Коментари - Пхенян отхвърли предложението на САЩ за преговори | Днес.dir.bg

Пхенян отхвърли предложението на САЩ за преговори

Северна Корея отхвърли предложението на държавния секретар на САЩ за започване на двустранни преговори за ядрената си програма без предварителни условия.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян отхвърли предложението на САЩ за преговори | Днес.dir.bg

Коментари

Америка повиши точността и ефективността на самолетоносачите си.......Казаха им да се дислоцират до С.Корея и те отпрашиха за Австралия....То и Тилърсън затова така гледа Много е,,точен,,..

Чета някой сравняват корея с садам кадафе и т..н-трябва да си малоумник разликата е от небето до земята.

Западналите наркомани напълниха памперса след като Ким им каза, че при такива условия война няма как да няма. С Корея да не им е Либия или Ирак.

Първо - браво на САЩ, така трябва - цивилизовано, с преговори ! Надвиха си над егото. Или просто егото на новака Тръмп ? Второ - как така "без условия", като се поставя условието да няма изпитания по време на преговорите. Макар че са прави - ако по време на преговорите има опити, те ще прекъснат. Така че трябва да има услвовие, то не е толкова неизпълнимо. Трето - Тилерсън е в лоши отношения с Тръмп. Чака се януари, за да навърши години за пълна пенсия и ще го сменят. Така че той може да е опита да поиска преговори, ако му откажат (още не са) няма да е срамно за никого. И все пак добро начало - че какви бяха тези закани за унищожения и т.н., срамота беше ! Четвърто - предишните преговори се проточиха 10-на години. И накрая нищо не стана. А със сегашните пък ще станат като преговорите между палестинци и израелци. Десетилетни. А за това време С.Корея няма да и е изгодно да прекрати опитите. В такава фаза са, че им трябват много опити с изстрелване. Но все пак и най-лошият мир, как беше там... :) И като казахме израелци - най-големите противници на Сев.Корея са израелците. Защото Сев. Корея снабдява най-големия им враг - Иран, с ракети със среден обсег на действие, достигащи до територията на Израел. Сега ако им предложи "екстра" с ядрена глава, а иранците пари имат да си платят, лошо за Израел. Но изглежда след признаването на Йерусалим израелците скланят САЩ да преговарят със С.Корея.

Sm3hurk0

Тия си правят майтап със САЩ, но пък се защитават с достойнство ! Как да не ти стане симпатичен дебелия Ким ( човека ракета ) !

Всички луди - на борба за мир! агитационен надпис в лудница Народната милиция - биещото сърце на Партията! Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система! Да приберем навреме хляба на народа! СССР - родина на всички безотечественици! надпис край жп линия Правим обувки с кожа на клиента. надпис в обущарска работилница Дори и най-малкият пожар е срам за добрия колектив. надпис в магазин за платове в Казанлък, 70-те Ако не мислиш за главата си, помисли поне за страната си! лозунг на радиокампания за безопасност на движението ("Задочни репортажи") Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия. Въшката е най-опасен враг на Родината. Унищожавайте я! Мечката се мие, чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка да постъпваш като мечка. агитационен плакат за чистотата Не слагай чужди тела в устата си! Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен. надпис в обществена баня Събличай се бързо, и други чакат след теб! Планината е извор на прогресивни идеи. Дръж маркуча си в изправност!

Това хумор ли беше ? От вечеринка на ДСБ ? Конферансие Мето Андреев ? Ами не е смешно. Пък и не е ново - вече 30 г. го слушаме ... :(

И как Кин=чо да седне на масата на преговорите, като после няма да има програма с която да лъже народа защо няма ядене на масата - хахахахах

Прави впечатление, че когато някой се опълчи на говедата, веднага говедата го изкарват гладен- явно говедата изпитват неистов страх от глад.

обичат да помагат на гладните общества, понеже те са работливи, богати и са си платили масрафите. Така са пращали хуманитарни помощи и на руснаците и то не веднъж. Още великият руски художник Айвазовски обрисува, как бедните руснаци веят американски флагове, чакайки корабите с продоволство. 1892г. После пак се случва през 1922г. Втората световна война руснаците са изхранени и облечени от американците по програмата Заем-Наем и така спасяват кожата от вермахта. Когато ссср умря от глад, пак американски консерви спасиха от глад руснаците.

Не знам за американците, но прави впечатление, че в СК само Ким=чо е охранен като прасе - хахахах

Япония и Южна Корея са окупирани от САЩ държави вече над 60 години. Японците мразят неистово американците, които избиха милиони невинни граждани. Всеки японец е закърмен с тази омраза към САЩ, всеки има в семейството си роднина убит или измъчван зверски от американци. Терорът там продължава и в момента. Същото се отнася за Южна Корея! Въпрос на време е народите на двете страни да се вдигнат и да изхвърлят янките окупатори и душмани! Ежегодно в Япония и Южна Корея има по десетина големи протеста срещу американската окупация и ограбването им от САЩ. За жалост и България е между окупираните държави!

Ти на коя планета живееш? Бил ли си в Южна Корея и в Япония? Кой те излъга, че японците и корейците мразят САЩ? Абе вие излизали ли сте по-далеч от границите на ваше село? Понякога чета наистина изумителни коментари, демонстриращи пълно невежество по даден въпрос, просто ей така, за да си излеете каквото на вас ви се иска! Да те уведомя: реалността на планетата Земя е по-различна от мътилката в главите ви!

