Коментари - Спешно заседание на ООН заради изстреляната от Пхенян ракета | Днес.dir.bg

Спешно заседание на ООН заради изстреляната от Пхенян ракета

Съветът за сигурност на ООН ще се събере днес следобед на спешно заседание за Северна Корея по искане на Токио и Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Спешно заседание на ООН заради изстреляната от Пхенян ракета | Днес.dir.bg

Коментари

По заповед на главния кравар е било спряно движението на високоскоростните влакове "шинкансен". Сега разбирам, че тези влакове буквално летят. Не ли? Ами ако не летят за какъв х.й са ги спрели, няма как ракета на височина 500 км. да им пресече пътя. Все едно е при прелитане на самолети да спират метрото. Голямо пищене, голямо цвилене. Те японците не са ревльовци ама краварите ги карат. Нищо, че тези същите "спасители" им треснаха 2 ядрени бомби преди 72 години ама истински. То тогава си беше някак хуманно.

симо

За Съвета на Сигурност на САЩ ли става дума?????Защото този съвет не се е събирал при нападения на САЩ на сумати и страни.

Що спътници прелитат над Япония също! Що ги не свалят по ред на номерата! Ракетата е прелетяла над джапанките ама е била в космоса, т.е. над 100 км височина.

Навсякъде разправят колко са зли тия кучеядци, начело с техния бъчвообразен лидер, и как са заплаха за целия свят, най-опасната страна във вселената. Имат ЦЕЛИ четири ядрени глави, наглите копелета. Все пак радетелите на свободата и демокрацията имат над 6800 ядрени глави, а и имат опит - единствената страна мятала ядрени бомби срещу цивилно население. А и пък севренокорейците само правят военни паради и крачат като идиоти в ритъм, от 50-60 години не са нападали никого. Друго си е да имаш опит и да си водил войни в Ирак, Виетнам, Камбоджа, Югославия, Никарагуа, Корея, Филипините, Ливан, Сирия, Либия, Судан, Гватемала...или ще е война, или намеса във вътрешните работи на общо взето всяка страна, която ви посочи пръста докато въртите глобуса.

Скоро, по заповед на президента на САЩ Д.Тръмп, бяха изстреляни 50 ракети тип крилати срещу живи хора и обекти на Суверенна държава. Не си спомням тогава Съвета за сигурност на ООН да бе свикан!!!

над сто км. височина се счита ,,космическа,,... нещо като ,,международните води,, ...??? къде е ,,проблемът,,...???

Абе ,тия японци нямат ли ПВО !? Имат влакове стрели,а нямат ПВО ?

явно си и лоялен кум него, а ?

забравил си си хапчетата .....и имаш проблеми много......като на ким..

Максималната височина е била 550 км. (МКС е на височина 408 км.) Паднала е на разстояние 2700 км. Колко може да прелети ако траекторията е такава, че максималната височина е 200 км?

Мани,мани...този Димитърчо Михайлов-дописника,когато пише не мисли,а не мисли защото няма с какво...!? За него 55км и 550км. е все едно !?

Американските пейтръти-мейтриъти даже не са се и усетили за ракетата. Противоракетната система на ФАЩ се оказа книжен тигър и гола вода!

Ким кефи! Американците, които иначе са много силни срещу беззащитните народи сега само вият като линейки. Днес над Япония, утре , ако е рекъл Ким - и над Вашингтон :)

Интересно защо разните путльовци се кефите на подобна Ким-Ченска тъпотия? А ако Япония, Щатите и НАТО като цяло погнат великото ръководителче? Ако започне война пак ли ще се кефите?

умират всички,роднини тн.... и после лелееееее,ко стана а ?

Защо не я свалиха над Япония?

К`во стана с американските прихващащи системи? да не си сблъскаха корабите пак?

Пейтриъта пак я пропусна. Не случайно Султана не ги иска, а хоти С-400

Пейтриът не е запускан.

Пейтриъта не можал да запали :)

abasador

добре, че в 12:26 ч. коментирах, давайки идеята на Ким да прави опити с ракети си, изстрелвайки ги в северна посока, над братските Китай и Русия, т.е. да цели Северен ледовит океан. Мисля, че няма как да не го уцели, по-голям е от остров Гуам. Няма да го боли глава и да се занимава със санкциите на тези от ООН! Няма да коментирам простотиите на колегата крадец на НИКа ми, че ми се изправя косата.... Все пак добре, че съм регистриран и лесно се различавам от нерегистрираните... не зная защото, но имам чуството, че няколко човека се подписват с името ми. Лек ден.

Тия кво ли не правят, само и само САЩ да ги нападне и оттърве от мизерията, че сами ги е срам да се откажат от комунизма. Ким е учил на Запад и вижда разликата, ама генералите го държат из късо и няма какво да направи. А може и да е добре за САЩ да я има СК, защото така имат причина да държат войски там и да контролират отблизо чайниците и ватниците

хамееерика..хамееерика...най-голямата кооочина в светаааа!

Добре ще бъде, ако дир.бг въведе задължително представяне (естествено в електронен вид) на документ от психиатър за моментното състояние на някои от коментиращите във форума. При мойте говеда (педесетина гледам тука на село) всека година, по два пъти минава ветринар, преглежда ги печат слага и подпис.

