Шарл Мишел призна, че вероятно е допуснал грешка по време "Дивангейт“

Не отстъпил място на Фон дер Лайен от съображения за "равноправието" в отношенията между мъжете и жените

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манфко Ердо не е виновен че у Еврогейския не е ясно кой у чии скут требва да седне.

въпрос-срещат се две страни и ги представляват двама равни по ранг представители.Няма как и двамата от европейския съюз да го представляват на еднакво ниво.Гаф е ако председателката на ЕК е с по-високия ранг,ако не е,всичко е празен спор,в дипломацията няма кавалерство а протокол.

Един виден европейски политик преди години каза че е по -добре да си диктатор, отколкото п?дерас.

И този е толуп като нашия МП.

Двамата най-високо поставени в ЕС не могат да си намерят място да седнат при наличието на диван и кресла а трябва да очаквам мъдро и интелигентно управление на 700млн. души.

Ей неблагодарни са жените, те двамата цял диван й отстъпили да се разполага, а те двамата са свили на тесните кресла и на всичкото отгоре на обидена го играе, егати и наглата.

Шарл Мишел като нищо е ГЕЙ ... Вижте само стойката му в креслото до Ердоган. Като някое момиченце ...

ханъмите в турция са така. Даже си имат лаф: ДИВАНЧАПРАЗ!

На, ограмоти се малко идиоте. https://dariknews.bg/novini/komentar/otkyde-idva-i-kakvo-oznachava-divan-chapraz-2016469

тез двамата какви измислени лидери са, направо са едно недоразумение, не могат да научат протокола, не могат да си намерят местата, не знаят що са там, а искат да управляват ЕС, безобразията им са недопустими, затова ЕС не мърда напред и не се случва нищо нормално, най-добре е да си ходят веднага, да не се излагаме пред чужденците...

като пасивен педал е напълно равнопоставен с мадам фон дер Лайнян. Жена на жена място отстъпва ли? жена на жена кавалерства ли? :))

не е ли дивана най-удобен за сядане.

Всички тези евро гейове не са добре умствено и психически.

"Той заяви, че е не отстъпил място на Фон дер Лайен от съображения за "равноправието" в отношенията между мъжете и жените." - като видиш два стола и трима кандидати да стеднат - бързо тичаш и сядаш на единия стол и гордо си изпружваш краката - ей това е криворазбрано равноправие - то и в детската градина имаше една такава игра, винаги слагаха един стол по-малко от броя на децата... :-(

За какво му е на хАртисалото дете да седи на стол, когато има цял диван само за него?

Може Шарл да се е надявал Урсула да седне в скута му .

Ердоган затова е сложил един стол по-малко. Определено е чакал фон лайнян да му седне на дедовия.

Тоя Драги не е добре психически ! Може да нарече Ердоган-негостоприемен,тъпънар или друго,но "диктатор" въобще не подхожда за случая!

То добре, че печка е нямало, че можеше да я пратят да сготви нещо за юнаците.

Защо пък да не им направи една салата за ракията !

Тази ако можеше да прави салата, нямаше да има седем деца.

Шарлъто седна на мястото на Урсула. Толкоз.

Никакъв мъж не е Шарл, да не говорим за кавалер! А най-дразнещото, че изглежда толкова доволен в сравнение със смутената Урсула... И това се случва пред очите на турския премиер. Сигурно вътрешно е тържествувал! За втори път след гафа в Русия европейската депломация се излага!

колга, не му обръщайте внимание на dp той е известен луд от 4-та стая 2-ро легло на Карлуково и ако го изпусне дежурния санитар, пише глупости по форума. маниите му са врещене и русофобия - вижда редовно Путин под леглото си. И никакви хапчета не му действат. Ще обърна внимание да дежурните санитари

Те постоянно допускат грешки с джендъризма,истамбулската конвенция, русофобията, лизането на американски задници,cancel културата и подобни, ама все още не си го признават.Като се разрушат ще го приззнаят - но за тях ще бъде късно, а аз нас добре. А дираджиите са възтъповати, забраняват адреси, ама са толкова тъпи, че не знаят, че не могат да забранят всички адреси....

чи къде да я турят? То има място за два стола? Нали е чумаво време трябва дистанция! Чи султана си е напраил майтап ами колегата й що не и преложил стола? Феминиски и ейрогейове са в естакс от възмущение.

А бе накой му пука, че тая дърта паразитна лелка е седнала на дивана! Да седне следващия път на някой на дедовия!

"Той заяви, че е не отстъпил място на Фон дер Лайен от съображения за "равноправието" в отношенията между мъжете и жените." ами прав е. в днешните, сбъркани джендър времена от медиите много леко могат да те обвинят за сексист и после иди се оправяй... поне видяхме, че си седеше на стола и се надяваме, че по-късно, след около двадесет и пет години няма да бъде обвинен от лелка урсулка, че се е опитал да я изнасили на пустия диван... :-)))

Не се наврещя ей. Само джендъри са ви в главата, без даже да знаете какво означава тази думичка, LOL.