ама верно ли е така???? Окупацията на северна и южна корея е част от войната срещу япония, която САЩ приключват 45-та година, докато руснаците нямат официален мирен договор с Япония.. все още. Според договорката на СССР със САЩ окупационните зони са над и под 37-мият паралел съответно. Въпреки договорката за окупация силите на севера нахлуват на юг и превземат почти целият полуостров (след благословия на Сталин както се разбира по-късно). С решение на ООН са изпратени сили, които отблъскват севера, когато обаче се намесват китайците и равновесието се възстановява, а сключеното премирие, пак с участието на СССР и САЩ (а също и Китай) налага строги ограничения, които на практика не работят от повече от 40 години. Така, че драги, да ти напомня, че окупацията на Южна корея, а също и Северна е договорка между СССР и САЩ, която още не е денонсирана... да се чуди човек защо?!

Япония е окупирана от 1945г. насам. Има договор за безусловна капитулация, а не мирен договор със САЩ! Интересно защо вече 72 години Япония е окупирана от САЩ? Отбелязваме, че САЩ нямат разрешения или договори с Япония за военните бази които имат там. Тези бази съществуват от 1945г. Та защо ли окупацията на "приятелска" Япония от САЩ не е денонсирана все още? Да се чуди човек!

Остави Япония и Ю.Корея, ами Германия ? Не е ли окупирана от САЩ. Неееее, ама разбира са - просто "партньори", "приятели", "съюзници", общи ценности бла бла, виж ми окото. И както се полага за "съюзник" - 3 дивизии и 5 бригади постоянно, най-голямата ВВС база, Рамщайн, атомно оръжие. Да си пазят съюзниците. А германците в това време - с 6 подводници и 300 танка !? Че да им дадат възможност за повече, германците ли не могат да строят подводници и танкове, че те на цялото нато са построили подводниците и танковете ? Ама не може, американски танкове ще ги "пазят". Руснаците се изтеглиха от Източна Германия, американците защо не се изтеглиха от Западна ? Нека да оставят Германия на свобода, независима, да се сближи с Русия, да и махнат от главата тъпия ЕС, пък с руските ресурси и немските ЦПУ машини да видиш енергетика, космос, оръжие как се прави, американците ще им дишат прахта и на двете велики страни. А сега - санкции. И какви са тези санкции - забрана да търгуват една с друга. И кой печели - американците ? За какво го правят ? За да върнат на Украйна Крим ? Дето никога няма да го върнат, все едно САЩ да върнат Хаваите.

Китай и Русия поради географското си разположение искат повече от американците всичко да се решава на масата за преговори, но кимчо явно не ги бръсне и тях много много.С този ход американците се презастраховат ако корейското недоразумение направи някой гаф и се наложи да бъде респектиран доста сериозно от янките и компания!

В Турция има американско ядрено оръжие. В Германия има американско ядрено оръжие. Пакистан има ядрено оръжие. Индия има ядрено оръжие. Китай има ядрено оръжие. Русия е заобиколена от държави, които имат ядрено оръжие. Въобще не им пука, че и Северна Корея има такова, още повече, че досега северна Корея не е нападала никого. За разлика от Германия например.

Явно си много скаран с историята. През 1953г С.Корея напада първа и стига почти до Сеул преди Ю.Корея да поиска помощ от САЩ и да ги върнат зад 38-я паралел. А и кимчо постоянно говори как с новите ракети ще унищожи САЩ. Аз лично не съм чул лидерите на Пакистан ,Индия и Китай да са казали че ще заличат Москва или да са правили тестове завършващи в чужди териториални води и преминаващи през чуждо въздушно пространство което С.Корея непрекъснато прави.

Факт: Германия никога не е нападала никого с чуждо оръжие... В този ред на мисли най-вероятно няма да го направи и с американските ракети и бомби, които са в американска военна база, която е там по договора за окупация на Германия след ВСВ.

краварите вместо да си гледат кравите и превозващите ги влакове решили да преговарят с човеците ,които имат достойнство ...

От крави са тръгнали и вече над 100 години са на върха. Ти си тръгнал от овца и все още си само овца.Даже и на Балканите си последната овца !

Разрешете нае Япония да се въоръжи и не се занимавайте с комунистическият изрод, самурайте знаят как да скъсят с една глава комунистическият изрод!!!

Мани недей...Земат после да решат да ометат Окинава и Гуам от разни тюфлеци на тяхна територия... А и друго-Китай дали ще седи да гледа безучастно2 И ли ще се намеси леко така-с малки десантни групи от по 2 млн?

Япония? Десантни групи? Драги, Пешо, китайците въобще не са толкова глупави, колкото всички ги изкарват.

Е добре де в Япония и Южна Корея не живеят ли хора, тези който правят правокциите и избиват най-много комплекси са севернокорейците и защо защото там хората са свободни и богати и никога не биха поисклаи скапаният им комунизъм.

Ами те и Севернокорейците са свободни и богати и никога няма да поискат скапания им капитализъм.

Да, имено, като онзи дето избяга през границата наскоро и отнесе четири севрнокорейски куршума.

