Коментари - Станишев: Шенген е възможна цел още тази година | Днес.dir.bg

Станишев: Шенген е възможна цел още тази година

Ние сме изпълнили всички критерии за Шенгенското пространство. Не е логично държавата, председателстваща Съвета на ЕС, да е извън Шенген, заяви Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Шенген е възможна цел още тази година | Днес.dir.bg

Коментари

Не ни трябва никакъв Шенген на този етап!!

не разбирам и председтелство, и шенген с какво помагат на икономиката на българия?

какво има да се очаква от ERM II или от Шенген , след като виждаме нещата в Брюксел да се плоьскат от единият край към другия ? Хубаво да си има визия , особено в политика , но трябва да е осъществима .

Сергей, ако влезем в Шенген; какво още можеш да откраднеш от там?

Този съсел ще си бъде такъв доживот. Комбинацията комунист + съсел е особено продуктивна при Сер-Гей.

ЛЪЖЕЦ, ЛИЦЕМЕР, ПРЕДАТЕЛ!!

маиняй се бе, плъх!

60% от българите живеят под прага на бедност. Най много да обеднеят още.

Въобще не си губих времето да чета простотиите на сергейчо гейчо. Има достатъчно достоверни информации, че първата му дъщеря е правена от Доган, а втората от борисов.

Дообре, а не е ли възможно още този месец!? И като не се случи: "ГЕРБ не се справят! Ако бях аз премиера, със сигурност щях да успея!" Тц тц...много подмолно ... мнооого... и елементарно:)

Изключително нагъл и крадлив мошеник!!!Разликата между него и бай Симо е само в датата на раждане.

Аз съм ЗА. Оообаче, както не може страната, председаелстваща Съвета да не е от шенгенското пространство, така не може и да е на опашката по стандарт. Правете-струвайте, отпуснете примката от шията на тоя народ, че се нагладува, намръзна и какво ли не още. Вие сте начело сега, вие сте отговорни- от вас Господ ще иска сметка. Действайте.

Споко! Нинова обеща, че като вземе властта ще увеличи социалните помощи. Просто трябва да гласуваш за правилната партия...

КОгггА?

Ех тези комунисти...Учеха ни на времето че е било лошо на Запад но първи се втурнаха да живеят там като "омразни "капиталисти и аристокрация.

Турция я коткатe само заради НАТОто - да я използвате срещу мужиците и... да минат Тръбиците през нея!

...Станишев: Шенген е възможна цел още тази година... ---- шенгената нема да стане! фащай кирката и марш да копаш Рова а след това са зидаш и Стената! Да живее Балканската Федерация!

И за какво ти е Шенген бе комсомолец? За да могат да влизат и излизат терористи както си искат? За да дойдат безпрепятствено всички убийци, педераси и психоси за да ни ритат по главата без да имаме право да откажем? Или да могат да ни натресат всички влезли нашественици и да нямаме право да им проверим и личната карта?

А ти защо пазаруваш в Мол-а? Нали имаш магазин в квартала? По същата причина, по която кварталният магазин не може да се сравни с Мол-а.

Този като каже, че нещо е добро за държавата, значи трябва да се направи точно обратното.

Вервайте му беее! Той разправяше, че няма да ходи и в Европарламента, ама... Изпържи собствените си съпартийци от глутницата, та вас ли?

възможна цел още тази година?! Та тази песен ни я пеят от колко години бре, ахмако де се целуваш с Местан?! Възможна, но недостижима зона за нас, българите и то не по наша вина, а точно по вина на любимите ти западноевропейци, които повече от две десетилетия ни разиграват и не ни искат в тази пуста шенгенска зона! Е, и как ще ни искат, като точно през държави от тази пуста шенгенска зона от 25 държави ( Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Естония, Исландия, Испания, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Чехия, Швейцария и Швеция), Европа се наводни с "бежанци" и всякакви други мизерници от цял свят, а ние, също като угрите (дето са в тази зона), правим гранична ограда и им пречим! По-глупави и по-бедни от нас ли са англичаните и ирландците че не са в тази шенгенска зона?! Стига вече сте ни връзвали тенекии и се ни поставяли в ролята на впрегнатото в работа изгладняло магаре, което неспирно върви напред и върши работа като преследва вързаната на хомота му и висяща пред устата и очите му храна!

