Коментари - Северна Корея изстреля поредна ракета | Днес.dir.bg

Северна Корея изстреля поредна ракета

Северна Корея изстреля балистична ракета от район северно от столицата Пхенян, съобщи южнокорейското военно командване.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея изстреля поредна ракета | Днес.dir.bg

Коментари

Какво ще каже чичо Дончо? Ще чака ли, като Рузвелт?

Наблюдавайте внимателно първосигналните реакции на "великите и изключителните" - САЩ и пуделите им. Предсказуеми истерични реакции от типа "бик налита на червено още щом му го подадеш". Днес и поне още няколко дена ще се хилим до сълзи с историчните медийни опуси тая проамериканска международна общност.

Пардон, истЕричните...

Който има ядрено оръжие пИчели, който няма, духа демократичния. Като Садам, Кадафи, Милошевич, Радко Младич, Асад, Янукович, Нуриега... оня на Гренада как му беше името...

Аве , ЩО досега НИКОЙ не е задал следният съвсем логичен въпрос : Кимчето си стреля на поразия , а досега САЩ НЕ СА СВАЛИЛИ нито , ама НИТО ЕДНА негова ракета !!! Що тъй ??? Ами да ги свалят бе , какъв им е проблема ??? Нали са много велики ! Ааааа ... да бе ! Забравихме , че величието на САЩ е само в Хамериканските филми ...

"Тръмп за ракетната заплаха от КНДР: Ще се погрижим за това..."

Има стреля ние имахме новите братя казват режи и се наду.....пи-ето на що за стока сме.

Що за стока може да бъдете вие?Гнусни руски мекерета! Истината е,че никакви ракети не са били рязони или,че някой било то САЩ или Европа нещо ни е ,,заповядвал,,!Просто оръжие и имущество на армията бяха разкрадени и разпродадени от червената ДС върхушка!А мръсници руски гъзолизци като теб ,Нинова и подобните ви припявате едни лъжи и се мъчите да ни вмените чувство на вина за престъпленията на ДС БКП номенклатурата! А по темата: Ким продължава с провокациите и САЩ стягат примката около врата му! Както и около Китай който подържа режима полужив за да попречи на един мощен икономически тигър като Южна Корея да стане още по мощен

"ракетата пропътувала 1000 км." А аз наивника до сега си мислех че ракетите летят, а те пътували с влак.

Малкият изтрещеняк пак еректира и еакулира. Сигурно другояче не може толкова и компенсира. А в това време го хвалят за безмерната смелост в лицето на врага. Разликата е, че сега преди изстрелването на ракетата каза, че няма да плаши никого от съседите, а само "лошите" американци! Дееба задръстеняка. Нищо не може и иска някой да му обърне внимание като онези горски коне, които в Рила и Пирин идвали взимали ти от храната и даже те прогонвали, за да си я изядат. Дето се вика на зло куче зъл прът трябва.

Ясно е, че зад технологията на СК стои русия. Да видим колко ще търпят от САЩ преди да заличат Пхенян от лицето на земята.

В САЩ ("ПЕНТАГОНА") знаят, че командата АЩАР няма да позволи на ядрените сили на която и да е страна да извърши нападение с ОМП. Обаче те се правят на умрели лисици, защото така им диктуват от ВПК- оръжейните корпорации. А на нас пролите=животните=гоите ни разтягат локуми, за да се трупат все по-скъпи оръжия и по-големи печали от тях. 1849 година: Гутле Шнапа, съпругата на Майер Амшел Ротшилд, преди да умре тя заявява: "Ако моите синове не искат да има войни, няма да има".

Зад Северна Корея стои не само РАССИЯ, а и комунистически Китай и Индия, които са половината свят. А да видим дали никой може да им се опъне !

Ким изстрелва ракета и курса на долара пада....

Дира, спрете с тия падащи реклами, драйфа ми се от тях. Хубав сайт бяхте.

Като си пееш Пенке ле, кой ли те чува?

Браво на Ким ! Не се върза на краварските мурафети.... Радва ме, как натрива муцуната на американците !

