Станишев: Версията за ”Хизбула” застрашава сигурността на българите

Питам се каква е цената за подобно изявление и най-вече кой ще я плаща? Не дай Боже нещо да се случи, това е неоправдано действие, изключително опасно, така лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев коментира обявената от управляващите информация, че "Хизбула" е свързана с атентата в Бургас. От "Атака" подкрепиха това мнение.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Версията за ”Хизбула” застрашава сигурността на българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев, ти както лидер на ПЕС ли твърдиш, че България е в опасност от атака на Хизбула? Ако е така, искам да го кажеш това и в европарламента, при дебата който ще определи Хизбула като терористична органозация.

Моля изискващите "обосновани предположения" да дефинират понятието и да го обяснят, че нещо недовиждам и недочувам достатъчно аргументи!

Г-н Станишев, както Хисбула ви типоса на сайта си като човек, изказал се в тяхна подкрепа, така могат да спретнат едно атентатче като подкрепа на вашите думи , че е застрашена националната ни сигурност. Не си ли давате сметка, че точно вашите изявления са опасност за нацията или в стремежа ви да търсите конфронтация с управляващите не ви пука за това.

Защо да го застрашава ? Нали не са терористична организация бе, Станишка ?

Станишката отдавна танцува мюсулмански танци. И Доган го челастреше здраво ... А уж бил полуюдей ...

О,майко,мила,що си ме родила в таз страна крадлива...хайдут до хайдута,депутат до депутата,майно льо..преди бяха седараси и педесари,сега са гербераси,а иначе са си обикновенни пед...си..и този се наяде..не може да си закопчае копчетата на ризата,а народа яде хляб на лизинг..пфу

Мнението на Плевнелиев се покрива с това на Станишев?! Тагава за какво квичат типовете подобни на (malo) umen Цитат: Цветанов не дал доклада за "Хизбула" дори на президента Плевнелиев бил изумен, че вътрешният министър назовава публично ливанската групировка Президентът е останал изключително изненадан, че Цветанов съобщава публично, че "Хизбула" е замесена в атентата в Бургас. Вътрешният министър нарушил договорката между участниците в Консултативния съвет по национална сигурност да не се споменава "Хизбула", тъй като разследването не е приключило. "На заседанието не е прието становище по тази тема", потвърждава пред "Преса" прессекретарят на президента Мария Иванова. Цветанов обаче или на своя глава, или в договорка само с премиера направил изявлението, което вбесило президента...

С тази физиономия си само да плашиш гаргите-отврат

ЕВРЕИТЕ МАЙ СЕ БОЯТ ОТ ХИЗБУЛА...

Дружката на Буда Николай Младенов ли имаш предвид?

не се е наакал от страх ами вие ще се насерете с това ,че подкрепяте американците-те каквото целят си го постигат като има малоумници -те ще ни връзват гащите.до сега си живеехме спокойно/хич не ме боли дали са били комунисти или фашисти/,но сега ни отиде спокойствието.защо народа позволява да се върви с А мерика всички бягат като попарени от нея,а търсят такива слаби и нестабилни държави и политици.наистина ли не усещате ,че ИЗГОРЯХМЕ

тоя се е наакал от страх,завалията!

Исторически, днешните социалисти са били какви ли не - комунисти, интернационалисти, соц. демократи, тесняци и какви ли не още. Очертава се поредното превъплащение на станишковците - шиити.

Сега остава и само една свирка или един заден двор с обрязан мюсюлмански да му направят на другаря Станишев и всичко ще е като в Турски сериал...!!!!!! Ето за това, партиите-мафии Българскат СПИ партия/БСП, ДПС и НДСВ никога повече не трябва да са на власт в България - НИКОГА-А-А...!!!!!! Дай Боже, опази България от тази мафиотска напаст БСП, ДПС и НДСВ...!!!!!!

Хапчетата, хапчетата!Бойко беше пръв приятел на Догана допреди няколко години. То Доган направи Бойко генерал. Кой се редеше на опашка да честити рожден ден на Сокола, Станишев или Бойко? Бойко!!! То бяха целувки, прегръдки? И каква стана тя сега?