С тези бизнесмени -мутри сме точно за шенген . Ония трябва да са луди да ни приемат.

И тоя като БХ. Дреме ми за Шенген. Работете за българския народ, икономика, селско стопанство, жизнен стандарт. Да ви го ....на усилията Ви,

серГЕЙчетата отдавана са в Шенген

Колкото и да изглежда странно, България беше приета за член на Европейския Съюз именно по времето на мандата на родения в СССР Сергей Станишев като премиер. А бяхме приети за член на НАТО по времето когато Симеон Сакскобургготски беше премиер. По времето на Бойко Борисов не е постигнато НИ-ЩО. Ама абсолютно НИ-ЩО! Освен че ни замразиха заплатите, взеха парите на майките, хората взеха да се самоубиват, опасно луди се разхождат по улиците и убиват хора, асансьори падат... И разбира се, мутренските времена се завърнаха. По времето на Сергей Станишев жизнения стандарт се подобри, а по времето на Бойко Борисов пада стремглаво надолу. И всичкото това го казвам с изричната уговорка, че никога не съм гласувал нито за БСП, нито за НДСВ, нито за който и да е друг, освен СДС и ДСБ на Иван Костов. Иван Костов вече го няма в политиката, така че не гласувам за НИ-КО-ГО! Време е ГЕРБ да се маха!!!

Същият този Сергей Станишев твърдеше опулена, че криза НЯМА, по времето когато световната икономика за малко да се срине. И същото това влечуго удобно се изниза, когато кризата се стовари върху България и господ не можеше да помогне. Така че тия бесепарски песни любовни ги пей в друг форум, "българино".

Шенген и еврозоната са постижима цел поне от 5-6 години другарю, но много зависи кой-води хорото, и на къде го води!

Това руските агит-орки от тролефермата поне да не ги избираха все такива умствено изостанали, ей. Посира се господарят им от ужас, че ЕС се развива и му се губи вече зад хоризонта, та ги е насъскал и под тая новина в количества. А те ломотят колкото умствено изостаналите им глави могат да изломотят, какво да очаква човек.

Тъжно, но факт: ЕС се развива, а България изостава. България е най-бедната държава от ЕС. Тъжен факт е че България е приета за член на ЕС не от някой друг, а от бившия руски гражданин Сергей Станишев, член на БСП, партията наследник на бившата проруска комунистическа партия БКП. Тъжно, много тъжно. Но факт!

Ало, еврейчето. Нещо като референдумче ще има ли? Или изпълняваме чужди поръчки пак?

Руските орки все за референдуми си мечтаете. Правите ли се на тъпи или наистина си мислите, че някой извън вашата група на руски слуги ще има нещо против това БГ да е част от Шенген.

Това евреите все някъде зорлем ни вкарвате - Османски империи, Съветски съюзи, Европейски съюзи. Почивка нямате. И винаги с пределна комсомолска убеденост. Вие разлика между Европа и ЕС правите ли въобще?

Тия идиот за какви нормални неща говори.... Той продаде държавата на дедите ни за жълти стотинки, а сега ще ми говори за патриотизъм.... пълен боклук!

Да е само той, с мед до го мажем.......................

ми е шенген

Ми ти си стой на село бе, никой не те кара да се възползваш. От тия дето могат да се възползват ще капне нещо и до тебе.

какво точно работят?

откаде изпалзя отново този гнусен глист?!

колко имаш по български?

а ти да си чувал нещо за транслитеразя?!

Нищожни цели, прах в очите.

Протести срещу Шенген! Не на свободното влизане на Ислямисти и Негри в България! Негрите са генетична опасност за България, като циганите са, че и по зле. На нас ни трябват бели хора Славяни за предпочитане, не негри, пакистанци, афганци и т.н.