а какво е в Южна Корея и Япония? Болшевишки комунизъм и планова икономика ли?

милошевич, садам и кадафи също отказваха да преговарят. Къде са сега?

А Асад?

3 на 1 ли викаш, а? Ама на асад не е свършил още мачът.

Те онези не бяха азиатци. А ние на пришълците им разпаряме задния вход.

Уви, така е.

ама пте са ви малки. а в американската армия има повече пли и негри от всякога според руското разузнаване, което както знаем е отлично информирано. Така като гледам трябва спешно да започнете производство на железни гащи... за всеки случай.

Путин и Си Дзинпин също няма да преговарят! Време е да се стреснеш!

китайците с всички сили държат долара да е стабилна валута, защото държат по-голяма част от американския дълг, пък и САЩ са им основния клиент. Как мислиш, преговарят ли китайците? И кого преговарят повече? С бедните степни полупримати от тайгата или с богатите западни нации, м?

Съпоставката е от земята до луната-огромна разлика.

Усещам, че светът започва леко по леко да се пробужда и измисляният захаросан бонбон за "америанската мечта" вече минава само пред психясали еврозомбита, които живеят по-зле и от циганин в катун, но тролят като за световно и вярват на всичко, което холивуд ги облъчи. Истината обаче за САЩ лъсва, и все повече хора осъзнават, че там има 0,00001% олигархия, която държи парите и останалото е плява. От друга страна гобалните поразии, които забърка тазли клика по целият свят донесаха милиони жертви и страдащи. С терорът на ФАЩ трябва да се приключи веднъж за винаги.

Знаеш ли защо Франция подари статуя на свободата на говедата? -Защото всички френски затворници избягаха там.

Това какво общо има със темата или да давам за изтриване?

Същото го пишеше един другар преди 100 години :))) Ще си остането с усещането, тавариши :)

А колко говеда се самоубиха за тези 100 години? А случайно да знаеш, че от 10-те най- големи фирми на говедата в началото на 20-ти век, до края на века е станала непродадена само една (Тексако Ойл)?

Военното джудже США пак е поставено в положение партер. Постепенно ще му бъде наложена изолация даже и от тихоокеанските му васали. Ще стане като Филипините - една сутрин ЮК и Япония ще почнат да го навикват и да го гонят, това мазно психясало джудже. Защото за нищо не става, освен да сее раздори и да прави скандали, а в критични моменти - да изоставя съюзниците си...

Рано е за преговори-още не е завършил ядрената си програма...преговори се правят равен с равен.

викаш, като почнат северно корейците да произвеждат поне, колкото южните си братя, тогава може да седнат да говорят...

Ти да не би да знаеш колко произвеждат Севернокорийците, или си осведомен от Лойтерс и Дойче Зеле?

ТЕ ТОЛКОВА СИ МОГАТ ЯНКИТЕ! А НА ЧИЧО КИМ МУ Е ПРЕЗ ... ПРОСОТО! Тръмп иска лицемерно помощ от мечоците за Ким, а същевременно ги слага като противник! НЯМА ТАКОВА ЛИЦЕМЕРИЕ - НЕКА СЕ ГЪРЧАТ ЯНКИТЕ, АКО ИМ СТИСКА И ВОЙНА ДА ЗАПОЧНАТ, НО ДА СЕ СЕЩАТ ЗА СИРИЯ!

То няма какво да се коментира. Колт направи хората - равни, Опенхаймер направи равни държавите. Говедата да се съобразяват.

Вярно е, че КНДР се управлява от тоталитарен режим, но също така е вярно, че САЩ се управлява от извратена мафия установила тоталитарен режим! За разлика от КНДР, САЩ нагло демонстрира агресия и води войни навсякъде по света. САЩ са окупирали десетки държави, вкл. България и налагат чрез сила политиката си на терор, ограбване и марионетни правителства. Това статукво, обаче няма да трае вечно, вижда му се краят и скоро държавата, която поддържа вътрешната си политика с терор и войни по целият свят ще се разпадне! Масата от американците мразят управляващите ги мафиотски династии- сатрапи, които ги ограбват и избиват децата им.

"САЩ", разбирай ФЕД. ФЕД, разбирай, Ротшилд. Ротшилд, разбирай, "врага на човешкия род".

Световната конспирация - удобното одеяли на комунисти, мързеливци и хора, които не владеят нищо. Другите са им виновни.

"Северна Корея отхвърли предложението на държавния секретар на САЩ за започване на двустранни преговори за ядрената си програма без предварителни условия." По принцип, преговорите не трябва да се отхвърлят. Но това, което Тилърсън предлага не е преговори без предварителни условия. Това са преговори, как да се държи КНДР. Което по условия я постявя в подчинено положение. Все едно КНДР да поиска преговори за американското присъствие в региона без предварителни условия. Тилърсън трябва да помисли и да формулира тема на преговорите така, че двете страни да са равнопоставени. Вярвам, че с времето той ще го ги формулира по този начин и вярвам че Ким Дебели ще ги приеме. В момента САЩ имат най-доброто и загрижено за целия свят ръководство от много време и се надявам, тази възможност да не се пропусне.

Тилърсън също е поставил предварително условие - да няма опити с ракети или бомби !

