Шефът на кипърския фонд: "Олимпик" не са плащали вноски при нас

От местния гаранционен фонд обявиха, че ще компенсират само хората с неизплатени щети, но не и тези с прекратени преждевременно полици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само едно ще кажа. Цялата им работа на Борисов и герб е такава.

Клиентите на ЗД"Олимпик" ще могат да получат парите си на гише в КТБ. В кой клон точно да отидат, могат да разберат от Търговския регистър.

Нали знаеш какво е сульо?

Днес цял ден ще празнувам, че го набиха на родните селски тарикати със 100 г. таратайки, които постоянно търсят евтинкото. Няма по голяма радост от набутан див-селянин-тарикат със 100 г. отпадък. Сега ще пият една студена вода и ще идат да се набутат другаде.

Утре като те блъсне такъв "Селянин" без застраховка и ще ходиш да плачеш на пчелинския поп... Аман от едноклетъчни...

Търсете мародерите тук в парламента..

Ний ги знайм бе!Разни приватизаторджийки разни обръчести партии на етническа основа ама не турска ами руска-патриотична които всъщтност държат енергетиката в страната и ,,усвояват” еврофондовете от ,,гейропа”

...родните власти... родните дружества... А сега и 1 чепат роден герберски за десерт!!!

Това се знае ама нали както са свикнали властващите все някой друг трябва да е ''виновен''..Няма как да се внасят извън страната вноски за нещо дето се получава по българските задължения за го на българска територия.. Българския гаранционен просто се чуди как май да си оправдае някакви харчове та за това говори глупости от рода ''не дължими вноски има дето ще ги върнем''...

Малака е твоят финансов министър дето казваше че кипърският фонд бил е длъжен да върне парите а вземете ги .

Ами сега,кво стана.Кой ще каже какво е станало?Къде си бойко/малката буква е нарочно/да кажеш колко ние сме прости а ти спасител и как ти пречат.

Ей, глупаци. Пирамида е било, не се ли усетихте?. Нищо няма да вземете. Евтино нали? Ум царува, ум патки пасе.

Пирамида е цялата Държавица , а най се дразним за загубени отворковци като теб които се радват на чуждото нещастие. Обикновено точно такива като теб са най големите тарикатчета

Само дето се установи от тия ''невиновните'' от кфн че НЕ са били по евтини от другите така че това преповтаряне дикиш не хваща..

на майка ти е по-еФтино :)

Това ,че в Кипър не са си плащали каквото трябва въобще не ме вълнува! Но това ,че ние тук/в България/ сме внасяли вноски в т. наречения "Гаранционен фонд"/ 10 лв. при ВСЯКА НОВА ЗАСТРАХОВКА/ ,А СЕГА ОТ "ФОНДА" МИ ОБЯСНЯВАТ ,ЧЕ НЕ СА СКЛЮЧИЛИ ДОГОВОР С "оЛИМПИК" МЕ КАРА ДА СИ МИСЛЯ ,ЧЕ "НАШИЯ" ФОНД/ РЕСПЕКТИВНО ДЪРЖАВАТА/ НЕ Е ПОСТЪПИЛА СПОРЕД ЗАКОНА И МАМИ ГРАЖДАНИТЕ!

То вие преглътнахте, че КФН, както и БНБ нищо не знаят, така са устроени, че все последни научават за случките. БНБ силно учудена и безпомощтна пред КТБ, КФН пред Олимпик. Крадат си хората, няма кой да ги спре. И гаврите продължават - ще вдигат гражданската отговорност. И ще е така докато не бъдат свалени от власт без право на заемане. Крадат от парно, ток, вода, застраховки на автомобили - в този ред. Нагло е, но няма как - искат увеличение - на застраховките, на парното, на водата... Как пък не паднаха веднъж тези сметки, все увеличения. И те вече знаят, че не може вечно да крадат, ама нека последния да го отнесе за всички. Интересно къде мисли да се спасява Бойко? Дали не си е харесал Ватикана, понеже папите го галят по главата?

Електронният регистър и картотека на Комисията за финансов надзор бяха недостъпни за няколко часа в петък по обед. От КФН признаха, че е имало „технически проблем”. Регистърът заработи минути преди 14 часа. Даже и тогава, обаче, текстовете на решенията на надзорния орган бяха недостъпни, съобщи бТВ.

вярвам, че българският Грабителен фонд трябва да е събирал вноски от българските автомобили, от застрахователните компании в България, но питайте тях, защото всяка страна си има различни правила" Изпапахме ги

"Фондът има задължение само да компенсира потърпевшите при пътни злополуки, но няма задължения относно възстановяването на суми по прекратените застрахователни полици" Пък бойковците, екатеринките и цецките щяха да наемат кипърска адвокатска компания, която да представлява и консултира ощетените български клиенти на "Олимпик" :(

При Бойко След гишето рекламации не се приемат Да сте внимавали Кво толкова е станало Говори с езикът на народа Народен човек Затова всички се мислят на БАТКИ

Българският клон на кипърската застрахователна компания "Олимпик" не е правил вноски върху застрахователните полици в България в гаранционния фонд в Кипър, Питайте БНБ за парите

А за какво българската държава му е продала лиценз? За какво е платил 16 милиона за него? Какви са задълженията на лицензодатела по този договор?

Питай Мумията защо взема пари за Пирамида

Поне не е скучно на тази териториа!

