Тръмп: На Ким Чен-ун явно му сече пипето

Тръмп заяви, че на лидера на Северна Корея му сече пипето, щом е успял да се наложи във властта въпреки младостта си и амбициите на генералите в страната му.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: На Ким Чен-ун явно му сече пипето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурно е от гребена!

На Ким му сече брадвата не толкова "пипето". По стара ленинска традиция всеки неудобен бива разстрелян, ама бил чичо, вуйчо - цялата рода се избива до крак ... и пипето е спокойно.

само не мога да разбера как на английски се казва "му сече пипето????"

Изглежда Тръмп харесва Ким Чен-ун, щото на аналогичните статии в западните медии заглавията са твърде закачливи, като например в британския Гардиън (ако някой може, нека предложи по-добър превод): "Тръмп: Ким Чен-ун е миловиден сладък хитрец" ("Trump: Kim Jong-un is a 'pretty smart cookie' video", Sunday 30 April 2017, The Guardian), в белгийския 7 сюр 7 и френския Уикистрайк: "За Тръмп Ким Чен-ун е един малък хитрец" ("Pour Trump, Kim Jong-Un est un "petit malin", 30/04/17, 7sur7 be). Че не само това, ами и според Блумберг щял да има среща с него: "Trump Says He's Open to Meeting With North Korea's Kim", by Margaret Talev and Jennifer Jacobs 1 may 2017 Bloomberg).

докъто не изтриете от лицето на земята рязаната сган и молоумните комуняги от северна корея-няма да има мир на тази планета!!фашага от кремъл оставете за десерт!!!

Браво тулуп пречупи гордуста на краварите нека посмеят.

маккейн призовава за военна намеса само срещу държави които не могат да отвърнат. На това му се вика "bully"

Макейн знае, щото си е имал работа с жълтури. Обичали са го много във виетнамски затвор, след кат ое свален над Виетнам. Особено са го обичали, след като са разбрали , че е адмиралски син. От тогава е превъртял.

Интересно. Значи Макейн с лекота се дръвчи на Русия. Но се спече от Северна Корея. А като погледнем реално руснаците имат в пъти по-страшни оръжия от Северна Корея.

Дръвчи се защото знае ,че скоро няма да има война с Русия, ама с Корея явно е опряло до кокала и тоя се е накендзал. Пиндосите да са победили по-силна държава от Ирак?

Ликвидираха Великия и Несъкрушимия Съветски Съюз, без нито един изстрел! Само с дъвки Сперминт и дънки Леви Страус! Мухахахахахахаха! Нещо напоследък русофилите много заобичаха "руския" Империалистически Юдо-Фашизъм!

Май много хора ( най-вече МЛАДИТЕ) как САЩ за да спасят през 1950 г. част от Корея докараха в южната част ЯДРЕНО оръжие и способстваха за разделянето на страната на две части.Впоследствие, когато КНДР успя да се сдобие и тя с такова, беше принудена от натиск и санкции да осигури своята защите и да развие отбраната си, в което явно успява и днес. Всички големи имат нужда от разделението на страната - САЩ за трайното си установяване там, Китай и Русия от страна, която да ги възпира, а Япония да не допусне икономическа конкуренция от явно мощно развиващите се корейци. Затова не им дават да се обединят, никой не пита народа на двете страни, а военнопромишленият комплекс на САЩ потрива мазно ръчички и лапа кинтите от оръжията, с които в последните години въоръжава ограничената от международните договори след ВСВ японската армия. Представяте ли си каква икономическА СИЛА БИ БИЛА ДНЕС ОБЕДИНЕНА кОРЕЯ. Никой не пита затова целокупния корейски народ, който най-много от всички се стреми към обединението, за което манипулативните СВЕТОВНИ агенции никога не говорят. Просто набиват в канчето на цял свят колко е лош комунизма или квото там , и колко са готини Самсунгите и др.