как натрива муцуната на американците, като подлага своето население на още повече глад ли ?

Глад има саво в кирливия ти говедарник. 55 милиона са кандидатствали, а 44 милиона говеда са на програми Медикейд и Снап за изхранване.

Ти, като россиянин на государева служба, би трябвало да знаеш, че Корейската война се водеше между Сев.Корея, СССР и Китай, от една страна, а от другата страна беше армия на ООН! Командването на войските на ООН бе поверено на САЩ. Та, значи и тогава, както и сега вие, ватените, отново сте против целият останал свят, заедно с КаНе ДеРе! Тъжната новина е, че този път Китай няма да се изправи открито срещу САЩ, както е било тогава. И знаеш ли защо? Защото вече имат какво да губят. Хвърля се на бой само бедният, голият и гладният, дето няма какво да губи!

Значи правилно Мелания се преобличаше като ангел небесен тия дни.

Откъм Северна Америка замириса на кравешки изпражнения.

Телето цял живот живяло в обор само крави и кравари вижда. Не е откъм Северна Америка миризмата, момче .Вземи малко се поизмий, изкъпи се, измий си зъбите и ще видиш, че миризмата ще изчезне.

колкото и да квичите зад гърба на ким стои русия и китаи :))) не ви се иска да е така , но е факт ! както е и факт че турски поток няма да стане южен ... а вие квичете и виите още по силно та белким американците ви чуят ... ха ха ха

Тлъстият комунистическият изрод ким ще опита острието на самурайският меч, колкото до червената смрадлива гнида наречена "горд европеец", с ритник в смрадливият задник и право в кочината северна корея!!!

Очевадно е,че няКОЙ предоставя информаця и технологии на дебелия Ким само и сомо да засили напрежението и противопоставянето в тази част на планетата! Търпението и хладнокръвието на американците явно се тълкува от ограничените умове на Ким (и путинските тролове) като слабост! Дали Тръмп непукисът ще ги опровергае?Щатите са голяма сила и могат да изпепелят примитивната армия на Ким за часове!Могат и наистина да наложат санкции на китайските фирми които търгуват и снабдяват С Корея с горива и материали за военните провокации

те го чакат да мре , а пък тои -кимчо се гласи да ги е.е ,

Така или иначе, Сеернокорейците си осигуриха независимост. Независимост от наглостта на колониалните говеда, които на свой ред смятат, че единствени имат правто да съдят другите. Е, тоя път колониалните говеда се осраха.

Само сране и говеда са ти в устата. Що не пробваш да си измиеш зъбите и да се изкъпеш? Може да ти замирише на нещо друго:)) Поне до следващото лизане на ануса на Путин;))))

СМРАД ДРИС е "пропуснала" статия за ГЕЙБЕРАСТА РАШИДОВ,който казва за всички българи,че не ставали "чеп за зеле" по Канал 1,преди 2 дена.

Една 17 милионна държава направи за посмешище пред целия свят една 320 милионна кочина. Ако не е ядреното оръжие, задокеанския говедарник е НИЩО. Говедата не могат да грабят колонии, щото ще бъдат изпарени. То затова говедата толкова квичат - щото Ким Чен Ир даде пример на държавите.

Както личи, почти си си повярвал:))))))))))))))))))))))

тарабелт обновсенен

Сериозно?:)) И как точно стана това?:)) По-смешни и по-жалки от бг русофилистици няма и няма да има:)

Какво свикват съвети и т.н - все едно ще лети една седмица - да и изчисляват траекторията! Или я свалят или не - засега май не ! Може да са им свършили патроните за джепането!

при възможност ще го изкормя само за да ce проверя дали, ще позная по звука кое е поледното му изгрухтяване но си признавам, че ми харесва как ким се гаври с американските мишки

Кимчо по коледа ще го тракнат...на там вървят нещата

Да не тракне Кимчо говедата, че тогава ще ви стане ясно що за тъпаци сте.

не се обаждай...вие комунягите вече свинско не ядете...корана не ви го позволява

Големите американски технологии, само са я проследили, ама май са разбрали вече като е паднала.) Що не са я унищожили като са мн отворени.

