Ученичка умори до смърт 50-годишен

50-годишен благоевградчанин почина след двучасов секс с три пъти по-млада от него ученичка.

Обратно в новината

Коментари - Ученичка умори до смърт 50-годишен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам, какво толкова коментирате -едно момиче, за пари отишло с един чичко. За първи път ли чувате, че някои ученички проституират, а чичковците си падат по ученички. Този умрял след секс и това ли е за първи път. Па с тия кила, той си е бил с пролемно кръвно и така нататък.

Един професор по патоанатомия твърдеше, че щастливите и праведни хора умирали от белодробна тромбоемболия в съня си. Но...имало и по - приятен начин!

Стародавна традиция е летния секс туризъм в родината на Abroad сънародници, които си намират 14-16 годишни кифли по гепита и елмази. После иди ги търси по хотели, мотели и вили.Рейтинга на североазапада и североизтока е прослувут зад граница. Но след тази "реклама" на югозапада, явно някой пишман-"бизнесмени" с отънял емигрантски джоб ще трябва да си намерят оправдания пред домашните си послушнички-съпруги abroad да посетят и югозападните живописни кътчета на родината :) Защото в България всичко е по-ефтино - дори и полулеглната, полупълнолетна продажна плът.

ял ли ти е за мен я па ти, много си ялостив, е нека ти кая нещо маюнче, в булгаря сеха е табу, освен някакви такива изверги, в бг-то хората са доста задрустени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да правсиш сех сус 16 годишна, тя е непулнолетна, е преступление, аз сум девствен а вече наблиявам 25, тези хора за мене са педофили и изверги, тва е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жал ми е за теб Девственико,както си я подкарал скоро няма и да можеш да го правиш....всичко е тренировка......верно престъпление си е ама нали си е умрял щастлив да ходят да го съдят ся...

Не е престъпление да правиш секс с лице, навършило 14 г.

Е как да не е престъпление. Най-пресния закон е, че ако имаш гола снимка на лице под 18 или дори да прилича на под 18 се наказва със затвор. Дали наистина е незаконно да гледаш на снимка пък е законно да правиш секс??? В много лудо място живеем!!!

Братлета ето това е смърт,като герой в леглото с 16 годишна пеперудка,дай на всекиму такава смърт,а не умиращ с памперс пропит с фекалии и урина ,обездвижен и жалък!!!Смърт в боя,смърт с бърза кола,смърт с млада мадама в кревата ето това е мъжкарска смърт,другото е жалка агония!!!

Ти да не си бил поет в предишния си живот? :)))

Забрави белота и рибарлъка!!!

ти си абсолютен чеп

Смени дилъра брато.

Ето до какво води наднорменото тегло...

Правилно. Тук всички драскачи се хвнаха за пикантерията. А реално човекът си е бил бая дебел и сигурно е имал здравословни проблеми или поне предпоставка за такива. Инфаркт е можело да получи по всяко време

Абсолютно си прав. С тия килограми, този е можел да получи инфаркт и ако живее над третия етаж и му се повреди асансьора. За мен по-подозрителното е, че синът не иска аутопсия.

Абсолютно си прав!На 56 години съм , а любовницата ми е на 21 и познай кой не издържа на маратона...:)

Дядо Шишарко, ти ли си?! ;)

Ххахахха. Момчета дошло е време да се похвалите.

и дрогата. Малките са толкова развратни, че го е побъркала от френси, турски и и други чужди езици, а той с това кръвно и стръвно е умрял е щастлив. Лека му пръст.

Като дядо Вазов...

Че какво му е на Вазов?! Я раздуй? :)

Я прочети. То го пише.

Умря като мъж, щастлив. Кой не би пожелал такава развръзка? Лично аз ДА!!!!!!!

Толкова ли сме били задръстени едно време ученичките та не сме знаели , какво да правим? Имах приятелка по онова време на 29 години беше още девствена. И хубава беше и умница, амя се отдаде чак като се омъжи. Сигурно си е имала принципи. И аз не бях по-долу. То изглежда сме имали някакво отклонение... А сега дошъл им или не периода се любят като като стари кранти. Не искам и да мисля, какво ще бъде кагото моите внучки пораснат, а засега ги имам две. Дано си имат акъл в главата като баба си, ама с днешната електронна информация как ще ги опазим не зная. А колкото до случая сега тази пикла да бъде под специално наблюдение, защото не се знае какви ги е завъртяла със сина на умрелия е..ч. Щом не иска аутопсия знае ли се какво може да излезе- например криминално престъпление.Ха сега да ви видя, господа, еди какви си!

Уважаема Госпожо, вие вярвате ли си, че по ваше време не е имало проститутки? И заглавието на статията е много подвеждащо - не ученичка, а проститутка!

Е това не е ли педофилия??? Нали толкова много наказват, затвори, бой, концлагери само за снимка пък тука глей кво става.

