Петкова отрече да сме се подписвали срещу ”Северен поток 2”

Теменужка Петкова категорично отрече България да се е подписвала заедно с други 9 държави срещу намерение на Русия за разширяване на "Северен поток".

Обратно в новината

Коментари - Петкова отрече да сме се подписвали срещу ”Северен поток 2” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко Еничара предаде отдавна България, за да лобира за проектите на Меркел. Неговата теза е че българита трябва да са роби на германската аристокрация и да си предаде безропотно всичките блага. Измет голяма е тоя! Продажник Еничар! Добре че има по достойни нации в ЕС които да удрят контра!

И южния и турския поток са циркове и блъфове.Северния е реален, но трябва да бъде отказан от ЕС.Това само увеличава зависимостта от Русия, която не е норамлана държава. ЕС трябва да има единна политика за енергоснабдявене от Русия и да търси други източници.

Това убавото момиче,що се е притеснило толкова,дали го е подписало ,или не папиро.Ми то зам. министъра на Германия им кажува на американците-не се бъркайте у вториот газопровод дека морамо да пролази у назе.

бОци удри уйно гачели по канчетата на раята)))) голем сеир

аз пък бих се подписал!защо северен поток може а южен не може?аиде бе!ние диверсифицираме а те директно цицат от тръбата!ами защо да не направим обратното-те да диверсифицират а ние да помпиме от тръбата?пък може и ние да диверсифицираме после че цената ни е много висока.

Осъдете "Ройтерс" за невярна информация и клевета! Все ще падне някой лев!

Северния поток не го мисля. Но, да си ядат ушите тези, които спряха южния! Щото Украйна като не си плати, ние ще се топлим с брюкселски директиви и виртуални диверсификации.

През февруари2016 г., първата пратка газ от САЩ ще се достави в балтийските републики!До тогава ние ще трябва да се оправяме с балтията-в смисъл да си сечем дърва...

смешник и с кво ще плащаш ве голодранец?

Знаеш ли на каква цена ще бъде тази газ ? На балтийците съм сигорен, че ще им приседне .

Не е истина какви мижатурки ни управляват!!! Винаги трябва да се скрият зад някого или нещо!!!

Що се пънете, когато ви тикаха благините се правехте на недостъпна булка, сега ревете. На кой му трябва калпав партньор, а още повече без собствено мнение? Еднозначен отговор

Нормално е да се заобикалят шаврантиите (Полша,Украйна,Балтийските държави) ,всеки , който срещне шаврантия на улицата какво прави заобикаля я,ТЕ ЗАТОВА И НАС НИ ЗАОБИКАЛЯТ, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, ВИНАГИ СМЕ БИЛИ СЪЮЗНИК С ПОБЕДЕНИТЕ НЕ С ПОБЕДИТЕЛИТЕ, ТОЕСТ ВИНАГИ СМЕ ОТ СТРАНАТА НА БУЛКАТА демек шаврантия!!!

На тези нашите управници толкова много им се иска, че си вярват даже на фантасмагориите. ЮП през България НЕ МОЖЕ да се случи!Всеки който мисли другояче е в грешка.Не може големите западни икономики да позволят тръба с енергия, от която те ще зависят да мине през малка България, в която проруските настроения са толкова силни.Това е!Всякакви други твърдения са опиум доставящ напразни надежди.Ако има шанс да се договорим да разпределяме газ за страните около нас(Хърватска,Сърбия, Македония, Гърция, Унгария и Румъния, може би и Турция) и обемите отговарят на интереса на Газпром да построи такава връзка, може и да се случи.Това си заслужава да се опита заради нашето разположение и заради моментната ситуация с Русия, опитваща се да продава колкото може повече газ.Но се иска кураж да се отстои такава позиция пред тези от ЕС, а нашите политици нямат такъв. Но не и да минава газ за Зап. Европа.Приказките за равнопоставеност към нас от страна на големите в ЕС, са приспивни приказки за наивници.Само се чудя как в България има толкова много такива.При комунизма всеки беше много по-отворен и не се ловеше на такива лесни въдици.