на практика, експериментът корея прилича на някой опит на менгеле с близнаци. "демократизаторите" обичат такива концлагерни експерименти, за да докажат "добродетелите" на тяхната раса от оберменши, които налагат къде със сила, къде с медиини лъжи, къде с майдани своя нов световен ред и глобален фашизъм.

не е чак толкова въпрос на пипе, а на апаратни игри, мръсни хватки, медийна пропаганда и никаква милост към "врага", бил той дори и измислен. в същност всичко, което го има и при "демократизаторите", с тази забележка, че тук е "педийна пропагандата.

Ех тръмпчо успя да проумееш поне една реалност - че си по прост от него въпреки милиардите и властта ти благодарение на тях..

МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ВИЖДАМ ЧЕ СТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ТОВА КАКВО Е КАЗАЛ ЧИЧО ТРЪМП ЗА КИМ ЧЕ УН . АМА НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТЕ ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЪЗДАДОХМЕ ВЕЛИКАТА ИМПЕРИЯ ХУН НУ И НЕ САМО ТЯХ НО СЪЗДАДОХМЕ РУСИЯ ДУНАВСКА И ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ КАКТО И УНГАРИЯ . И В МОМЕНТА ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ Е СВЕДЕНА ДО ПОЛОЖЕНИЕТО ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО КОЛОНИЯ ПОДВЛАСТНА НА ИДИОТИ .

Спермоядите на Сорос сега лъжат корейците,както нас като малки с кореком-тоблерон,шарени яйца и дъвки. Айде бе тези американски кораби са пълни с долари или ракети.

Защо световните сатанистки медии квичат срещу оръжейните тестове на С. Корея а мълчат за тестовете провеждани по същото време от САЩ?

Всеки народ включително и северно-корейският има право на независимост от световният терорист САЩ.

ChatGPT

Тръмп предизборно: САЩ ще спре намесата си в чуждите държави Тръмп като президент: Да метнем има няма 59 ракети в Сирия... ама то и на Корея трябва да се скарам, я да взема да гръмна тунелите в Афганистан Дейба и двуличника

Че ква държава е Сирия, тя е разграден двор, обикновен полигон, където Русия изпробва новите си оръжия! Трамп бил метнал 59 раети, а колко ракети "Калибри" метна Путин, кой срина със земята двумилионния Алепо? А "Калибрите", фосфорните бомби и бойните отровни вещества, коитопускат руските самольоти са забранени от миждународни конвенции! Русия плю на всички международни договори и конвенции подписани от нея! Няма нито един, който да се спазва от Русия!

Шило

Айде, айде, Американците са там от 5-6 години. А това за Алепо- западната част беше под правителствен контрол може би седмица-две след офанзивата. В източната бяха терористите, които не допуската това, цивилни да напуснат тази зона. И да, руснаците използвата крилати ракети, но срещу терористи, а не срещу бази на законно избрано правителство

Трамп бързо напълни перуката! Мисли си, че е играе видео игра. Тоя е като нашия, не е чел нито една книга.

" Ние с Русия ще се разберем. Никой не може да изолира тази силна държава с борбен народ, която е глобален световен играч...."Си Би Ес

Проблемът със С.Корея не е проблем. Ядреното оръжие на Щатите е в Ю.Корея. Защо С.Корея да няма ядрено оръжие. Има ! Затова на Ким му сече главата. От др. страна проблема при военни действия не е за американците, а за Ю.Корея и Япония. Те се страхуват.

Тръмп целеше да осребри страха им, вменен им от раздухването на балона от пудела Ким. Да, ама не. Ю. Корея отказа да плати, за японците ще видим. С този си подход обаче Тръмп потвърдина Русия и Китай, че обединена Корея няма и намек да има и през следващите 5 години.

Маккейн е получил нервна криза от събитията със С.Корея. Спомнил си е вонящата яма в която лежа 8 г. във Виетнам. Друг е въпросът може ли човек лежал толкова години в яма да бъде нормален ?