Какъв Шенген, каква Еврозона, бе кретен??? Щом на официалните портали (най-охранявани уж - летища, КПП-та и пр.) оторизираните да ги администрират са купени от наши и ЧУЖДИ престъпници и обезпечават БЕЗПРОБЛЕМНОТО преминаване не само през България, НО и навлизане на всякакви индивиди със съмнителни намерения в цяла Европа, а от там и едва ли не в цял СВЯТ!!! Той си мисли, че да "загубиш" документи с гриф секретно и да се разминеш САМО с административна санкция, вместо да трие наровете в затвора може да се приравни и до нескопосаните ни действия да охраняваме НАДЕЖДНО и без друго компрометираното от граждани с терористични убеждения в самите държави членки на шенгенското пространство!!!

Бате Серги, за чий ти е Шенген?

Гейчо да се махне, да не се обажда, от него нищо не искаме, единствено да се разкара. Пратихме го в Брюксел с цел да не го виждаме, а той продължава да досажда. От нищожество и непотребен човек който през живота не е свършил работа за 5ст. акъл не искаме.

Самолетите до и от Англия са пълни само с такива всички слизат и се качват без куфари.

А бе те отиват там на работа - да крадат, да проституират, да ползват социалната система на читавите държави!! Ако ние охраняваме надеждно границите на Шенген, НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА РАЗРЕШАВАМЕ НА ТЕЗИ НОСЕЩИ САМО БЕДИ СКАКАЛЦИ ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА!!!

Определено предпочитам средноевропейски заплати и пенсии. За Шенген мога да почакам.

За какво ми е шенген. Искаме платема, квалифицирана работа, а като имаме пари нявсякъде ще сме ддобре дошли. Относно еврозоната си мисля,че това може да доведе до скок на цените, забавен растеж на заплтати и т.н.

То за класифицирана работа винаги се търсят кадри. Ама се искат и квалифицирани кадри.

Абе ти последно кога си пазарувал с касова бележка или кога си надничал какво пише в нея. Накрая на касовата бележка сумата я има в €. Ако плащаш с карта си в Еврозоната стъпил здраво. Сега си погледни фиша ако изобщо ти дават такъв.

Никога не съм гласувал за БСП и Станишев,камо ли за лудата Корни..... В този случай,влизането на България в Шенген, Станишев е прав. ПОЗДРАВ, СТАНИШЕВ......

евреите си правят каквото си искат у нас ,а ние техни покорни слуги .тук ,който и да дойде -решава за наша сметка ,предатели и продатели на всеки сантиметър . всичко се извършва тайно,в мъгла и зад гърба ни ,лъжейки ни право в очите .по еврейски или турски ,даже ромите ни ряпа да ядат ...

KO РЕЧЕ?

Я пак! Евреите ко? Турците ко? ПрОдателите ко?

Евреите ,турците , прОдателите , абе сичкуту калабалък гу изпразнилу у майкати, и си съ произрудил ти, кривия и тъпия изруд.

За тоя човек и през уйкенда няма почивка. :}

Всегей Смешнишев и ко бедните още бедни,а богатите по-богати.Заплатата ще стане от 500 мишки на 250 Еврака,а един хляб от един мишок ще стане 2 Еврака.Хайде да посмятаме,кой ще бедне и кой ще богатее.Сергишев го боли мекия,дето за жвачка само става.

Към екипа на дир.бг - новини! Недейте да ми правите новина от коментар на бивш премиер. Това е просто изказване което не е подкрепено с факти че да става новина. Новина ще е ако вече сме в Шенген. Не ми цитирайте кой какво бил казал.

Защо не вземе този малоумник да се поразходи извън столицата на Бантустаня,че барем да усети от първа ръка,с какъв голям ентусиазъм се очаква от населението,влизането в Шенгенското пространство и Еврозоната???

този малоумни къде е а МАТИНИЧО КЪДЕ Е ДАЖЕ И АКЪЛ ДАВАШ

Където хората организирали и дирижиращи престъпния преход го поставиха.

Какви критерии са изпълнени бе,цървул! Боцо още бори корупцията и бюрокрацията,убийства и самоубийства на всяка крачка,заплати и пенсии като за Бог да прости,а тия негодници ще ни вкарват в Шенген по голи задници .С още 50% по-ниски доходи ще останем и без кръпките на гащите си. Скрий се нейде,че и ти ще го отнесеш!