ти пък кои си да даваш акъл бе лаинар страхлив ...

Смени ли си паспорта с третата опция при избор на пола? Трюдо много се пофали с постижението.

Всички новини относно С.Кожрея са фалшиви. Причината да се въоръжава са американските войски с ядрено оръжие в марионетката Ю.Корея. Марионетки са Япония и страните от ЕС.Никаква заплаха няма от С.Корея. Заплахата е САЩ. Има сАЩ, има терор и войни. Няма СДАЩ, няма терор и войни.

Коя държава оттърва САЩ бе канадска тарамбуко ? Златото на всички евродържави е гаранция по плана Маршал и се намира в САЩ. Всички са натъпкани с американски бази. Само в Германия са 37. САЩ нямат съюзници. Имат само измекяри, като България. За 30 г. американско робство сме над 80% внос отвън и произвеждаме само калтаци като теб и измекяри за метрополиите. САЩ не плащат наеми за базите тук, защото те са собственици на територията. Аннадънмо бе резняко ?

Бо Бо

Ключът към пъзела: Пентагонът ще разположи стратегически сили на Корейския полуостров.

Има Отдавна. ...- по-скоро Изглежда че Ким&Сье НЕ могатПовече Без (Без.) ИкономикаЛокално.

Елементарно е. Китай показва на САЩ, че те имат още по-зло куче от куче от ИД. СК се насъсква от Русия и Китай подобно на ИД насъсквана от САЩ. В случая САЩ тормози Китай и те си насъскаха кучето. Диктатора от СК знае кой стои зад него и не го е страх. С камъните на САЩ по тяхната глава. Краварите са много зле. Smartphones dumb people.

северна корея не би трябвало да има никакви проблеми!!!! та тя е между най-великите: русия и китай!!!!! да си търгуват и да благоденстват!!!

Лошото е че Русия и Китай са на страната на САЩ, а не на страната на Северна Корея. СК е сама от 1989 година насам. Ако стане война Путлер няма да подкрепи СК.

Вовката - мълчи. РунЖи - де-факто Изказа че Е с mainLevee, ама Няма GreenLight ЗА Действия.

Аз подкрепям действията на Северна Корея. След геноцида който САЩ извърши срещу нея в началото на века и по непотвърдени данни загинаха между 3 и 10 милиона Сев. корейци от глад, не мога да бъда симпатизант на идиотщината! А капитализма го направи само за това, че няма кой да се противи на американците които помислиха , че светът е техен. А Сев.Корея е единствената държава в света която не използва парична система и хората са свободни да не плащат данъци. Стискам им палци да оцелеят защото много скоро светът ще премине към този начин на живот или ще се самоунищожи от простотия!

Китаец загубен, като толкова ги подкрепяш, ами ходи в Северна Корея да живееш....

Странно как съвпада във времето разрива в отношенията между Русия и САЩ и рязкия скок във ракетните технологии на С.Корея. Само не знам дали изтрещялият Путин осъзнава, че въоръжава един неконтролируем, психопат, който граничи с неговата държава, а не със САЩ.

Добре е, че велика Хамерика заплашва Северна Коря..Да покаже кой е господаря, че не няма страх от Северна Коря , въпреки че редовно пълнят гащите като екипажа на Доналд Дък.... Но Хамерика убедително доказа, че е враг номер ЕДНО на Северна Корея.

Дискретно : - Имайки предвид че Нищо НЕ се чу отн.срещата в Сочи (Вениамин-Вовката) - маймай Имате право.

Първа радост е за мене.. да съм козяшка подлога.. Да си трият те нозете в мене.. И да ми дават жълти центчета.. и то по много малко... колкото да не умра от глад и то в кофите...

....като съобразно Последните (попоизтекли оттук-оттам) Данни - на Това заседание на ООН - Се очаква Китай да Бъде помолен (или да бъде Взискано от) Да излезе от обичайнотоДосега неявно Лидерство В района, иии - ...(знае-ли Човек какво&какТочно Да )

избираш путлер получаваш ким 1 2 и 3

Дискретно : - макар Яко притеснен от Харви (ураганът) - Тръмп задейства Неща - докато Вовката - мълчиии...

голямата трагедия в кимо-путлерска атака беше че волна сайдерова беше прекалено стара за да я хареса владо кузов

и прекалено женствена

Трябва да си пълен идиот за да повярващ, че ООН ще успее да наложи някакви санкции на Северна Корея. Както на резолюцията за Сирия, великана Путин ще наложи вето и на резолюцията за санкциите срещу Ким и нещата спират до тук. Съвета за сигурност си губи само времето, след като знаят, че жужи миротвореца ще каже.... нема такова нещо и ще замине в тайгата на лов.

И не ми ляляй за Корея козяк..Сега разкажи за Краварника...Колко страни нападна и разруши вече...50-60...или вече отива към 100 а?

ало аналната колизия 47 инча кога най-накрая ще ти влезе в тъпата промита кратуна че и русия и китай са в ООН?????!!!!!

