Пхенян забрани сватби и погребения преди партийния конгрес

В Северна Корея бяха забранени сватбите и погребенията преди конгреса на управляващата Корейска трудова партия, който ще се състои на 6 май.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян забрани сватби и погребения преди партийния конгрес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В едно испанско село преди година забраниха на хората да умират, защото гробището се напълнило и не можели да го поправят. Всички умираха в съседни села за да не плащат глоба.

Значи различните в демоклатичните срани може. Рязане на ръце и глави в Сауд.араб. - може. Тотално Следене и държавен терор заради опасност от терор-истична заплаха - може. Но севернокорейски особености - не може. Ами кой помогна на тия откачалки да станат толкова у-крайни? Кой ги е заградил от над 40 години? Я почнете да осмивате и САраб. и Турк. - не Ви стиска.

и погребенията е забранил, начи нема да има нито един умрял без негова заповед-бравос. Това се вика държавник,ББ да се учи!

Непрекъснатите произволни подмятания по адрес на далекоизточната държава отразяват безсилието на онези, които не могат да обяснят защо в Корейската Народно-Демократична Република може да има едно организирано, целенасочено и дисциплинирано общество, а тук при нас мутри или цигани могат да те претрепят или убият като куче посред бял ден БЕЗНАКАЗАНО !

Как не могат да о обяснят? И ние си имахме диктатура на гнъсните комунистичедки свине, но ги наритахме.

Вярваш ли поне на глупостите, които пишеш? Вярно е за пари, ама все пак?

"Защо в Корейската Народно-Демократична Република може да има едно организирано, целенасочено и дисциплинирано общество?" Очевиден отговор. Защото като във всяка комунистическа сатрапия, а мръднеш извън нормите, а след 2 часа обявяват близките ти за роднини на вече разстрелян народен враг.

насочено това "организирано и прочее "общество". На 15 годинили ли си или на 95 ? И кой ти каза че у нас не е организирано?Всичко си е организирано много добре хем, но въпросът с целите и тук и там се губи.

Глупости! Не ставай смешен! Живеем в джунгла , а не в общество !

Ако някой случайно умре да бъде незабавно съживен докато мине конгреса е наредил вожда;)

Тия са по-бетер и от русите

Русия е подписала споразумение със Северна Корея за връщане на бегълци от севернокорейския комунистически рай, в случай, че направят грешката да избягат в Русия. Каква солидарност само!

След като кремълското джудже изолира държава и заслужи почетната титла изолационист номер едно в руската история, вече е на път и да задмина брат си Ким

Дреме ми на кривия макарон за поредната идиотщина на севернокорейските кpeтeни. Не съм чул нещо смислено да произлезе от тая държава от 60-70 години насам. Ако искат да забранят и секса между калинките и магаретата - не бих се учудил дори и на подобно малоумие на севернокорейските кpeтeни.

това прилича на чинията от Бузлуджа , хахах , без кирките на мутрите

каква ти Бузлуджа, това е паметника на корейската партия на труда! Ким Ир Сен го е построил!)

не се излиза лесно от концлагера , а комунистите не могат да ходят само в САЩ , но тъпите им деца ходят с крадени от нас пари

Фен съм им на тия! И Путлер им е больший фен тоже!:)))))))))))

Че заслужено са ни се смели и на нас миналия век....

Все пак не са забранени шествия, митинги и стачки през тези дни!

Интересно, колко ли са избягали от Южна в Северна Корея и дали са ги настанили директно в психиатрията?

много се трият коментари, дали е нарочно, дали не работите добре, ваш проблем ! Обидно е!

... нищо не знаете братлета ... тука в Северна Корея жална ний майка разплакват ....

Дреме ми за Корея.Дано скоро обстрелят високомерните американци,които вместо да си защитават територията се намират хиляди мили от нея.....и се дътлят с Русия.

