Шефът на израелското военно разузнаване подаде оставка заради провала на 7 октомври

Ахарон Халива стана първият висш израелски военен, напуснал поста си след атаката на палестинците

Обратно в новината

Коментари - Шефът на израелското военно разузнаване подаде оставка заради провала на 7 октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма такова име Ахарон ! Човекът се казва Аарон

Има информация, че са пратили ф35 в опит да взриви атомна бомба високо над Иран и ЕМПто да унищожи ел системата и електрониката отдолу. Руснаците са го свалили и после с бидона са им казали да си опичат акъла. Затова и отговора с дрончетата изглежда толкова смешен.

Това звучи като историйката, дето сърбите свалили поне 70 парчета Ф-117А, и за това после са ги свалили от въоръжение. Бабите на село имат по-голямо въображение! Истината е друга - нито на Израел, нито на Иран им се воюва. Контролират си масите. Евреите - щото са се разгащили и след 2-3 поколения няма да ядат кашер и да имитират движения, подобни на хора с аутизъм на оная стена, и ще станат лесна плячка за съседите, а Иран ... Последните щото разбраха, че и да си биеш тиквата 5 пъти на ден в земята не е продуктивно. Но ако се откажат, аятоляха, все с още 2-3 000 чалми ще станат с една глава по-ниски. За това беше и целия цирк. Да се чете под линията - никой не бръсне палестинците. Тъжно, но факт!

жалка пародия на конфликт, който самите те си спретват, зада могат след това да си правят каквото си искат в региона. И малките деца разбраха, че всико е нагласено от ционистите и това което сега правят и Хитлер не го е правил. Ще съжаяват скоро за всичко!

На време се е сетил а Биби кога?

Нетаняху също да подава оставка.Изобщо да не се ослушва. Разобличителя

и Бени ке си оди дома!

Израелците попаднаха в капана в който са попадали и други държави в историята....да си помислиш че понеже си имал победи над някого за последните 40-50г ти си по добрият, и да подцениш врагът и неговата спосовност да се учи и да се адаптира. Всеки става жертва на такива грешки. Освен Израел, САЩ направи същата грешка но там залозите са много по големи и опонентите значително по сериозни! Арогантността която съм виждал у израелците когато съм разговарял с тях на тази тема е просто главозамайваща!!! Нямат никаква способност да си направят реална самооценка и им липсва елементарна обективност да разберат че каквито победи и преимущества са имали, са били най вече благодарение на конкретни дадености и обстоятелства които отдавна са се променили.

Поел бил вината?!? Какво ще върнеш хората ли? Ще лежиш в затвора до живот ли?!? Какво се халосват, Уж че вършат нещо и пълна Липса на каквато и да е Отговорност за каквото и да било! То се случило Непоправимото, той бил поел вината?!?

е да беше изчакал още три дни .. да станата седем месеца от седми октомври