Неее, нееееееее.....Силите на доброто, събрани около великата Хамерика ще победят силите на злото, олицетворявани от Джуджето Путин! какво от това, че избихме милиони в близкия изток, Африна и Латинска Америка! Важно е, че на всякъде възстържествува и победи демокрацията! особено щастлива са, децата и старците които убиваме с нашите бомби и ракети с обеднен уран! както и докторите които умират в руините на болниците на лекари без граници, които през седмица взривяваме! И всичко това в името на демокрацията!

Световния ултра престъпник-рецидивист САЩ напада и окупира една по една всички държави по света, като им отнема природните богатства и ги заробва!!!

Човека не може да си "полеее" третородната рожба, без някой олигофрен, някъде да заседава!?

за мен а и надявам се за повечето нормални хора дори само фактът че русофилите масово защитават ким е достатъчен и задоволителен путинофилите очевидно искат кимовски севернокорейски деспотизъм! трябва да сме бдителни колкото и да напредва светът винаги има идиоти които искат да върнат тъмните векове свободата трябва да се защитава от простотията на пещерните хора има много слаби и тъпи хора които предпочитат да им заповядва някой като сталин и путин от това да си размърдат мозъците и да мислят сами!

Не ми обръщайте внимание!! Аз съм побъркан олигофрен идиот, резултат на кръвосмешение между човек и крава! Аз , заедно с мойте братя фаготи и закрити педали като 7/8, 1, 123, Дада, созе, съм част от европедалските и краварски пендели, които много обичат всякакви луди крави, еврогейове и фагита. Цял живот съм живял между педали, двамата ми татковци казаха че нямам майка и отраснах в така среда. А заради телешкия ми мозък и излъчване навсякъде виждам луди крави, кравари, офце и телета. Моля да извинит шизофренията ми.Нали аз >>> съм истински ОТКРИТ ПЕДАЛ.

това че от 100 думи 80 са "педал" а останалите са синоними на "педал" не те прави повече мъж :))) изперкал руски троле ни кой си фен?? на филип киркоров?? на волен сидеров?? на иво христов?? или на някой друг мъжкар :)))

нищо не знаеш за Северна Корея, но бълваш простотии. за мен мутристана е олицетворение на злото и "еврейската демокрация". да не ти плащат, да работиш повече от 8 часа, и да ги славословиш мутрите. всички са за убиване, дали с ракети или с камъни все едно.

Важното, разбира се, е сбутано най-накрая - "Пентагонът обмисля възможността да разположи стратегически сили на Корейския полуостров". И как в рамките на полуострова смята да ги използва, няма пространство за тях ? Очевидно ще бъдат насочени срещу Русия и Китай. А те няма да бъдат очаровани, никак. Та ясно е за какво е мишата суетня.

Няма пространство? Що за глупост?

stan_posta@

Колко е от Южна Корея до Сев. Корея - граничат. От Сеул до Пхенян колко е - 200 км. За 200 км какви стратегически сили да се разполагат ? Най-малкото разстояние на стратегическите сили е 1000 км. Докъде са 1000 км от Сеул - ами до Русия и до Китай.

"Ракетата на Ким".....много готино! Че трето дете му е се е родило на човека-как без фойерверки!?

БОЙ ПО ТИКВАТА НА КИМ, БОЙ, БОЙ!

Бой може само по нашата Тиква, която е истинска ГРОБарска тиквуня....

Абе нещо не ми е ясно, както обича да се изказва наш козяшки Незнайко....Може би еврогейската сган ще ми го обясни! За какъв чеп да го еб..., непрекъснато дигат гюрюнтия лудите говеда и европедалите в ООН то, щом нещо се отнася до Северна Корея? Да не би Северна Корея да е нападнала някого...Да не би да е бомбардирала Югославия..Да е окупирала Афганистан, за да дигне 40 пъти пройзводството на хероин по данни на ООН ....Да е нападнала и завладяла Ирак за да лочи нефта му? Случайно да е създала Ал Кайда и ИДИЛ със се цялата джихадистка пасмина Джихади Джота..Да е бомбардирала и разрушила Либия, Сомалия, Йеман и т.н Да не би случайно да е спонсорирала всичките цветни революцийки в Африка и Близкия Изток.. Да е спонсорирала превратите в Египет и Руината Крайна....Ах тази му пуста Северна Корея!!! Ааааааа........чакайте......то не била Северна Корея ве! Той бил Краваристан! Еми тогава защо непрекъснато се свикват съвещания на ООН то за Северна Корея...След като точно Краварника нападна Ирак заради ГЪЗовите пръдни на Буш...разруши Либия за да не направи Кадафито африканска валута с златно обезпечение.... Завладя Афганистан за да контролира многомилиардния бизнес с наркотици, и окупира Ирак за да лочи иракския петрол на безценица...Та тогава не ми е ясно..както вика незнайко..Защо все за Северна Корея се събира това олигофренско ООН..А не за военните престъпления на Краваристан , който освен да взривява болници на лекари без граници, сватби, погребения, детски домове, училища..Друго не прави!

Северна Корея е нападала Южна Корея!