Аз нема обстреля САЩ щот аз агент на ЦРУ, но мисли фирли и друг чичо на кучета заедно с мой фризор и двама трима пУтЙьовци от дирника ...

Северна Корея е една удобна държава лаборатория и плашил необходимо на глобалистите, които си плаща за неадекватното поведение на нейните лидери. Този цирк стана на безинтересен вече.

"В КНДР са били убити всички роднини по пряка линия на екзекутирания в края на миналата година чичо на лидера Ким Чен-ун. По заповед на лидера на КНДР са били екзекутирани всички преки роднини на Джан Сон-тхек, включително непълнолетните, съобщават южнокорейската агенция Йонхап и други медии, цитирани от ИТАР-ТАСС и БТА." Подкрепяш, а?

Ясно е че си избират безумци които да назначат на съответните длъжности. Цирка трябва да е правдоподобен все пак. За по-наивните.

Тоталитарна недемократична, изостанала Северна Корея... Там няма просяци, Няма цигани няма бежанци, цирийсци и афганистанци, няма турски мекерта, няма джамии, няма цигански гета, няма мутри, няма джебчии, няма крадци, рецидивисти, обиржии на банки, изнасилвачи, рекетьори, дедедаси, наркодилъри на наркобосове, няма пияни шофьори, които мачкат на пешеходни пътеки слепци и майки с бебета, няма улични биячи и биячи на бабички по на 90 години, няма ги Поничките, Баничките, Гого Близнака, Маргините, Брендо,няма СИК и ВИС, няма бурки и силна циганска музика на открито... За сметка на това изостаналата С. Корея произвежда ракети с междуконтинентален обсег, сателити и спътници, ядрено оръжие. А в демократична, европейска и напреднала България произвеждаме дюнери, пица на парче, печени семки, стелки за обувки и други напредничави стоки, изискаващи модерно оборудване и развити технологии. Заблудени скотове.

И аз така казвал на мой чичо докато Фърлял на кучета ...

И после изял куце, дето изял цицо.

ама и живот няма!

Не сте права - там има жизнь, по съветски образец.

Васко, искаш ли билет за Северна Корея? Обещай да не се връщаш тук и аз ОБЕЩАВАМ да ти купя билет. ПОДПИС : гешев

Ако нещо междувременно, всеки делегат на конгреса да си носи труповете и да ги предава на другарката на гардероба след щателната им проверка за оръжие! После ще настане масово веселие и радостно ще си ги погребем падналите преди конгреса другари. И без това цветя се носят или на конгрес, или на погребение. Напред, другари, към светли бъднини, мислете родолюбиво и не консумирайте продукти от месо, масло и хляб, дело на мръсната капиталистическа пропаганда! Имаме си ракети, трева, въздух под налягане - всичко необходимо да се изстреляме в комунизъма, както казваше един непрежалим наш друар от Балканите. Тюх да му се невиди, забраихме да го поканиме на форума, още е нетленен като словата си и вицовете за него.

Възниква въпросът защо не са забранили ражданията?

Защото са умни и са се сетили преди 9 месеца да забранят "причината за ражданията" ако ме разбираш ... нали

Режимът в Северна Корея е нещо като режимът на Хитлер и няма нищо общо с крадливите булгаристански комунисти. За това Северна Корея е независима държава а булгаристан винаги е бил или губерния, или колония. Пфу.

Кога,ще ги забранят?!

е съобщил ?"съобщи правителствен източник, цитиран от южнокорейското радио Кей Би Ес, ТАСС и БТА". А какво съобщи обсерваторията по правата на човека базирана в Лондон?:))))) Май вече се научихме да не вярваме на демократичната преса:))) То и в Българската преса 90% от информацията е изопачена . Ами извода е да не черпим информация от подобни източници!!!!

Платен,писачо!

Е, пак подвеждащо заглавие - не са забранили сватбите и погребенията, а само са забранили съответните церемонии преди конгреса. Тук, ако дойде папата или Обама, или Путин, ще забранят не церемониите, ами въобще и пешеходното движение. Не че някой от тях ще дойде тук, де.

