Северна Корея е информирала Япония за намерението си да изстреля сателит

Извеждания в орбита на сателити за наблюдение на Земята бяха разглеждани като прикрити ракетни тестове

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея е информирала Япония за намерението си да изстреля сателит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е НЕОНХОДИМО ДА УВЕДОМЯВАТЕ НИКОГО.САЩ УВЕДОМЯВАХА ЛИ ВИ ЗА СВОИТЕ ШПИОНСКИ САТЕЛИТИ?

Още през 2000-та година Северна и Южна Корея подписаха в Пхенян споразумение за намаляване на напрежението, напредване към обединение, окончателен мир на полуострова и събиране на разделените семейства... само че Клинтън отиде в пенсия, а на Буш не му хареса че ще трябва да изтегли военният си контингент от Корейския полуостров, а и получилият за споменатото споразумение Ким Те Чжун Нобелова награда за мир го шкартираха. През 2007 година Южнокорейският президент Но Му-хен и Ким подписват обща декларация, която призовава за денуклеаризация на полуостроваи за насърчаване на траен мир. Политиката за сближаване със Севера, наречена "Слънчев лъч", е изоставена под давлението на САЩ с идването на власт в Сеул през 2008 г. на консерватора И Мюн-бак... И така до ден днешен когато нещата между двете Кореи се затоплят американците почват да подливат вода;)

Ким е голям камък ! Има си атомни бомби , има си независимост ! Изолацията на Северна Корея приключва !

СЕ СТРАХУВА ОТ ВЪЗМОЖЕН ОТГОВОР, НА ИЗСТРЕЛВАНЕ НА РАКЕТА С ГОЛЯМ ОБСЕГ ... Е ТЕ ДО ТУКА БЕШЕ "ВЕЛИЧИЕТО" И НА СЕВЕРНАТА КОРЕЯ ...ДО ПЪРВАТА РАКЕТА... СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА БЛЯДОВЕТЕ ....

И ти имаш същите страхове. Трепериш да не те резне кожената ракета в гръб.

Откога изстрелването на сателит е забранено и трябва да се въздържат от него? Само защото сателита ще минава над САЩански военни обекти? Че те имат такива по цял свят.

Питай ООН.

много дълго време самурайте не са вадили меча!

Те са все нападащите от островите. И все се оплакват. А всички в региона сигурно ги мразят.

Имам съмненията, че ще го изстрелят в кабинета на японският премиер. Затова и го уведомяват, че ... знаеш ли. След това си имат оправдание - "Ама ние нали ви уведомихме. Не сме уточнявали къде точно ще го изстреляме."

Нългария налине много напред с науката и технологиоте!? Кога ще изстрелваме собствени ракети сус сателити или нашите порбаджии пардон партньори ще ни изстрелват :))

То български сателити има изстреляни отдавна, а напоследък дори частни фирми разработват и изстрелват сателити. ЕндуроСат примерно имат изцяло собствена модулна платформа о правят сателити по поръчка за различни цели. Ма ватираните мозъци извън казана за ракия нищо не знаете.

Кожената пура вкусна ли е?

Ми дъщеря ти каза, че моята е много вкусна. Обожава да я лигави.

Да не са изтрвляни от космодрума в Банкя. Това има предвид. Не се напиняй да се правиш на умен.

Голям страх от тая Корейска лоена топка. В днешно време с тези технологии, ако решат могат да го елиминират на секундата, кво насаждат страх само, но знаят, че може да стане още по-страшно. До колкото съм гледал предавания по NG , сестра му Ким Йо-Джонг е истинския психопат и Ким Чен е само параван.

Кои са тия технологии холивудските ли?!

Да точно така. Всичко което гледаш по филмите като технология е взаимствано от някъде или е бъдещ проект.

Севернокорейско студио за анимации на ишлеме СЕК пък има международна репутация, заради това че е допринесло за световни успехи на филми като "Цар Лъв" и "Покахонтас". Тъй че има набъркани севернокорейзи и в туй дето го гледаме като уж произведено от Холивуд...

САЩ защо не искат разрешение като изстрелват сателити или космически кораби.Ко са те че да се съобразяват с тях.

Щото техните не се разпадат на парчета върху чужди държави.

САЩисаните се разпадат само над приятелски държави.

Южна Корея са им съседи. САЩ защо са заинтересувани ?

Щото са съюзници на Южна Корея. Съюзниците така правят - интересуват се от проблемите на приятелите си.