северно кореиците са военолюбиви като руснаците по времето на сталин

Те щото западналяците са миролюбиви от край време.

интересно е даже и виртуално да се срешнех с едновременно грамотен и толкова прост човек като гордia европеец

Пичове и п-ки, Таз ракета може да фане накъде си иска, и до Америка, и до Европа и до дебелите ви г-ове

Севернокорейците са на прав път. Никой не може да им забранява да бъдат като други държави, имащи ядрено оръжие. Или всички, или - никой. Това е равнопоставеност, всичко друго е фантасмагории.

На лудите дори пистолет не им дават да регистрират МВР този иска ракети за всички . Ай сектир бе ...

На човека ракета не му пука от бледоликите янки....през ракетата му е!

KOLONIZATORI

Има стреля..ние нямаме и чакаме някой да ни обладае -поради липса на мозък.

Вие путлерските проститутки сте си постоянно обладани безмозъчни гоМна!Въобще не си мислете да се идентифицирате като българи щото воните на руски ,,парфюм''

Моше, тиква, защо толкова мразите руснаците. Ами мразете си ги в Израел. Защо трябва да се правиш на българин и да плюещ по руснаците? ПОсей интрига, създай врагове, еврейски девиз. И ако страдаш от параноична русофобия, ходи на психиатър да се лекуваш. С тъпотиите, които пишеш, само си усложняваш заболяването. Та какво общо има статията с руснаците и Путин, не става ясно. То Путин ти е виновен, че си тъп трол.

Ами толкоз път биха до там шерифите , редно е да има ракета ! Пък каква е ... е , все нещо ще измислят !

Цървул

браво !!! така се става независим ,иначе те стига съдбата на ирак сирия , либия , сърбия и т.н. или ставаш гъзолизец като тиквата и неговото стадо българи ...

Змията трябва да се убива докато е още червей . Тръмпа да вземе да си научи урока щото който е след него ще му сърба попарата

Коментари - Северна Корея изстреля поредна ракета | Днес.dir.bg

Северна Корея изстреля поредна ракета

Северна Корея изстреля балистична ракета от район северно от столицата Пхенян, съобщи южнокорейското военно командване.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея изстреля поредна ракета | Днес.dir.bg

Коментари

Какво ще каже чичо Дончо? Ще чака ли, като Рузвелт?

Наблюдавайте внимателно първосигналните реакции на "великите и изключителните" - САЩ и пуделите им. Предсказуеми истерични реакции от типа "бик налита на червено още щом му го подадеш". Днес и поне още няколко дена ще се хилим до сълзи с историчните медийни опуси тая проамериканска международна общност.

Пардон, истЕричните...

Който има ядрено оръжие пИчели, който няма, духа демократичния. Като Садам, Кадафи, Милошевич, Радко Младич, Асад, Янукович, Нуриега... оня на Гренада как му беше името...

Аве , ЩО досега НИКОЙ не е задал следният съвсем логичен въпрос : Кимчето си стреля на поразия , а досега САЩ НЕ СА СВАЛИЛИ нито , ама НИТО ЕДНА негова ракета !!! Що тъй ??? Ами да ги свалят бе , какъв им е проблема ??? Нали са много велики ! Ааааа ... да бе ! Забравихме , че величието на САЩ е само в Хамериканските филми ...

"Тръмп за ракетната заплаха от КНДР: Ще се погрижим за това..."

Има стреля ние имахме новите братя казват режи и се наду.....пи-ето на що за стока сме.

Що за стока може да бъдете вие?Гнусни руски мекерета! Истината е,че никакви ракети не са били рязони или,че някой било то САЩ или Европа нещо ни е ,,заповядвал,,!Просто оръжие и имущество на армията бяха разкрадени и разпродадени от червената ДС върхушка!А мръсници руски гъзолизци като теб ,Нинова и подобните ви припявате едни лъжи и се мъчите да ни вмените чувство на вина за престъпленията на ДС БКП номенклатурата! А по темата: Ким продължава с провокациите и САЩ стягат примката около врата му! Както и около Китай който подържа режима полужив за да попречи на един мощен икономически тигър като Южна Корея да стане още по мощен

"ракетата пропътувала 1000 км." А аз наивника до сега си мислех че ракетите летят, а те пътували с влак.