Коментари - Станишев: Шенген е възможна цел още тази година | Днес.dir.bg

Станишев: Шенген е възможна цел още тази година

Ние сме изпълнили всички критерии за Шенгенското пространство. Не е логично държавата, председателстваща Съвета на ЕС, да е извън Шенген, заяви Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Шенген е възможна цел още тази година | Днес.dir.bg

Коментари

Не ни трябва никакъв Шенген на този етап!!

не разбирам и председтелство, и шенген с какво помагат на икономиката на българия?

какво има да се очаква от ERM II или от Шенген , след като виждаме нещата в Брюксел да се плоьскат от единият край към другия ? Хубаво да си има визия , особено в политика , но трябва да е осъществима .

Сергей, ако влезем в Шенген; какво още можеш да откраднеш от там?

Този съсел ще си бъде такъв доживот. Комбинацията комунист + съсел е особено продуктивна при Сер-Гей.

ЛЪЖЕЦ, ЛИЦЕМЕР, ПРЕДАТЕЛ!!

маиняй се бе, плъх!

60% от българите живеят под прага на бедност. Най много да обеднеят още.

Въобще не си губих времето да чета простотиите на сергейчо гейчо. Има достатъчно достоверни информации, че първата му дъщеря е правена от Доган, а втората от борисов.

Дообре, а не е ли възможно още този месец!? И като не се случи: "ГЕРБ не се справят! Ако бях аз премиера, със сигурност щях да успея!" Тц тц...много подмолно ... мнооого... и елементарно:)

Изключително нагъл и крадлив мошеник!!!Разликата между него и бай Симо е само в датата на раждане.

Аз съм ЗА. Оообаче, както не може страната, председаелстваща Съвета да не е от шенгенското пространство, така не може и да е на опашката по стандарт. Правете-струвайте, отпуснете примката от шията на тоя народ, че се нагладува, намръзна и какво ли не още. Вие сте начело сега, вие сте отговорни- от вас Господ ще иска сметка. Действайте.

Споко! Нинова обеща, че като вземе властта ще увеличи социалните помощи. Просто трябва да гласуваш за правилната партия...

КОгггА?

Ех тези комунисти...Учеха ни на времето че е било лошо на Запад но първи се втурнаха да живеят там като "омразни "капиталисти и аристокрация.

Турция я коткатe само заради НАТОто - да я използвате срещу мужиците и... да минат Тръбиците през нея!

...Станишев: Шенген е възможна цел още тази година... ---- шенгената нема да стане! фащай кирката и марш да копаш Рова а след това са зидаш и Стената! Да живее Балканската Федерация!

И за какво ти е Шенген бе комсомолец? За да могат да влизат и излизат терористи както си искат? За да дойдат безпрепятствено всички убийци, педераси и психоси за да ни ритат по главата без да имаме право да откажем? Или да могат да ни натресат всички влезли нашественици и да нямаме право да им проверим и личната карта?

А ти защо пазаруваш в Мол-а? Нали имаш магазин в квартала? По същата причина, по която кварталният магазин не може да се сравни с Мол-а.

Този като каже, че нещо е добро за държавата, значи трябва да се направи точно обратното.

Вервайте му беее! Той разправяше, че няма да ходи и в Европарламента, ама... Изпържи собствените си съпартийци от глутницата, та вас ли?

възможна цел още тази година?! Та тази песен ни я пеят от колко години бре, ахмако де се целуваш с Местан?! Възможна, но недостижима зона за нас, българите и то не по наша вина, а точно по вина на любимите ти западноевропейци, които повече от две десетилетия ни разиграват и не ни искат в тази пуста шенгенска зона! Е, и как ще ни искат, като точно през държави от тази пуста шенгенска зона от 25 държави ( Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Естония, Исландия, Испания, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Чехия, Швейцария и Швеция), Европа се наводни с "бежанци" и всякакви други мизерници от цял свят, а ние, също като угрите (дето са в тази зона), правим гранична ограда и им пречим! По-глупави и по-бедни от нас ли са англичаните и ирландците че не са в тази шенгенска зона?! Стига вече сте ни връзвали тенекии и се ни поставяли в ролята на впрегнатото в работа изгладняло магаре, което неспирно върви напред и върши работа като преследва вързаната на хомота му и висяща пред устата и очите му храна!

