование,стаж,стаж,постижения,престиж,а сега разни сополанковци......

Постижения в смисъл да си козирувал на поне хиляда ГРУ лейтенанта?

ГЕРБ и задкулисните не прощават на никого. Да припомням ли, че това е града на Искра Фидосова и тя все още командва чрез ГЕРБ! Да попитам как НАП узакони нейните доходи, на какви цени пазарува имоти в Монтана и въобще има ли кой да проверява хората от ГЕРБ които са над закона. Срам и позор сте всички от ГЕРБ начело с всички депутати в Монтана бивши и настоящи - банда крадци.

А този който подаде сигналът Добрев, той от кои е? Съди ли го някой, когато го хванаха на границата с валутата от черноборсаджийските му изпълнения-не разбира се, а Ленчето коя е?И тя същото цвете, но това не е важно, важно е да оплюем управляващите.

Все си мисля че тоя е за съд. Всички в полицията са подписвали документи за това че не са политически свързани с нито една партия. Каква пенсия, какво напускане доброволно?!?! Или сега започва да играе по свирката на другата голяма парти

И веднага почва работа при тези за които в работил - ГЕРБ.

Кога ще дойде времето и на кметовете!

тъкмо да се пенсионира и решил да напусне доброволно

Тия и тука им е къса скамейката с кадри-от шеф на РПУ АЕЦ/разбирай шеф на сборище от тулупи,дремещи по постовете и вишките и чакащи пенсията/ към шеф на областна дирекция,мъъъка...

Чингизийски номера.Ама вече никой не им вярва.

Явно е закован с видео доказателства.

Оставка брой 100! Верно ли гласувате за мутрата и неговата шайка ГЕРБ?

Аз не гласувам, но симпатизирам на анти БСП-ари. ГЕРБ доскоро бяха най-силните такива, но за съжаление допуснаха груби грешки. Жалко, че по елементарен начин дадоха предимство на БСП-арите.