Сергей Станишев: Видяхме скандални манипулации, но и събуждане на съпротивителните сили на социалистите

"Апаратните трикове може и да помогнат на ръководството да се задържи, но лишават БСП от шанса да проведе откровен разговор и да покаже на обществото, че е чуло гласа на избирателите и си е извлякло поуки"

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Видяхме скандални манипулации, но и събуждане на съпротивителните сили на социалистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти съсипа БСП с подкрепата си за БАНДЕРОВЦИТЕ

И сега кво Каскетът ни лъже, Боко ни лъже, Кирчо с Кокора ни лъжат, Нексото и то лъжа излезе и дори ФБР с Магнитски били лъгали, но … само БСП с Курни са били много честни и никога не са ни излъгали!

След страсните целувки на Станишко с Местан на ,,Орлов мост ”и блоккрането на правителството на Орешарскки ,Станишко се превърна в опасност за БСП и реално за лявата идея.Властолюбив като баща си,завистлив т.е.свиня с диплома и добре владеещ англйски.Срещу БСП първо тръгна Гоце Първанов бивш председател на партията и президент от БСП,втория председател също бивш оглави с Гергов борбата срещу БСП,овладяването и за колаборация с бившия член на БКП Бойко Борисов и партията му.Тези са готови на всичко за да са или в НС депутати или в НС на БСП,а Станишев гони пак да се върне за председател на партията.

На лява партия.Там ще се избият за власт,кой да кара стадото.

Само не мога да разбера, каква е връзката на тоя съсел с идеите на БСП?!? Всъщност, той е един от основните виновници за срива и обезличаването на левите идеи в България! Да си гледа там еврогейството и да не се меси, докато не е ял сопата по-, а не в- гъза!

Съсел, разкарай се от сцената........ вън всички захлебени с евроатлантическа клюпаница !

нищо не видяхме, да знаеш. нагледали сме се на тъпи, продажни лузъри, които висят по вратовете на работническата класа и са яхнали като самият дявол селските работници. социалисти (европейски-също) е просто по-обидно от псувня на родител номер 2. серж, на тебе еп пенсийката ще ти стига ли да си платиш тока, газта и бензинеца? а на бандата ви в ес ще стига ли? притеснявам се за вас европедерас-либерална секта, ше знайш. Бог с нас

Корнелия кокал не пуска... Ще се наложи да се ползва тоягата.... Успех прекръстени комунисти...

И този като царя дойде да си взима "бащинията".

Съсела е насъскал цялата си нечестива шайка да гади!

Памперсите се събраха за последен път щото повече няма да съществуват а заминават в канала

Крадците не са се събудили. Те никога не са заспивали.

Корни, вземай голямата тояга и удри до край. Най после комунизма си отива. Идва Радевизма

БСП още известно време ще страда от този джендър. Но,както казсва той,съпротивителните сили ще нарастват,и такива ослобени кариеристи като него,ще останат в историята. Тези хора,обединени около него,не разбират,че работят срещу народа си.

затова пък шайката около Курнела работи само и единствено за народа си ха-ха-ха-ха-ха-хаааа