”Сони” все пак ще пусне ”интервюто”, Пхенян плаши с война

Американската филмова компания "Сони пикчърс" все пак ще разпространява филма "Убийствено интервю". Северна Корея заплаши с удари срещу САЩ.

Обратно в новината

Коментари - ”Сони” все пак ще пусне ”интервюто”, Пхенян плаши с война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Пентагонът и цялата територия на САЩ, "този развъдник на тероризъм". Ах колко са прави севернокорейците

Аз

Корейците нямали чувство за хумор... Кевин Костнър като гледал "Сибирския бръснар", един от безспорно най-добрите филми на всички времена, похвалил го на Никита Михалков, като имал само една забележка - не можело ли, ръйшли, ей тъй някакси, ама що пък, таквоз, Михалков бил направил проститутката американка?! Не можело ли некфа друга да бъде - англичанка там... кфато и да е, ама да не е американка... А че "проститутката" не само не е проститутка, ами е един от най-брилянтните образи в световното кино, независимо от блестящото изпълнение на Джулия Ормънд, Костнър въобще не е вдянал, говедото му говедарско... После... корейците не разбирали... Щото говедата се наразбирали...

ай стига с тия лицемери, опитайте се да гледате примерно американската версия на англ.комедиен сериал "the inbetweeners" , от бийп и блийп един майтап няма да схванете, тия дето си цензурират всяка втора дума на екрана, седнали да дават лекции по демокрация и свобода на словото....

Бая голяма тъпотия ще да е тая комедия, щом се напънаха чак на международно нива да му правят реклама. Рекордните приходи вече са гарантирани.

хаха, какво унижение за жалките другарчета. Комунистите винаги са били най-смешните клоуни, а техните страни - циркове.

Много се дразня когато у нас изкелеферчват при превода заглавията на книги и филми с опит за някакво евтинджийско привличане на вниманието. От Интервюто става на Убийствено интервю. Примери за които се сещам: - Я дрался на Т34 / Аз убивах с Т34; - Girl next door / Момиче за секс. И много други, понякога съвсем шантави и далеч от оригинала.

Аз искам да видя филм-пародия, в който ББ и ЦвЦВ (ЦЦ) се пръскат като торби с л....!

Бо.Бо. ако обичате, че ББ няма да се припознае.

Поредната манипулация за добре загладените мозъци.

Много яка рекламна кампания, всички да гедате филма.

АБСОЛЮТНО.

Май не е далеч деня, когато УСА ще хапнат някоя атомна бомбичка преди разсъмване...

Северна Корея ще е един голям кратер.

santimento

Вие май не живеете на тая планета?

...а за теб е време да си хапнеш жълтото хапченце преди стъмване.

Заминавайте за Северна Корея на обучениееее!

Да станете истински хакерчета хи-хи.

santimento

Егати Сони Пикчърс, те са изтеглили филмите като от торент тракер...

Защо пък севернокорейците да са направили кибератаката? Известно ни е, че китайците са майсторите на такива атаки и то неведнъж. Най-лесно е по този начин да "натопиш" Северна Корея и да гледаш най-възможния сценарий - шоуто на Обама и сие.

jingiby

Спомням си корейските студенти у нас през 1989 г. Един от тях ми беше познат и малко след събитията ми каза, че всички са ги извикали в посолството и са им казали да си събират багажа за връщане в Северна Корея, поради събитията у нас. Сподели, че ще ги изпратят в трудово-възпитателен лагер за 6 месеца за да им промият мозъците за да забравят видяното у нас. Попитах го защо не остане тук, но той ми каза, че ако това стане, ще вкарат роднините му по лагери и затвори, а някои от тях може би ще бъдат убити.

След като Куба се отвори останаха само Путин и Ким Ин Чурка, но скоро и те ще клекнат скоро и ще останат само нашите мегафорумни идиоти атакисти и комунисти с акъл по-малко от този на Сидер АГА !!!

Алчните и нагли идиоти в Холивуд си получиха заслуженото! Браво на хакерите, които и да са те!

И какво ще направи Чен Ун, десант в Хаваите ли? Глупак.

А хамерите кво-да не вземат да бомбардират Пхенян!С Русия и Китай наблизо! Хихихи-стиска ли им... Северна Корея държа да подчертая,не е Либия или Ирак. Да няма какво да ядат,да нямат нашите измислени свободи,обаче са силно мотивирани и главното-въоръжени до зъби. До такава степен,че Южна Корея изчезва за 48часа ако нещо не дай Боже... Барабар с цялата си икономика...

Атака избийте хамериканската сган :-)

А! Днес си забравил да сложиш брошката с лика на Ким Чен Ун? До половин част вече ще пътуваш към трудово-възпитателния лагер!

Другарят Ким като говори - все едно слушам Бареков. Същите безумия и никаква връзка с реалността. Само дето тапишона е малко по-млад и има над милион войска. Но пък Бареков има милиони в банката.

Спират филма, седмици всички обсъждат филма, пускат филма по кината. Не 100 а 200 милиона ще спечели за първата седмица. Пиар агенти учете се, как се прави безплатна реклама на филм.

jingiby

Другарят Ким да вземе да избие още няколко стотин свои роднини и познати, както направи преди 2-3 месеца. И да следи за окосената и балирана трева, как се разпределя, че хората му останали живи, да имат какво да ядат. Да остави засега американците намира, че те и без това са парализирани от страх, след заканите му...

Изказванията на севернокорейските шизофреници поразително приличат на тези, които виждаме пуснати от червените тролове във всички форуми...

шизофреника си ти.знаеш ли колко ядрени ракети имат.ако натиснат бутона свършено е с американците.