тия сащисани гетаци начело клоуна дори и Танзния не ги бръсне за слива,те завалийките с космическите си дългове и ръждясали оражия от 60-те години на миналия век седнали да плашат с.корея която си прави т....к с тях всяка седмица.

Че от къде на къде суверенна държава ще дава отчет на ФАЩ за собствената си ядрена програма?!? Американците да не би да дават отчет на някого? Или за едни може, а за други-не... Преговори ли - какво има да преговаря С. Корея със САЩ?!? Да си налягат парцалите янките, че аман от тях...

Според мен Ким да инициира започване на двустранни преговори за ядрената програма на САЩ без предварителни условия.

Бе добре, че са сащ с трилионния си военен бюджет, с хилядите си ракети и ядрени заряди, с хилядата си бази по света и у нас, с 200 военни операции, които са водили в 130страни с 15млн. жертви, в името на мира, свободата, демокрацията и правата на човека(особено обратния). Така сащ ни защитават от агресивната Русия с нейния 50млрд. бюджет и 4-5бази извън страната и от лошия Ким, с двете ракети.

Америка не е започнала нито една война първа, за разлика от Русия и СССР.

Напрау евалараката коуега!!! Ти си, ама ноу ноу як!!!

Така е. Те имат някакви си там "революционери", които да им организират кашата, в която после се намесват, за да станат "освободители". Никога първи и директно! Винаги по подмолният начин!

ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТАААААА!!! ДА ЖИВЕЙ САЩ!!! УРААААААААААААААААААА!!!

Напълно са си прави корейците - от САЩ по-голем терорист нема ...

Сериозно? А кой направи болшевишките революции по цял свят ?Кой финансираше революционните движения?

Евреите от САЩ !!!!!!! Или ти мислиш, че всички са кретени като теб и не могат да мислят ?!

гледам коментари на северно кореици тука и се чудя защо са избрали да учат български ?

Ми той и на тебе българският не ти е майчин.

Гледам коментарите на дежурните от посолството на САЩ и ми става ясно защо цял свят ги мрази ....

Не ги мрази цял свят, след като всички искат да емигрират в САЩ. Мразят си само комунистическите дебили като теб с промит от болшевиките селски мозък.

За да могат да отговарят на проамерикански дебилчета,че изречение се започва с главна буква и след "защо" следва да се изпише въпросителен знак!!! обаче това за проамериканските дебилчета не важи!за тях е важна еднополовата любов,третия пол и наркотици на корем!!!

И ти си от 80% дебили.

Интересно, докато американците разработваха собствена ядрена програма-някой налагаше ли им санкции?? Или тяхното е "налагане на мир чрез сила"! Както в Ирак! И оглупелия свят кима с глава и вика-"Аха, аха..."

Те я разработваха за да противодействат на Хитлер, Япония и по-късно СССР - все доказани сатрапи и диктаторски режими. И за разлика от последните, никой не им забраняваше да пътуват в чужбина.

И Ленин, и Хитлер са финансирани от Уолстрийт.

С терористи не преговаряме

Ал

Значи "без предварителни условия", но с условието да не правиш нищо по предмета на преговорите. Хитро! Между другото - страхотна снимка на Рекс!

И никой не казва защо ракетите и бомбите на СК са "лоши", а американские, руските, китайските, пакистанските, френските, израелските.... са "добри".

Смятам , че са праси СК - не е нужно да се прекланят! Когато САЩ унищожат своите ядрени сили , тогава и СК и Ру и Ки ...

Че да нападнат комунистическите талибани ли? Те откога са им вдигнали мерника поради доктрината за износ на комунизъм по цял свят.Ако САЩ нямаха силна армия СССР щеше да им устрои такава болшивишка революция,че свят да ти си завие.Щеше да ги напълни с лагери и да избие цвета на нацията, както направи у нас.Останалите щеше да прати да секат трупи в гората.Ако не вярваш, спомни си какво направиха комунистическите режими на Пол Пот в Камбоджа и какво направиха хунвейбините в Китай през 60-70 години.

Този кравар на снимката оригва на умряло и на Ким Чен Ун-овия!!!

да си харчим парите докато сме живи.

"Ще бъде трудно да разговаряме, ако в разгара на преговорите решите да изпробвате ново устройство", каза Тилърсън" - ами и на Северна Корея им е трудно да преговарят докато САЩ провеждат най-голямото военно-въздушно учение в момента ...

Костеливо орехче се оказа Кимчо. Краварите си въобразяваха, че само да му подхвърлят гола кукичка и той веднага ще налапа, ама ядец. Още дълго ще има да гледат като насрано дете майка си, а през това време корейците ще им затягат примката. Нали имат велико ЦРУ. Как така ги изпуснаха да си направят атомни бомби и ракети за пренасянето им до ранчото на чичо Сам? Докато се главичкаха с измислените оръжия за масово поразяване на Садам, Ким им го хлъзна без вазелин. Така е когато си много тъп, а се мислиш за най-умния. Просто нямат идея какъв четвъртит ще им натикат руснаците, а после и ктайците, а накрая всички заедно: "Хееей, хоп!"

"а през това време корейците ще им затягат примката" - хахахахахахахахаха :)))))))))

Виждам, че доста се вълнуваш от хомосексуални истории.

Човекът казва очевадни истини!пък,че вие си имате ХОМО ориентация си е ваш педалски проблем!!!

