Двете Кореи подновяват презгранична комуникация

Южна Корея заяви, че са установени предварителни контакти със Северна Корея по възстановената презгранична комуникационна линия.

Обратно в новината

Коментари - Двете Кореи подновяват презгранична комуникация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нe Сеул предложи преговори за сътрудничество с Пхенян по време на Зимните олимпийски игри в Южна Корея следващия месец, а Пхенян !!

Ако не са американците, отдавна да са се помирили и разбрали. Все пак са един народ. Но американците ги държат разделени ! Разделяй и владей !

КАЗВАХ АЗ- ЗАТЕГНЕТЕ ЕМБАРГОТО. КАТО ИМ СПРЯХА ПЕТРОЛА, ЗА ПОЛОВИН МЕСЕЦ КЛЕКНАХА! КОМУНИСТ СЕ БИЕ НЕ С РАКЕТИ, А С ИКОНОМИКА!

а бе цървул,ние без ембарго умираме ... 2018 ще останем 5 милиона ... северна кореа има свои сателити в космоса ... а ние бе олигофрен ,какво имаме ???

ChatGPT

тролове... имаме тролове в изобилие

да се освободи от ембарговия списък вазелина! На Ким ще му трябва))): Пишете и за чалмата, дето ще я бутнат скоро - другия жалък съюзник на жалката русия, за да ми стане още по- кеф!

Демек - Тръмп ДГД и ЧНГ.

По скоро да го духа Ким, че иначе ще кльопат пак трева.

Дебелият Ким да не би да се уплаши? Защо не изстреля още една ракета? Май усети, че ще го тричат.

Клекна ли най-сетне дебелият малоумник?

според мен това си работа на двете кореи,а сега някой туитърни бутони ще се изхвърлят че видиш ли северните били клекнали,хората там най добре си се познават,и не обичат разни празноглави големи бутони да им се мешат

Ти откъде знаеш? Много ли ги разбираш тези работи? Прекопа ли си градината?

може да провериш,а ако не ти харесва може да хванеш дръжката на мотиката и да бъдеш щастлив

И как си се познават хората, като Ким не им позволява да преминат границата и също да гледат друга телевизия, освен държавната? Не могат да пътуват, не знаят нищо за света навън. Че те вече и езика на който говорят в Северна Корея е различен от този на Южна Корея. Дрънкаме си глупости, без да мислим.

малей па си умен,това да не е като да лупкам пена а ти да пиеш ракия