Шефът на иранската гвардия се закани на потенциални агресори

Внимавайте, ограничената агресия няма да остане с ограничено действие, каза генерал Хосейн Салами

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците като чуят Виетнам и лягат и сами се предават такъв бой ядоха там, че още им даржи влага. Да не стане и с Иран така.

Мой приятел в САЩ ми разказа за огромно раздвижване на военна техника на тяхна територия. Танкове, самолети.... Говори се, че до дни почва световна война. Ще ни ебат майките тези евреи и американци.

всеки има правото да прави каквото си иска на собствената си територия.

То и Саддамчо така се репчеше, ама де е сега той? ...

бе арабин. Докато в Иран живеят 60% перси и 40% тюркмени - истинските турци. Първа ще изчезне Израел от картата а после Сирия и част от Турция.

Саддам си мислеше че руснака ще го подкрепи но не мина номера , същият номер донякъде успешно приложи Асад но както се вижда америка си още в сирия но и турция се нанесе там. Асад спечели войната с ИД но изгуби държавата си , хората които останат там просто ще бъдат роби на разни били то руски или турски корпорации но никога няма да имат вече нещо собствено.

Все ми е пред очите Садам преди да го подгонят как размахваше една пушка в един багдадския квартал и после гледаше като въшлясал от дупката!

Персите не са идиоти!Държат говедата в шах.Без проблем могат да блокират Персийския залив.Даже без да го направят,намалиха с един удар производстото на главорезите с 50%.Идиотите дето си мислеха,че "историята е свършила"нищо не могат да измислят!

Като чета това и все пред очите ми излиза образа от последната снимка на Кадафи.

...и как извлачаха Саддам за яката от една дупка...

Въпросът, който винаги ме е вълнувал, е откъде намират толкова много девственици за мюсюлманите в рая? А че персите ще ядат дървото, е ясно. Израелците откога чакат разрешение от Вашингтон да ги пометат.

Нарича се виртуална реалност в нереален свят. Хихихихи!...

Тук американския агресор ще удари на камък.

Какъв камък бре? Прочети за армията на Иран,остарели танкове и самолети от 60-те години на 20 -ти век,те са много зле,ама знаят само да плашат...

въпреки американските инструктори и прякото участие на "тюлените"-)

за краварите,които не са подкрепени от никой в това перчене,а помним как завършват краварските авнатюри когато са сами,хиляди осакатени невинни войници които после просят за наркотици и долари,така че ще си останат само с плашенето на гаргите по пясъка на персите,страхливо племе са си пиндосите,не напразно ги кръстиха така през 99а в косово,та така със шашкънията им за доминиране на петрола

Най-добре е да няма никаква война. Но и Иран се перчи, като Ирак. По-добре мааалце да понамалят децибелите.

Аллах им е казал, че те ще доминират света.

САЩ вече знаят че не са №1 в света. Китай и Русия са фактори без който САЩ не могат да посегнат на когото и да било. Пример Венецуела. Колкото до Иран, и Китай и Русия са с тях, твърдо срещу САЩ. Американците олекват с всеки изминал ден, как се подържат бази в над 100 страни в света, пари трябват за това, американската икономика не е онова което беше, там е болката им.

Китай и Русия са фактори , но безспорен номер ЕДНО в Света са САЩ.....не знам откъде реши , че не са. Мечтите са едно , реалностите - съвсем друго. НОМЕР ЕДНО са и икономически , и военно........и винаги са били. Китай е доста зад тях , ЕС е близо икономически , но военно - не чак толкова колкото трябва. Русия - трагедия ( извън топ 10 икономически , военно - изостава и разчита на сАвеЦкото наследство ) , само с пропаганда не става , в ерата на Интернет сме.....информация бол.

Това становище е релевантно за 1999, не за 2019! Ситуацията отдавна се промени друже!

и каква е ситуацията,друже :) ами ми говори с цифри - БВП , военен бюджет и даже не споменавам икономическата обвързаност - от една страна САЩ,Канада,ЕС,Япония,Южна Корея,Австралия , отделно сума ти гравитиращи около тях държави като Мексико примерно , Бразилия от друга - Русия и......КОЙ ? Само не ми казвай Китай , те си играя своята си игра , а на Русия гледат като Ресурсландия. Кой...БРИКС ли ? Жива ли е тая организация ? Китай и Индия в един отбор,айде бе........ Измисли нещо , формулирай го и тогава се обаждай.......

преди седмица се върнах от Китай-никой не може да ги стигне. Даже ако се обединят САЩ Русия и ЕС пак ще са 70% от Китай

добре си се писал "идиот" :))) 70% от какво бе , гащник ? Щото и САЩ , и ЕС са с по-голям БВП от Китай , а за стандарт на живот....ще говорим ли ? Върнал се бил от Китай и к'во ? Информация от "първа ръка" ли пробутваш ? Аааааа сетих се , 70% от Китай са по население , това си имал предвид , нали (подсказвам ти ) :D

Американците голям го вадят, БВП-то де, ама бюджетът им стига само за заплати и тоалетна хартия... а нови пушки не могат да си купят още от 1994-а-)

То така разправяха и сръбските шматароци, и иракските "генерали" и кой ли не.....а след това плачеха и се криеха по дупките. Хахахааааааааааааа

не ти се разбира. Смееш ли се и ли ревеш?

А за Афганистан

А за Афганистан нищо не каза

Как си тръгнаха наакани руските войски? До ден днешен си го спомням.

Все повече държави открито теглят майната на САЩ. Което е добре, защото САЩ си го заслужават.

Бихте ли посочили тия много държави.

СК, Китай, Русия, Иран, Сирия, венецуела. И онзи от Филипините, а напоследък и любимия ви Ердоган. Не е лошо, като за начало :)))))

в почти всички държави дето си изброил има по един луд диктатор или теокрация , а населението им живее като скотове. Асад,Мадуро,аятоласи,Ким Свин.....големи примери. Един Ердоган дърпа държавата си назад към ислямизма....ама тъй като били теглили една майна на САЩ вече са голямата работа,а ? Китай пък,дето е производствената база на Запада заради евтината работна ръка , дали не е зависим от същият този Запад ?

PEYTSCH

Парите ще стават все по=малко достатъчни и за униформи на „гвардейците“...А с кръпки и по налъми знаете как изглеждаше славната българска армия...

за армия след като си бил негоден поради минаване под дъгата,аман от гейове