Сестрата на Ким Чен-ун: Северна Корея ще продължи да съгражда съкрушителна военна сила

Серия от военни учения, проведени от американските въоръжени сили в региона тази година, смущават регионалната обстановка в сферата на сигурността, заяви Ким Йо-чен

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Ким Чен-ун: Северна Корея ще продължи да съгражда съкрушителна военна сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 70 години не са воювали, а генералите им окичени с медали все едно че по 3 пъти са побеждавали 'врага'. Ще правят месни щурмове и ще мрат като скакалци, повече - едва ли..

тази бясна кучка има нужда от здраво изчукване... да не забравя как приятеля на руснаците и робите им руски тролове - перуката тръмп , разправяше че ще махне проклетото място (северна корея) от земята :) Този активен миротворец, дето нямало да има война в украйна ако си развяваше перуката

Въоръжени до зъби, но гладни и боси. Вие избирайте.

авиация нямат, танковете им са посмешище.

Имат, правят. Измъкнаха се от сащдистанските разпореждания. Имаш ядрени ракети достигащи до там - не те закачат, освен празните приказки. Те са свободни. Ние не.

ха ха, еми като те са свободни, а ти не се чувстваш свободен, ходи да живееш при свободните.

И си махнете 3 реклами отпред. Прекалено е. Едва ли има някой който да не ви е напсувал в този момент.

Извинете, това бе за друга статия с видеото за журналиста.

Със Северна Коерея...и Китаи и Русия държат под прицел Япония...и Таиван...и Южната...добра сделка... а гринго държи бълхарските селяци...кон за кокошка...

И тя ли като брат си не ходи по голяма нужда?

Хех...Гладен ли си козяшки копрофаг!?

И ще е така докато масово не изпукат от глад! Нещастници!

Нещастник си ти козяшка мършо..на аналогична територия хранят 4 пъти повече население...24 млн... и ядрени ракети правят...а ти купуваш чертежи на ф16 и рупаш турско домати и гръчки краставици

Хехащото руско тролче педерастче цъфна и то... И с кво ги хранят ма,със сто грама ориз на ден.

Боли ли!? Нищо..Модератора ти любовник търка,..

До драскачите тука .....само сравнете ако можете армията и възможностите на Северна Корея и на България ....и си затворете лаещите усти !!!

Преди четири-пет години внасяха ориз хуманитерна помощ от САЩ, щото бяха почнали да мрат от глад. Требва да си много прозд, за да намираш, че има нещо хубаво в това да си въоръжен до зъби, а населението ти да изпуква от глад.

Ухъ...хуманитарната помощ за БълХария...мухлясала царевяица...2 кораба.. дан дава господ Хамерика да те спасява...

Най-важно е да се помни, що в държава като България с огромен селско-стопански сектор, ръководен "умело" от най-добрите специалисти, се налагаше да идва помощ под формата на царевица. Ако не се сещаш да ти кажа - щото 45 години управление на комунисти ни остави гладни и с голи задници.

Ше дойде и вашия ред, кучеядци долни.

Хаха античовеците от Вашингтон...никога не са се отбранявали а точно напротив винаги са нападали други държави !!!

Тая е същата малоумница като неакащия дебил!

Съкрушителна военна сила - добре! Но трябва и ориз да понасадят, щото с тая "съкрушителна военна сила" просто няма откъде да откраднат. Е, като/ако станат по-съкрушителни от Китай, тогава може би, но дотогава трябва да се яде.

А шиши ще става все по-кръгъл,а поданиците му се по-плоски...

Ще продулжава да изгражда военна сила за да може Ким и родата му да държат властта в тази ненормална държава - концлагер. Цялата държава оградена с бодлива тел, никой да не може да бяга навън. Южна Корея се съюзи с "мръсния" Запад и стана икономическа супер сила и световен лидер в технологиите. Обаче Ким и нашите русофили си пеят малоумната песен.

Тези ако нямаха ядрено оръжие, краварите до сега 100 пъти да са ги демократизирали, както направиха с Либия, Сирия, Ирак и т.н.

То късото си ги демократизира вече,средно тегло 25 кг:))

Глупости. Ядреното им оръжие е сравнително ново. Що САЩ не ги демократизира 50 години? Заради Китай. Ни повече ни по малко. Те са в сферата на Китай. Именно Китай ги спаси в Корейската война. Война със Северна Корея означава война с Китай. А на никой не му се води война с Китай заради някакви примрели от глад жълтури.

Скъпи фенове на Ким и други трол-ватници! Поздравявам ви с поредната умна мисъл на ръководител от Северна Корея, която ви е скъпа на сърцето: "Северна Корея твърди, че американските военни учения са подготовка за ядрена война срещу Пхенян". Според която - Южна Корея, като част от ученията, няма нищо против да си докара масирана Ядрена война до границата си :) Само Необразованите Северно Корейци, мислят да мрат Свободни-но само на своята територия, че не са свободни да я напускат. Но тази страна-плашило е полезна и за РФ и за Китай и за САЩ, които могат да си гарантират добри бюджети за отбрана / или съответно сътрудничество.