Направо да забранят умирането. Никакво умиране! Бачкане до вечността за светлото социалистическо бъдеще.

Северна Корея, Русия и САЩ са трите независими държави в света. Всичко друго е роб и измет.

Ти кое си избрал да бъдеш, роб или измет?

защото знаят много добре че ще ги одобрят и после няма връщане. Ще има да чукат камъни на кариерата до победата на световния комунизъм.

Има една страница ''соцбг'', там какви чугунени убитаци има...Умирам от смях с тях..Та не е чудно, че има отрепки, които се радват на С. Корея..Но от разстояние...Ако отидат там да пасат трева, друга песен ще запеят..Като канарчета ще чуруликат

Стига сте хвърляли Северна Корея на малограмотните, пияни скотове с промити от телевизии и национални лотарии мозъци, които все чакат управия от вън, а не си плюят на ръцете и не си запрятат ръкавите да работят здраво! Северна Корея си е Северна Корея. Независима държава от ЕС, НАТО, ФАЩ... Срещу тях да бягаме- пак няма да ги стигнем. Там няма цигани и бежанци- сирийска и афганизтанска пасмина. Там нивото на престъпността е сведено почти до нула, няма цигански набези по градините, няма мутри, няма рекетьори, няма улични биячи и биячи на 90 годишни бабички, няма клошари по казаните за боклук и Балканто, няма наркотици и чалга... Смейте им се. Докато им се смеете, те изстрелват поредната си ракета или спътник в Космоса, а вие яжте китайски домати и чесън.... Промити мозъци...Зомбирани бели роби на мутри, цигани,проститутки и бежанци!

Долу си "evil", сега същото си написал като "васо". Още двадесет пъти да го напишеш, ще ти прозира врабчешкия атакистки мозък.

Ха,ха ,ха ти тук си Чудомир,долу си Ози.

Така е, даже и на Слънцето кацнаха.

Да, ама те кацнаха поне през 2016-та, докато краварите казнаха на Луната още преди 50 години. че даже и снимки направиха с развяващото се краварско знаме. Ха-ха-ха. Корейците поне клип не са снимали. Кацнали на Луната. По-скоро- на кора са ми казнали , деева и тъпите кравари деева.

Браво, северно корейците знаят как да се предпазят от влиянието на така наречената западна(по-точно западнала) култура. Русия и Путин какво чакат? Славянската и източно-православната култура трябва да се отърсят от уродливите идеии на еврогейовете, чифутите и хамериканците.

Никой не ти пречи да си ходиш при славяните на Североизток , тука славяни няма омитайте, се че ни писна да ни тровите живота ! Който не разбира че С.Кореа е един голям Концлагер или или е много прост или е много тъп :(

Русофилите са поклонници на С. Корея и техния вожд и учител, падат си по култа към личността. Само по това може да разберете каква трагедия са тези плиткомозъчни нещастници.

Прави ми впечатление,че прическата на Ким стана много модерна в последно време.

Големи баламурници сте бре!!!лапни шарани-хъ хъ!Каквото ви напишат във вестниците ,го приемате като 100% истина!По долу пък, един, 50 години бил така-как,...без сватби и без погребения ли си бих веее,кавал.Егати глупавото стадо.Нито имам нерви,нито време ,а най-малкото желание,да обяснявам на тъпаци,какво и как е било!!!Ще кажеш,че си могъл да решаваш сам съдбата си,след 44.Рузвелт,Чърчил и Сталин ,са поделили света,ама те като че ли минават в сянка,на нас ни е виновен бай Тошо,без обаче да помисли нашенеца,че ако не беше бай Тошо,щеше да е бай Нойко и пак щеше да лапаш п-и-ш-к-и тука,във форума и да псуваш комунизма-хъ хъ хъ,като че ли сега си видял демокрация!!!