цяла западна Европа е русофилска с тия потоци

От българска страна е подписала "Америка за България" във формАта Асан Генов.

Спокоооо! Не се косете! Скоро ще се окаже, че сме подписали срещу разширението на Северен поток. Сега само така си приказват!

Ех, Теменужке, Теменужке... Тъкмо ми се издигнахте в очите, че сте възроптали срещу Северен поток 2, а то - нищо! Язък!

Гнусни ориенталски мурафети! Подписали, неподписали... също като онези двамата - единият не знаел, че самолетът е руски, а другият наредил да го свалят, защото е руски.

То скоро на тях ще им паднат 2 самолета.Ще ги свалят кюрдите с ново оръжие сещаѝте се от къде доставено. Ще има по един поне за Ердоган и Давутоглу. За вертолетите няма защо да коментираме преносимите зенитни ракети /аналог на стингърите/ вече са при тях.

Е, то остава и Украйна, която винаги е ползвала толкова, колкото и трябват и е плащала толкова, колкото прецени да няма нищо против. Но, ние, защо заклахме кокошката със златните яйца. Крайно време е, да има съд за национално предателство. Транцита на газ, освен икономическа изгода е и оръжие.

за германия може а за нас и гърците неможе ха сега да видим какво ще кажат от европа!боико гледаи орбан де го плухте всички-прав е човека

Супер пиче е тая Теменужка. Малко си е чалната, ама на Тиквата такива му трябват.

Много ясно, че не сме се подписали, ние никога не си защитаваме интересите и позицията.

Не случаен беше преврата 2014, от всички родоотстъпници на власт трябваше да дойдат най-послушните. Значи те може да ни забранят южен поток, а ние подкрепяме техният.

А представятели си да сме се подписвали както направиха БЕЛИТЕ НОРМАЛНИ ЕВРОПЕИСКИ ДЪРЖАВИ,ние ако може и оняя си работа ще продадем,стига на хората в тая държава да им е трудно,тежко и гадно,Едни защитават ХОРАТА живеещи в държавите им,НО други гледат как да ги омъртвят и т,н

На Теменужка може да се вярва, ако държавата предяви съдебен иск за клевета срещу Ройтерс. Ако това не стане, Теменужка лъже, подписали са. Но, поради липса на съдебна система у нас, тя не може да бъде съдена за лъжа.

Хибридна война на онзи , които стои за д Ройтерс. Още примери за хибридна война : Борисов казва от Пекин, че налягането на газа за България е намаляло, а от газовата станция казаха , че нямало такова нещо. Хибридна война, която се води срещу българите от Ройтерс и Борисов, но за която Русия е виновна!!!

... абе аз не знам, ама имам чувство, че те тия "наш'те" ... сами се "вкарват" в нещо ХИБРИДНО ... от ТЪПОТИЯ и НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ... то само със заучени фрази и клишета - НЕ СТАВА ... трябва и "пипе" ...

Хайде стига с тази шизофрения и двуличие. "ЕК поискала от Русия...". Що от Русия, а не от европейските партньори. Те са толкова страна по този договор колкото и Русия. Ясно е едно щом германците са се хванали да го правят това нещо е твърде вероятно да се случи. И е добър знак колко вярват на всичките останали по трасето особено на тези в началото. Хората си мислят за тяхната енергийна сигурност. Ние все гледаме първо другите, питаме може ли и т.н.

Помиярщина брей.

Аз не знам защо изобщо коментирате Теменужка ... забравихте ли - "намалихме цената на тока от "Мариците" с 33% ..." - заявиха го гордо с "премиера" Борисов ... след като събраха 16% от едната +17% от другата ... не калинки ... НЕГРАМОТНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ... и "това" НИ "управлява" ...

... и намалението беше на ... ПРОИЗВЕДЕНИЯТ но НЕПРОДАДЕН на НЕК ток ... жалки демагогстващи неграмотници ...