За да ги опънат отзад при първа възможност...

Това с опъването го правят руските "приятели". Американците вече 80 години са постоянни в подкрепата си за своите приятели.

цереу убиха брутално и публично министър председатля на Япония Шинсо Абе защото не вървеще по новата сатанинска джендърска политика и сега като окупирана страна с военни американски бази изпълняват заповедите на господарите си

И като как САЩ е заинтересована страна. Какво ги интересува Северна Корея. Нека си гледат убийствата на собствената кочина. Нека си гледат че всяка година умурат по 100000 човека от дрога. А не да обясняват на другите как да живеят. Нека се оправят първо те

Добросъседски ги предупреждават, а онези реват и се оплакват.

България е била 200 години директно управлявана от Анадолски гърци и арменци - византийци и 500 години от ислямизирани анадолски гърци и арменци - османлии. Тоест през по-голямата си част от съществуването 90% си българският етнос е бил управляван от смесени гръко-арменска анадолски господари. Припомням, че българският етнос се оформя повреме на Симеон и Петър. Тоест за 10 века български етнос - 7 века българите са били роби на арменско-гръцките анадолци. Това обяснява, защо българите си търсят анадолската чалга. Анадолските сериали. И анадолската надървена тояга! Затова чалгарите се кефят на Ердоган! В него виждат новия Султан на България.

Педераса гнусен си.

Защо българите мразим собствените си диктатори, а обичаме чуждите? Искаме си османското и гръцкото роб ли?

Ти май искаш черен хой джендърче тъпо

А,супер модерна,европейска,циливизована,технологична,координирана с посолствата България кога ще изтреля собствен сателит в орбита???

Да не би пък да сме изтрелвали сателити? Ее ама като почнете да говорите с гъза си направо ме убивате

Само за сведение:""Напомняме, че първият български изкуствен спътник е изстрелян в космическата орбита на 7 август 1981 г. Поводът е 1300 години от основаването на Българската държава. Апаратът "Интеркосмос" изследва взаимодействието между Слънцето и Земята в продължение на две години, след това подаването на данни спира. През пролетта на 2016 г. обаче става ясно, че спътникът е активен. И се очаква да продължи да лети още 520 години."""" Бяха изведени в орбита два изкуствени спътника на Земята с комплекс от българска научна апаратура за измервания на физическите параметри, която няма дори и на американския "Дайнамик Експлорър", който лети по същото време. След тези големи успехи на нашите учени съвместно с Русия, Франция и Германия, при водещо участие на българите, е създадена многоканална система ТКС и сложен видеоспектрометричен и навигационен комплекс "Фрегат". Апаратура на български разработки има на десетки спътници.Даже при демокрацията и противодействие от страна на държавата има такива разработки ,които са инсталирани на чужди спътници

6 милионна държава, какви сателити искаш? Всъщност има български компании разработващи сателитни технологии.

България има няколко изстреляни сателита, отделно има частни фирми, които правяр сателити по поръчка и вече имат няколко изстреляни.

"Настоятелно призоваваме Северна Корея да се въздържа от изстрелвания, като си сътрудничи със заинтересованите страни като САЩ и Южна Корея" Да се чуди човек да се смеее ли, да плаче ли...

Ние българите сме на страната на ДИКТАТОРИТЕ КИМ ЕРДОГАН И ПУТИН

чрез кирето и подобни отрепки ти е жив благодетел, нали? Колко ти падна покупателната сподобност от 2020-а година, а боклук?

...

голям страх от корейчета дето пасели трева... значи з а сащ може з акорея било прикрити тестове а тя горката под блокада и санкциии булгаристан сводна колония пък наука 0...

Ким заплашва от години с ядрена война... Защо сте толкова прости българите в тоя сайт...защо се правите на идиоти?

Абе по-прост, естествено, че заплашва, когато него го заплашват.

Личи си че си тъп мюсюлманин

а щатите не заплашват водят войни диктуват н аколониите грабят абе ко стана с самалетите зеха милярдите и кур? кой даде ? кой нарина парите напред защо златото 22 тона и 39 тона уран са в пиндостан а над 120 ракети уж нарязани с а там?

изостанала космическа страна

Шило

Че кое му е лошото!? Нека си изстреля сателита. Къде и какъв е проблема?

За приятелите на Путин да правят каквото си искат. Те диктаторите си приличат

На тебе да ти бием по един шамар рашист, какъв проблем има - няма

Най - много да му удариш една злобарка, там явно ти е силата.