Петлите ставали особено умни, като им дойде време за секс

Петлите ставали по-умни, отколкото подозирахме, като дойде време за секс - те проявявали чудеса от изобретателност, установиха учени, цитирани от "Дейли мирър".

Обратно в новината

Коментари - Петлите ставали особено умни, като им дойде време за секс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм тъй. Много съм умен, щото постоянно ми е време за секс. Понякога времената ми за секс се застъпват и тогава съм за нобел, баси.

"Пилешки мозък" винаги се е отнасяло за кокошките! При нас, мъжете, е обратното - като ни се прииска, оглупяваме...

Е, колко да става умна една мъжка кокошка? "Ебе и хвърля"? / както казват сърбите/ Шиба и бяга? / както казват в Бусманци/ Отива да обърне внимание и на друга, която може би се чувства самотна без внимание? /както би казал някой французин/ Като поумнее, отива да обърне няколко водки за утвърждение, както биха казали рашаните? След среща по точното време на точното място, отиде да изпие по халба с момчетата, както би казал някой англичанин. След поумняване отиде за изпържване по рецептата на KFC, както би казал някой американски патриот, докато топи крилце в майонеза.

Нещо бъркаш - не "няколко водки", а няколко шампоана или нещо от сорта...

Като се кача върху кокошката и ми стане едно такова умно. Чудя се, кокошката ли да оправя или да реша уравненията на Навие-Стокс. Ама като знам, какво ще ми направи стопанина, ако не удовлетворявам курника (харема ми де) и зарязвам уравненията. А какви самолети щяхме да имаме, ако бях ги решил!!! Ама да знаете, дойде ли работата до секс и кокошките са големи гяволки. След третата чаша шампанско една ми сподели, какво си е мислила. "Ако бягам бързо, няма да може да ме стигне. Ако бягам бавно, ще ме помисли за лесна. Я най-добре да взема да се спъна!"

За петлите - добре... А при мъжете как е?;))

И аз така... особено, ако има кокошки по голи задници...

Нищо ново. Кучето обещавало на кучката девет пещи с хляб, за да му пусне. След скачката кучето казва, че аз ако имам толкова хляб гладен ли ще ходя.

За разлика от мъжете, които оглупяваме, като дойде време за секс :)

"- Как забремени 13-годишно момиче? - Казах, че ще и дам една фафла, ако дойде с мен." /БТВ Новините- интервю с бащата на отрочето на сливенската родилка/ "От фантук фантатък- фантазирайте" какво следва, както се казваше в една реклама навремето.

Също като при хората, в дискотеката селския тарикат извади купения на кредит iphone 7 и кокошките на около си мислят, тоя има пари, и вечерта свършва в кревата :)

Петлите ставали особено умни, като им дойде време за секс Щото при мъжете е е обратното- просто си губят акъла.

А жените пък - винаги са си като кокошките.

Е, няма да те разубеждавам - вЕрвай си. Но хвърли едно оченце на статистиката все пак и с изненада ще установиш колко жени са забогатели от мъжката похот;)) При мъжете % е значително по-малък!