17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъжно е, когато дори шефа на ФБР не познава Конституцията на собствената си държава ... мнооого тъжно.

а външния кога?

С тези ам. посерковци.

Тази измислена държава от престъпната сган на Европа почва да става за посмешище на целия свят. Всеки ден все по откачени глупости четем за тези бандите нарекли се демократи. Вчера нямали да налагат наказания на принца-убиец на Саудитска Арабия, днес наказания за жив руски предател и нарича недоволните си граждани терористи. Да ви пикая на демокрацията фалшива.

Демонокрацията в пърлния й блясък! ФБР е част към министерството на правосъдието. Шефът му зцаявява, че нещо било вътрешен тероризъм. И как бе г-не е тероризъм? Защо? Терористичните актове се организират, планират, осигуряват, те винаги са такива, дори и само един човек да върши всичко това. Кога най-после ще изфабрикувате доказателствата, та да ги представите пред света? Или както нямате съвест, така и топки нямате да го направите? Вие лъжете, тези, които ви слушат знаят, че лъжете, медиите които ви отразяват също знаят, че лъжете. Американските граждани знаят че лъжете. Лъжата и престъпността са в основата на вашата страна от създаването й та до днес.

Какво е това бели супрамасисти и имат ли и черни супрамасисти?Трябва да свикваме и с по нови термини.И още нещо , това ли ще ни е пример за подръжание?На сила ме правите РУСОФИЛ.

Той много добре я знае. Това неговото е престъпно и умишлено нарушаване на конституцията, която се е клел да защитава.

излиза, че протестиращите в Киев, които превзеха Радата през 2014 г. са вътрешни терористи. Точка. Излиза, че сега в Украйна управляват терористи. Точка. Излиза, че тези, дето искат да свалят Лукашенко в Беларус са терористи. Точка! ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЪМ СЪГЛАСЕН С АМЕРИКА! Тя обаче не е съгласна със себе си!

Супрематизъм (на латински: supremus) е направление в авангардизма, основано от Казимир Малевич през 1915 г. и оказвало влияние в Русия до около 1930 г. Представлява разновидност на абстракционизма и се изразява в комбинации от разноцветни прости геометрични очертания като прави линии, квадрати, кръгове, правоъгълници и други.

така че в САЩ е пълно с руски авангардисти, които искат да свалят властта.... хахахаха

Супрематизмът става едно от централните явления на руския авангард. Започвайки от 1915 г., когато са представени първите абстрактни работи на Малевич, в това число и известната му работа Черен квадрат, ... ТАКА ЧЕ ИМА И ЧЕТЕН СУПРЕМАТИЗЪМ!

При положение че, определят протестиращите като терористи в САЩ имате най-много терористи на глава от населението.

А протестиращите в Москва са борци за справедливост.

Пич, ако някой друг опъва жена ти, пак ли ще твърдиш, че е едно и също? :))

И там е една демокрация...не е за говорене!

А, защо игнорирахте 6 пъти искането на шефа на охраната на Капитолия, за подкрепления? Май сценария ви е бил да стане точно така

petrovito

ако е твоята е различно

А бандитите от BLM са "мирни протестиращи", и мирно разграбват, рушат и палят, без нито полиция, нито ФБР да ги възпрепятстват по някакъв начин!

Добре де, а сега като раздават помощи на глава, това прави ли ги страна която подкрепя тероризма?

Най-накрая някой да признае америслямците за терористи. И то точно шефът на америслямското ФБР.

Да са честити новите американско/европейски санкции на Россия.

Конгениално!!! Селинджъра от Банкя да взима пример от батковците оттатък голямата локва.

Едно време сме имали ЗЗД. Колко му е да го гласува парламента отново. Здрава ръка и малко кютек и демокрацията е защитена :)

Ама за същото в Киев казвахте, че е народна и демократична революция.

Теб това к'во те топли, посерко?

supremacism не е suprematism бре

- отказът на нансито за 10 хиляди подкрепление от националната гвардия, поискани от Тръмп в деня на щурма? - договорът на една маймуна от антифа с цнн и цбс/мснбц за 35 хиляди долара, за да щурмува капитолия?

PEYTSCH

Така се брани стола...Простотия и раболепчене. Но Тръмп ще се върне и тогава ща запеете друга песен.

PEYTSCH

Негрите които безчинстваха, палеха и грабеха сега сигурно са борци за свобода ?

И ас сам путресенъ

Ами, значи сега трябва да се върнат с пушките пред Капитолия и да му покажат какво наистина значи тероризъм!

В крайна сметка ще се окаже че най-големите ТЕРОРИСТИ СА ДЕМОКРАТИТЕ!

спамил ве, глупак! Не се научихте на нормално общуване в нета, тролска и тръмпанарска измет!

Както е казал навремето Андрей Ляпчев като е станал премиер на България: "Со кротце, со благо и со малце кютек". И нещата ще се оправят. Ама вече в полицията не дават да се бият престъпниците. Не е демократично. Затова полицаите като отидат по сигнал да озаптяват някой подпийнал мангал той им налита с брадвата. А през времената на соца даже нямаше да има нужда да се подава сигнал. Само като чуеха за милицията мангалите се насираха от страх и ставаха по-ниски от трева и по-тихи от дълбока вода.

това беше сценария на рижия палячо, ама недооцени глупостта на феновете си и затова му се наложи да преживява втори импийчмънт за година време. Ама като чета какви ги е дрънкал на конференцията на консерваторите в неделя нито му е дошъл акъла в главата, нито има изгледи да дойде някога.

Половин Америка обвини шефа на ФБР във либерален фашизъм ....

той и оранжевия палячо не я знае конституцията и я нарушава ама беше президент 4 години.

И откога бг тръмпанарите, които дращят агресивни тъпизми под статиите свързани с Тръмп станаха половин Америка? Туй понятие либерален фашизъм и то като другите щампи от тръмпанарския ви арсенал (ислямофашизъм, либерастия и т.н.) е напълно измислено от вас. Направо може да ви се признае принос към световната наука - открили сте нови хоризонти в социологията и философията. И само между другото: "във" се пише само, когато следващата дума след него започва с В или Ф - елементарна граматика, учи се още в началните класове. А иначе имаш претенции да коментираш политика.

Путресен сам. Вии путресен ли ста?

Човекоподобни, които цяла година трошиха, палиха, грабиха, дори полицейски участъци, те във вътрешен тероризъм обвинени ли са?

В САЩ ПРОТЕСТИТЕ СА ВЪТРЕШЕН ТЕРОРИЗЪМ, А ИЗВЪН ЩАТИТЕ СА БОРБА ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА.. МРАК И ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!

Ми те точно агенти на същото това ФБР, както и отрепките от легализираната лява терористична формация Антифа бяха провокаторите и поведоха хорото към оказващата се забранена зона Капитолия.

“Айде бе !” ДГУЕБА в ученото ДУПЕ

А после Русия била много лоша, А Щатите - деократина държава.

Браво! Айде сега към Гуантанамо биготчета !

В България щяха да са борци за демокрация. В демократична Америка - терористи!!!

То и ние сме потресени от двуличието ви и лъжите, които тиражирате по медиите, ама какво да се прави. Болшевиките като правят "демокрация" е така. Войната е мир, истината е лъжа....