Коментари - Пхенян отхвърли предложението на САЩ за преговори | Днес.dir.bg

Пхенян отхвърли предложението на САЩ за преговори

Северна Корея отхвърли предложението на държавния секретар на САЩ за започване на двустранни преговори за ядрената си програма без предварителни условия.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян отхвърли предложението на САЩ за преговори | Днес.dir.bg

Коментари

Америка повиши точността и ефективността на самолетоносачите си.......Казаха им да се дислоцират до С.Корея и те отпрашиха за Австралия....То и Тилърсън затова така гледа Много е,,точен,,..

Чета някой сравняват корея с садам кадафе и т..н-трябва да си малоумник разликата е от небето до земята.

Западналите наркомани напълниха памперса след като Ким им каза, че при такива условия война няма как да няма. С Корея да не им е Либия или Ирак.

Първо - браво на САЩ, така трябва - цивилизовано, с преговори ! Надвиха си над егото. Или просто егото на новака Тръмп ? Второ - как така "без условия", като се поставя условието да няма изпитания по време на преговорите. Макар че са прави - ако по време на преговорите има опити, те ще прекъснат. Така че трябва да има услвовие, то не е толкова неизпълнимо. Трето - Тилерсън е в лоши отношения с Тръмп. Чака се януари, за да навърши години за пълна пенсия и ще го сменят. Така че той може да е опита да поиска преговори, ако му откажат (още не са) няма да е срамно за никого. И все пак добро начало - че какви бяха тези закани за унищожения и т.н., срамота беше ! Четвърто - предишните преговори се проточиха 10-на години. И накрая нищо не стана. А със сегашните пък ще станат като преговорите между палестинци и израелци. Десетилетни. А за това време С.Корея няма да и е изгодно да прекрати опитите. В такава фаза са, че им трябват много опити с изстрелване. Но все пак и най-лошият мир, как беше там... :) И като казахме израелци - най-големите противници на Сев.Корея са израелците. Защото Сев. Корея снабдява най-големия им враг - Иран, с ракети със среден обсег на действие, достигащи до територията на Израел. Сега ако им предложи "екстра" с ядрена глава, а иранците пари имат да си платят, лошо за Израел. Но изглежда след признаването на Йерусалим израелците скланят САЩ да преговарят със С.Корея.

Sm3hurk0

Тия си правят майтап със САЩ, но пък се защитават с достойнство ! Как да не ти стане симпатичен дебелия Ким ( човека ракета ) !

Всички луди - на борба за мир! агитационен надпис в лудница Народната милиция - биещото сърце на Партията! Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система! Да приберем навреме хляба на народа! СССР - родина на всички безотечественици! надпис край жп линия Правим обувки с кожа на клиента. надпис в обущарска работилница Дори и най-малкият пожар е срам за добрия колектив. надпис в магазин за платове в Казанлък, 70-те Ако не мислиш за главата си, помисли поне за страната си! лозунг на радиокампания за безопасност на движението ("Задочни репортажи") Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия. Въшката е най-опасен враг на Родината. Унищожавайте я! Мечката се мие, чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка да постъпваш като мечка. агитационен плакат за чистотата Не слагай чужди тела в устата си! Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен. надпис в обществена баня Събличай се бързо, и други чакат след теб! Планината е извор на прогресивни идеи. Дръж маркуча си в изправност!

Това хумор ли беше ? От вечеринка на ДСБ ? Конферансие Мето Андреев ? Ами не е смешно. Пък и не е ново - вече 30 г. го слушаме ... :(

И как Кин=чо да седне на масата на преговорите, като после няма да има програма с която да лъже народа защо няма ядене на масата - хахахахах

Прави впечатление, че когато някой се опълчи на говедата, веднага говедата го изкарват гладен- явно говедата изпитват неистов страх от глад.

обичат да помагат на гладните общества, понеже те са работливи, богати и са си платили масрафите. Така са пращали хуманитарни помощи и на руснаците и то не веднъж. Още великият руски художник Айвазовски обрисува, как бедните руснаци веят американски флагове, чакайки корабите с продоволство. 1892г. После пак се случва през 1922г. Втората световна война руснаците са изхранени и облечени от американците по програмата Заем-Наем и така спасяват кожата от вермахта. Когато ссср умря от глад, пак американски консерви спасиха от глад руснаците.

Не знам за американците, но прави впечатление, че в СК само Ким=чо е охранен като прасе - хахахах

Япония и Южна Корея са окупирани от САЩ държави вече над 60 години. Японците мразят неистово американците, които избиха милиони невинни граждани. Всеки японец е закърмен с тази омраза към САЩ, всеки има в семейството си роднина убит или измъчван зверски от американци. Терорът там продължава и в момента. Същото се отнася за Южна Корея! Въпрос на време е народите на двете страни да се вдигнат и да изхвърлят янките окупатори и душмани! Ежегодно в Япония и Южна Корея има по десетина големи протеста срещу американската окупация и ограбването им от САЩ. За жалост и България е между окупираните държави!

Ти на коя планета живееш? Бил ли си в Южна Корея и в Япония? Кой те излъга, че японците и корейците мразят САЩ? Абе вие излизали ли сте по-далеч от границите на ваше село? Понякога чета наистина изумителни коментари, демонстриращи пълно невежество по даден въпрос, просто ей така, за да си излеете каквото на вас ви се иска! Да те уведомя: реалността на планетата Земя е по-различна от мътилката в главите ви!

