Старата власт излъгала, че си намалява заплатите

Премиерът Бойко Борисов заяви, че гръмките заявление на министрите от кабинета "Станишев", че са намалили с 15% заплатите си не отговарят на истината.

Обратно в новината

Коментари - Старата власт излъгала, че си намалява заплатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

подкрепям 123 че много се преекспонират нарушенията на предишните

kak moje da raboti6 v ubo i ohrana na tato i da ne si s tiah .

Евтин популистки ход. Нов гаф на Яйцеглавия.

Лазаре пак си забравил да си пиеш хапчетата. Това ли е най-умното, което ти роди малката глава. БСП на кой е правоприемник, Премянов, Лилов, Луканов - на коя партия бяха членове. Чий деца са юпитата на НДСВ? Кой създаде ДПС? Жалки хора като теб, който нямат смислени аргументи запълват жалкото си и безидейно съществуване с подобни отвратителни лъжи. Но драги ми Смехурко на теб ти е простено, ти си елементарна душичка. Простено ти е и защото мозъкът ти не е издържал на Презареждането. Простено ти е и - ЗАЩОТО СТЕ ПОПУЛИСТИ, НАЛИ?

Te izobshto kazvali li sa njkoga istinata?!

Този на снимката имавид на малоумен излязъл отт Карлуково! Жалко за България! Поредното пишман юпи което доиде да ни спасява. Изглежда по-тъп и от ББ.

Изумително е как като същински едновремешни партийни секретари повтаряте едно и също, едно и също и пак, и пак... Като някакво заклинание. Добре, а в ГЕРБ, особено висшия ешалон, какви са?? /Справка:- дългогодишни членове на БКП и БСП!/

Как един път нещо положително не кажат за тези нагли и крадливи социалисти То не беше: Заменки, обръчи от фирми, командировки, анализи, наети експерти, раздути щатове, връзки с престъпните среди, черна пи-ар кампания + кризисен щаб и всичко на цени 5-10 пъти повече от реалните да им се напълнят алчните и бездънни джобове...

ЛАЗАРЕ-СТАНИШЕВ Е КОМУНИСТ А ПРОВЕЖДА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА. КАК ТИ СЕ СТУВА. ВСЕ ЕДНО ВЪЛК ДА ПАЗИ СТАДО ОВЦЕ . НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА. НАЛИ.

Не стана много ясно - колко и в кои министерства са съкратените Замове?

Боко Борисов си избра страхотен и умен финансов министър. В последните 8 години за първи път чух анализ разходи-ползи, че ще се направи на бюджетните институтуции, което много отдавна трябваше да се случи. Виж им издръжката и приноса и всичко е ясно. Освет това заплатите в отделните институциии и това за краткото време го е забелязал. Там има двоен аршин и различна гледна точка като цяло . Остава да преразгледа парите които ще постъпват по европроекттите, защо трябва голяма част от тях да отиват като награди и премии, на служителите които работят по тях, та нали тази задача им е вменена по по длъжностна характеристика. Браво на новите момчета, имат хъс имат и акъл, дано да са смели и безкомпромисни, единствено по този начин Българите ще станат част от Европа.

Да погледнем фактите.Станишев,Сак и Доган никога не са били членове на БКП.Никога!А Борисов,Цветанов и Цачева бяха!Нека тогава някой да обясни коя власт е старата и коя е новата?

Има нещо сбъркано в българските гени .За да се превърне Б-я в нормална страна трябва да се изчисти лошия генетичен материал.На Европа и писна от нас , а на нас ни писна от вас господа политици , които нищо свястно не правите .Но и добре да живеете , пак.........Всички сте маскари.

Още един елементарен подръжник на БСП. Популизъм - е това да намалиш заплатите един месец преди края на мандата си и да увеличиш пенсиите , като оставиш на следващото правителство да намери пари за тях. След като сте толкова социално отговорни , защото изобщо взехте заплати последният месец, защо не се включихте в дарителската кампания на Нова телевизия, защо? Защото сте повече популисти и по малко социалисти. Сергей Станишев няма един ден трудов стаж извън парламента и приятелката му Елена заради смелостта и отговорността, която проявява мирише повече на мъж, отколкото той самия. Имате три пъти по-малко депутати, но безочието и самочуствието Ви не стихват. Заради Вас Европа ни наложи невиждани досега санкции, заради Вас станахме символ на корупция и безправие. Не можете да преодолеете вътрешнопартийните си протоворечия а критикувате власт на едва 17 дена. Пълната Ви подкрепа на Доган доказа, че имате общи кръгове от корупционни практики и затова бяхте наказани. Никога повече няма да управлявате, защото липсата на воля и решителност с всеки ден намаля броя на избирателите Ви. Управляващата в момента партия е част от най-голямата Европейска партия, а Вие ставате част от най-мрачната и позорна история на България.

