17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се карайте, бийте се .. :)) Имат собствени разработки на два типа твърдогоривни управляеми квазибалистични ракети, които изпитват периодично от 2019 г. насам, изстрелвани от 2- и 4-зарядни мобилни пускови установки - едната (Хвасонгпхо-11На) е със стартова маса 3.2 т. дълж. 7.2 м. диам. 1.1 м. и носи 450-килограмова бойна част на разстояние до 410 км. със скорост M > 6, другата (с условно обозначение KN-25) при стартова маса ок. 3 т. има габарити дълж. 8.2 м. диам. 0.6 м. и обхват с боен заряд със същото тегло до 380 км. И двете са доста точни - кръговото вероятно отклонение от целта не превишава 100 м. при стрелба на макс. досегаемост. Официално се числят към категорията "Реактивни артилерийски с-ми за многоразова стрелба със свръхголям калибър" .. ха сега кажете - ракети ли са, снаряди ли са или що ?!.

Следващия път да изстрелят дилдо с реактивен двигател, в посока на Фашингтон !

Първо трябва да го извадят от задника на тлъстото жуже ким а той е дълбок вата .

предполагаеми или въображаеми

Да стрелят да се радват. То поне да стрелят по някой ами само ги хабят. Все пак в икономическа криза сме

Кви ракети това са фоерверги от нова година.

да се радвам, че има освен Америка и други държави притежаващи ракети които да ги възспират да безчинстват безнаказано по света!

ракети пича, стреля...що ние не стреляме. Едно време стреляхме и по облаците, против град, а сега стреляме само в кенефа!

Комунист по гръб не пада. Ровите дъното, щом и Северна Корея започнахте да възхвалявате. Малоумна работа.

"демократе" ти какво искаш, да си свали гащите пред американците като тебе и да го чукат ли. Сам виждаш как американците ще ни прекарат с македонците, да нямаме история....да сме копелета, без род и родина!

Доказваш мнението ми.

бегай да си пиеш хапчетата....аман от такива идиоти като теб ! Едно време беше Америка-Америка, когато слушахме Свободна Европа на транзистора, а сега е само псевдо демокрация!

Пич, слушал си Радио Москва, не се прай.

си заслужават съдбата на клошари!

Ти пък кой си, че да даваш определения. Я марш да чистиш на кравите да им е по-комфортно...

Ти почисти на рашка говняшка и препоръчваш ?

Снарядите ги броят за балистични ракети... типично по американски. Освен най-долни лъжи и манипулации, друго няма. Това е псевдо демокрацията която ни налагат.

Умнико, как снаряд ще падне в Японско море? Трябва да го изстрелят от брега! Аман от идиоти.

Нали американците щяха да ги възпират със самолетоносачи преди година? Нали ги плашеха с война? Какво стана. Подвиха опашка и само ги плюят. Това е велика америка.

Копи-пейстър че доказан факт е че дори децата на най-правоверните комунисти в България избягаха на запад. Доказан факт е, че никой не емигрирах в тая твоя Северна Корея в Китай и в Русия. Доказан факт е, че хората от тези държави масово емигрират, стига да могат, в Европа и в Щатите. Доказан факт е, че в тая твоя любима Корея дори и ти не искаш да отидеш. Доказан факт е, че в тая твоя Корея държавата ти определя какви дрехи и каква прическа да носиш. Доказан факт е липсата на храна и медикаменти. Така че колкото и ракети да пускат, това няма да нахрани населението.

Никой не емиграл в китай? Не ставай смешен-че в Шанхай има вече огромен квартал с американци. Че в китай се произвежда всичко, и в добавка-Китай държи огромен процент от американските облигации. Който дължи-той е роб. Имаш ли представа какво ще стане с долара и икономиката на САЩ, когат оедин ден китай каже-плащай! Заеш ли кокло е дълга на САЩ-28 000 000 000 000 –(28 трилиона така се пишат). За сравднение-дългът на Китай е 5 трилиона.'Сащ дължат 2 трилиона на китай-да отпачатат доларите, да ги върнат на китай, и катай незабаво ще намали дълга си на 3 трилиона-което е нищо за огромна държава като китай.

Грешка-докато писах постинга дългът на САЩ станал от 28, вече е 29 трилиона долара. Числата на статистиката бяха променени току що. Числата на дълга са проверими. САЩ да плащакт, а да не дават акъл. През 19 век Русия плати дълг с територия-аляска. Значми и САЩ могат да платят част от дълга с територия!

Отново грешка-отваряте сайта us national debt clock-дългът току що стана 29 трилиона и 800 милиарда долара, и расте-видно от статитиката на сайта. Направо изумително число.

И още по-изумително-общият дълг в САЩ на правителство, компании и граждани е-няма да повярвате и няма да ви го напиша-вижте си сами в us national debt clock -данните в графа us total debt .