Малкият изтрещеняк пак еректира и еакулира. Сигурно другояче не може толкова и компенсира. А в това време го хвалят за безмерната смелост в лицето на врага. Разликата е, че сега преди изстрелването на ракетата каза, че няма да плаши никого от съседите, а само "лошите" американци! Дееба задръстеняка. Нищо не може и иска някой да му обърне внимание като онези горски коне, които в Рила и Пирин идвали взимали ти от храната и даже те прогонвали, за да си я изядат. Дето се вика на зло куче зъл прът трябва.

Ясно е, че зад технологията на СК стои русия. Да видим колко ще търпят от САЩ преди да заличат Пхенян от лицето на земята.

В САЩ ("ПЕНТАГОНА") знаят, че командата АЩАР няма да позволи на ядрените сили на която и да е страна да извърши нападение с ОМП. Обаче те се правят на умрели лисици, защото така им диктуват от ВПК- оръжейните корпорации. А на нас пролите=животните=гоите ни разтягат локуми, за да се трупат все по-скъпи оръжия и по-големи печали от тях. 1849 година: Гутле Шнапа, съпругата на Майер Амшел Ротшилд, преди да умре тя заявява: "Ако моите синове не искат да има войни, няма да има".

Зад Северна Корея стои не само РАССИЯ, а и комунистически Китай и Индия, които са половината свят. А да видим дали никой може да им се опъне !

Ким изстрелва ракета и курса на долара пада....

Дира, спрете с тия падащи реклами, драйфа ми се от тях. Хубав сайт бяхте.

Като си пееш Пенке ле, кой ли те чува?

Браво на Ким ! Не се върза на краварските мурафети.... Радва ме, как натрива муцуната на американците !

как натрива муцуната на американците, като подлага своето население на още повече глад ли ?

Глад има саво в кирливия ти говедарник. 55 милиона са кандидатствали, а 44 милиона говеда са на програми Медикейд и Снап за изхранване.

Ти, като россиянин на государева служба, би трябвало да знаеш, че Корейската война се водеше между Сев.Корея, СССР и Китай, от една страна, а от другата страна беше армия на ООН! Командването на войските на ООН бе поверено на САЩ. Та, значи и тогава, както и сега вие, ватените, отново сте против целият останал свят, заедно с КаНе ДеРе! Тъжната новина е, че този път Китай няма да се изправи открито срещу САЩ, както е било тогава. И знаеш ли защо? Защото вече имат какво да губят. Хвърля се на бой само бедният, голият и гладният, дето няма какво да губи!

Значи правилно Мелания се преобличаше като ангел небесен тия дни.

Откъм Северна Америка замириса на кравешки изпражнения.

Телето цял живот живяло в обор само крави и кравари вижда. Не е откъм Северна Америка миризмата, момче .Вземи малко се поизмий, изкъпи се, измий си зъбите и ще видиш, че миризмата ще изчезне.

колкото и да квичите зад гърба на ким стои русия и китаи :))) не ви се иска да е така , но е факт ! както е и факт че турски поток няма да стане южен ... а вие квичете и виите още по силно та белким американците ви чуят ... ха ха ха

Тлъстият комунистическият изрод ким ще опита острието на самурайският меч, колкото до червената смрадлива гнида наречена "горд европеец", с ритник в смрадливият задник и право в кочината северна корея!!!