Представете си какво се случва в тази държава щом и министрите минаха в сивата икономика.

Сергеи винаги се е държал като недоразвито дете - хлен4е6т, неспособен да взема адекватни ре6ения, много приказки без покритие, а сега роно крокодилски сълзипред Б руксел. А бе бъди по един път мъж бе 4овек и в ли4ния си живот си такъв

ТУК ЗАБЕЛЯЗВАМ МНОГО ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, КОИТО ЛАЯТ, КАТО КУЧЕТА ЗА КОКАЛА СИ. :))))))))

Веднага след като пое властта Бойко Борисов заяви, че ще отмени заповедта на Станишев за намаляване на заплатите. Според него това намаление е твърде малко, той заяви, че ще предприеме драстични мерки за намаляване на парите - ще съкрати директно много зам.-министри. Бойко Б. кърти мифки. Само така и занапред...

Сигурно си човек с много добро възпитание и затова уважавам мнението ти. Наистина не е хубаво да слагаш обидни квалификации на хората по форумите, но само ако наистина говорим за хора. Според мен такива същества като Станишев, Доган и Симеон трудно могат да се нарекат хора, така че както и да ги наречеш педали, мангали, национални предатели и т.н. все ще е по- правилно отколкоте да ги квалифицираш като човешки същества.

От плюещите по Бойко по-големи комплексари няма. Последните социологически изследвания на профила им показва, че това са социални аутсайдери, мързеливи и завистливи хора, самотни и нещастни индивиди.

Предварително искам да обявя,че не съм симпатизант нито на ГЕРБ,нито на БСПа още по малко на ДПС или НДСВ,но ми се струва,че вече много се преекпонира върху това,какви нарушения са правили предишните.Нали за тази работа си има съответните институции.Нормално би било след като откриеш някакви нарушения да подадеш сигнал в съд,следствие,прокур и т.н.Чак когато те се произнесат,че имало нарушения и влезе в сила някаква присъда можеш да излезеш пред обществото и да заявиш,че благодарение на твоя сигнал лицето Х е получило присъда за (без)действията си.Всичко останало ми се вижда прах в очите на хората.

еЙ, АМА ВЕРНО СТЕ НЕГРАМОТНИ И СЛЕПИ ХОРА. БОЙКО ЩО РЕВЯЛ, АМИ МНОГО ПРОСТО. ЗА ДА ВИДИТЕ КАКВИ СА ГИ СВЪРШИЛИ ВАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ. А МЕДИИТЕ СА ЗАТОВА. ДА ОТРАЗЯВАТ ВСИЧКИ КРАЖБИ И СВИНЩИНИ В ДЪРЖАВАТА

Определено се лъжеш. Оправданието ти е , че не четеш вестници и не гледаш телевизия а по цял ден сваляш филми от порносайтове. Успех с Малкият Мук. Давай му почивка и ще бъдеш по усведомен.

САМО ОТ ЕДНА СПОРТНА ЗАЛА СА СПЕСТЕНИ 17 000 000 ЛЕВА. И ТОВА ЗА СРАВНЕНИЕ С ГРАБЕЖИТЕ НА БСП И ДПС.

Тоя и шеф на ООН да стане,пак ще е най-простия простак!Няма ли кой да му поясни,че държавните служители получават заплати и допълнителни суми ПО ЗАКОН!!! И той самият ги получава!Да спрат той и хората му да ръсят глупости,че вече ни се повдига!

az dori ne hoda do ministerstvoto.evrop sa mi dostatu4no za da si seda i pi6a po forumite.aide 4e imam obqd s BOIKO i STANI6EF da vidim kvo da vi izlujem v 2h za biudjeta. s kakvato i biuletina da glasuvate pak 6te sme na vlast taka 4e ne se penete mnogo!!! spiram 4e DOGAN mi zvuni.....

Старата власт излъгала, хм ... бе то и новата каза че няма да излиза в отпуска, ама ... май не е така, или се лъжа ?