многоправилно...бîlo

Хапчетата, хапчетата!Бойко беше пръв приятел на Догана допреди няколко години. То Доган направи Абе малоумен, няма ли поне малко почивка за теб. Аман от пенсионирани партийни секретари, верни на партията, народа и нейния велик вожд любимия др. Бойко Борисов- Буда. Но да погледнем конкретните факти Наскоро Плевнелиев приветства създаването на ислямски център в София, В края на септември внушителната делегация на Герб водена лично от вицепремиера Цветан присъства на конгреса на управляващата партия в Турция на премиера Реджеп Ердоган, преди това Бойко на срещата с Ердоган е приел в знак на добро сътрудничество да не разглеждат въпроса за обезщетенията на тракийските бежанци. В същото време се разбра ,че евродепутати от БСП успяха да прокарат поправка в резолюция на Европарламент и сега тя гласи, че Турция трябва да положи повече усилия за разрешаване на висящите двустранни въпроси със своите най-близки съседи, включително на неизпълнените си договорни задължения и на граничните спорове. Да продължавам ли?

И защо НДСВ, бе холан? Нали НДСВ е на Царя, а той май беше потомствен аристократ? Не селяндур като тебе, баща ти или дядо ти! Та той, селяндура какво може да харесва или да избере, освен друг селяндур и простак като мафиота Буда! По-голям мафиот с тъмно криминално минало имало ли е някога в нашата история? Ако не вярваш на нашата преса и информацията, просто чети чуждестранната преса и чужд. информация. Дано те ти отворят очите и ушите! Едно нескромно въпросче: Ти умен ли си или се правиш на умен, само че последното не ти се отдава много успешно? А иначе това 49 показва недостиг или загуба на умствен багаж!

Той и партията му ни съсипаха с мутри, престъпност, купуване на цигански вот и пенсии от 170-200 лева за над 35 години трудов стаж, а сега се загрижил за животеца ни ... да си гледа харМониката

Всичко, което си изредил в поста си, са постижения на СДС (пенсиите, бандитската приватизация) и ГЕРБ (мутрите, купуването на циг. гласове, фалшификация на изборите, разбойническа приватизация, назначаване на олигарси за собственици на държавни предприятия, кражба на държавна поземлена собственост и нейното "подаряване" на олигарси и т.н.)

единственото ,което ще спаси България е ,че има комунисти в парламента,а в следващия ще са болшинство със сигурност.щом толкова ги мразите знамчи са СИЛНИ и вие треперите.докато я има българия комунистите ще са любимци на млади и стари.ясно ли е?

аззз

ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ЗАСТРАШАВА СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ Е ПРИСЪСТВИЕТО НА КОМУНИСТИ В ПАРЛАМЕНТА...

до другарят станишев...\"соцялист\" , син на член на комънистическата вархушка. вие сте компрометиран като политик и като човек-с вредите които донесохте на булгаря(за да вземете комисионни и да пулните партиините каси,вие продадохте родината ни) дори с това че прикривате вашата хомосексялност-аз нямам нищо против гаъ пеопле-вие доказвате своето ъясно двъличие. вие сте нагул,алчен и безсувестен,точно както и партията която откурми вашите две поколения комунисти-ъбиици и аферисти, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За да сте на власт с кого ли не се съюзихте та чак и с терористи.

всички които са да си мълчим са съучастници и трябва да са в затвора

Комунистите винаги са били предатели на България.

Те пак ли са виновни че сме на последно място в света по неграмотност.Жалко за България от такива тикви.

Най голямата заплаха от 70 г насам за БГ е БКП/БСП

Трай си, бе тъпоъгълник... Лоялен(link) към кого си - смотан политически анализатор!?

naum2

Вчера гледа "Референдум" и се уплаших- едни експерти по сигурността направо ти става страшно. Не знам каква сигурност може да има, когато експертите вкупом съветват да не се разследва и да няма посочени виновници за проведен атентат в собствената им държава. Излиза че те не са нясно с функцията на държавата и че всеки атентатор може да се чувства сигурен, че тук е виртаулна държава, която няма да разследва бомбени атентати, щото я шубе от терорстите , а пък граждани напрактика няма щото няма държава , която да има агажимент към тях. Всеки може да ги бомби пред 100 000 органи на реда които явно имат функцията да бият гражданите паралелно с терористите. Ела Вълчо изяж ме, терористичен рай.

Ама-аа-аа как стигнаха до извода,че е Хизбула?? Гадаха по облаците ли ? Тука понеже за130 и кусур показни разстрели за 20 години виновни няма,а пък сега за 3 месеца- право десетката. Ами ако са били извънземните или Баретата ??

Лесен отговор на този въпрос :) - Чичи Обама в комбинация от еврейски съмишленици казаха на "нашето" правителство така да каже. Последствията на тях са им ясни, но не им пука. ББ на сапун!

И двамата сте еднакво умни.. Как се досетихте?

