Ще сменят ли шефа на НСО по искане на Радев?

От всички шефове на НСО досега, сегашният се справя най-малко, защото идва от системата на полицията, в която все още има симптоми на милиция.

Обратно в новината

Коментари - Ще сменят ли шефа на НСО по искане на Радев? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този дребен мишок е тъмна сянка. Ние в Александровска болница знаем как този Ангелчо намести преди 3 години на директорския пост приятелчето си от ловната дружинка Костадин Ангелов с 3 полицейски коли в двора на болницата. Изгони големия специалист професор Трайков и фалира болницата, като че това му влиза в служебните задължения на директор на криминална полиция. Криминална персона, знаейки как "опази" Емил Кюлев.

Ачката снощи е събрал всички началници на отдели за да им обяснява, че новините за смяната му са слухове. Междувременно ловните му кучетата, които се гледаха в службата вече ги няма. Снощи пък Ангелчо си е тръгнал от службата с два големи сака с лични вещи. А сега нека обяснява че информацията е слух.

Симпатично момче, от калибъра на всички управляващи. Да е жив и здрав, да стане генерал-лейтенант.....

Герб нямат кадри за Ръководители и блъскат разни неграмотни и Калинки с купени дипломи ! Махайте го този неграмотник и сложете специалист , може и Подполковник Марков той е специалист ! Тъпи Гробари , само за кражби мислят ! Оставка на Правителството и в СЦЗ ще ме зарадва ! Вари го печи го , Тиква !

А как се краде в НСО... Като на състезание са- кой колко е заграбил през месеца, кой на кого да е персонален шофьор. Така само един знае за далаверите на политика си, за любовниците му и т.н. Оня му изписва километри- шофьорът прибира и си трае. И шефът не знае, че в НСО е цяла манифактура по превъртане на километражи?

е най-обикновена скатавка и невзрачно полицайче от 1 Районно. Без никакви заслуги или дарби, като изключим, че от време на време успява да влезе под кожата на някой голям началник. В случая - "апартаментчика". Той му е ракетата-носител и за директор на полицията, дошъл отвън, след като беше напуснал системата на МВР за 5-6 години, той му е ракетата и за шеф на НСО. Да видиме дали ще го закриля и сега, след като са му вдигнали мерника.

А ти за какъв се смяташ, бе пазвантино марков! Да не би да смяташ за военен? УБО/НСО е най-отвратителната служба и преди, и сега! Да не дава господ да минеш покрай кортежите й! ТАКАВА СЛУЖБА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА! Ако ти марков не си харесвал тази служба, защо не я напусна по-рано, а сега плюеш тази милиционерска служба за да може някой да те забележи и да те вземе на работа или в някоя партия! Скрий се и не си показвай слабоумието и осраните си гащи!

Пазаванти колкото щеш.

е само в промяна на името му в НСО и от вместо да е част от бившите вътрешни войски стана част от полицията! Та на кой ли началник му харесва подчинения му да знае всичко за него, а всеки полицай, в случаят всеки началник на НСО, по навик, обича да събира данни за другите, особено за тези които са начело на държавата или са други обществено значими фигури! Така е било още при Кашев, така е и при всички останали та до сега!

Плхому танц.ору яйца мешают./ А товарищу старшине?/

иска смяна на шефа на НСО.

Президентът, да. Ама празноглавият фатмак Радев?