е да има такива като Северна Корея, за да има равновесие на силите в света, иначе за такива като тебе ще е лошо....ще те чукат такива като американците от сутрин до здрач, бе з да можеш да гъкнеш!

Децата на комунистите избягаха на Запад, за да го сринат отвътре ! И ето, че Запада преди 30 години няма нищо общо с Запада днес. Маладци, успяха да се справят !

"два реактивни снаряда, които предполагаемо са балистични ракети" Ей това е ми е фаворита за днес до тук. Но Каменов е на смяна, така че, ще има още доста бисери.

Влезте в гугл стрийт вю, и в търсачката напишете haeanbuk-ro . Това е пограничен път -магистрала в южна корея, при реката със Севера. Вижда се огромната триредова-на много места телена ограда, обърната на юги войници,въоражени, гледащи на юг-пазят собствените си съграждани да не бягат. Като е толкова хубаво в южна корея, защо има огромна ограда, обърната на юг, за да спира южнокорейците да бягат на север?

Защото южнокорекците искат да бягат на север.

Ти добре ли си с главата?

Разрешиха ли още един вид прическа по случая? Освен официално разрешените? Или се раздали по една пържола на хората?

Защо ЮЖНА Корея е опасала раницата си с телена ограда-която се вижда от заснемането на гугъл струийт вю-вижте достъпното за всички заснемане, от ЮК страна на границата-на някой места има заснемане от гугъл и се вижда оградата? Тази ограда е обърната на юг,, и цели да спре южнокорейците да бягат на север. като е толкова хубаво в ЮК защо е тази телена ограда. Телената ограда не е военно съоръжение-с тел не се спира армията, телт-а спира само бягащи хора. Господин президент на САЩ, задължете приятелите си от южна корея да премахне тази ограда!

Никой не иска да бяга в Русия Северна Корея Китай. Всички бягат от там.

Виж в гугъл стрийт вю-от южнокореййска гредна точка пограничния път haeanbuk-ro = Вижда се огромната телена ограда, обърната на юг. Като никой не иска да бяга, защо ЮЖНА корея се е оградила с ограда, обърната на юг. Дали има ограда-всеки може да види на няколкото места, заснети от гугъл.

Имат ракети,правят тестове …не виждам драмата

"ИЗСТРЕЛВАНИЯ" СА С ПОДАДЕНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БУНКЕРА

Прекрасна държава е северна Корея. -Безплатно здравеопазване. -Безплано образование. -Работа има всеки. -Пхенян е уреден столичен град-с паркове, градини, университети, отлични болници, огромни сгради. -А да в Северна Корея има и интернет, и джиесем оператори. -Имат собствена космическа програма. -Прекрасни планински и морски курорти. -Чист въздух-екологията е на висота. -Добре подготвена армия. За сравнение-в Сеул, ако незнаете хората живеят в минидомове, поради огромните цени на имотите-в един дом-стая от 7-8 кв метра живеят няколко човека. И друго-имате гугъл стрийт вю от Южна корея-при реката на границата-в ЮЖНА КОРЕЯ, видно от заснемането на гугър стрийт вю , ИМА ТЕЛЕНА ОГРАДА, ЗА ДА НЕ БЯГАТ ЮЖНОКОРЕЙЦИТЕ НА СЕВЕР. Защо е тази ограда, а, и то ограда, обърната на юж? Всеки можое да види как изгрежда границата между южна и северна корея, от южнокорейска гледна точка, от заснемането на гугъл-в юна корея са се оградили с телена орада, за да не бягат южнокорейците!

направете си труда да разгледате границата на Южна корея със Севера,точно където е реката, и има заснемане от гугъл-в районите с погранични магистрали. Огромна изненада-Южна корея са сложили висока телена ограда, обърната на юг. За да не ягат южнокорейците на север. За какво е тази ограда? Тя не е военно съолъжение-тя е телена. Може да спира хора, бягащи на север, не би могла да спре хипотетично нападение от Север. Като е толкова хубаво в южна Корея, защо са сложили телена ограда? Нали мантрата, е че севернокорейци бягат на юг-че тази ограда затруднява бягащите-и в двете посоки. нали южнта корея е капиталистическия рай-защо тогава има ограда, а не оставите южнокорейите да преценят къде да живеят.

Наскоро имаше даже случай на избягал южно кореец в Северна Корея

Май не си разбрал добре - това е северно кореец, който е преминал нелегално в Южна и след това обратно пак се е върнал. Може би човека е размислил за семейството си...

Хахахахаха, без коментар :)

Северна Корея е независима държава, а не протекторат, и няма нужда от разрешение какво да прави за отбраната си!

Държави като България си унищожиха раетите-под външен натиск. Северна корея се грижи за отбараната си. Интересно-България не може да има ракети, а Турция си купува ракети, и то руски-без да питат никой.

Още утре ще купим.