На Бостанът винаги има кърска радост Подмятане на Тиквите

подмятат каквото е останало в България. Нека да са тикви.

Ти пък се обиди От подмятаните ли си или от подмятащите

Двама алкохолици запиват и единия споделя: - А моята жена всяка сутрин пържи цяла тава с мекици. Вторият завистливо: - Брато, случил си на жена. Първият: - Да, но някой ги яде тези мекици и не съм аз....

Абе тия кипърци знаят ли нашите диви каратисти какви ги вършат в двете държави. Един даже стана премиер. Лъжат гаранционния фонд на всяка от държавите, че прави отчисления в другата държава. Малко СИК-аджийски номера, а.

СИКнесмени

и всичко това се случва не в бангладеш, а в прехваленото от джендърите ес, както и под одобрителния поглед на еп, където най-важното е краставиците да са прави и банките, концерните и застрахователите да не са на по-малка печалба с няколко милиона, че им отидоха лобиистките доходи на другарките и другарите от брюксел...

Комисарият на Банкстерите

Ха, сега де! Щом кипърските малаки отричат да са гепили парите, КОЙ ли го е направил?

Застраховам си колата откакто въведоха тази обирджийска застраховка, но тази компания я чух чак сега. Повярвайте ми, не си давам парите на първия срещнат.

Па много верваш на вторият Не се притеснявай Колко жени са си изпатили и от следващите Но винаги има първи

Няма място за чудене! Сега ще променят закона,щото овцете на Ани не искали да умират въпреки заповедта за убиване.

Право на саможертва което не се наказва от Закона

Искате да кажете, че Кипърската Олимпик е работила в България под носа на всички служби и министерства, без да регистрира дъщерно дружество, или клон в страната? Без лиценз? Хайде стига бе. Струва ми се само, че се опитвате да прехвърлите проблема върху здравата глава. Или толкова си можете, или някой от някъде ви натиска, да се правите на ударени.

Честито драги гласоподаватели. Вие създадохте още един милионер. Очаквайте следващата пирамида съвсем скоро.

българина все гледа да мине "тънкана"...

Докато ни управляват мумии ще има и пирамиди

ще има и тарикати

Добре де, но след като кипърците са внесли в нашият ДГФ 16 млн. лв, кой ще ги усвои. Освен това мисля,че всеки акт съставен заради недействителна вече полица на Олимпик ще падне в съда- ГО е задължителна, удостоверява се със стикер издаден от държавата,който е на стъклото и какво повече.

стикерът става невалиден, защото и самата полица е невалидна. Така че, актът няма да падне. Даже тарикатът може да отнесе още един акт, че не си е махнал невалидния стикер от стъклото.

ЦЕ ОСТРИЖЕМ ОФЦЕТЕ ОЩЕ ИДИН ПЪТ И ГОТОВО ВСИЧКИ С ПОЛИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!НИЩО ЧЕ ГИ ОСРИГАХМЕ ВЕДНЪЖ АМИ ЩЕ ИМА И ВТОРИ ПЪТ ДО КОЖА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТАКА Е В БГ НА ББ.ЦЦВ .КК.ВС;И Т.Н.

А, КТБ на Олимпик ли беше?

С апетитът идва и яденето

и кому Чура(Хоя) търсихте в Олимпик(кипърски)?

Свободен честен пазар Да не си от КТБейците

Рижавата Ралица Албанска, червена внучка и царско протеже, ще се появи ли да обясни кой за какво и на кого е плащал?

Няма как да обясни, защото после няма да я има. Колкото обясниха за КТБ толкова и за това. Нали ти е ясно, че тоя фонд е оперирал само в България, т.е. зад испанския мангал, се крият наши бандити.

Ако на хората са раздавани зелени хартишки, това означава че Олимпик, колкото и собственост на мафиоти да е, е правила (би трябвало да прави) вноски в нашия гаранционен фонд. Обаче от КФН дават заден ход. Мисля че в момента са в паник моуд, защото нещо е спестено/откраднато, а лайното удари вентилатора.

Пълен хаос ! Пърхащи неграмотни калинки, водени от прости и некадърни пожарникари и физкутлутрници не могат да решат елементарен казус ! Ех да бяха кози да ги изколят и да не досаждат повече, но са шофьори - ще се вдигне шум нали герберастчета ?

В кошер пълен с търтеи мед не търси Те го ядът

Ами защото клонът е плащал в България, което вече няколко пъти беше споменато и не разбирам защо нашите се правят на умници. Как иначе ще обяснят получаването на зелен талон от нашия гаранционен фонд заедно със застрахователната полица ?! Хората си ни извозиха, защото чиновниците ни НЕ СТАВАТ, ама за това питайте ББ, нали той командва всичко и всички. Редно е и пасивите да са негови не само активите.

tonk11

Този фонд е за плащане на щети. Не е за плащане на вноски.

Е ми защото парите от фонда вероятно ги няма налице. Няма да се очудя, ако са бутнати в някоя банка, пък тя ги е отпуснала в заем на някой наш човек, да си купи нещо, например ЧЕЗ. Друга възможна причина е, че в същност е в положението на кипърския фонд, след изпълнението от един милиард евро в Италия, на ЗД "Надежда", собственост на човека с куфарче, мошеника от Ви Веста.

ТАШАК работа е това. Некой много, ще го бият накрая.

Това,ако е вярно,още веднъж показва колко сме зле..

Няма такава Държава На картата все още я има България