Шефът на КАТ пред Столичния общински съвет: Георги Семерджиев е системен наркоман

От 2011 г. до 2013 г. бившият футболист, който уби две млади жени на бул. "Черни връх", е залавян 3 пъти и не е обвинен, допълни комисар Тенчо Тенев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе системен наркоман какво значи това,толкова не му стигнало че бил на системи...хах Абе що не си го каже както си е просто Голям наркоман пък вие не знаехте досега за него ли с Милен Цветков същата работа стана и има ли някой на топло?

Ве капод Още ли си бос на наркошофйорите ве

къде е прокуратурата къде е полицията как така системен значи има шапка от политик кажете истината кои политик го пази изгода Сигорни е магаре за разпространение на дрогата на политик затова него барат

Левски-запад. Няма шанс. Тези са които могат и народното събрание да подпалят стига някой да им плати

лекари на друсалката ли са? Или дядовците и бабите на пейката пред блока?

Кат поддържа слаботокови търсачи на дроха

Оставка ве капод

А като той е системен , "системата " какви мерки взе ?

Къде блее прокуратурата почти 10 години? Защо не са му повдигнати обвинения пори всичките тези нарушения? Тотална реформа трябва в прокуратурата. Вече няма за кога да се чака.

Тия с предложението за строене на пътища по немски стандарт, да предложат да си вкараме и американски полицаи. Да видим как ще го спрат с фалшиви номера и заповед за задържане и ще го пуснат по живо по здраво. Интересно ми е да публикуват документите от предното задържане на гамена.

Този защо се прави на дръж ми шапката, достатъчно е полицай под прикритие да отиде по заведенията в Студентски град и ще разбере как цяла нощ се търгува дрога под носа му , но те това много добре го знаят , но някои получават тлъсти пари за да мълчат и правят чадър. Проблема не е дрогираният изрод от вчера, а цялата пасмина от полицаи и прокурори, които си затварят очите.

че ни каза, че само нямаше да се сетим

Ако има възможност Столична община да ни осигури малко средства и да сложим на повече булеварди стационарни камери за заснемане на скоростта??? Къде отиват парите от глобите, защо не се инвестират в още камери и обезопасяване на проблемни участъци? А за тези с 20-30+ километра отгоре глобите трябва да бъдат в пъти!

Другарю Тенев, вие катаджиите нямате никаква вина.

Най простото нещо е да се извадят имената на хората, които са отказали да образуват дела срещу изрода, но няма да го направят, защото са оплетени в корупция като черва всички прокурори и падне ли единият повлича и другите мизерници.

Е под закрилата на Кирчо Кокорчо и Боко . Това е част от башибозука който поддържат с цел терор над населението абсолютно умишлено заедно с дупките по пътищата демек гледай си дупките кланяй се на циганите и борчетата а пък ние тука ще продаваме държавата на воля. То има край бе нещастници скапани тия крадени пари и кюлчета няма да ги занесете на оня свят!

Много точно написано. Браво. Този е под закрилата на Гешев и прокуратурата. Трябва пълна реформа и разследване на прокурорите, които не си вършат работата и провалят делата.

Журналистите защо не питат отдел Вътрешна сигурност какво вършат през работното си време освен да пушат цигари и пият кафе и как между другото борят корупцията в системата и колко осъдени служители има в затвора

По-зле от системните наркомани като този са системните корумпирани рекетьори от КАТ и техните колеги, които ги прикриват, когато се наложи.

Шофьор, хванат няколко пъти да кара без книжка, трябва директно да влиза в затвора. Иначе нищо няма да му попречи пак да се качи на кола и убие някой.

Пък шефа на кат е системен калпазан!

Момчето Гошо,с многото татуси,е имал много общо с наркото,ама не само като консуматор. По старо ченгеджийско правило,такива"момчета"имат закрила-не пип,че пляс!Наше момче за полицайчетата. Следва всичко останало.Актове,глоби,книжки....подробности.Някой да не си въобразява,че всички тези по веригата,семейството и аверчетата на Гошко,нещо страдат за жертвите,изпитват угризения на съвестта или прочее морал?!Хората заседават,къде колко и на кого точно да дадат.Та Гошко,да вземе да се разкая и получи 1-2 годинки,я ефективна,я условна.

Не знам за другите щати, но в Оклахома в неработно време местният шериф може моментално да те напъха в пандиза до шест месеца (за алкохол) и до една година (за наркотици). Разбира се, има алтернатива - къркандето да се яви пред дежурния съдия - но при него таван на присъдата няма. А най-хубавото е, че присъдата влиза в сила веднага. А ако искаш да обжалваш - ОК, няма проблем - но от килията. Ей това ни трябва на нас!