По тази логика за сигурността терористите ще гърмят и убиват навсякъде по света и никой не трябва да ги споменава. БСП не вярвало на доказателствата за връзката на "Хизбула", въпреки, че в разследването са участвали много държави, вкл. и Интерпол. Това ли е вашата сигурност другари от БСП - да се снишаваме, снишаваме..../както го казваше вашия любим вожд/.

Господин Станишев, не разкритията около атентата застрашават сигурността на българите. Партията на баща ти и на останалите мекерета между които си и ти беше открила в България школи за обучение на терористи. Тероризмът и демагогията са ваша официална политика и до днес. Твоята позиция е демамгогска и цели едно- чрез сплашване да спечелиш електорални дивиденти. Ти си един един долен архимръсник.

Абсолютно си прав! Само че късогледия българин не вижда тази истина... Дай му да дюдюка по гаргите, да гласува по референдуми.. да се натряска слушайки чалгата на боклука- бизнесмен Митко Пайнер-а..

Май герберастите не са запознати с исторически факти. Ще повторя специално за теб.Първата радикална ислямистка организация в света е създадена от британското разузнаване и е насочена срещу индийските власти след като Индия получава независимост. След десетилетия същата фатална грешка прави и Израел (израелско разузнаване МОСАД) като подпомага и стимулира изграждането на структурите на Хамас с цел подкопаване влиянието на Ясер Арафат. Факт е , че Бен Ладен е бивш агент на ЦРУ е официлано признат от Вашингтон. Впрочем, смятам че знаеш кой финансира муджахидини и талибани в Афганистан, кой ги снабдяваше с оръжия и муниции и кой обучаваше техните водачи. Спомни си Рамбо пръв приятел на смелите афгански патриоти ислямски фундаменталисти. Впрочем и религиозния еврейски фундаментализъм е много страшен. Да не забравяме, че Израел е преди всичко фанатизирана религиозна държава, в която дори браковете с изповядващи друга религия са забранени. Евреин не е народност, а религиозна принадлежност. Питам те има ли друга такава страна в света и то въоръжена до зъби и с голям ядрен арсенал, в нарушение на всички международни спогодби.Впрочем защо не потърсиш в нета информация за атентати извършени от ционистките организации. И сега каква стана тя?

От известно време следя коментарите по почти всички политически теми в ДИР и знаете ли какво ми направи впечатление ?! Има огромна част от коментари,които се пишат от 3-4 човека максимум( Боко тиквата,примерно е често употребявано,а не е нито достатъчно благозвучно,нито оригинално,за да е навлязло в народния фолклор.Или "герберасти"...също не особено оригинално за да е част от езика на народа,но употребявано в адски много коментари.....което ме навежда на мисълта,че тук върлуват 5-6 човека,които вероятно срещу заплащане се опитват да формират обществените нагласи и мнение. Примерите са от единия "лагер",но не липсват и от "другия.....просто се усеща еднаквия стил на тези "писачи",което лично мен ме дразни,защото са ми интересни мненията на реалните хора от реалния живот,а не това тук!

kgb777kgb

Съществуването на партии като БКП-БСП , ДПС ,Пръмова подобни крадци са най-опасното нещо за България и Българите !!!!

Повтаряй си го насън... Може да ти помогне за умствената ти деградация!

Пич, ти може да си "градирал", но си останал глух и сляп.. Мисля си, как изобщо пишеш тук? За нивото ти на "градация" не ми се говори..

НЕ ХИЗБУЛА ,А ВИЕ ЗАСТРАШАВАТЕ РОДИНАТА НИ.

И една в устата.С две оформени топчици...

Май ти нещо не разбираш, гербераст смотан Цялата опозиция се обедини в парламента срещу решението на управляващите да обявят без категорични доказателства, че Хизбула стои зад атентата на летището в Бургас. Всички партии, освен ГЕРБ, обявиха, че националната сигурност е под заплаха. А за Станишев не бире грижа. Той Станишев е председател на ПЕС (де факто стана една от водещи фигури в ЕС). Та този човек може да се среща с ВСИЧКИ европейски ръководители, когато ТОЙ поиска или сметне за необходимо. Също обаче не може да се каже за помиярите от ГЕРБ. Към ББ и хората около него се отнасят с презрение в цяла Европа.

и акто се среща какво? това не прави бсп по-малко крадлива партя,нали?

Ало, адвоката на мишока Станишев.. Леко, че си пенясал нещо и изпускаш точки, запетайки.. Леко баце, леко..