Очевадно е,че няКОЙ предоставя информаця и технологии на дебелия Ким само и сомо да засили напрежението и противопоставянето в тази част на планетата! Търпението и хладнокръвието на американците явно се тълкува от ограничените умове на Ким (и путинските тролове) като слабост! Дали Тръмп непукисът ще ги опровергае?Щатите са голяма сила и могат да изпепелят примитивната армия на Ким за часове!Могат и наистина да наложат санкции на китайските фирми които търгуват и снабдяват С Корея с горива и материали за военните провокации

те го чакат да мре , а пък тои -кимчо се гласи да ги е.е ,

Така или иначе, Сеернокорейците си осигуриха независимост. Независимост от наглостта на колониалните говеда, които на свой ред смятат, че единствени имат правто да съдят другите. Е, тоя път колониалните говеда се осраха.

Само сране и говеда са ти в устата. Що не пробваш да си измиеш зъбите и да се изкъпеш? Може да ти замирише на нещо друго:)) Поне до следващото лизане на ануса на Путин;))))

СМРАД ДРИС е "пропуснала" статия за ГЕЙБЕРАСТА РАШИДОВ,който казва за всички българи,че не ставали "чеп за зеле" по Канал 1,преди 2 дена.

Една 17 милионна държава направи за посмешище пред целия свят една 320 милионна кочина. Ако не е ядреното оръжие, задокеанския говедарник е НИЩО. Говедата не могат да грабят колонии, щото ще бъдат изпарени. То затова говедата толкова квичат - щото Ким Чен Ир даде пример на държавите.

Както личи, почти си си повярвал:))))))))))))))))))))))

тарабелт обновсенен

Сериозно?:)) И как точно стана това?:)) По-смешни и по-жалки от бг русофилистици няма и няма да има:)

Какво свикват съвети и т.н - все едно ще лети една седмица - да и изчисляват траекторията! Или я свалят или не - засега май не ! Може да са им свършили патроните за джепането!

при възможност ще го изкормя само за да ce проверя дали, ще позная по звука кое е поледното му изгрухтяване но си признавам, че ми харесва как ким се гаври с американските мишки

Кимчо по коледа ще го тракнат...на там вървят нещата

Да не тракне Кимчо говедата, че тогава ще ви стане ясно що за тъпаци сте.

не се обаждай...вие комунягите вече свинско не ядете...корана не ви го позволява

Големите американски технологии, само са я проследили, ама май са разбрали вече като е паднала.) Що не са я унищожили като са мн отворени.

северно кореиците са военолюбиви като руснаците по времето на сталин

Те щото западналяците са миролюбиви от край време.

интересно е даже и виртуално да се срешнех с едновременно грамотен и толкова прост човек като гордia европеец

Пичове и п-ки, Таз ракета може да фане накъде си иска, и до Америка, и до Европа и до дебелите ви г-ове

Севернокорейците са на прав път. Никой не може да им забранява да бъдат като други държави, имащи ядрено оръжие. Или всички, или - никой. Това е равнопоставеност, всичко друго е фантасмагории.

На лудите дори пистолет не им дават да регистрират МВР този иска ракети за всички . Ай сектир бе ...

На човека ракета не му пука от бледоликите янки....през ракетата му е!

KOLONIZATORI

Има стреля..ние нямаме и чакаме някой да ни обладае -поради липса на мозък.

Вие путлерските проститутки сте си постоянно обладани безмозъчни гоМна!Въобще не си мислете да се идентифицирате като българи щото воните на руски ,,парфюм''

Моше, тиква, защо толкова мразите руснаците. Ами мразете си ги в Израел. Защо трябва да се правиш на българин и да плюещ по руснаците? ПОсей интрига, създай врагове, еврейски девиз. И ако страдаш от параноична русофобия, ходи на психиатър да се лекуваш. С тъпотиите, които пишеш, само си усложняваш заболяването. Та какво общо има статията с руснаците и Путин, не става ясно. То Путин ти е виновен, че си тъп трол.

Ами толкоз път биха до там шерифите , редно е да има ракета ! Пък каква е ... е , все нещо ще измислят !

Цървул

браво !!! така се става независим ,иначе те стига съдбата на ирак сирия , либия , сърбия и т.н. или ставаш гъзолизец като тиквата и неговото стадо българи ...

Змията трябва да се убива докато е още червей . Тръмпа да вземе да си научи урока щото който е след него ще му сърба попарата