Дааааааааа, дааааа...И преди колко време беше това козяче:) Я сега кажи кога кравите нападнаха и окупираха Афганистан, Ирак, Либия, Йемен, Сомалия, Сирия, крайна, Югославия, Гренада, Куба и т.н

ю адиът

Световния ултра престъпник-рецидивист САЩ напада и окупира една по една всички държави по света, като им отнема природните богатства и ги заробва!!!

ООН е казионна организация ПРЯКО ПОДЧИНЕНА НА САЩ !!! Така , че НЕ виждам КЪДЕ е новината в случая ! Значи САЩ могат да имат ракети , а останалия свят да НЕ могат , така ли ? И ЩО ??? След безобразията и отявлените военни престъпления които САЩ сътвориха през последните 20 години , вече ВСЯКА НАЦИЯ ТРЯБВА да има ядрено оръжие и такива ракети ! Иначе просто ще свършат като Саддам и Кадафито ! ДОКАЗАНО !!! А това важи и ЗА НАС !

атомните бомбандировки над Нагазаки и Хирушима през 45-та....градове с цивилно население. Няма по-голямо военно престъпление от това.

плачеш за кадафи, дето изнудваше България с медицинските сестри? Така са болшевиките, те нямат родина!

Плача за международно право , а не за Кадафи , нещастнико ! И понеже Кадафито явно НЕ ти се нрави , я тогава да те попитам КАКВО ще кажеш за СФРЮ и Милошевич ??? И те КЪДЕ са сега ???

Давай Ким, давай Ким. Следващия път нацели с ракетата столицата на САЩ.

стане....ООН ще размаха заканително пръст на С.Корея и Ким ще го премести в другия крачол. Днес четох някъде че има вече трето дете...това е било салют за новороденото:))

TIREX

много страх...

северна корея демонстрира че има ракета която не може да бъде прихваната и свалена...

На този нещо като човек му се е родило трето изродче и той празнува с фиерверги,е и ракети за удоволствие. Тези от ООН,не могът да се справят с мизерията по света ,защото само защутават богатите,да не им нарушат комфорта.ЗАЩО ПО СВЕТА БОГАТИТЕ СТАВАТ ПО БОГАТИ,А БЕДНИТЕ ПО БЕДНИ.Ама всеки се спотайва ,получава си хубава заплата,а тежко на клошарите по света които всеки ден се увеличават

И какво от това?Всеки Луд диктатор може да си позволи да изнудва целия свят!Докато някой още по_луд не вземе да изпепели страната му!

който ще изпепели страната на другия луд, да е готов да понесе последиците от действията си.

dobrin

а дали самата япония не проявява някаква наглост и от това да вузникват много проблеми...

Дали новите санкции няма да са затова, че Северна Корея е изстреляла по-вече ракети от SpaceX.

Мъча де да разбера защо е цялата тупурдия!?Вече всички сме убедени ,че Ким Чен Ун е идиот и психопат,че Северна Корея /КНДР/ е изостанала ,примитивна държава с жалка слаба икономика и северокорейците са в състояние на непрекъснат глад,тормоз и борба как да се нахранят,облекат и стоплят през зимата.Кажете ми ,може ли такава държава при съвременните условия да представлява някаква заплаха за такива мощни икономически държави като САЩ и Япония!/А САЩ освен това са първа и изключителна мощна военна сила!/Освен това КНДР никога не е проявявал агресивни намерения ,в смисъл да нападни някой от съседите си ,независимо от хвалипъцсовската риторика!?Може ли някой да обясни с какво толкова КНДР пречи на САЩ,че даже американците се готвят да нападнат/поне на думи/!?Северокорейците може и да са луди ,но те си живеят в собствена оградена лудница и не виждам кой може да бъде засегнат от лудостта им !?Или ...положението не е такова ,каквото ни го представят !?...

Сев Корея не е малка заплаха , има повече подводници / над 100/ , от САЩ и РУСИЯ взети заедно ...

тая приказка баба преди лягане ли ти я разказа?

Северна Корея напада Южна Корея.

на 500 км височина , небето не е на никои , както и океана , така че това не нарушава въздушното пространство на ничия страна ... да го духат , и умират от мъка че не могат да превърнат северна корея в либия , ирак , сируя и да им налоят геи парад и макдоналдс ... а как живеят кореиците това не е техен и наш проблем ! аз знам че ние сме по зле от тях !

Въздушното пространство не е така добре разграничено, но все пак има международно приемане, че се простира на височина 100-120 км. Точно така е записано - 100-120 км. Без много да се уточнява. Та ракетата не е навлизала във въздушното пространство на Япония, правно основание няма за възражения. И се вижда, че корейците са прекарали траекторията така, че да прелети над най-малко територия на Япония - над пролива Цугару между о-вите Хокайдо и Хонсю. И съвсем малко засяга южния нос на Хокайдо. Няма по-добра траектория, по-безопасна при евентуално отклонение, падане на отломки и т.н. Севернокорейците в това отношение са много ограничени (откъм полигон за изпитания). На север е Русия, не може, на запад - Китай, на юг , пази боже ! - Южна Корея. На изток е Япония. И остава само тази траектория на изток-североизток към океана.

Ако ракетата е стигнала 550км височина, то това си е в космоса бре!