ама верно ли е така???? Окупацията на северна и южна корея е част от войната срещу япония, която САЩ приключват 45-та година, докато руснаците нямат официален мирен договор с Япония.. все още. Според договорката на СССР със САЩ окупационните зони са над и под 37-мият паралел съответно. Въпреки договорката за окупация силите на севера нахлуват на юг и превземат почти целият полуостров (след благословия на Сталин както се разбира по-късно). С решение на ООН са изпратени сили, които отблъскват севера, когато обаче се намесват китайците и равновесието се възстановява, а сключеното премирие, пак с участието на СССР и САЩ (а също и Китай) налага строги ограничения, които на практика не работят от повече от 40 години. Така, че драги, да ти напомня, че окупацията на Южна корея, а също и Северна е договорка между СССР и САЩ, която още не е денонсирана... да се чуди човек защо?!

Япония е окупирана от 1945г. насам. Има договор за безусловна капитулация, а не мирен договор със САЩ! Интересно защо вече 72 години Япония е окупирана от САЩ? Отбелязваме, че САЩ нямат разрешения или договори с Япония за военните бази които имат там. Тези бази съществуват от 1945г. Та защо ли окупацията на "приятелска" Япония от САЩ не е денонсирана все още? Да се чуди човек!

Остави Япония и Ю.Корея, ами Германия ? Не е ли окупирана от САЩ. Неееее, ама разбира са - просто "партньори", "приятели", "съюзници", общи ценности бла бла, виж ми окото. И както се полага за "съюзник" - 3 дивизии и 5 бригади постоянно, най-голямата ВВС база, Рамщайн, атомно оръжие. Да си пазят съюзниците. А германците в това време - с 6 подводници и 300 танка !? Че да им дадат възможност за повече, германците ли не могат да строят подводници и танкове, че те на цялото нато са построили подводниците и танковете ? Ама не може, американски танкове ще ги "пазят". Руснаците се изтеглиха от Източна Германия, американците защо не се изтеглиха от Западна ? Нека да оставят Германия на свобода, независима, да се сближи с Русия, да и махнат от главата тъпия ЕС, пък с руските ресурси и немските ЦПУ машини да видиш енергетика, космос, оръжие как се прави, американците ще им дишат прахта и на двете велики страни. А сега - санкции. И какви са тези санкции - забрана да търгуват една с друга. И кой печели - американците ? За какво го правят ? За да върнат на Украйна Крим ? Дето никога няма да го върнат, все едно САЩ да върнат Хаваите.

Китай и Русия поради географското си разположение искат повече от американците всичко да се решава на масата за преговори, но кимчо явно не ги бръсне и тях много много.С този ход американците се презастраховат ако корейското недоразумение направи някой гаф и се наложи да бъде респектиран доста сериозно от янките и компания!

В Турция има американско ядрено оръжие. В Германия има американско ядрено оръжие. Пакистан има ядрено оръжие. Индия има ядрено оръжие. Китай има ядрено оръжие. Русия е заобиколена от държави, които имат ядрено оръжие. Въобще не им пука, че и Северна Корея има такова, още повече, че досега северна Корея не е нападала никого. За разлика от Германия например.

Явно си много скаран с историята. През 1953г С.Корея напада първа и стига почти до Сеул преди Ю.Корея да поиска помощ от САЩ и да ги върнат зад 38-я паралел. А и кимчо постоянно говори как с новите ракети ще унищожи САЩ. Аз лично не съм чул лидерите на Пакистан ,Индия и Китай да са казали че ще заличат Москва или да са правили тестове завършващи в чужди териториални води и преминаващи през чуждо въздушно пространство което С.Корея непрекъснато прави.

Факт: Германия никога не е нападала никого с чуждо оръжие... В този ред на мисли най-вероятно няма да го направи и с американските ракети и бомби, които са в американска военна база, която е там по договора за окупация на Германия след ВСВ.

краварите вместо да си гледат кравите и превозващите ги влакове решили да преговарят с човеците ,които имат достойнство ...

От крави са тръгнали и вече над 100 години са на върха. Ти си тръгнал от овца и все още си само овца.Даже и на Балканите си последната овца !

Разрешете нае Япония да се въоръжи и не се занимавайте с комунистическият изрод, самурайте знаят как да скъсят с една глава комунистическият изрод!!!

Мани недей...Земат после да решат да ометат Окинава и Гуам от разни тюфлеци на тяхна територия... А и друго-Китай дали ще седи да гледа безучастно2 И ли ще се намеси леко така-с малки десантни групи от по 2 млн?

Япония? Десантни групи? Драги, Пешо, китайците въобще не са толкова глупави, колкото всички ги изкарват.

Е добре де в Япония и Южна Корея не живеят ли хора, тези който правят правокциите и избиват най-много комплекси са севернокорейците и защо защото там хората са свободни и богати и никога не биха поисклаи скапаният им комунизъм.

Ами те и Севернокорейците са свободни и богати и никога няма да поискат скапания им капитализъм.

Да, имено, като онзи дето избяга през границата наскоро и отнесе четири севрнокорейски куршума.

