Няма подслушвани, Станишев лъже, твърди Цветанов

Категорично заявявам, че Сергей Станишев лъже. В изнесеното от него няма доза истина и категорично заявявам, че няма да влизаме в обяснителен режим и ГЕРБ няма да се включи в подобен сценарий, отсече зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов. Главният прокурор ще разпореди проверка за подслушването.

Обратно в новината

Коментари - Няма подслушвани, Станишев лъже, твърди Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подслушване и оставки по британски Британски вестник се извини за подслушване

Защо полицая Цветанов толкова много лъже. Къде се е учил на това.На всички българи е ясно като бял ден , че откакто Цветанов е на власт всичко се подслушва. Мобилни телефони,домашни телефони интернет и др.Мисля че има няколко паралелни структури за подслушване.На този мишок са му дадени 100 млн. за подслушване които се изразходват и върнати пари няма. Толкова ли много бандити има в тази страна че се подслушват всички българи. Не съм чул на някого да му е приятно да го подслушват постоянно и да смятат всички българи за престъпници.Дори групировката ТИМ има паралелна структура за подслушване разрешена от Борисов и Цветанов. Гордейте се българи че Ви подслушват.

Никой не вярва вече на Цв, Боко и ГРОБ. Те не искат нормаална държава, а да контролират и бизнеса, и хората така като им изнася. Евала на Цацаров, че се задейства. Колкото да ми е странно -евала и на БСП, че си трябва кураж, за да се говори по тия проблеми

Кой лъже дядовото , я пак си помисли???А на кого викат Боко лъжецо и Цецо крадецо ,а обратното и то важи !Де бастун де !!!Крадливи и лъжливи мутри ех, няма оттърване от тая пасмина!!!

Цветанов е кукла на конци, ако не му наредят не подслушва, само прави чадър за цигарите менте и лъже, че не бил от ДС - 7 мо

Същия сигнал са го подхвърлили и на лудото Яне преди седмица, но той се е усетил, че е партенка и отказал да го изнесе. А тъпигьоза станишев клъвна на гола кукичка! Като излезе окончателната проверка на прокуратурата, ще е още по-голям смеха ми се струва :)

Не си много умен чичовото!Това са мините на Станишев .Следват защитени свидетели , показания на извършителите ....Цветко затова е толкова изнервен -вълчите капани щракат един по един !Но...докато има вълци ,ще има и ловци и капани чичовото лондончанче от -то полицейско!!!

Лъжите на Станишев лъснаха. От БТВ откриха "Подслушващата " кола. От изказването на Мая Манолова при Кошлуков стана съвсем ясно, че БСП е решил да свали правителството на Герб чрез провокации на протестиращите и че БСП е бил чадъра на престъпните мафии Килъри и др. Тя си призна всичко нали е тъпа.

...лъже майка ти за апартаментите

Докога ще ни занимават с глупостите на Цветанов! Разбира се че подслушва, нали аз му монтирах подслушвателите! Скоро ще пуснем всички записи в нетът, ХА, ХА, да видим тогава!

Нека по някоя телевизия излъчат руския сериал "Топтуны" - на много хора ще стане ясно част от технологията на слжбите - особенно в 14 серия -много е пряко към темата.Може да се види и в Youtube

За призивът на лъжеца, дето викал:-Дръжте лъжеца! Ще ви кажа един виц, дето е нагледно описание на работата на Цв.Цв. Извасили бетонов куб от морето в който имало разчленен след удавяне прострелян труп! Заключението след обстойно оглеждане на фактите било:- Това е най-оригиналното самоубийство! Чакайте Цвъки да си признае или да извърши нещо от заканите си за напускане на каквото и да е!

в обяснителен режим?? А цъфна на живо като се самопокани при Станишката в БТВ.

Че цветето Цветанов е правил каквото си иска, в това нямам съмнение, но как все при комунистите отиват тия анонимни сигнали?

Ти при минетчията яне ли искаш да иде сигнала?:-)

Хем милиционер,хем УМЕН,хем не подслушва...

Въъъъъъъъ ченге и да не подслушва?ми то ша умре ако него прави беееееее!!!!!!!!!!

Хей, Цветанов, дано акъла ти да е стигнал до толкова че да изчистиш всички подслушвания които си правил,защото и едно малко дете ще потвърди че си подслушвал. Иначе жална ти майка!

Брей другарите с какви филми си правят политпросветата .. После народа крив,че им дава 12%. Там имаше една партизанка ,която много приличаше на кака Мая- след като я опрашиха един взвод жандармеристи и 2 ескадрона кавалерия ,с последни сили тя успя с едната ръка да побие червеното знаме а с другата хвърли 3 бомби ,с които свали 5 фашистки самолета.

С тази глупост Станишев закопа БСП. '''Лидера'' падна под нивото на Яне Янев и Волен Сидеров дори. Приравни се с Алексей Петров и Слави Бинев.

Защо да е глупост,искаш да кажеш че Цветанов не лъже.Ти луд ли си,че тоя не го беше срам да се скрие под полата на тъща си,а ти му вярваш .Боко 1 година твърдеше ,че било манипулация записът с Танов,а се оказа че е вярно.И Цветанов ще си признае,ето Найденов вече е клиент на прокуратурата следват Цецо, Боко,Фидосова и други гербери ,които съсипаха държавата за 3.5 години.

