Шеф на банков клон и майка му са жертвите в смазаното БМВ

Тежката катастрофа стана вчера на пътя между Пещера и Пловдив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и защо е задържан шофьора на камиона??

Поредният БЪРЗАЩ ГАЛФОН е стигнал закъдето е бързал.

Българските пътища са пълни с демони и малко невнимание прибират душите им, И до ден днешен не се знае Защо ????

такива като ме изпреварват рисково а и като изпреварват срещу мен и ме карат да отбивам в канавката за да запазя мен и всички останали живи всеки път им пожелавам следващият път да има камион срещу тях..... ЕТО който и да е там горе ме е чул.....!!!!

От твоите уста в Божите уши !

Е стигнали са навреме! Всички трябва да се зсмислим дали си заслужава да се убием или да убием друг, защото бързаме.

След катастрофа всички сме равни пред тенекеджията и Св. Петър.

"..лекият автомобил БМВ, шофиран от 57-годишния мъж, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в товарен автомобил..". И защо са задържали водача на камиона? Според описанието на катастрофата, той НЕ е виновен. Или, щото загиналият е банкер, от "нашите", и търсят кой да опере пешкира...

пак някои търсят под вола теле. ще го пуснат, не бери грижа, има ли умрели хора няма си тръгнеш със 15 минути показания дори съвсем очевидно да си невинен

"50-годишният водач на камиона е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Той е задържан за 24 часа." И защо е задържан за 24 часа?

резултатите са отрицателни...като във вица, "зайо, защо си без шапка"

Още един убиец на пътя си намерил майстора.

Едва ли е бил убиец на пътя, по-скоро си мисля, че от бързане е направил фатална грешка.

В случая е убиец на двама. A aко не беше камион отсреща, ами малка кола пак щеше да е убиец. Леко избистря ли ти се в главата?

В БГ всички са добри хора и не са рискови шофьори но като ги видиш как шофират остава съмнението дали е истина. Щом близките са казали, че не е бил рисков шофьор значи е така. Нещо като добрите момчета които отнемат живота на близките си. Всичките се пържат в собствен сос...

Инфраструктурата в България е ужасна , тесни пътища, липсва маркировка и знаци, освен това всички шофират все едно имат 7 живота.

точно на това място пътя е идеален, затова мислех че катастрофата е станала на самото кръстовище за Оризаре. След като е бил добър човек явно се е стремил да не му кажат пак: закъсняваш, не може ли веднъж да дойдеш на време, аз всичко съм приготвила, а тебе те няма, къде закъсня толкова?

на идеалните пътища стават по-тежки катастрофи

Колкото и грозно да звучи, като нищо до края на годината ще се изтрепят 1000 човека, само в Пловдив област.

БМВ произвеждат коли за идиоти, или поне в БГ ги карат само такива.

Senator1

Вероятно е шеф на ЦКБ, тъй като вече три години всичките клонове имат БМВ коли.за по 50 000 лева по поръчка.

BMW за 50 000 лв по поръчка?!? Що за чудо е това!?!

Добре, че са арестували шофьора на камиона. Поне 24 часа няма да кара камион по пътищата и така значително увеличава шанса за оцеляване на тези с BMW-тата. На това сигурно му викат "превенция" и повишаване на безопасността на пътя...

Защо е задържан шофьора на камиона!?

Защото тук, права имат нарушителите и престъпниците. А тоз, завалия - карал в лентата си, не е пил, дори не се е дрогирал !? Е, как да го пуснат! Коя организация за защита на права ще го подкрепи!?

Ако човекът с БМВ-то е получил масивен инфаркт....... ще му се извиниш ли посмъртно?

Бог да ги прости! Явно не е преценил разстоянието в тъмното и скоростта на камиона отсреща, но пък като му е виждал фаровете защо е тръгнал? Убил е жената, която го е родила на деня, в който го е родила. Поне на този ден трябваше да има това предвид и да я пази. Много е тежък дефицитът на морал на мислещият се за успял българин и твърде често вместо смирение попадаме на зверска низост към близките хора. Изумително жестоки неща се случват и наказанията на съда са тъжен послеслов. Няма оправдание времето , в което живеем, защото народът ни е бил под турско робство и фанариотски гнет и пак е удържал. Трябва да започнем отначало с морала и да се смирим пред Божиите заповеди белким има смирение на делата ни. Живеем обградени от порок. Обсаждат ни с хиляди изкушения, сякаш всичко е важно, докато е само преходно като праха по пътя. Не искам да знам какво е да убиеш майка си, но смятам, че трябва да си ужасен човек, за да го допуснеш.

Ако беше рисков водач,щеше да знае доколко да рискува,и може би нямаше да катастрофира.

че са блъснал в камион ,да не пострадат други от идиота!

Шофьора на камиона и той е жертва, живота му е очернен от поредния нисколетящ пилот на болид беенве

Винаги съм твърдял, че абревиатурата BMW е диагноза с летален изход, независимо на колко години е самоубиецът.

Служебно БМВ за лични нужди. Бързал без да стигне. Ми като бързаш тръгни час по-рано и стигни жив. Онзи ден на Хемус карах със 120 и не можах да изпреваря никой до тунелите на Витиня. Дори и камионите.

Дори и камионите? Да не ти е развален километражът, бе?

140 ограничение.Всички трябва да карат с толкова.По света е така кара се точно с разрешената скорост не с 20 км по малко но това българина не го разбира Тук където живея при ограничение макс 80 има и мин 40 но я се опитай два караш в крайна лева с 40 да видиш какво ще ти се случи.Да наши българки карали бавно и сигурно по нашенски ги изхвърлиха от пътя и двете оживяха но...

Мълчи. Говориш глупости. От умиление да ти кажа. По света ... цитираш без да схващаш смисъла даже. Къде е това ограничение

И защо тестват шофьора на камиона?! Какви са тези сбъркани процедури? Карал си е в платното, когато леката кола се удря в него. А пък за задържането му съвсем нямам думи.

Защото в тъмното е практика да превозват незаконно дърва. Много е вероятно камионът да не е имал ГО, винетка и дори светлини.

Къде прочете, че е превозвал дърва?

Във вчерашната новина пишеше, че е карал дърва вкл. и в ремаркето.

който бърза може и да не стигне никога .

Само не разбрах защо е задържан другия шофьор, като не е виновен

са казали старите хора! Ако не бяха бързали щяха да празнуват именния ден, а сега....... въобще за къде сасе разбързали всички, като по бързо може да се иде единствено в Ада!

Тия са некой дърти комунисти ,те в Бог не вярват..

А ти със сигурност си ИДИОТ! Вероятно млад.

Kazal gh e Oktavian (Avgust)... kogato e bil mlad...