като казах "пустия диван" имах предвид пуст-опустял и пуст-празен, където можеха да седнат удобно и двете комисирки. хем щяха да покажат колко са единни. просто психология и висш пилотаж в политиката, какъвто бедните комисирки от ес просто нямат. ердоган се изгаври с тия празноглави празнодумци и това е. :-)))

Ми прав е да не става. Нали женските постоянно искат да бъдат третирани наравно с мъжете? Кой мъж ще си отстъпи мястото на друг мъж в такава ситуация? Защо мъжът ще отстъпва място на жена, това нали е дискриминация? А кой мъж би търпял подобно отношение, вместо да се обърне и да си излезе на момента? Фон дер Лайен като послушна женичка вместо това си седна на диванчето тихо отстрани, вместо да каже "Ало, къде ми е столът бе, господа?", а сега циври, че е постъпила като послушна женичка, вместо като съвременна, силна, еманципирана жена, както претендират феминистките.

Аз ако бях на нейно място щях да се излегна на дивана.

Аз ако бях на нейно място, или директно щях да попитам къде ми е столът и да ги накарам да ми го донесат, или после щях да си налягам парцалките, че като последна п. съм си седнал тихичко където са ме сложили, докато претендирам да представлявам цял ЕС.

Прав е човека, има равноправие, откъде накъде ще и отстъпва стола си ?!!! Отделно, за госпожата имаше ЦЯЛ ДИВАН, на който да се шири, а са мъжете само столчета. Защо ???

Голям проблем, че я сложиха да седне на по-удобното място!

Протокола винаги се уточнява преди всяка такава среща ! Ясно е колко е ценят тази германска кифла в ЕС !

Аз от начало го подозирах тоя, Шарл Мишел, че е женски полов орган, но той потвърди подозренията ми. МОжеше поне да стане и да предложи мястото си на Уши. То пак добре, че не я накараха да донесе по едно кафе и да премете ...

Що ще и предлага бе, мъжете и жените са равноправни !!

Айде холан! Какво толкова е станало? Когато ние мъжете обсъждаме важни въпроси, жените може да постоят и прави до нас. Какво пречи? Ние сме главата, на семейството или държавата съответно. То политиката по начало не е женска работа. Излишен шум. Да не би еврокомисарката да е поднасяла на Ердоган ракийката и салатката? А пък и щом е имало диван, какво толкова е станало? На дивана дори е много по-удобно отколкото да седиш на стол. Еее, тези европейски жени, много ги разглезихме ние мъжете. След някоя друга година съвсем ще ни се качат на главите.

Едва ли дедо филантроп ще ти плати за това.

Икономиката куца, Индустрията не върви, Туризмът се срути, а ЕС се занимава с такива маловажни глупости. ИНФАНТИЛНА РАБОТА, ЕССР-2 върви на разпад.

А дано да е по скоро, че се напатихме много - ням да чакаме 45 г да се събори.....

Ей, тоя италианеца кат Джо ръси глупости преди да е разбрал за какво става въпрос. Абе тея толупи съветници нямат ли. И после се чудят защо хората ги мислят за тъпаци... ами защото са.

E така е политкоректно според джендър-либералите ! Ашколсун , бабо Миши, Машаалах.

Буря в чаша вода.

Шарл Мишел по-добре да си беше замълчал, защото с такива приказки си вреди още повече! Може ли това да са му разбиранията за равноправието?! Направо смешно! Равноправие щеше да има, ако всички се бяха преместили на диваните и не е вярно, че шефа на ЕК е с по-нисък ранг от него!

Каква драма , драги зрители..

Драги какво разлайва кучетата, като грешката е изцяло ойропска. От една страна протоколът, спуснат от ЕС на домакините и от друга страна намерил Мишел къде и как да се прави на мъж.

Той протокола на ЕС за столовете такъв, ама аз се притеснявам за протокола за тоалетните- само една Гендър ли е или има за всички социални полове.

Равноправието между половете не изключва джентълменството!

Равенството обезмисля джентълменството!

Или има равноправие или има романтизъм от 19-20в.

Ами прав е г-жа Мишел! Ами нали вече всичко е унисекс!

Шарлота да докаже че е мъж. Смеех!

Най сетне политик с топки в Европа. Браво на италианският премиер.

Европейските дебили не знаят какво правят.

Турците вече го казаха кратко и ясно: Постъпили сме според това какви изискванията поставили протоколчиците на ЕС. Иначе, ние много добре знаем как да приемаме гости. Точка.

ЕС в Анкара ги еб..ат, в Москва ги еб..ат

Най-много ги плющят в Америка.

Вижда се с кьораво око, че онзи на дивана ще е излишен. Салона е малък и не побира три стола да бъдат заедно. Ашколсун.

Ердоган поканил две дами, но само на едната осигурил стол. Няма защо никоя да се чувства виновна, ако имаше друг мъж, европеец, той със сигурност щеше да знае как да се покаже джентълмен.

Такъв е бил протокола, който са поискали от ЕС.