Коментари - Спешно заседание на ООН заради изстреляната от Пхенян ракета | Днес.dir.bg

Спешно заседание на ООН заради изстреляната от Пхенян ракета

Съветът за сигурност на ООН ще се събере днес следобед на спешно заседание за Северна Корея по искане на Токио и Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Спешно заседание на ООН заради изстреляната от Пхенян ракета | Днес.dir.bg

Коментари

По заповед на главния кравар е било спряно движението на високоскоростните влакове "шинкансен". Сега разбирам, че тези влакове буквално летят. Не ли? Ами ако не летят за какъв х.й са ги спрели, няма как ракета на височина 500 км. да им пресече пътя. Все едно е при прелитане на самолети да спират метрото. Голямо пищене, голямо цвилене. Те японците не са ревльовци ама краварите ги карат. Нищо, че тези същите "спасители" им треснаха 2 ядрени бомби преди 72 години ама истински. То тогава си беше някак хуманно.

симо

За Съвета на Сигурност на САЩ ли става дума?????Защото този съвет не се е събирал при нападения на САЩ на сумати и страни.

Що спътници прелитат над Япония също! Що ги не свалят по ред на номерата! Ракетата е прелетяла над джапанките ама е била в космоса, т.е. над 100 км височина.

Навсякъде разправят колко са зли тия кучеядци, начело с техния бъчвообразен лидер, и как са заплаха за целия свят, най-опасната страна във вселената. Имат ЦЕЛИ четири ядрени глави, наглите копелета. Все пак радетелите на свободата и демокрацията имат над 6800 ядрени глави, а и имат опит - единствената страна мятала ядрени бомби срещу цивилно население. А и пък севренокорейците само правят военни паради и крачат като идиоти в ритъм, от 50-60 години не са нападали никого. Друго си е да имаш опит и да си водил войни в Ирак, Виетнам, Камбоджа, Югославия, Никарагуа, Корея, Филипините, Ливан, Сирия, Либия, Судан, Гватемала...или ще е война, или намеса във вътрешните работи на общо взето всяка страна, която ви посочи пръста докато въртите глобуса.

Скоро, по заповед на президента на САЩ Д.Тръмп, бяха изстреляни 50 ракети тип крилати срещу живи хора и обекти на Суверенна държава. Не си спомням тогава Съвета за сигурност на ООН да бе свикан!!!

над сто км. височина се счита ,,космическа,,... нещо като ,,международните води,, ...??? къде е ,,проблемът,,...???

Абе ,тия японци нямат ли ПВО !? Имат влакове стрели,а нямат ПВО ?

явно си и лоялен кум него, а ?

забравил си си хапчетата .....и имаш проблеми много......като на ким..

Максималната височина е била 550 км. (МКС е на височина 408 км.) Паднала е на разстояние 2700 км. Колко може да прелети ако траекторията е такава, че максималната височина е 200 км?

Мани,мани...този Димитърчо Михайлов-дописника,когато пише не мисли,а не мисли защото няма с какво...!? За него 55км и 550км. е все едно !?

Американските пейтръти-мейтриъти даже не са се и усетили за ракетата. Противоракетната система на ФАЩ се оказа книжен тигър и гола вода!

Ким кефи! Американците, които иначе са много силни срещу беззащитните народи сега само вият като линейки. Днес над Япония, утре , ако е рекъл Ким - и над Вашингтон :)

Интересно защо разните путльовци се кефите на подобна Ким-Ченска тъпотия? А ако Япония, Щатите и НАТО като цяло погнат великото ръководителче? Ако започне война пак ли ще се кефите?

умират всички,роднини тн.... и после лелееееее,ко стана а ?

Защо не я свалиха над Япония?

К`во стана с американските прихващащи системи? да не си сблъскаха корабите пак?

Пейтриъта пак я пропусна. Не случайно Султана не ги иска, а хоти С-400

Пейтриът не е запускан.

Пейтриъта не можал да запали :)

abasador

добре, че в 12:26 ч. коментирах, давайки идеята на Ким да прави опити с ракети си, изстрелвайки ги в северна посока, над братските Китай и Русия, т.е. да цели Северен ледовит океан. Мисля, че няма как да не го уцели, по-голям е от остров Гуам. Няма да го боли глава и да се занимава със санкциите на тези от ООН! Няма да коментирам простотиите на колегата крадец на НИКа ми, че ми се изправя косата.... Все пак добре, че съм регистриран и лесно се различавам от нерегистрираните... не зная защото, но имам чуството, че няколко човека се подписват с името ми. Лек ден.

Тия кво ли не правят, само и само САЩ да ги нападне и оттърве от мизерията, че сами ги е срам да се откажат от комунизма. Ким е учил на Запад и вижда разликата, ама генералите го държат из късо и няма какво да направи. А може и да е добре за САЩ да я има СК, защото така имат причина да държат войски там и да контролират отблизо чайниците и ватниците

хамееерика..хамееерика...най-голямата кооочина в светаааа!

Добре ще бъде, ако дир.бг въведе задължително представяне (естествено в електронен вид) на документ от психиатър за моментното състояние на някои от коментиращите във форума. При мойте говеда (педесетина гледам тука на село) всека година, по два пъти минава ветринар, преглежда ги печат слага и подпис.

