Севернокорейският лидер Ким Чен-ир е починал, докато пътувал във влак

Севернокорейският лидер Ким Чен-ир е починал в събота, докато пътувал с влак, съобщи днес държавната телевизия, цитирана от Ройтерс и Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Севернокорейският лидер Ким Чен-ир е починал, докато пътувал във влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествен преход в КНДР. Жалко за пропиляните 20 години у нас. Можеше властта плавно да преминава от Живков към внучката без демократични състресения.

Докторите са го уморили !

1. Хамериканците никога не са били в Сев. Корея, освен за кратко през войната (1950-1953), докато китайците ги насметат отново на юг. 2. Там може да има всичко друго (вкл. глад и мизерия), но за корупция разстрелват на място.

Няма светлина в тунела!Идва още един алчен и лаком син, да смуче собствения си народ!Горките хорица, няма мърдане, не се знае колко века още!Там са зомбирани, не смеят да гъкнат, дори и да не са доволни!

до гост...ако отидеш до северна корея ще видиш полуживи от глад и терор хорица. за каква икономика говориш, не ми е ясно...всичко е поставено на военни релси. срещу народа се извършва комунистически геноцид!

Ами не пишете глупости от рода лека му пъст, защото ако някой е ходил там ще знае за какво става въпрос. Там си е ада на планетата бе хора.

ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА. А НА ЗЛОБАРИТЕ КОИТО ПЛЮЯТ ТУК МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ СА МНОГО ЖАЛКИ НЕГРАМОТНИ И НЕПРОСВЕТЕНИ. ЕВАЛА ПРАВА НА АЗИАТСКИТЕ ДЪРЖАВИ ЗАПАЗИЛИ И ДОРАЗВИЛИ ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА СИ.

За починал човек или хубаво или нищо,а аз в този случй ще замълча.Браво още една робска душица.Явно милееш за такъв строй.Няма го и Сталин,кофти.Историята дава два примера Северна Корея и Южна Корея,Източна Германия и Западна Германия,това мисля,че е достатъчно да реазбереш кой строй е по либерален и переспективен за един народ.Ама ако си опакъв отивай там.

Правилно доразвили са икономиката толкова, че само по върховете живеят като крале, а останалите могат да си позволят да са на постоянна диета.Супер са , завиждам им мъничко благородно разбира се.Отиди там - ще завиждам и на теб!

Бог да го прости. Само Той знае кой какъв е в действителност.

Може би някой от редакторите трябваше да обясни, че това не е какъв и да е влак, а личният влак на севернокорейските лидери. Специално оборудван и т.н.

ЕДИН ЧЕРВЕН БОКЛУК ПО-МАЛКО. ЖАЛКО ЗА НАРОДА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗАЩОТО ЩЕ ГО НАСЛЕДИ СИНЧЕТО-СОЦ-КОМУНИСТ.ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!!!!

А нашите велики лидери, знаете ли от колко години не са се качвали на влак???!!!

Вижда се, че не си запозната. Това е личният му влак - специално оборудван и брониран. Самият той никъде и си нищо не пътува освен с влак. Явно има страх от летене... така че недей да мислиш, че се е возил на обикновен влак...

Тая абсурдна държава е точно копие, на тове, което е описал още през преди около 70 години Оруел в книгата "1984"

Този много прилича по "грижа" към народа си на гербаджиите, народа му умира от глад, а той изгражда инфраструктура, само че военна.

...и с толкова свирки тотално обърна резбата...

Един...по малко...

Нащите управници няма да умрат във влак, защото те не знаят какво е туй чудо! Те си знаят само S-класа!

Влака му е частен и сигурно вътре е по-хубаво и от Майбах. Използва го за сигурност пък и му е доста удобно. Така че не го сравнявай с нашите управници.

Рядък сучай на радост от нечия кончина.

не бойте се. "великите" немат свършване... все по династическа линия

чудесна новина един тъп зомбиран социалистически диктатор по-малко целият свят трябва да празнува особено тези, които копнеят за световен мир

Ти и останалите зоо... пардон, американофили сте болни мозъци бе. Къв световен мир те гони, след като най-големия терорист в момента се гласи за поредна война.

Ей тези тирани и авторитарни лидери - явно в желанието си да тероризират народа не се сещат да си купят скъпи БМВ-та и Мерцедеси, а се мъкнат по влакове! Да вземат пример от демократичните страни.

влака е брониран срещу любовта на трудещите се...

Ти да не би да не знаеш, че хората там имат дажба на храната, и тя е като за Бог да прости, БУКВАЛНО. Ако си толкова възхитен от КНДР-то, какво чакаш - стягай куфара, може да те покажат и по държавната им телевизия за повдигане на социалистическия дух на населението.

американците го убиха, като чрез диверсия го снабдяваха с коняк и пури...

Лошото е вече си има наследник!

Съболезнования на всички корейци.Той и баща му Ким Ир Сен нанесоха тежки удари върху тъмните сили на световния империализъм и международния неоколониализъм. Мир на праха му.

Да не си преписвал от "Работническо дело"?

Каква мъка,каква загуба за световният Болшевизъм.Той умря но сина му ще го смени,както при нас.Гоце и серГея ще проронят някоя сълза.

Напомня ми за грохналите комунистически диктатори от недалечното минало,които ги виждахме "от банкет на банкет".Все пак добре си е поживял човека,дано тоя,дето дойде след него промени нещо в тая капсулирана общност,наречена Северна Корея.