а какво е в Южна Корея и Япония? Болшевишки комунизъм и планова икономика ли?

милошевич, садам и кадафи също отказваха да преговарят. Къде са сега?

А Асад?

3 на 1 ли викаш, а? Ама на асад не е свършил още мачът.

Те онези не бяха азиатци. А ние на пришълците им разпаряме задния вход.

Уви, така е.

ама пте са ви малки. а в американската армия има повече пли и негри от всякога според руското разузнаване, което както знаем е отлично информирано. Така като гледам трябва спешно да започнете производство на железни гащи... за всеки случай.

Путин и Си Дзинпин също няма да преговарят! Време е да се стреснеш!

китайците с всички сили държат долара да е стабилна валута, защото държат по-голяма част от американския дълг, пък и САЩ са им основния клиент. Как мислиш, преговарят ли китайците? И кого преговарят повече? С бедните степни полупримати от тайгата или с богатите западни нации, м?

Съпоставката е от земята до луната-огромна разлика.

Усещам, че светът започва леко по леко да се пробужда и измисляният захаросан бонбон за "америанската мечта" вече минава само пред психясали еврозомбита, които живеят по-зле и от циганин в катун, но тролят като за световно и вярват на всичко, което холивуд ги облъчи. Истината обаче за САЩ лъсва, и все повече хора осъзнават, че там има 0,00001% олигархия, която държи парите и останалото е плява. От друга страна гобалните поразии, които забърка тазли клика по целият свят донесаха милиони жертви и страдащи. С терорът на ФАЩ трябва да се приключи веднъж за винаги.

Знаеш ли защо Франция подари статуя на свободата на говедата? -Защото всички френски затворници избягаха там.

Това какво общо има със темата или да давам за изтриване?

Същото го пишеше един другар преди 100 години :))) Ще си остането с усещането, тавариши :)

А колко говеда се самоубиха за тези 100 години? А случайно да знаеш, че от 10-те най- големи фирми на говедата в началото на 20-ти век, до края на века е станала непродадена само една (Тексако Ойл)?

Военното джудже США пак е поставено в положение партер. Постепенно ще му бъде наложена изолация даже и от тихоокеанските му васали. Ще стане като Филипините - една сутрин ЮК и Япония ще почнат да го навикват и да го гонят, това мазно психясало джудже. Защото за нищо не става, освен да сее раздори и да прави скандали, а в критични моменти - да изоставя съюзниците си...

Рано е за преговори-още не е завършил ядрената си програма...преговори се правят равен с равен.

викаш, като почнат северно корейците да произвеждат поне, колкото южните си братя, тогава може да седнат да говорят...

Ти да не би да знаеш колко произвеждат Севернокорийците, или си осведомен от Лойтерс и Дойче Зеле?

ТЕ ТОЛКОВА СИ МОГАТ ЯНКИТЕ! А НА ЧИЧО КИМ МУ Е ПРЕЗ ... ПРОСОТО! Тръмп иска лицемерно помощ от мечоците за Ким, а същевременно ги слага като противник! НЯМА ТАКОВА ЛИЦЕМЕРИЕ - НЕКА СЕ ГЪРЧАТ ЯНКИТЕ, АКО ИМ СТИСКА И ВОЙНА ДА ЗАПОЧНАТ, НО ДА СЕ СЕЩАТ ЗА СИРИЯ!

То няма какво да се коментира. Колт направи хората - равни, Опенхаймер направи равни държавите. Говедата да се съобразяват.

Вярно е, че КНДР се управлява от тоталитарен режим, но също така е вярно, че САЩ се управлява от извратена мафия установила тоталитарен режим! За разлика от КНДР, САЩ нагло демонстрира агресия и води войни навсякъде по света. САЩ са окупирали десетки държави, вкл. България и налагат чрез сила политиката си на терор, ограбване и марионетни правителства. Това статукво, обаче няма да трае вечно, вижда му се краят и скоро държавата, която поддържа вътрешната си политика с терор и войни по целият свят ще се разпадне! Масата от американците мразят управляващите ги мафиотски династии- сатрапи, които ги ограбват и избиват децата им.

"САЩ", разбирай ФЕД. ФЕД, разбирай, Ротшилд. Ротшилд, разбирай, "врага на човешкия род".

Световната конспирация - удобното одеяли на комунисти, мързеливци и хора, които не владеят нищо. Другите са им виновни.

"Северна Корея отхвърли предложението на държавния секретар на САЩ за започване на двустранни преговори за ядрената си програма без предварителни условия." По принцип, преговорите не трябва да се отхвърлят. Но това, което Тилърсън предлага не е преговори без предварителни условия. Това са преговори, как да се държи КНДР. Което по условия я постявя в подчинено положение. Все едно КНДР да поиска преговори за американското присъствие в региона без предварителни условия. Тилърсън трябва да помисли и да формулира тема на преговорите така, че двете страни да са равнопоставени. Вярвам, че с времето той ще го ги формулира по този начин и вярвам че Ким Дебели ще ги приеме. В момента САЩ имат най-доброто и загрижено за целия свят ръководство от много време и се надявам, тази възможност да не се пропусне.

Тилърсън също е поставил предварително условие - да няма опити с ракети или бомби !