ти пък кои си да даваш акъл бе лаинар страхлив ...

Смени ли си паспорта с третата опция при избор на пола? Трюдо много се пофали с постижението.

Всички новини относно С.Кожрея са фалшиви. Причината да се въоръжава са американските войски с ядрено оръжие в марионетката Ю.Корея. Марионетки са Япония и страните от ЕС.Никаква заплаха няма от С.Корея. Заплахата е САЩ. Има сАЩ, има терор и войни. Няма СДАЩ, няма терор и войни.

Коя държава оттърва САЩ бе канадска тарамбуко ? Златото на всички евродържави е гаранция по плана Маршал и се намира в САЩ. Всички са натъпкани с американски бази. Само в Германия са 37. САЩ нямат съюзници. Имат само измекяри, като България. За 30 г. американско робство сме над 80% внос отвън и произвеждаме само калтаци като теб и измекяри за метрополиите. САЩ не плащат наеми за базите тук, защото те са собственици на територията. Аннадънмо бе резняко ?

Бо Бо

Ключът към пъзела: Пентагонът ще разположи стратегически сили на Корейския полуостров.

Има Отдавна. ...- по-скоро Изглежда че Ким&Сье НЕ могатПовече Без (Без.) ИкономикаЛокално.

Елементарно е. Китай показва на САЩ, че те имат още по-зло куче от куче от ИД. СК се насъсква от Русия и Китай подобно на ИД насъсквана от САЩ. В случая САЩ тормози Китай и те си насъскаха кучето. Диктатора от СК знае кой стои зад него и не го е страх. С камъните на САЩ по тяхната глава. Краварите са много зле. Smartphones dumb people.

северна корея не би трябвало да има никакви проблеми!!!! та тя е между най-великите: русия и китай!!!!! да си търгуват и да благоденстват!!!

Лошото е че Русия и Китай са на страната на САЩ, а не на страната на Северна Корея. СК е сама от 1989 година насам. Ако стане война Путлер няма да подкрепи СК.

Вовката - мълчи. РунЖи - де-факто Изказа че Е с mainLevee, ама Няма GreenLight ЗА Действия.

Аз подкрепям действията на Северна Корея. След геноцида който САЩ извърши срещу нея в началото на века и по непотвърдени данни загинаха между 3 и 10 милиона Сев. корейци от глад, не мога да бъда симпатизант на идиотщината! А капитализма го направи само за това, че няма кой да се противи на американците които помислиха , че светът е техен. А Сев.Корея е единствената държава в света която не използва парична система и хората са свободни да не плащат данъци. Стискам им палци да оцелеят защото много скоро светът ще премине към този начин на живот или ще се самоунищожи от простотия!

Китаец загубен, като толкова ги подкрепяш, ами ходи в Северна Корея да живееш....

Странно как съвпада във времето разрива в отношенията между Русия и САЩ и рязкия скок във ракетните технологии на С.Корея. Само не знам дали изтрещялият Путин осъзнава, че въоръжава един неконтролируем, психопат, който граничи с неговата държава, а не със САЩ.

Добре е, че велика Хамерика заплашва Северна Коря..Да покаже кой е господаря, че не няма страх от Северна Коря , въпреки че редовно пълнят гащите като екипажа на Доналд Дък.... Но Хамерика убедително доказа, че е враг номер ЕДНО на Северна Корея.

Дискретно : - Имайки предвид че Нищо НЕ се чу отн.срещата в Сочи (Вениамин-Вовката) - маймай Имате право.

Първа радост е за мене.. да съм козяшка подлога.. Да си трият те нозете в мене.. И да ми дават жълти центчета.. и то по много малко... колкото да не умра от глад и то в кофите...

....като съобразно Последните (попоизтекли оттук-оттам) Данни - на Това заседание на ООН - Се очаква Китай да Бъде помолен (или да бъде Взискано от) Да излезе от обичайнотоДосега неявно Лидерство В района, иии - ...(знае-ли Човек какво&какТочно Да )

избираш путлер получаваш ким 1 2 и 3

Дискретно : - макар Яко притеснен от Харви (ураганът) - Тръмп задейства Неща - докато Вовката - мълчиии...

голямата трагедия в кимо-путлерска атака беше че волна сайдерова беше прекалено стара за да я хареса владо кузов

и прекалено женствена

Трябва да си пълен идиот за да повярващ, че ООН ще успее да наложи някакви санкции на Северна Корея. Както на резолюцията за Сирия, великана Путин ще наложи вето и на резолюцията за санкциите срещу Ким и нещата спират до тук. Съвета за сигурност си губи само времето, след като знаят, че жужи миротвореца ще каже.... нема такова нещо и ще замине в тайгата на лов.

И не ми ляляй за Корея козяк..Сега разкажи за Краварника...Колко страни нападна и разруши вече...50-60...или вече отива към 100 а?

ало аналната колизия 47 инча кога най-накрая ще ти влезе в тъпата промита кратуна че и русия и китай са в ООН?????!!!!!

