Коментари - Сеул: Северна Корея изстреля балистична ракета и изпрати самолети близо до границата ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са изпратили самолети до границата ни? Сериозно - да се обмисли дали не може да помолим те да ни пазят небето, че то си видя - молиш тоя, молиш оня, пратят ти от немайкъде няколко летала без джепане колкото да отбият номера, и толкоз! А небето ни трябва, какво ще дишаме за здраве като свърши преоценената кайма тип всенародна?

еми нормално, тея от Южна Корея няма какво да се правят на ощипани, до вчера правиха военни учения с американците на границата със Северна Корея, а сега се оплакват

Южна Корея изстреля ракета (правена заедно със САЩ) , която падна почти веднага, пък на Северна Корея ракетата си изпълни задачата. А бе тия янки толкова ли не могат да се сетят да възложат на някой севернокорейски институт да им разработи ракетите?

Малееееееееее като ги гледам как квичат..... Тея двете държави са във война ако не се бъркам.....все още нямат мирен договор..... Да вземат да се кротнат малко че още един военен конфликт едва ли ще може да спонсорираме....

Както и джуджака се правят на много велики лидери. Да, ама не. Като Кадафи сте, че е по зле.

Пръй са там чи ни виждаш и туй то. Смешник.

Това дебело севернокорейско прасе не заслужава да живее! Милите хора ,почти умират от глад ,но всички са предани войници на недоразумението ким. Жалко за хората живеещи без да знаят какво става извън високите стени на диктатора. За такива милост не трябва да има .

ти бил ли си в Северна Корея да видиш дали наистина е както ти го показват по СНН и ББС? и кой си ти че ще решаваш кой заслужава да живее или не? бати малоумника

Южнокорейците се притесняват, че самолета може да падне поради липса на гориво или поради желанието на пилота да избяга.

Тресе го и там дебелото жълто жуже. Знае, че ако не покаже зъби сега, утре ще е под чергата. Но ще му свършат ракетките скоро като на путкин.

Скоро скоро колко да е скоро. Той се е приготвил за Третата, ти не го мисли.

Сигурно е някой Миг 19 от корейската война.