умори до смърт-кой малоумник говори така...

циганки, българки.....къде е разликата? еииии, ще ме уморите от смях с възгледите си по въпроса за циганите. с какво сме по-различни от тях, а? непълнолетно момиче проституира с 50 годишен дебелак и то не са шеги, то не са аплодисменти, то не е обяснение за хормони! маи проблемът е, че циганите ни пречат ние да си живеем като цигани!

Има голяма разлика между цигани и българи и останали народности. Само кон с капаци може да твърди друго. И като започнеш от цвят на кожата и хигиенни навици до най-обща народна култура.

Ти я остави тая. Тя със шалвари. За нея всяка е проститутка. Това иска да ти каже. По всички форуми оплю. Просто сега новината и дойде дюшеш.

ЕЙ ТОВА Е ГОТЕНА СМЪРТ.УМРЯЛ Е КАТО Е..Ч А НЕ КАТО ПОСЕРКО. А МОМИЧЕТО ТО ВЕЧЕ Е ПРОФЕСИОНАЛНО К...Е.НО КОМЕНТАР

Когато бях на 25г., Владе, много ме биваше, бях много горд, че мога да потретвам каки, особенно ако бяха по - опитни / да не кажа възрастни / от мен. 20г. по - късно на повтарянето гледам като на къртовски труд и излишно потене, въобще не ме интересува дали смятат, че ме бива, но пък с опит и самочувствие / не споменавам "пари"/ мога да имам и майката и дъщерята...Истинските мъже ще разберат, останалите просто не мога да ги мисля...

Тоя си е отишъл гордо ухилен.

И аз знам за няколко подобни случаи ( без инфаркта де:)

Всички чичковци ч.... ученички значи просто не ги бива. Защото ако ги бива, ще го правят със жени. То верно, че в България от 14 години нагоре си мязат на жени, но все пак.

Сега ако не се правехме на много цивилизовани, щяха всички девойки да започват с ражданията на 13-14. Природа, Владо! Природа. Само един измислен морал ни спира последните десетилетия да не го правим като нация. Преди 200 години да не е било по-различно?

Понявга и тъй се мре.

Секса е хубаво нещо. Make love not war!

Аре ве, какво е виновно момичето. На тази възраст хормоните побъркват човека, нормално е да и се прави секс. Дъртият пергишин да е мислил какво прави.

Изобщо не ме учудва новината. В нашата държава това е ежедневие. Малки мръсни к...... спят с няколко години по възрастни мъже от тях. Най трагичното е, че след някоя друга година тези същества, ще навлезат дълбоко в обществото и ще го сринат.

Това е най-древната професия. За толкова хилядолетия как не се срина света заради к...., че баш сега да стане това?! А той и Вазов така се е споминал. Какво лошо има в това? По-добре ли е да умреш ударен от автобус или в инвалидна количка?

Не "няколко години", а няколко пъти по-възрастни - в случая над 3.

само да те допълня, че в момента разгонени лели са подкарали здраво ученици и студенти - ама това е нормално нали :))

Този поне си наел стая в мотел, а не като онзи от Костенец - на полето. Иначе края е един и същ, макар че и двамата са паралии...

Вярно, големият биснесмен от Костенец отишъл да прави даже не кърска любов, ами да прави сеир пред чуждите къщи. То такива са ни големите бизнесмени. А какво щеше да му струва да скокне до София с джипа, да вземе стая в едно нерегламентирано хотелче и да си прави кефа. А такива нерегламентирани хотелчета в София - колкото искаш, де що има полицай с къща - всичките са такива. Хем се кефиш, хем си под закрилата на закона.

егати майтапа. ама сега трявба такъв як бой на тая малка у....., че да не се сети за секс. Тя не че знае и какво е истинският,ама айде....

Не разбирам защо трябва да го бият момичето. Над 14 е - значи не е противозаконно да се "врътка". С услугите е така - щом има търсене, ще има и предлагане. Затова най-добре е проституцията да се узакони - да има регламент, да се плащат данъци и да има и медицинско обслужване.

КАКВО ИСКАШ ДА МИ КАЖЕШ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА. СЪГЛАСЕН СИ ДЪЩЕРЯ ТИ ДА ХОДИ И ДА СЕ БЛЪСКА С КОГОТО И ДА БИЛО, И ТИ ЩЕ СЕ КАЖЕШ : " АМА ТЯ ИМА 14- ПОЗВОЛЕНО Й Е" ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДНЕС ДЕЦАТА РАЖДАТ НА ПО 15 ГОДИНИ И ДОМОВЕТЕ СА ПЪЛНИ. ЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДРЕМЯТ.ВАЖНОТО Е, ЧЕ ПРОСТИТУЦИЯТА ЩЕ Е ЛЕГАЛНА!!!

поне е умрял усмихнат човека.

И с гордо навирен ... :-)))