Неее, нееееееее.....Силите на доброто, събрани около великата Хамерика ще победят силите на злото, олицетворявани от Джуджето Путин! какво от това, че избихме милиони в близкия изток, Африна и Латинска Америка! Важно е, че на всякъде възстържествува и победи демокрацията! особено щастлива са, децата и старците които убиваме с нашите бомби и ракети с обеднен уран! както и докторите които умират в руините на болниците на лекари без граници, които през седмица взривяваме! И всичко това в името на демокрацията!

Световния ултра престъпник-рецидивист САЩ напада и окупира една по една всички държави по света, като им отнема природните богатства и ги заробва!!!

Човека не може да си "полеее" третородната рожба, без някой олигофрен, някъде да заседава!?

за мен а и надявам се за повечето нормални хора дори само фактът че русофилите масово защитават ким е достатъчен и задоволителен путинофилите очевидно искат кимовски севернокорейски деспотизъм! трябва да сме бдителни колкото и да напредва светът винаги има идиоти които искат да върнат тъмните векове свободата трябва да се защитава от простотията на пещерните хора има много слаби и тъпи хора които предпочитат да им заповядва някой като сталин и путин от това да си размърдат мозъците и да мислят сами!

Не ми обръщайте внимание!! Аз съм побъркан олигофрен идиот, резултат на кръвосмешение между човек и крава! Аз , заедно с мойте братя фаготи и закрити педали като 7/8, 1, 123, Дада, созе, съм част от европедалските и краварски пендели, които много обичат всякакви луди крави, еврогейове и фагита. Цял живот съм живял между педали, двамата ми татковци казаха че нямам майка и отраснах в така среда. А заради телешкия ми мозък и излъчване навсякъде виждам луди крави, кравари, офце и телета. Моля да извинит шизофренията ми.Нали аз >>> съм истински ОТКРИТ ПЕДАЛ.

това че от 100 думи 80 са "педал" а останалите са синоними на "педал" не те прави повече мъж :))) изперкал руски троле ни кой си фен?? на филип киркоров?? на волен сидеров?? на иво христов?? или на някой друг мъжкар :)))

нищо не знаеш за Северна Корея, но бълваш простотии. за мен мутристана е олицетворение на злото и "еврейската демокрация". да не ти плащат, да работиш повече от 8 часа, и да ги славословиш мутрите. всички са за убиване, дали с ракети или с камъни все едно.

Важното, разбира се, е сбутано най-накрая - "Пентагонът обмисля възможността да разположи стратегически сили на Корейския полуостров". И как в рамките на полуострова смята да ги използва, няма пространство за тях ? Очевидно ще бъдат насочени срещу Русия и Китай. А те няма да бъдат очаровани, никак. Та ясно е за какво е мишата суетня.

Няма пространство? Що за глупост?

stan_posta@

Колко е от Южна Корея до Сев. Корея - граничат. От Сеул до Пхенян колко е - 200 км. За 200 км какви стратегически сили да се разполагат ? Най-малкото разстояние на стратегическите сили е 1000 км. Докъде са 1000 км от Сеул - ами до Русия и до Китай.

"Ракетата на Ким".....много готино! Че трето дете му е се е родило на човека-как без фойерверки!?

БОЙ ПО ТИКВАТА НА КИМ, БОЙ, БОЙ!

Бой може само по нашата Тиква, която е истинска ГРОБарска тиквуня....

Абе нещо не ми е ясно, както обича да се изказва наш козяшки Незнайко....Може би еврогейската сган ще ми го обясни! За какъв чеп да го еб..., непрекъснато дигат гюрюнтия лудите говеда и европедалите в ООН то, щом нещо се отнася до Северна Корея? Да не би Северна Корея да е нападнала някого...Да не би да е бомбардирала Югославия..Да е окупирала Афганистан, за да дигне 40 пъти пройзводството на хероин по данни на ООН ....Да е нападнала и завладяла Ирак за да лочи нефта му? Случайно да е създала Ал Кайда и ИДИЛ със се цялата джихадистка пасмина Джихади Джота..Да е бомбардирала и разрушила Либия, Сомалия, Йеман и т.н Да не би случайно да е спонсорирала всичките цветни революцийки в Африка и Близкия Изток.. Да е спонсорирала превратите в Египет и Руината Крайна....Ах тази му пуста Северна Корея!!! Ааааааа........чакайте......то не била Северна Корея ве! Той бил Краваристан! Еми тогава защо непрекъснато се свикват съвещания на ООН то за Северна Корея...След като точно Краварника нападна Ирак заради ГЪЗовите пръдни на Буш...разруши Либия за да не направи Кадафито африканска валута с златно обезпечение.... Завладя Афганистан за да контролира многомилиардния бизнес с наркотици, и окупира Ирак за да лочи иракския петрол на безценица...Та тогава не ми е ясно..както вика незнайко..Защо все за Северна Корея се събира това олигофренско ООН..А не за военните престъпления на Краваристан , който освен да взривява болници на лекари без граници, сватби, погребения, детски домове, училища..Друго не прави!

Северна Корея е нападала Южна Корея!