тия сащисани гетаци начело клоуна дори и Танзния не ги бръсне за слива,те завалийките с космическите си дългове и ръждясали оражия от 60-те години на миналия век седнали да плашат с.корея която си прави т....к с тях всяка седмица.

Че от къде на къде суверенна държава ще дава отчет на ФАЩ за собствената си ядрена програма?!? Американците да не би да дават отчет на някого? Или за едни може, а за други-не... Преговори ли - какво има да преговаря С. Корея със САЩ?!? Да си налягат парцалите янките, че аман от тях...

Според мен Ким да инициира започване на двустранни преговори за ядрената програма на САЩ без предварителни условия.

Бе добре, че са сащ с трилионния си военен бюджет, с хилядите си ракети и ядрени заряди, с хилядата си бази по света и у нас, с 200 военни операции, които са водили в 130страни с 15млн. жертви, в името на мира, свободата, демокрацията и правата на човека(особено обратния). Така сащ ни защитават от агресивната Русия с нейния 50млрд. бюджет и 4-5бази извън страната и от лошия Ким, с двете ракети.

Америка не е започнала нито една война първа, за разлика от Русия и СССР.

Напрау евалараката коуега!!! Ти си, ама ноу ноу як!!!

Така е. Те имат някакви си там "революционери", които да им организират кашата, в която после се намесват, за да станат "освободители". Никога първи и директно! Винаги по подмолният начин!

ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТАААААА!!! ДА ЖИВЕЙ САЩ!!! УРААААААААААААААААААА!!!

Напълно са си прави корейците - от САЩ по-голем терорист нема ...

Сериозно? А кой направи болшевишките революции по цял свят ?Кой финансираше революционните движения?

Евреите от САЩ !!!!!!! Или ти мислиш, че всички са кретени като теб и не могат да мислят ?!

гледам коментари на северно кореици тука и се чудя защо са избрали да учат български ?

Ми той и на тебе българският не ти е майчин.

Гледам коментарите на дежурните от посолството на САЩ и ми става ясно защо цял свят ги мрази ....

Не ги мрази цял свят, след като всички искат да емигрират в САЩ. Мразят си само комунистическите дебили като теб с промит от болшевиките селски мозък.

За да могат да отговарят на проамерикански дебилчета,че изречение се започва с главна буква и след "защо" следва да се изпише въпросителен знак!!! обаче това за проамериканските дебилчета не важи!за тях е важна еднополовата любов,третия пол и наркотици на корем!!!

И ти си от 80% дебили.

Интересно, докато американците разработваха собствена ядрена програма-някой налагаше ли им санкции?? Или тяхното е "налагане на мир чрез сила"! Както в Ирак! И оглупелия свят кима с глава и вика-"Аха, аха..."

Те я разработваха за да противодействат на Хитлер, Япония и по-късно СССР - все доказани сатрапи и диктаторски режими. И за разлика от последните, никой не им забраняваше да пътуват в чужбина.

И Ленин, и Хитлер са финансирани от Уолстрийт.

С терористи не преговаряме

Ал

Значи "без предварителни условия", но с условието да не правиш нищо по предмета на преговорите. Хитро! Между другото - страхотна снимка на Рекс!

И никой не казва защо ракетите и бомбите на СК са "лоши", а американские, руските, китайските, пакистанските, френските, израелските.... са "добри".

Смятам , че са праси СК - не е нужно да се прекланят! Когато САЩ унищожат своите ядрени сили , тогава и СК и Ру и Ки ...

Че да нападнат комунистическите талибани ли? Те откога са им вдигнали мерника поради доктрината за износ на комунизъм по цял свят.Ако САЩ нямаха силна армия СССР щеше да им устрои такава болшивишка революция,че свят да ти си завие.Щеше да ги напълни с лагери и да избие цвета на нацията, както направи у нас.Останалите щеше да прати да секат трупи в гората.Ако не вярваш, спомни си какво направиха комунистическите режими на Пол Пот в Камбоджа и какво направиха хунвейбините в Китай през 60-70 години.

Този кравар на снимката оригва на умряло и на Ким Чен Ун-овия!!!

да си харчим парите докато сме живи.

"Ще бъде трудно да разговаряме, ако в разгара на преговорите решите да изпробвате ново устройство", каза Тилърсън" - ами и на Северна Корея им е трудно да преговарят докато САЩ провеждат най-голямото военно-въздушно учение в момента ...

Костеливо орехче се оказа Кимчо. Краварите си въобразяваха, че само да му подхвърлят гола кукичка и той веднага ще налапа, ама ядец. Още дълго ще има да гледат като насрано дете майка си, а през това време корейците ще им затягат примката. Нали имат велико ЦРУ. Как така ги изпуснаха да си направят атомни бомби и ракети за пренасянето им до ранчото на чичо Сам? Докато се главичкаха с измислените оръжия за масово поразяване на Садам, Ким им го хлъзна без вазелин. Така е когато си много тъп, а се мислиш за най-умния. Просто нямат идея какъв четвъртит ще им натикат руснаците, а после и ктайците, а накрая всички заедно: "Хееей, хоп!"

"а през това време корейците ще им затягат примката" - хахахахахахахахаха :)))))))))

Виждам, че доста се вълнуваш от хомосексуални истории.

Човекът казва очевадни истини!пък,че вие си имате ХОМО ориентация си е ваш педалски проблем!!!