Колко сме отворени, значи

Днес правнучката на британската кралица Елизабет II празнува първия си рожден ден.

П и Ш ковец, кажи защо 2 000 000 българи емигрираха на Запад а не в КНДР?

не се пиши на Чудомир,аз съм от неговия град.И да ти кажа 2 000 000 българи емигрираха и продължават да емигрират,вече 27 години-нали е демокрация ве кавал.И можеш да говориш за Сев.Корея ,само ако си бил там.До тогава ще мълчиш.Оставете ги да си живеят както си искат и не пишете глупости ,само защото на вашите господарчета,тази държава им е трън в очите.Не са ти пуснали атомна бомба все още,не са те разселили из Сибир също,така че не мучи.

Трагедия е тая Корея, нали и ние бяхме така повече от 50г. нещастия и червен терор.

Повечето имат бяло около устата. Няма да те разберат.

Хайде - сватбите как да е! Ами погребенията??! Ако ОНЯ пукне - ще го балсамират! А обикновените корейци??

Ким да забрани и еб.ането. Само той да еб.е.

реагираме по начин , по който са реагирали много други за нас преди 25-6 години. историята следва своя път, но култа към личността е пагубен за всички.

Да си ги копат на позитано и врабча мастиите на комуняро сидерастията, дето ореваха света колко шукар е в северна корея и как ги тормозил диктатора Бойко!

Докато имаше посолство на КНДР в София, съм виждал техни служители в супермаркетите. Познаваха се по това, че носеха значки с лика на поредната свиня Ким. Новодошлите си личаха отдалеч - като гледаха щандовете със стоки по тях, очите им ставаха като палачинки. Иначе дори и помежду си не говореха.

Уважаеми OZZY, защо решихте, че вече няма посолство на Северна Корея у нас? Според Вас, КНДР и Р. България са скъсали дипломатическите си отношения ли, или се изказвате ей така, първосигнално?

Няма. Намираше се точно до либийското в Младост 1. Сега в сградата има офиси на разни фирми. А защо няма вече? Защото нямат пари, затова. Пък и за какво им е, беше то едно време да им трябва.

Едно време така забраниха манифестациите в България, за да не го изкарат западните медии, че сме правели демонтрации срещу режима. Болни мозъци.

nai posle dobri novini ot kakto stanaha svetoven shampion po fubtol spored tqhnata televiziq sum I'm fen , sega ochakvam da spe4elqt I evropeiskoto . Vamos cammarades!

Luna0102

Добре, че не са забранили ражданията и умиранията, че как ще устискат тези на които им е дошло времето не знам.

Пак десетки хиляди ще се тръшкат по земята и ще ронят сълзи от щастие за.....конгреса на партията. :))))))

абе смеем се на тях, но и по света ги има подобни забрани. като се събират височайшите в Давос и пиле не може да прехвръкне. вероятно и забрани има. ами американският президент като гостува някъде пак е същото. е, не са забранени погребенията, но не можеш да минеш свободно по пътищата където ще мине ТОЙ. и всичко това само заради 1 човек. а на конгреса в КНДР ще са хиляди. гадости и тъпизми има навсякъде.

А ти сигурна бъркаш на Путин отзад

на него - не. но на теб бих посегнал с кеф. к`ъв убавец си само .... :-)

Можете ли да познаете колко продължава казармата в Северна Корея? ...... 10/десет/ години за мъжете и седем за жените!

Десет години има кой да ги храни. Знаеш ли колко е казармата в Израел?

24 месеца за жените и 36 за мъжете. Колкото служеха моряците при нас. Е тъ? Що искаше да кажеш?

Гей парадите също да се спрат!

Давайте, смешници! Забранете всичко човешко на този свят, за да могат и закърнелите "фенове" на комунизма и диктатурата да ви намразят!!!

Паради, конгреси, забрани, изстрелване на ракети, Вожд - слънце... Абе що КНДР ми прилича на една друга държава?

Другото не е държава, а суровинен придатък към държавите.