С тези бизнесмени -мутри сме точно за шенген . Ония трябва да са луди да ни приемат.

И тоя като БХ. Дреме ми за Шенген. Работете за българския народ, икономика, селско стопанство, жизнен стандарт. Да ви го ....на усилията Ви,

серГЕЙчетата отдавана са в Шенген

Колкото и да изглежда странно, България беше приета за член на Европейския Съюз именно по времето на мандата на родения в СССР Сергей Станишев като премиер. А бяхме приети за член на НАТО по времето когато Симеон Сакскобургготски беше премиер. По времето на Бойко Борисов не е постигнато НИ-ЩО. Ама абсолютно НИ-ЩО! Освен че ни замразиха заплатите, взеха парите на майките, хората взеха да се самоубиват, опасно луди се разхождат по улиците и убиват хора, асансьори падат... И разбира се, мутренските времена се завърнаха. По времето на Сергей Станишев жизнения стандарт се подобри, а по времето на Бойко Борисов пада стремглаво надолу. И всичкото това го казвам с изричната уговорка, че никога не съм гласувал нито за БСП, нито за НДСВ, нито за който и да е друг, освен СДС и ДСБ на Иван Костов. Иван Костов вече го няма в политиката, така че не гласувам за НИ-КО-ГО! Време е ГЕРБ да се маха!!!

Същият този Сергей Станишев твърдеше опулена, че криза НЯМА, по времето когато световната икономика за малко да се срине. И същото това влечуго удобно се изниза, когато кризата се стовари върху България и господ не можеше да помогне. Така че тия бесепарски песни любовни ги пей в друг форум, "българино".

Шенген и еврозоната са постижима цел поне от 5-6 години другарю, но много зависи кой-води хорото, и на къде го води!

Това руските агит-орки от тролефермата поне да не ги избираха все такива умствено изостанали, ей. Посира се господарят им от ужас, че ЕС се развива и му се губи вече зад хоризонта, та ги е насъскал и под тая новина в количества. А те ломотят колкото умствено изостаналите им глави могат да изломотят, какво да очаква човек.

Тъжно, но факт: ЕС се развива, а България изостава. България е най-бедната държава от ЕС. Тъжен факт е че България е приета за член на ЕС не от някой друг, а от бившия руски гражданин Сергей Станишев, член на БСП, партията наследник на бившата проруска комунистическа партия БКП. Тъжно, много тъжно. Но факт!

Ало, еврейчето. Нещо като референдумче ще има ли? Или изпълняваме чужди поръчки пак?

Руските орки все за референдуми си мечтаете. Правите ли се на тъпи или наистина си мислите, че някой извън вашата група на руски слуги ще има нещо против това БГ да е част от Шенген.

Това евреите все някъде зорлем ни вкарвате - Османски империи, Съветски съюзи, Европейски съюзи. Почивка нямате. И винаги с пределна комсомолска убеденост. Вие разлика между Европа и ЕС правите ли въобще?

Тия идиот за какви нормални неща говори.... Той продаде държавата на дедите ни за жълти стотинки, а сега ще ми говори за патриотизъм.... пълен боклук!

Да е само той, с мед до го мажем.......................

ми е шенген

Ми ти си стой на село бе, никой не те кара да се възползваш. От тия дето могат да се възползват ще капне нещо и до тебе.

какво точно работят?

откаде изпалзя отново този гнусен глист?!

колко имаш по български?

а ти да си чувал нещо за транслитеразя?!

Нищожни цели, прах в очите.

Протести срещу Шенген! Не на свободното влизане на Ислямисти и Негри в България! Негрите са генетична опасност за България, като циганите са, че и по зле. На нас ни трябват бели хора Славяни за предпочитане, не негри, пакистанци, афганци и т.н.