Спукана им е работата направо... Те чак човек на Слънцето пратиха... ти да видиш...

Ако натиснат бутона свършено е с целия свят, ненормалнико...

Каква е тъз "кибератака" бре? Нали в Северна Корея нямаха интернет?

От "Сони" си направиха егати рекламата :)

Шило

Май наистина е така!

Такива мащабни реклами се правят при много калпав филм... дано опровергаят, ама съмнейшън...

САЩ да внимават! Като почнат да мятат по тях камъни и дърве - всичко е възможно! Аз така и не разбрах - какво толкова има в инервюто, че силно раздразниха излезлите със век напред в огладняването Северни Корейци?

Чудя се, коя страна е империята на злото в този "спор"?

с какво се чудиш

Много оригинално, как го измисли?

Много просто - страната се нарича САЩ - ясно, точно, еднозначно!

Шило

Ба ти абсурда...Всичко в България е наред, тръгнахме да се занимаваме с това, ще го има ли този филм по кината, или не...

На калпав водолаз водораслите му пречат!Та така и с мърлявите кравари - кравите им пречат!

шаро пак те е стегнал синджира

Аз съм" бездомен" Шаро и за добро или лошо никога не съм имал "синджир"... винаги съм имал обаче лично мнение по подобни въпроси.Това че моето мнение не съвпада с вашето си е ваш проблем!

Шило

Да си призная, много ми е интересно, кой стои зад хакерската атака!!! Както един колега е казал "Лоша реклама няма"!

Видно е че оръжието на Американския милитаризъм е холивудската пропаганда. Вижда се и от диркоментарите. Твърде много посинели/ПРОМИТИ/ тикви драскат коментари. Трябва на всички да е ясно най големите успехи на България за сега бяха постигнати по времето на селския хитрец бай Тошо

Деда няма да се плашиш! В процес на разработка сме на сценарии - Северно Корейски журналисти взимат интервю от Обама ( аз дадох вариант от Борисов, защото той е заплаха за комунизма, но руската колежка ще вземе окончателното решение) и го убиват. Така че ще отвърнем на удара.

Естествено че трябва да се излъчи какво ще се съобразявате с тези задръстени комунисти.

Лоша реклама НЯМА!

Прав си задължително ще го гледам като го пуснат в Piratebay :D

И най-вероятно ще останем разочаровани :)

Тоя веселяк прави ли си сметка, че ако започне война ще спрат безконечните помощи и войската като изяде храната след седмица ще трябва да се ядат помежду си?

Както обикновено Сев. корейската Компартия (Червени тикви) вдига много шум и плаши, използвайки случая да затегне въжето около шията на робите (20 милиона прости хорица) и да разчисти още някой друг "политически-идеологически" враг. Ким Чен-ун е дело на вашта любима Раша - последният жив сталинист-динозавър. И вие му се радвате! Колко жалко, че не живеете вие в неговия рай, защото напълно го заслужавате, Тикви червени!

Шило

По-скоро на Китай преди 90-та

Ще ме извиняваш, ама според моите спомени по история Северна Корея е освободена от Червената армия.

Не са 20, а са 25 милиона, като в началото на комунизма са били почти колкото нас- 11 милиона.

Кой свят бе Лили ? Ти луда ли си някой да спонсорира цензора в най глупавия и вид ? Можду другото , името Лили не пройзлиза ли от Лилипут?

произлиза от лилипут , толкова колкото колев от КОЛ!

Ха, че наште медии са си живо доказателство за "спонсорирана цензура". Не, че виждам някаква връзка между темата, изказването Ви и изказването на Лили. ЛОГИКА в СТАТИИТЕ по темата и писанията след тях ТОТАЛНО ЛИПСВА. Сигурно пак трябва някой да бъде наклепан. Пак от 100 кладенеца се носи...

Нищо не мога да разбера от статиите по темата. 1. Сони пускат филм. Кибератака. 2. Северна Корея НЯМА нищо общо със кибератаката 3. САЩ ще вкарват С.Корея в черен списък 4. С.Корея плаши с ответни мерки Пак ни вземат за канарчета

Обмислям тролчета - изроди мои, великата теория " Чучхе" дали ще намери почва у нас? Мисля че положението е на кантар - 50% тотален балък ще прегърне идеята. Ще разработя тези дни методиката и конспекта да ги упоим балъците.

И най-интересното от ситуацията е, че е много вероятно по-голямата част от света да са на страната на С. Корея в този конфликт.

Присъедини се към Ким! Тръгвай да не изпуснеш събитията. Ама по бързо.

Да се внушава: "1. Обама иска да пречука Ким; 2. Белия дом е развъдник на тероризъм"! Освен Севернокорейските братя да заиграят руски,кубински и естествено майсторите на спорта от България.

Това за мен е абсолютно безобразие. Защо Сони не направи филм как убиват Обама? Дивя се до къде им стигна наглостта .

Мислещия ..това е филм бе галфон. Ако искат могат да направят и еротичен филм с Путин. на кой му пука.

Ти очевидно не си запознат с филмовата индустрия на УСА. Там нещата са като в съветска русия през 30-те години - напр. във филм не е възможно, ако има чуждестранен актьор "лошият" да бъде американец. Цензурата е дива и бясна до толкова, че всички филми се произвеждат във формат за УСА и за останалия свят. Поради тази причина има и регионални кодове на ДВД и БлуРей - ако си купиш ДВД в УСА то няма да работи в ЕС и в БГ !

Всъщност парадоксът е, че никой не иска да убива Чен Ун. Комедичното във филма е, че в накрая на главния герой му харесва в Северна Корея.