Дааааааааа, дааааа...И преди колко време беше това козяче:) Я сега кажи кога кравите нападнаха и окупираха Афганистан, Ирак, Либия, Йемен, Сомалия, Сирия, крайна, Югославия, Гренада, Куба и т.н

ю адиът

Световния ултра престъпник-рецидивист САЩ напада и окупира една по една всички държави по света, като им отнема природните богатства и ги заробва!!!

ООН е казионна организация ПРЯКО ПОДЧИНЕНА НА САЩ !!! Така , че НЕ виждам КЪДЕ е новината в случая ! Значи САЩ могат да имат ракети , а останалия свят да НЕ могат , така ли ? И ЩО ??? След безобразията и отявлените военни престъпления които САЩ сътвориха през последните 20 години , вече ВСЯКА НАЦИЯ ТРЯБВА да има ядрено оръжие и такива ракети ! Иначе просто ще свършат като Саддам и Кадафито ! ДОКАЗАНО !!! А това важи и ЗА НАС !

атомните бомбандировки над Нагазаки и Хирушима през 45-та....градове с цивилно население. Няма по-голямо военно престъпление от това.

плачеш за кадафи, дето изнудваше България с медицинските сестри? Така са болшевиките, те нямат родина!

Плача за международно право , а не за Кадафи , нещастнико ! И понеже Кадафито явно НЕ ти се нрави , я тогава да те попитам КАКВО ще кажеш за СФРЮ и Милошевич ??? И те КЪДЕ са сега ???

Давай Ким, давай Ким. Следващия път нацели с ракетата столицата на САЩ.

стане....ООН ще размаха заканително пръст на С.Корея и Ким ще го премести в другия крачол. Днес четох някъде че има вече трето дете...това е било салют за новороденото:))

TIREX

много страх...

северна корея демонстрира че има ракета която не може да бъде прихваната и свалена...

На този нещо като човек му се е родило трето изродче и той празнува с фиерверги,е и ракети за удоволствие. Тези от ООН,не могът да се справят с мизерията по света ,защото само защутават богатите,да не им нарушат комфорта.ЗАЩО ПО СВЕТА БОГАТИТЕ СТАВАТ ПО БОГАТИ,А БЕДНИТЕ ПО БЕДНИ.Ама всеки се спотайва ,получава си хубава заплата,а тежко на клошарите по света които всеки ден се увеличават

И какво от това?Всеки Луд диктатор може да си позволи да изнудва целия свят!Докато някой още по_луд не вземе да изпепели страната му!

който ще изпепели страната на другия луд, да е готов да понесе последиците от действията си.

dobrin

а дали самата япония не проявява някаква наглост и от това да вузникват много проблеми...

Дали новите санкции няма да са затова, че Северна Корея е изстреляла по-вече ракети от SpaceX.

Мъча де да разбера защо е цялата тупурдия!?Вече всички сме убедени ,че Ким Чен Ун е идиот и психопат,че Северна Корея /КНДР/ е изостанала ,примитивна държава с жалка слаба икономика и северокорейците са в състояние на непрекъснат глад,тормоз и борба как да се нахранят,облекат и стоплят през зимата.Кажете ми ,може ли такава държава при съвременните условия да представлява някаква заплаха за такива мощни икономически държави като САЩ и Япония!/А САЩ освен това са първа и изключителна мощна военна сила!/Освен това КНДР никога не е проявявал агресивни намерения ,в смисъл да нападни някой от съседите си ,независимо от хвалипъцсовската риторика!?Може ли някой да обясни с какво толкова КНДР пречи на САЩ,че даже американците се готвят да нападнат/поне на думи/!?Северокорейците може и да са луди ,но те си живеят в собствена оградена лудница и не виждам кой може да бъде засегнат от лудостта им !?Или ...положението не е такова ,каквото ни го представят !?...

Сев Корея не е малка заплаха , има повече подводници / над 100/ , от САЩ и РУСИЯ взети заедно ...

тая приказка баба преди лягане ли ти я разказа?

Северна Корея напада Южна Корея.

на 500 км височина , небето не е на никои , както и океана , така че това не нарушава въздушното пространство на ничия страна ... да го духат , и умират от мъка че не могат да превърнат северна корея в либия , ирак , сируя и да им налоят геи парад и макдоналдс ... а как живеят кореиците това не е техен и наш проблем ! аз знам че ние сме по зле от тях !

Въздушното пространство не е така добре разграничено, но все пак има международно приемане, че се простира на височина 100-120 км. Точно така е записано - 100-120 км. Без много да се уточнява. Та ракетата не е навлизала във въздушното пространство на Япония, правно основание няма за възражения. И се вижда, че корейците са прекарали траекторията така, че да прелети над най-малко територия на Япония - над пролива Цугару между о-вите Хокайдо и Хонсю. И съвсем малко засяга южния нос на Хокайдо. Няма по-добра траектория, по-безопасна при евентуално отклонение, падане на отломки и т.н. Севернокорейците в това отношение са много ограничени (откъм полигон за изпитания). На север е Русия, не може, на запад - Китай, на юг , пази боже ! - Южна Корея. На изток е Япония. И остава само тази траектория на изток-североизток към океана.

Ако ракетата е стигнала 550км височина, то това си е в космоса бре!