Станишев, изкарайте народа на улиците! Защо не оглавихте протестите против монополите? Защо не подкрепихте арабите в отпора им против ционистите и САЩ? Каква партия на социлистите сте вие?! Кой е водач на трудовия ни народ? Защо не оставихте БКП да съществува, а му откраднахте наименованието без съдържанието? Докога ще тлъстеете и се пенявите без реален отпор на реакцията и новите фашисти на ГЕРБ?

БСП е ясна. БКП къде е?

БКП е в Герб, защото навремето комунисти създадоха Израел!

ГЕРБ не са фашисти, а КОМУНИСТИ. Само че са от комунистите, които станаха МУТРИ !

Знаеш ли, кой е Далай Лама и какво проповядва?

Хе! БСП изпитва исторически страх от народа по улиците! Скориско беше, че и танкове щяха да идват!

Да, така беше... Но сега същия тоя народ дава мило и драго да си ги върне.. Да си върне паразита Станишев, вкупом с Доган... Гнус ме е от тоя заспал и късопаметен народ! С какво Станишев е по- различен от преди 3 години?

Докато се бавеха с обявяване на разследването, пискахте...Сега ви се иска да е нещо без име щото били страшни тия хисбуланци...Ами явно автобуса щял да бъде паркиран на Позитано 20, ама станала грешка в Бургас...

Май само кенефочистачите в германия не забелязват един много важен факт, че "лидери с различни политически убеждения, от БСП, от Сините, от националистите се обединяват и бият тревога за безобразията на това управление (Страж) Доколкото знам в Германия не смятат, че Хизбула е терористична организация. Ти сигурно си From Izrael! Който нападне Израел, напада България,- изриче през януари външния министър Николай Младенов. Не мога да си представя подбоно нещо да каже един германски дипломат дори и от еврейски произход!

Ако си българин - смяташ ли, че Хизбула е терористична организация? Важно е твоето лично убеждение, а не това - на другите!

За да си представиш - ами ако някой примерно на всеослушание твърди, че жена ти ти изневерява? Без да е сигурен, но според него защото би би могло или защото някой друг предпочита да представя по този начин нещата? Всъщност, нямам представа как би реагирал и какви биха били последствията за семейното ти щастие, но в случая става въпрос за държави и за хората в тях, а те, както виждаме дори в този форум са доста различни

Серьожка ,Серьожка, пак си се качил във влака за обратната посока.

За първи път в живота си съм съгласна със Станишев и в същото време се моля да не е прав.

Г-жо, не се заблуждавайте. И този път този недодялан политик е просто популист. Дано заблудата ви е временна и еднократна.

Станишев.. ти може ли да не си на всяко гърне мерудия. В момента правиш политически коментар на технически резултат. По важно от това дали версията за Хизбула застрашава сигурността е, дали тази версия е правдоподобна или не! Ако тя е правдоподобна (за което ти хал хабер си нямаш), то всички твои напъни са чист пуполизъм. Основният мотив на този акт така или иначе не е бил да се уязви България. Арабите не са глупави и разбират по добре от теб за какво иде реч и по скоро биха си гонили крайната цел, вместо да отмъщават на БГ за техни пропуски в организацията на атентата. По скоро, след добро разледване и домогване на до истината от нашите служби биха си имали едно на ум дали пак тук да пускат европейска кръв или да си набележат други точки.

Естествено. НЕкой бУдалка, будалите за информацията Буда.

Абе вие от Хизбула ли се плашите? Я вижте ,че миналата година загинаха 700 ЧОВЕКА ПО ПЪТИЩАТА. По-миналата година жертвите бяха 1050. Щом искаме НАТО, ще сътрудничим на НАТО. Щом искаме да сме в ЕС ще сътрудничим с ЕС. Отбелязвам само. Варшавския договр, СССР и СИВ, са на бонището на историята.

Абе олигофрен, би ли маи казал колко страни в ЕС смятат, че Хизбула е терористична организация! Само Великобритания! Всички останали са на друго становище!Щом искаме да сме в ЕС ще сътрудничим с ЕС. Да с Германия, Франция, Испания, Полша, Австрия ...

А бе оли, ти да не искаш да кажеш, че Хизбула за ангелчета, а? Това е терористична мрежа и Германия, Франция и някой други от ЕС просто се въздържат да го кажат. Докато Фелика Британия, Нидерландия и др. вече открито го казват.

Спокойно бе Станишко , ти нали не си ЕВРЕИН.....

Не се знае...

станишев селски манипулатор. а до вчера като НЕ бяхме обявили нищо срещу хизбула защо случи този АТЕНТАТ ????????????

Случи се защото на власт е ГЕРБ. Утре не само Хисбула, а и Македония ще ни спретне нещо което заслужаваме с такива управляващи.