Какъв Шенген, каква Еврозона, бе кретен??? Щом на официалните портали (най-охранявани уж - летища, КПП-та и пр.) оторизираните да ги администрират са купени от наши и ЧУЖДИ престъпници и обезпечават БЕЗПРОБЛЕМНОТО преминаване не само през България, НО и навлизане на всякакви индивиди със съмнителни намерения в цяла Европа, а от там и едва ли не в цял СВЯТ!!! Той си мисли, че да "загубиш" документи с гриф секретно и да се разминеш САМО с административна санкция, вместо да трие наровете в затвора може да се приравни и до нескопосаните ни действия да охраняваме НАДЕЖДНО и без друго компрометираното от граждани с терористични убеждения в самите държави членки на шенгенското пространство!!!

Бате Серги, за чий ти е Шенген?

Гейчо да се махне, да не се обажда, от него нищо не искаме, единствено да се разкара. Пратихме го в Брюксел с цел да не го виждаме, а той продължава да досажда. От нищожество и непотребен човек който през живота не е свършил работа за 5ст. акъл не искаме.

Самолетите до и от Англия са пълни само с такива всички слизат и се качват без куфари.

А бе те отиват там на работа - да крадат, да проституират, да ползват социалната система на читавите държави!! Ако ние охраняваме надеждно границите на Шенген, НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА РАЗРЕШАВАМЕ НА ТЕЗИ НОСЕЩИ САМО БЕДИ СКАКАЛЦИ ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА!!!

Определено предпочитам средноевропейски заплати и пенсии. За Шенген мога да почакам.

За какво ми е шенген. Искаме платема, квалифицирана работа, а като имаме пари нявсякъде ще сме ддобре дошли. Относно еврозоната си мисля,че това може да доведе до скок на цените, забавен растеж на заплтати и т.н.

То за класифицирана работа винаги се търсят кадри. Ама се искат и квалифицирани кадри.

Абе ти последно кога си пазарувал с касова бележка или кога си надничал какво пише в нея. Накрая на касовата бележка сумата я има в €. Ако плащаш с карта си в Еврозоната стъпил здраво. Сега си погледни фиша ако изобщо ти дават такъв.

Никога не съм гласувал за БСП и Станишев,камо ли за лудата Корни..... В този случай,влизането на България в Шенген, Станишев е прав. ПОЗДРАВ, СТАНИШЕВ......

евреите си правят каквото си искат у нас ,а ние техни покорни слуги .тук ,който и да дойде -решава за наша сметка ,предатели и продатели на всеки сантиметър . всичко се извършва тайно,в мъгла и зад гърба ни ,лъжейки ни право в очите .по еврейски или турски ,даже ромите ни ряпа да ядат ...

KO РЕЧЕ?

Я пак! Евреите ко? Турците ко? ПрОдателите ко?

Евреите ,турците , прОдателите , абе сичкуту калабалък гу изпразнилу у майкати, и си съ произрудил ти, кривия и тъпия изруд.

За тоя човек и през уйкенда няма почивка. :}

Всегей Смешнишев и ко бедните още бедни,а богатите по-богати.Заплатата ще стане от 500 мишки на 250 Еврака,а един хляб от един мишок ще стане 2 Еврака.Хайде да посмятаме,кой ще бедне и кой ще богатее.Сергишев го боли мекия,дето за жвачка само става.

Към екипа на дир.бг - новини! Недейте да ми правите новина от коментар на бивш премиер. Това е просто изказване което не е подкрепено с факти че да става новина. Новина ще е ако вече сме в Шенген. Не ми цитирайте кой какво бил казал.

Защо не вземе този малоумник да се поразходи извън столицата на Бантустаня,че барем да усети от първа ръка,с какъв голям ентусиазъм се очаква от населението,влизането в Шенгенското пространство и Еврозоната???

този малоумни къде е а МАТИНИЧО КЪДЕ Е ДАЖЕ И АКЪЛ ДАВАШ

Където хората организирали и дирижиращи престъпния преход го поставиха.

Какви критерии са изпълнени бе,цървул! Боцо още бори корупцията и бюрокрацията,убийства и самоубийства на всяка крачка,заплати и пенсии като за Бог да прости,а тия негодници ще ни вкарват в Шенген по голи задници .С още 50% по-ниски доходи ще останем и без кръпките на гащите си. Скрий се нейде,че и ти ще го отнесеш!