Още нещо - България си предплати "намалението"!

Тъй, тъй, началниците не дават да се напъваме против интересите им........

Последно на Теменужка ли да вярваме или на Ройтерс? Май по-скоро на Ройтерс бих повярвал. Нушето доказва постоянно, че не знае какво се случва покрай нея.

Влез ѝ в положението на жената - пътеводната ѝ светлина барабар с половината светещи с отразената му светлина са далече и комуникациите ѝ са затруднени!;о)

Ами не мога... а и не искам да й влизам в положението. Затуй съм далеч от политиката, за да не се налага с усмивка и патос да бърша насраното от мои "колеги"

Добре, че други са се подписали.

То едни свясно нещо казаха че сме направили, а ние бързо го опровергахме.

Тъкмо се зарадвах, че имаме позиция и тая ми развали деня.

Последно Да или Не. Хайде да си проверите информацията, преди да я поднасяте на аудиторията. Иначе не е журналистика

охооо, хмм...., оле майко, Теменужке, Братчет. Само това мога да кажа.

Не, не ... такива жалки карикатури на "управляващи" не сме имали ... даже няма нужда да ги обрисуваш или описваш ... жалки дилетанти НЕслучайно попаднали на "ръководни" позиции ... а за "премиер" и "президент" ... НО КОМЕНТ!

Статията си я има на официалния международен сайт на Ройтерс. Написана от Барбара Люис - старши кореспондент на Ройтерс по въпросите на енергетиката и околната среда. Базирана в Брюксел. Обзалагам, се че писмо има и е подписано от някой малоумен гербераст...

Единственият начин да се възроди проекта Южен Поток, който е жизнено важен за България е да се смени правителството. Макар и да не виждам кой точно да дойде, с тези подлоги сас сигурност няма да се случи! Освен Европа ако не се вразуми и да ни натисне да го построим!

Вие сега какво искате, да ви отговори светкавично ли? У САЩ в момента пият сутрешно кафе и не са решили, каква запшовед да издадат

Шило

Е, Ройтерс каза, значи ще подпишете. Не чакайте да ви се обажда някой друг.

Петкова трябваше да добави, че горещо подкрепяме Северен Поток 2. Защото не е важно българите да са добре, а немците! Според действията на чехъла и боко тъпо*о!

Леле, как лъжи тая. Подписала, ама не била срещу Северния поток. Абе, тия герберасти изкъртиха мивката. Лъжат, мажат и се въртят като улави. Боже, какви ур.ди ни управляват.

Не, не лъже. Поговорката "Кой ми с.ра в гащите" е българска. Такива сме си. На тая Маца Шефът й не е ли същия?

Господи каква жена! Толкова е секси, а по акъл задминава вече Шефа си! В случая пак играем ролята на Кучето, дето си лае, а ЕС-керванът си върви и после го отнася. Боят. Няма газ, няма туристи, няма...Има само хибридни простотии...

Бегайте от тука, бе!!! Нямате свян дори от името -теменужка! Като дете берях диви - бели и сини.

Тъкмо се бях наканил да пиша по курсовата работа, като прочетох горното. Чърчил беше казал, че не е нужно да се търси заговор, ако странностите могат да се обяснят с глупост. Отказвам се да търся заговори в България.

Къде спите? Или китайка чавка ви изпи съдържанието на черепите?

ястреби летят над теменужки

продължавайте така - и руснаци ще ви оправят- по своя начин. За пореден път.

енергетиката е нещо по-всеобхватно от батериите на вибратора....

и четката за зъби!...

Перманентно забравяме какво подписваме! Дума -дупка не прави! Ама за нас - Подпис - грешно е драснато!?

България се държи като евтина проститутка, която иска да взема пари, ама ако може да не я таковат много .... В крайна сметка България беше и против Южен поток. Сега е и против Северен поток. Всъщност - България за кой поток е - само за този, който е под контрола на сина на Джо Байдън ли ?

Той сина на Байдън умря преди време.

Единият от синовете му. На другият нищо си му няма.