Еми да сече му пипито!А на Тръмп кое му сече и кое засича? Единственият вариант Ким да употреби ядрено оръжие е, ако бъде нападнат. Все пак той иска да си стои на власт, а не да превзема САЩ. Надявам се и на други да започнат да им сечат пипетата и да го оставят на мира. А колкото до Тръмп, той е човек на статуквото! Дрънканиците му са театър! Всеки щатски президент е човек на статуквото и от него нищо не зависи! Сложен е да дрънка, кукла на конци е и други взимат решенията!

За изрода корейски не знам но Тръмп си е доста ТЪП.

Най вече сече много глави

И ако го нападне кравата ще го разбере.

Шило

Хахахахаха, Далечният изток навява мрачни спомени на Маккейн!

инфантил? Не ти отива на годините и изглеждаш нелепо.

Шило

Обясни поведението на Маккейн. Пръв ястерб срещу Русия, иска армии да тръгнат срещу Москва, САЩ да въоръжават едната страна в братоубийствения конфликт в Украйна, да сваля Асад и т.н., и в същото време- да стоим далеч от СК. На какво може да се дължи това? Дали е само заради ЮК? В такъв случай, щом като е съпричастен към евентуалното унищожаване на ЮК, как ще се обясни неглижирането на съдбите на украинците, например?

Мило шиле, колко копейки на час изкарваш за старанието си?

Хубаво е че не знаете каква е истината.

Тръмп ще го импийчнат така наречените неокони от политическия им елит, ако продължи така просташки и през просото да се прави на мъж.

Никой няча да го импийчне, тъпак. А ти се стягай за Ловеч, щото трябват камъни за магистралите.

Соросоидните нещастници да се радват, че не са се родили в Северна Корея, защото щяха да нахранят свинете и поне едно полезно нещо щяха да направят през живота си.

а ви беше приятел, къде е обществото за Тръмп, руския слугинаж, ей някои помним повече от 5 мин., като дебилния ви електорат

Тръмп досега не е направил нищо против Русия, сорсоидно говедо. Нищо. Напротив, дипломатично лавира между наглите соросоидни лайнари и прогресивната световна общност.

РЕДОВНО СЕ НАСИРАШ. ИЗКЪПИ СЕ!!!

глупости потомствен диктатор , представяте ли си покажи пишковеца диктатор

Американците са като културистите- стягат мускули, на пръв поглед страховито, но не са нищо повече от намазан с масло мъж по прашки. Последното е показателно за ориентацията на въпросния "мъж";-).

Ми що не се пробваш с някой?

ЯВНО ТРЪМП СЕ Е РОДИЛ КЪСНО, ИЛИ БЪРКА ПИПЕ СЪС СЕКИРА !! ПРИ КИМОВЦИ, КАКТО И ПРИ НАС, ИМА НОМЕНКЛАТУРНА ЧЕЛЯД КОЯТО ГИ ПАЗИ, И КОЙТО МААААЛКО НАДИГНЕ ГЛАВАТА, СЕКИРАТА !!!

Ким е ваше момче. А твоята риторика е познаният ни Вавилонски църкаджилък. Теза - контатеза ( идвете невярни) и синтез между тях. Все пак вашата основна специалност е театъра.

Най голям дълг е купил Китай ,над 1,06 трилиона.На последък спешно се избавя от ценни книжа ,заради конфликта.СК има за съюзник Китай.Китай вече не изпраща туристи в Южна Корея. За Япония,също е полезно да разкара американските бази.Отдавна да се разбрали за Курилските о-ви с Русия,но Русия се страхува японците да не ги превърнат в американски бази.

Господа не стана ли ясно , че и този натиск срещу Корея се провали. То щтяха да нанасят удар , Разни американски кораби плуваха насам натам . А китайците поставиха 200 000 армия на границата с което дадоха да се разбере ,че демократизация на северна Корея няма да се състои. Относно Китайските отстъпки за САЩ американците сигурно ще почакат следващите 50г. А на кой му сече пипето да знаете ,че Изкуството на войната е написано 600 г. преди новата ера от Конфуций. А тогава европейците са живели в сламени колиби.

