Пхенян нарече Тръмп ”изкуфял старец”

Северна Корея нарече президента на САЩ Доналд Тръмп "изкуфял старец" заради обвинението му, че Пхенян е изтезавал американския студент Ото Уормбиър.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян нарече Тръмп ”изкуфял старец” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още на снимката се вижда какво връщат корейските милиционери и това не е човек, който може сам да стои на краката си. В Северна Корея очевидно шайка е пленила народа и всеки, когото набележи за враг. А тази шайка ползваше съюза на китайци и руснаци, само защото се дърви на американците. Колко плитко! След изявлението на Тръмп, че всеки с корейците ще изяде търговски санкции и веднага се видя, че корейците нямат съюзници. Скоро народът ще обезумее срещу шайката си и няма комунизъм , който да го спаси.

Ако би не крадяло, би живяло! Пробвай в САЩ да се изкажеш публично на тема "антисемитизъм" и ще питам родителите ти като какъв ще те приберат?

Обамаштейн, тоз е взел пропагандна ЛИСТОВКА! Листче хартия, с някакъв лозунг, разпространяван в милионен екземпляр! Голяма кражба, няма що! А едно ще ти кажа - ако в САЩ кажеш нещо срещу евреите, вероятно ще бъдеш ГЛОБЕН! За по-крайна форма на антисемизъм, може и в затвора, но за кратко - седмица. и със сигурност, няма да те изкарат в кома!!!! ТОВА Е РАЗЛИКАТА С ТЕЗИ БРУТАЛНИ УБИЙЦИ!

Психопат Х, и тук ли си оцвъкал всичко беее! И от корейците ли денги вземаш да тролиш в полза на фризирания им шопар!

абе, модераторе, къде видя обиди и цинизми в написаното от мен? барем не можа ли да измислиш някаква по-добра причина да го изтриеш? например, че не е в съотвествие с евро-атлантическите ценности?

Ако беше в Саудитска Арабия, щеха да го върнат в Кома с една глава по-къс

Правил се е на миротворец и си го е получил. Те имат склонност да се подиграват на неща, които не разбират и да поучават на теми, които са им далечни.

че Ким е изкуфял по рождение.

Случаят е много объркан: КНДР твърдят, че той е изпаднал в кома, след като се заразил с ботулизъм и взел приспивателно. Американските лекари твърдят, че няма ботулизъм. Те твърдят, че е в будна кома - нереактивна будност. Семейството му твърди, че това не е правилна диагнози, а е изтезаван. Прегледите обаче показват, че няма знаци да е бил физически измъчван, бит и т.н. и по костите и черепа му няма белези. ВСЕКИ ТВЪРДИ НЕЩО РАЗЛИЧНО. Така че не се напъвайте да вземате страна при липса на проверени данни. Факт е, че той е върнат в САЩ и там е починал. Оттук нататък всички вече е политика и пропаганда

ИЗТРЕЩЯЛИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ...само те могат да убиват безнаказано невинни хора и затова са близки с всички терористи!

и как точно са го убили?

те и китайците не убиха нобеловия лауреат Лиу Сяобо. Дори го пуснаха няколко дена преди смъртта му ей така.... за добро поведение.... прав си.

a na 11 septemvri ,koi ubi svoite hora v New York be momko ???

това размишления ли са, мераци ли са или думи покрити с факти и имена които само ти знаеш, ма няма да ни кажеш.

Аве чирак гледам па си си нацвъкал плюсчета, ама минусчетата са повече! Тъпия изкуфелник си ти ве чирак тъпунгеров! мбухахах

Точно казано! Корейският изрод уби чичо си като насъска кучетата си срещу него!!!

Аре бе Тръмпи, налазвай тая комунистическа сган най накрая, та да мирне света

там е работата, че май не му стиска. този път 'оста на злото' има оръжия за масово оразяване, пък и в Северна Корея няма нефт...

Никой ли не чете написаното? "Аутопсията му не даде доказателства за физически изтезания, нито за пострадали зъби или кости." Въпреки това САЩ обвиниха Корея, че са пребили и изтезавали студента. Първо писаха, че е бит по главата. Обаче на черепа му няма никакви белези за това, а би трябвало да има, нали?! Има вероятност човекът да си е бил болен от нещо и ... АМА КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИСТИНАТА? Важна е пропагандата.

според мен корейците са го осъдили нарочно, щото са искали да го разменят с някого в САЩ или Южна Корея, но за зла участ се е оказал болен. .. Жалко за човека!

Северна Корея нарече Тръмп "изкуфял старец" ТОВА НЕ Е НОВИНА. Северна Корея нарече Тръмп "изкуфял старец" преди 1 седмица. Даже вие тук го писахте. Жалко че не помните.

За открадната листовка 15 години? АКО АМЕРИКАНЕЦА БЕШЕ РИТНАЛ НЯКОЯ СЕВЕРНО КОРЕЙСКА КАМЕРИЕРКА В ЛИЦЕТО, НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАКВА СМЪРТ БИХА МУ ИЗМИСЛИЛИ СЛЕД ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ?!

Не листовка, а е плакат. и се води че го е свалил = премахнал! дали е щял да си го носи в САЩ - не е важно! Таксуват го като оправдание! Иначе си е диверсия сигурно. Подриване на комунизма. Ако ти скъсаш плакат на Фюрера, дали няма да те пратят в лагер?

Ти си много болен, защо не помислиш за някакво лечение?

Стоял си Ото в килията и изведнъж изпаднал в кома... то тъй става...