Господа, заплатите на управленците са само троха от българския хляб. Голямото ръфане е от печалбите на господарите им, а политиката за обслужване на тези господари спира българина във всичко. С какви спорове, че и по европейска принуда, се обеща ЕДИН завод и за преработка на боклук. Държавните пари - взети от гражданите, се прахосват за строежи на гигантски зали за развлечения, на метро заменящо тролейни и трамвайни линии и какви ли не мутренски начинания. Нещо повече - държавата ще връща откраднатите от мутрите европейски помощи... Не от заплати са загубите, господа, а от грабежи...

А бе, не е чак толкова зле финансовото положение на държавата щом така лесно се намират 90млн за някаква си спортна зала.

tiq ot novite sa mnogo smechni.Edva li te ot vsichko pazbipat. a BB e mutra i naesen che gi otnesem. Da znaqt che ne sme dovolni che samo govorqt a nicho ne pravqt.ne vazhno kakvo govorich iskam deistvie

Вместо да работи Бойко се занимава само с търсене на скандали. Всичките му министри следват същия модел. Надпреварват се кой ще съобщи за повече нарушения оставени от предното правителство и се хвалят кой колко бивши министри ще даде на прокуратурата. Предизборната кампания обаче свърши, стига си се занимавал с опозицията, министре, ами си стягай задника и почвай да работиш! Но едва ли ще заработите нали? Не съм и очаквал друго поведение от един популист и американска пионка. Изглежда и ние ще си получим нашия Саакашвили или Юшченко.

Не харесвам когато някой употребява нецензурни квалификации към когото и да било, то даже и за комунистите или педерасите. Силно се надявам новото правителство да си свърши работата, и да разчисти оборита, които са натрупани с години от всички правителства от време оно, както някой се изказа вече. Дано ентусиазъмът им не стихне, когато видят колко ще им е трудно да се преболят с мрежата от знайни и незнайни обирджии. А и дано не се развратят от властта и да тръгна по отъпкания път на предшествениците си. ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА НОВИТЕ, ТА ДАЖЕ И С ТВЪРДА РЪКА, че да се оправим и младите ни хора да се върнат при нас.

Само за това да беше излъгала - с мед да я намажеш! Въпросът е един-единствен - ще бъдат ли осъдени ефективно престъпниците? Всичко останало е второстепенно. Крайно време е някой да разбие парадигмата, че щом е бил на власт значи е ненаказуем и недосегаем. С възпитателна цел, ако не с друга!

Hubavo e che taka direktno, ot forumite si kazvame mnenieto na durjavniya glava. Hem Iskreno, hem Lichno, hem taka - Obshtestveno. E, chovek malko se chustva kato kolhoznik ot vremeto na purvite petiletki, no mladsejta ne e zapoznata s tova useshtane taka che ima vuzpitatelen efekt.

Господата от тройната коалиция много лъгаха и много крадоха. Крадоха като за последно! Шашнаха и Европейския съюз с наглите си кражби и лъжи! Много от тях си накупиха луксозни имоти, хотели и се качиха на мощни джипове.....НАГЛОСТ! И за сметка на кого беше това ударно забогатяване? - за сметка на целокупния българския народ! Безобразие!

Бой по червените крадливи манерки!

Абе ти осмисляш ли какво пишеш??? Не работи ли??? Кое друго правителство е работило м.август??? И не той захранва медиите,а на медиите това им е работата-ДА ОТРАЗЯВАТ ставащото в държавата!!! И не отразяват грешки, а престъпления от голям мащаб,за които сезират прокуратурата!!! И как може като премиер да си гледа работата,без да види хаоса и престъпления,оставен от тригъзата ламя? Или Бойко сега да си гледа работата,т.е. да се направи на другарче,а следващия премиер като го провери да му изкара и лайнаниците и на тригъзите?!? Абе какви са тия подставени зомбита по форумите, ей! Немислещи зомбита! Рядко пиша мнение, ама тоя антибойко ме отврати !!!

tribwa da se naprawi prowerka waw wsichki budgetni organizazii. Elate w TU palno e s biwchi partijni sekretari - profesori i dozenti. Prepodawat materail ot 20 godini na studentite i gi iznudwat da im kupuwat uchebnizite.

