Тръмп уволнил Тилърсън заради разногласия за Северна Корея

Разногласия за подхода към ядреното предизвикателство от Северна Корея са били ключови за решението на Доналд Тръмп да смени държавния секретар Рекс Тилърсън.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп уволнил Тилърсън заради разногласия за Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем случайно ден преди това Рекса застана зад Т. Мей и обвиненията срещу Русия и любимият лидер.А пред Дони мошенника ,обиди към лидера от Кремъл не минават.Все пак той му дърпа канапчетата!

Руснаците пак са замесени ьаьаьа :)

Ким Чен (майм-)Ун е велик! Отивам да подам молба за гражданство, сори, поданство.

гласувам доверието си на Гинке от гарата .

един нормален човек прочете коментарите, ще се убеди, че тук са си дали среща индивиди с интелектуално ниво твърдо под средното! Четете и се наслаждавайте на примитивно мислене и първични реакции! Как пък не успях да прочета един или поне два смислени и аргументирани коментара? Явно, дори и да има някой такъв, то те незабавно се цензурират, та, да не би, не дай Боже, някой да вдене и да започне да мисли! Търсенето обуславя и предлагането!

Щом при Доналд Тръмп назначават един българин за поста на министър по икономията ние да му върнем този жест . Назначаваме една американка . Чух че някоя Гинке от не ми точно познато някое село има такива потомци ...

Да бе... и уволнението няма нищо общо с това че Тилърсън публично е нарекъл Тръмп moron;)

Явно бай Дончо е бил ербап, ма вместо сам да иде да се бие с Ким, е пратил Рекс и последния - отказал :)

се оказа тоя рекс , добре че са го изгонили

Kъде са плюнките тука, бре??? Xайде да почват, че и за това е виновна Pусия!!;))

САЩ с нищо не превъзхожда Корея и няма как да спечели една война. По-вероятно е САЩ да загуби колониите си в района, което се очертава като трайна световна тенденция.

Вече имаме пример от Виетнам.