Само чакайте Руди гела да оглави МВР:)))) Повечето му приятели са като Семердиев:))))

Май доста народец е опраскван от КАТ при нарушение на ЗДвижение и заради това подскачат срещу тях , а не срещу действителните виновници.Заранта един водещ по една ТВ също се пънеше да докаже,че полицията е трябвало да арестива този идиот, а не го е направила иму била чадър.Заради това сме на такова дередже,че и гаргите вече ни се смеят.Точният въпрос е : Колко пъти е залавян т .е. арестуван за престъпни прояви, колко досъдебни са му образувани, колко , от кого и защо са прекратени и защо е на свобода.Полицаите нито са прокурори за да обвиняват, нито съдии да осъждат.Това е един случаите които крещят за реформа в прокуратурата и съда.В полицията също има проблеми , но от друг характер, сега говорим за обвинение и присъди.Предложете напр. ако не ги мързи и ако не се страхуват да извадят и покажат на обществото колко лица са със образувани десетки дела срещу тях за кражби на МПС и защо не ги съдят.Разбирате ли за каква крупна машинация става дума.Сутринта един зам д-р на следствието явор тодоров се хвалеше,че те при тежска ситуация задържали с Кобра спящия идиот.Тоя беше член на ВСС и той трябва да обясни защо престъпността в страната ни е безнаказана.Кой полицай ще спира без причина джип със синя лампа,като същите са и на НСО и ще изяде кютека ако действително бързат с някой гнусен баровец.Полицаите са направени на 5 стотинки и поради това ,даже да видят нещо се правят на невидели и бягат.Ако сте големи отворковци и няма да ви е страх от големците отидете и станете полицаи да ви видя колко ви е тарикатлъка, а де на се правите на ММбоийц

трябва да събират доказателства и да спазват законовите процедури, инак съдът ще пусне изверга, защото не е спазен ЗАКОНЪТ!!! нека видим какви доказателстсва са събирани и поради какви причини са били прекъсвани разследванията... от РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ПОЛИЦАИ милицията е първо убежище на наркодилърите!

Държава в която имам мой твой човек не е Държава

Ами разстрелвайте ги такива навреме.

в България далаверата е пълна. КАТ могат да те спират, но не могат да те арестуват, другите могат да те арестуват , нямат право да те спират. Пардията е пълна. И още , имал синя лампа , какво от това, който не знае правилника да му се връзва. Който не знае да прочете закона и правилника,

Преди 2 години предложихме на депутатите шофьорите, хванати да карат след употреба на наркотици, на всеки 6 месеца да се тестват на случаен принцип. Ако и тогава дадат положителен резултат, да им се взимат правата и да носят наказателна отговорност. Депутатите решиха тогава, че това е маловажно, както и че е по-важно да се намали скоростта с 10км/ч на магистралата, защото, видите ли, така ще се спаси човешки живот.

Юни 2022 г. убиецът на двете млади жени е бил хванат с наркотици в кръвта. Не е арестуван, както се разбра, от 7-мо РПУ София. Обаче Тенев обвини свидетел на безумията на убиеца в деня на фаталната катастрофа, че ако бил сигнализирал по-рано, жертвите е щяло да са живи. Това ако не е черен хумор.. Държавата в лицето на полицията не се справя с един наркоман с швейцарска шофьорска книжка, а се търси вина в гражданите, които не са сигнализирали..

Не е осъждан ,защото имаме прекрасна ,неподкупна ,независима съдебна система.

А като е залавян, защо не е вкаран където му е мястото???! Оставаш един престъпник-убиец-камикадзе на свобода!!! това е тероризъм за нормалните хора!

По БНТ съобщиха, че има данни че разпространява наркотици в студентски град, има данни за полицейски чадър над него? Истина ли е това?

със сигурност е истина! как полицейски редови служители изведнъж забогатяха и взеха да карат нови джипове и да си купуват апартаменти за 200 хил евро!

шефът на КАТ нищо не каза, мрънкаше като първолак , то и толкоз знаеше , след като като не знае адреЗите на някой. Но катаджия какво да му намираш кусур.

КАТ са системно корумпирани, некадърни и мързеливи. Трябва да се ИЗРИНАТ.