Днес слушах Татяна Дончева по НТВ, та тя каза - трябвало да излезнат ревиите и тогава да се говори. Напротив - трябва от първия ден, час, минута, комунистите, доганистите и сие, да се притискат, мачкат, гърчат! А самите ревизии ако наистина станат и дадат резултат - браво. Лошото е, че всичко, което е направено фиктивно е напълно законно, експерти са си дали мнението, а тези експерти са хора на заплата в министерствата, които са просто притиснати от шефовете си да подпишат някакви глупости и най-накрая те ще са виновните. А за нецелесъобразни разходи никой няма да отиде в затвора, но нека поне хората да знаят как във времена на криза се правят харчове като за последно. И как момчето без трудов стаж станало премиер и фин министъра с манталитед на изпълните, не на взимащ решения са ръководили финансите на държавата. А всички други - Р Овч, Р Пет, Миков, Димитров, Мутафчията, турчулята и т.н. са ясни - просто разбойници!

Не може би пак да чакаме 800 дни.

КАКВО ДРУГО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ОТ КОМУНИСТИ И ТУРЦИ? ПОТВЪРДИХА ЗА СЕТЕН ПЪТ, ЧЕ СА НАГЛИ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ. :))))))))

Нямам време да се занивам с теб, затова прочети какво съм написал до ееееех и до Курт. Трудно се води диалог с болни и отчаяни хора. Практиката за ревизия на предното правителство бе въведена от НДСВ през 2001г. Тя бе прекъсната 4г по късно, тъй като тази партия бе част от управляващата коалиция. В условията на световна финансова и икономическа криза, дефицитаа в бюджета не може да се попълни само с увеличение на приходитие. Нужно е да се преразгледат всички разходи на предното управление , не само за да видим как са похарчени парите на данъкоплатците но и от къде има резерви , който могат да се използват пълноценно. За първи път няма пълна парламентарна и министерска ваканция, защото има воля и кураж за промяна, но бедни духовно и интелектуално хора като теб няма как да го осъзнаят. Мълчете и бършете сълзи, всекиму заслуженото. Най-мекото определение за Вас е предатели, подкрепяйки ДПС Вие се сраснахте с най-мръсните корупционни парктики и станахте гръбнака на корупцията в България.

естествено комуняга-шумкар никога не казва истината. това са гадни паразити, свикнали да живеят на гърба на народа като едно време. вън от страната в братска русия да си ходят нали са все съветски възпитаници. кгб да им намери местенце някъде само не и тук...

И аз, като колегата Хан Тукту, си клатя нозете /нали съм Ногай все пак, какво друго очаквате/. Но, за разлика от него, така ме мързи, че дори не си дадох труд да замина навън, и предпочетох да си клатя каквото може тук, на местна почва, така да се каже.... И, о-о, чудо! Даже ми плащат за това, и то доста прилично! Явно някои хора си падат малко мазохисти, така....Още с появяването си, и хоп - 300 - 400 лв. са заработени! Къде ли? Ами гледайте по-внимателно всички билбордове и разлепени плакати, и ще ви се набие в очи едно повтарящо се лице....Ако ходите на кастинги, ревюта и бизнес-вечери, пак ще го откриете....Та, до вечерта имам на сметката си наверно поне 8 - 10 000! Знам, че не е нищо спрямо доходите на големия хайлайф, но все пак...колкото да дразня болшинството другарки и другари, става! Дерзайте, друзя, ребята, девочки и таваришчи.... Все някога и вие ще превземете този пусти Зимен дворец, а ако ви е студено, превземете тогава Летния...Ще дойде и вашият час! Ух, как само зловещо прозвуча, а исках да кажа друго...Абе, обърках се. Лека нощ, че следобед и довечера трябва да изглеждам перфектно.

Ние за тази работа го избрахме. Да затвори търтеите и крадците. Работата за прехраната си остава дело на всеки българин. Какво очакваш да дойде Бойко да те храни.

Старата влас е лъгала във всичко и винаги

Sram za predi6nata vlast za tezi predizborni fi6etsi s namalenite zaplati.No...Boiko, aide ve4e da po4ne6 ne6to da raboti6 vmesto samo da pravi6 PR.

ми убуу де, ама тогава излиза, че бб е увеличил заплатите на министрите с 15%, след като не е премахнал надбавките? ей, разбойник до разбойник са се наредили, и между тях престъпници

Защо коминтерновеца от идеята не дойде да коментира? Къде е червения слепец?