ХАХАХАХА аве станишев стига писа смехории в мрежата. селски манипулатори са всички който искат да всяват страх ОТ този атентат. хората който си митуват се наричат БЪЗЛИВЙ !!!

Управляващите ни по времето на созиализма са били роби. Какви да са децата им? Най-малкото, без собствено мнение.

Важното е, че лидери с различни политически убеждения, от БСП, от Сините, от националистите се обединяват и бият тревога за безобразията на това управление (Страж)

Така е! Заедно сме силни! Този път всички ще се обединим срещу управляващите! И БСП, и ДСБ, и Атака, и ДПС заедно ще ги изхвърлим тези от парламента! Този път Станишев, Костов, Сидеров и Доган проумяха най-после, че заедно сме по-силни!

Тия политически боклуци ще си дремят по ъглите на Парламента... Ако въобще се класират ...

Абе цървул, те тея винаги са си били заедно.. Театрото е за балъци като теб.. да плямпат после тук, скрити зад мониторите си, през девет села в десето..

SORRY, но СТАНИШЕВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВА, ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ОПИТ! В момента е важно да се разбере цялата сурова истина, и да се назоват нещата такива каквито са! Кой е отговорен за терористичния атентат, от къде идват терористите и.т.н., ЗА ДА ЗНАЕ БЪЛГАРИЯ и ЕС от къде идва опасноста, за да сме подготвени и за да вземем някакви мерки за сигурност! За Станишев това било неоправдано действие, опасно било да се казват нещата такива каквито са и някой бил поръчал това изказване... Явно Сергей, поради своята младост и неопитност, не осъзнава, че премълчаването на фактите е в помощ на терористите и води до там, че България няма да е наясно, от къде точно идват заплахите и съответно няма да сме подготвени! Много жалко за България че и цялата опозиция е на Станишевото мнение, и "Синята" коалиция, и Атака... и предпочитат да си мълчат и да държат Българските и Европейски Служби за сигурност в неизвестност, а от там и да са неподготвени и да не могат да посрещнат нови атаки!

Коригирай си ника на Israel

нали от канада потвардиха че единя е техен и има вразка с хизбула. застрашавала нацяоналната сигурност...даи сега да малчим,така ли?

Пак от Израел това го казаха още преди атентата в Бургас!

Цвьк

Мдааа, Израел го каза, а Канада го потвърди. Къде е проблема?

Интересно: след като версията "Хизбула" застрашава сигурността на бг гражданите, моля Станишев да сподели коя, според него, версия на терористична група няма да ни застрашава?! Ако се спрем на версията "Ал Кайда" примерно, това прави ли ни по-защитени? Защото ТЕРОРИСТИЧНИЯ акт в Сарафово си е ФАКТ, г-н Станишев! Така че обяснете моля, защо именно "Хизбула" ни прави застрашени, а останалите версии - не!

Първата радикална ислямистка организация в света е създадена от британското разузнаване и е насочена срещу индийските власти след като Индия получава независимост. След десетилетия същата фатална грешка прави и Израел (израелско разузнаване МОСАД) като подпомага и стимулира изграждането на структурите на Хамас с цел подкопаване влиянието на Ясер Арафат. Факт е , че Бен Ладен е бивш агент на ЦРУ е официлано признат от Вашингтон. Впрочем, смятам че знаеш кой финансира муджахидини и талибани в Афганистан, кой ги снабдяваше с оръжия и муниции и кой обучаваше техните водачи. Спомни си Рамбо пръв приятел на смелите афгански патриоти ислямски фундаменталисти. Впрочем и религиозния еврейски фундаментализъм е много страшен. Да не забравяме, че Израел е преди всичко фанатизирана религиозна държава, в която дори браковете с чужденци са забранени. Евреин не е народност, а религиозна принадлежност. Питам те има ли друга такава страна в света и то въоръжена до зъби ядрен арсенал, в нарушение на всички международни спогодби.Впрочем защо не потърсиш в нета информация за атентати извършени от ционистките организации. А сега каква стана тя?

Социалистите разбират от тероризъм. Те са наследници на най-терористичната организация в България - БКП. Известни са с многобройни атентати и покушения в историята си. А Станишката е стрхливец. Някой идва в страната ни, извършва атентат, убива хора и ние трябва да си мълчим???? Да се снишим, както казваше другарят Живков... Дано да не дойде втори път ... Напротив, идват мъжки времена, когато трябва да се изправиш и да застанеш на едната страна... Но това са мъжки работи, не са за Сергей Дмитриевич ...