Кабинетът не сменя шефа на агенцията за подслушвания

Кабинетът не сменя шефа на Държавната агенция "Технически операции" (ДАТО) Цветан Китов, а го предлага за втори мандат.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът не сменя шефа на агенцията за подслушвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имаше една стара народна песен - "Има нема, само лаже"

Как ще го сменят, той е виден пожарникар и другар на бащ пожарникаря боко!!!Пожарникарска държава!!!

Както винади днеска едно утре друго само и само да има за какво да си плямпат по сбирките нищо че не проумяват кой за какво говори.. Може би обажданията от ''наредителите'' се разминават във времето от ртепчене ''колко сме велики'' ди подлоги сме от класа

Хайде сега да видим какво излезе от тази "новина" - Бойко ли се отметна както обикновено, пресслужбата на Министерски съвет ли излъга акредитираните журналисти или някой в Дир-а се наака и публикува непроверена информация. Хей дир-ници нали сте част от кампанията за борба с фалшивите новини, какво правим сега, кой ще плаща сметката?

Та то ако не са бъкани медиите с фалшиви новини с какво ще си запълват времето като нямат акъл да напишат нещо реално..Освен това и менторите им се въртят като пумпали за да угодят на всеки що плаща така че ако очаквате реални новини от медиите български направо е загубена мечта,,

Кабинетът не сменя шефа на агенцията за подслушвания. Пришиват му още два боя уши и го оставят на работа. Допълнителните уши ще му служат да разбира по-точно указанията на Цецо, кого да подслушват.

Интересни неща си имаме в държавата!Преди време това си беше една служба към МВР,която беше част от инструментариума и тогава работеше.На някой му скимна да прави някаква агенция от тях, пък началника им с мандат и то назначен от Президента.Сега са част от инструментариума за други работа.А пък данс не ги бръснат за нищо и си имат собствена агенция.Държава слънце!

А Пеевски казал на суджуците,сменете го ама флашките са у мен,а вие като влезете в тоалетната много говорите.Така,че умната...

Правителството назначило Пеевски за шеф на ДАНС, променя закона, за да може да назначи и Китов за шеф на ДАТО. Очешарски си отиде, но бат Бойко две правителства направи без да пипа свещената крава на Шиши, докато изтече мандата на Плевнелиев. Сега послушко Генерадев, по предложение на послушко Боце, ще бетонира ухото на Шиши (и Масква) за още 5 години. Ай честито, другаре - Бойко хич не е Пеевски, ама хич.

Агенция на Послушниците!

Имало е нощни похождения и ранни закуски.

Ей, пак загубени в превода....

Боршош?

Това е супер работа.Според мен само политиците да подслушват,ще имат хляб за поколения напред.Кои са най големите престъпници тук?Много ясно.Телефонните терористи,те са с ранг на министър не се пипат.Закони не ги ловят.Доказателства все липсват, нищо че пред очите им са палати.

"фалшиви новини" - аз пък казвам журналистическа работа. Чули-недочули и веднага бързат да са първи.

Абе пичове, какво стана с оня, РаТко отвертката ? Абе Ратко, къде потроши записващия диск в цецомобила !?

Верно бе. Кога Му беше рождения ден, че доста време мина от тогава, а пък явно махмурлука още го мори?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

а той дали подслушва Меркел като американците? Или тя направо звъни на ББ и му казва какво да прави?

щом от години върлуват телефонни мошеници, значи никаква работа не вършат, те ако подслушват така, както асфалтират улиците и строят магистрали, то само хвърлят пари на вятър и плащат високи заплати на всякакви връзкари-парашутисти.

Защо бе? Не дава ли информация безплатно? Пази си я за себе си и кръговете около себе си ли? Хаймана!

Явно БайХуй пак е получил флашка с негови волеизлеяния, направени в "00"...!!! :::))) Дааа...!!!

Вчера го сменят, днес го предлагат за втори мандат, утре ще го пенсионират . Герберска работа - хахаххххх

не били компютри, а били компоти.

били износ, ами внос.