17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните смехурии на некадърни ''професионалисти'' Едни белязани пари си се разхождат от ръка на ръка ама на никой от тях не им ''светкат'' ръцете защото само май някакви пликове са си разменяли на ''доверие'' а и забравят да обяснят къде точно посредника е взел плика, взел си е комисионната, и после е ''предал плика'' на Иванчева и заместницчката и и как те завалиите за толкова кратко време от Кристал до Спортната са броили с обратното на ръката си, с лицата и носовете си какво има в плика..Отделно че и според гешевия едва ли не и цялата кола и козметиката дето ползвали барабар с волана на колата ''светели''..Тия са най големите ''бързаци'' според ''компетентните''групировки както се разбира:)))))

друго си е да си интелигентен корумпиран, още повече и ако си усмихнат. Тогава дори дъщеря ти се омъжва за сина на най-голямият богаташ у нас - пари при пари отиват. А тази видяла че подковават вола и тя вдигнала крак.

"ювелирни" действия и накрая ... Съдът в Страсбург осъжда държавата.

Да променят закона, че да се успокоят и да си застрояват Пирин, Рила, морето и където си поискат! Ако този случай не е инсценировка, здрав му кажи! Ама герберастите съвсем се уляха! То бива, то може, ама съвсем за идиоти ни вземат! Всъщност всеки съди за останалите по себе си! Ей, не им стигнаха милиардите заеми, окрадените пари от еврофондовете! Още искат! Отворили са уста да погълнат всичко! Мамка им! Дано Господ по-бързо приключи с работата си и да не чака 5 години, че никой няма да остана на тази територия!

Откога Захариева е министър на правосъдието? Четете ли се какво пишете, изобщо?

Строители потъпкват правото ни на живот, на психологическо и физическо здраве. Защо ни лишавате от въздух и по-нормални условия за живот? Строителите са бавни убиици, заедно с тези, които са написали законите и тези, които им дават разрешителните за строеж. Иванчева била лоша, защото ущетила с пари някого, а този някого, колко е добър или лош, спрямо всички хора, на които отнема жизненото пространство?

Строителите не ти отнемат никакво твое жизнено пространство, защото то не е твое. То е частна собственост и са в правото си да го експлоатират както те намерят за добре съгласно закона. А закона не е нарушен.

Бай Тошо като отчуждаваше нямаше ли частна собственост?

Взела ли е пари, или не е взела??? Искането на подкуп не е престъпление. Престъпление е ВЗЕМАНЕТО.

Строителите са последните в нашата мила татковина , които могат да влязат в ролята на жертва за каквото и да е.Обикновено те нанасят другиму щетите.Като започнем от Соломон Анжел и стигнем до желаещите да изорат всички детски градини и площадки,за да строят нещо там, което така и няма да построят докрай.Натискът на мръсните пари ,с които строят ,е голям.Затова и накрая трябва Антикорупционната комисия и всички други органи , които борят корупцията , да го видят.Това ще е в интерес на обществото , а не да браниш интересите на шепа строителни олигарси в ущърб на хората.

Искането на подкуп е изнудване и също е престъпление

За всички тези, които се съмняват в корумпираната кметица и смятат, че всичко е постановка с цел дискредитация само ще кажа, че има СРС-та, в които ясно е записано как въпросната си го иска, но за бг конспиратора сигурно и това е нагласено!

Споко! Делото рано или късно ще започне и въпросните СРС-та ще станат публично достояние. А и в крайна сметка въпроса не е какви са доказателствата, а каква е присъдата. Българската история помни преобладаващо случаите с отлични доказателства и изтървано от прокуратурата дело. Въпреки усилията да се харесаме на ЕК подозирам, че и този случай Иванчева, нейната заместничка, че даже и екс-кмета (със самопризнанията) ще минат метър.

Да бе взела 10 лева, щяха да приключат броенето за 10 минути. Ама пуста алчност...

Ако и тая "комисия" е на същия принцип като комисията за медицински одит (БНТ от снощи с В. Ахчиева), значи сме я закъсали яко и всичката паплач от администрацията е най-малкото за дисциплинарно уволнение!