Типично по краварски:Тръмпела, Сороспидите,еврете,английските гейове и педофили,ЦРУ,Мосад,и други гнъсни твари искат други да бъркат в огъня за печените кестени.Ще интриганстват и ръчкат военни конфликти за да печелят от смъртта и нещастието на хората, ама да са далеч от техните Краварници.

Как е на английски "сече му пипето"? За пипето особено ми е любопитно.

Иджис е безпомощна с/у установките за ракетен залпов огън,с/у гаубиците ,минохвъргачките,танковете и пехотата. Ще станат в плен и от тях ще се върти само антената.

Ами много ясно бе гений, Иджис е за противоракетна отбрана! А артилерията, бронетанкови части и пехота има друг много по-ефективен начин за лекуване. Факт е, че СК могат да причинят големи бели, защото Сеул е близко до границата!

Само корекция, че ракетния залпов огън се прави по същество от реактивни снаряди, а не ракети!

Да, търговията/печалбата/ е най важна и това е причината за всички войни които води Америка. Сега Южна Корея ще плати на САЩ едни пари, за да си разположат там едни оръжия американците, Китай ще им даде по изгодни условия при търговиятя и ще инвестира в САЩ, Япония също ще купи нов американски дълг и т.н. Америка вече не е конкурентноспособна и само със сила се опитва да се задържи на ниво и така ще бъде докато балона не се спука

Това тайнствено мълчание от Русия му бърка в задника а не само Китай.Второ Ким е завършил в Швеицария а Тръмп никой не знае къде.

Хубаво е че не знаете каква е истината.

А на Тръмпи сече ли му пипето? Няма да има НАТО,ще има НАТО.Ще има НАФТА,няма да има НАФТА,после пак ще има.....Русия не е враг,да ама не,враг била.И така през 3-4 дни. Само да не запали ядрен конфликт този ненормалник.

Мчи той май е копие на Баце или обратното-сутрин едно на обяд друго а вечер трето.

pnikolov@

Тръмп е изкуфял глупак. Това е ясно за всеки интелигентен човек.

На Ким явмно му сече пипето,но на Тръмп явно не му сече,щото непрекъснато ръси глупости,като нашия Бойко!

Тоя русоляв клоун почва да ми писва въздухар и мека китка....

Абе какво стана с "великия" хамерикански флот който уж към С.Корея отпраши за Австралия та направи ли големия завой и ще плаши ли Ком или още го чакат ?

Не отчитат факта ,че северно корейците благотворят ръководителите си.Никога няма да се надигнат срещу тях. Няма да позволят от вън да им диктуват политиката.Американците почнат ли учения в района,то С.Корея почва да изпитва ракети.Ю.Корея знае това.,но не може да разкара чуждите бази от територията си.Американците изтеглят ли си базите от района,нещата ще се успокоят.Но САЩ искат да владеят света и да се налагат с оръжие 'демокрациите по света.С.Корея не им е виновна.Те знаят разрухитте нанесени по света -Близкият изток.Разрушени Сирия,Ирак ,Либия,Афганистан,Йемен и т.н.

Все едно, че съм в някой архив и чета в-к "Работническо дело" от шейсетте или седемдесетте години на миналия век. Ало, г-н дрогарю, ако американските бази се изтеглят от Република Корея и Япония, то това веднага ще доведе до нов "освободителен" поход от страна на дрогаря ти Ким! Веднъж вече са го правили през 1950, защо да не го направят отново? А може вече и с атомна бомба да плаши...

а на путя не му сече тиквата

А на тиквата сече ли му тиквата???? А на тикво-лизачите?????

общество, което тържествуваше, че Г-жа Клинтън представлявала партията на война, а пък тромп бил антистатуквото, и подмазвачески пращаха поздравителни адреси на миротвореца тромп ?

Александър Томов - лупи, виде, че не е модерно, ни пичели и вече го е разформировал.....или фалирал....или иттутнет. такива неща.

Тръмп се опитва да обясни завоалирано, защо флотът им превключи на задна ...

Ти по-добре обясни, защо рашките завоалираха ефективността на С400?

На този макейн още му държи влага!