И понеже го знаят, че е системен наркоман, трябваше да го държат на свобода докато убие две млади момичета?! Този шеф на КАТ трябва да си ходи заради това, което е знаел и не е предприел действия.

Чудно е как тези двамата в колата са оцелели при този удар?! Това е някаква магия, или нещо друго...

Аз ли съм толкова глупав или в тази държава се разхождат убийци на свобода и няма кой да им повдигне обвинения. Този случай само показва в каква прогнила система живеем. Не може бе хора, не може с такива нарушения този да е на свобода и да няма кой да образува дело цели 10 години срещу такъв изрод. Държава няма, съд няма, прокуратура няма, полиция няма, е какво има в тази държава... корупция, мафия и нищо друго.

Основното е, че няма държава...

Хайде, престрашете се и дайде да видим мутресата до него…. Може и тя да се извини…Все някой прикривате,щом се е качила в колата ,значи е знаела какво става!

стар приятел и познайник на съд полиция и прокаратура

Разбира се, че не сте виновни….трябвало е някой да тропне по масата и да каже, до тук с покровителството,защо трябваше да си отидат две млади момичета…. Няма виновни, всички сте супер ,сълзички,безгрешни….Десет години, никой не посмя да го пипне това нашарено недоразумение, не е от вчера нарушител,все друг е отговорен, никой не се отказва от пост и от заплата. Поне един да сведе глава и да подава оставка, но може би трябва ние хората да виизхвърлим по някакъв начин . Сегасте велики…,нооо ….вече е късно за пострадалите!

Каква отговорност? Този е прикривал лично един от шефовете на някое си рпу, който е със заболяване на очите, но му е предоставена книжка, И КАРА СОБСТВЕНАТА СИ КОЛА всеки ден от Костинброд ( където има имение 2000м2) до сф. Та за този брендОф инфлуенсър ли да се чудим?

Наздраве!

А кои е дедо му на Георги, нещо да кажете.

И министъра на културата също.

Обяснявам. Прокурорът е основна фигура за контрол върху престъпността. Партиите са му дали права да преценява дали да повдигне обвинение или не и още дали са му монопол така че само той да може да повдигне обвинение в татковината и никой друг. После са осигурили процес, така че прокурорите да са само наши хора. Така, че и човек да си убил прокурора решава, ако си послушен се разминаваш или ако плащаш достатъчно. Те това е татковината и за това има толкова много бандити, които ходат между нас по улиците.

съответният прокурор - на подсъдимата скамейка заедно с убиеца

Да се, ама трябва друг прокурор да му повдигне обвинение. А сичкото прокурор пърди в едни гащи. Така че пак няма да има осъдени прокурори!

и съответния министър на вътр работи заедно до прокурора

тоя какви заплати получава от всички нас?!...като е известен системен наркоман-защо не е другаде а гази и убива...и голяма хвалба ,че го знаят

А вие системно НЕ си вършите работата и не ви прави по-различни от него т.е. УБИЙЦИ !!! Същото важи и за прокуратурата и съда !!!

Вържете го този барабар с другия убиец, който размаза Милен Цветков на произволен стълб! Хората ще им издадат присъдата!!!

Понякога завиждам на страните от третия свят, че имат присъда бой с камъни докато мърда

238 заловени пияни шофьори за 2021!!!!! Сериозно ли? Мога да се обзаложа, че само за една нощ, само на едно място в България (например лобното място на момичетата) ще минат повече пияни. Да не говорим за Студентски град, Слънчев бряг или Банско. И тоя началник се хвали, че са свършили работа??? Те затова си карат, щото никой не прави нищо.

По-скоро само 238 сиромаси не са успяли да си платят и да минат. Иначе бройката на хванатите сигурно е в хиляди...

Защо не е в затвора или на лечение???

Защото държавата ни е просто една голяма селкска махала. Ако имаш пари или роднини на високи постове, можеш да правиш каквото поискаш. Ако нямаше жертви нямаше и да разберем кой е карал джипа.

От 2011 до 2013 г. той три пъти е залавян и не е обвинен. Миналата седмица го залавят колеги от столично управление, пак заради употреба на наркотици, отнели сме му и швейцарското свидетелство за управление, което имаше. Но той слага фалшиви номера на автомобила и пак се движи по улиците. Ама чакайте малко, всички тези, които са го пуснали и не са образували дела срещу този кретен си имат имена, незабавно да ги обяват и да им бъде търсена съдебна отговорност . Въобще каква работа върши съдът и прокуратурата в България, освен да оправдава престъпници...