Аз пък получих снощи анонимен сигнал, че в мазето на Станишев има заровени две детски трупчета. Ако е вярно - това е чудовищно престъпление. Нека сега Цацаров да извърши проверка по надлежния ред. Има сериозни основания да подозираме, че е истина. Нека установят от какъв пол са децата. Това е голям скандал. Направо е втори "Уотъргейт".

Гледали ли сте филма "ОСМИЯТ?в една сцена на изтезание единият от биячите,пълно копие на цветанов само,че с хитлеров мустак казва с усмивка-"старецът умре...."дали не му е дядо ?????????????

Всички национални ПРЕДАТЕЛИ и българоубийци трябва да бъдат следени и "парирани"!Може би ЗАЛИЧЕНИ!Идва този ден 12.05.2013г.Да отидете в историята като "шайка"интриганти,крадци,убийци и генетично гладни за всичко ЧУЖДО.

излязоха ли в медиите разговорите на ББ,Танов,Дянков и т.н. те признаха ли,че са автентични?Да! Дори и ББ си призна. Тогава въпроса е: кой лъже? Кой по различни причини хвана съд,прокуратура,полиция и т.н. за "топките"? И много други въпроси: каква е връзката на ББ и сие с "наглите" с "килърите" с наркотиците и т.н.? Кой и с каква цел използва информацията от многократно увеличените СРС-та,щом като те така и не влизат в съда? Как така Марешки стана собственик на Локо Пд без да е притежател на нито една акция? Въпроси много,много-отговор никакъв,само този лъже-онзи лъже - ние сме чиста вода ненапита!

БСП не е само Станишев. БСП е партия на народа, ако ще и Станишев да бъде отстранен от ръководството. Не го приемам в качеството ми на лидер да се държи толкова неубедително по БТВ. Има време до изборите да се преосмисли неадекватното ми поведение, защото то разколебава избирателите.

Цецо, не се изхвърляй, да не допреш пак до тъщата! Всички знаем колко пари чиниш!

да вземе да се кандидатира за изкусен метач на прах в очите другарят.и след това да даде отчет къде е националното икономическо достижение и богатство на страната.отидоха 20 год,докато бъде отвлечено и погубено от старицата.какво ни грее,че се подслушвате,като няма и вчерашна манджа в тенджерата за подгряване у нас.

Станишката никога няма да отговори на справедливия въпрос - дали ще си подаде оставката след поредната изборна загуба. Това означава, да си подаде оставката от стола на който седи. Което е фатално за него. Станишката е едно нищо ...

Сергей Петров и Алексей Станишев..., или нещо подибно . Хамстера и Трактора.

от сигурно е,че е подслушвано,напълно в стила на мошенниците от герб!

По точният въпрос е дали за всички извършени подслушвания е имало документи съгласно закона.Ако се е подслушвало без документи / което вероятно е възможно технически/ то тогава това не може да се докаже освен с твърдения на ангажираните служители.Колкото за отричането- и американският президент го отричаше, но се потвърди!

Цветанов просто размаза съсела по бтв !

след като няма подслушвани защо на два пати физкултурника извиваше разете на дянков да вдигне бюдзета на мвр и вкраина сметка тои достигна милярд и половина лева, а хората гладуват. този следва да влезе в затвора там му е мястото,

Бюджета на МВР е 1,5 милярда, защото нямаме армия, но тя пък се вля в редиците на МВР и достигна 95 000 човека. Те така се оправя безработицата!!!

мале ,мале,-17 мига от пролетта-подслушвания на съпротивата,шмайзери в бъзето,немски танк-тигър,преоблечен като сив ван,другаря Серго Щирлиц разкрива пъклените планове на райхсканцлера Цветанов. Нема лабаво!

Ц.Ц. какво толкова скача. Доколкото прочетох С.С. каза че се надява това да не е истина и е дал материалите да се проверят от прокуратурата. Нали и главния прокурор беше явно подкрепен от ГЕРБ за назначението. Но като знам че ГЕРБ подслушваха и своите министри и то си го признаха.

Има такъв Бус, но съм говиждал с чужди регистрационни номера !!!

Сергей Дмитриевич трепери от страх от предстоящата загуба на поредните избори. Съвсем се изложи, което е нормално за него ...

дали има що годе нормален човек които да не смята че е подслушван ,че дори и един изключитилин ерудит съдя Лазар Груев недвусмислено го потвърди в "Събеседник по желение" обясненията са замазване с дебел слои боя да не личи отдалече ,че всичко е съшито с бели конци

Лазар Груев - изключителен ерудит.....?????

А за какво изхарчихте тогава милионите за подслушване?

Че Станишката лъже най-безсрамно.

Жалко за Сергей ! Очаквахме от него да е човек с разум и да оказва подкрепа в борбата срещу октопода , но ... Цветанов го хвана доста неподготвен , когато отиде директно в студиото и му направи очна ставка . Казано с две думи - хвана го по долни гащи ... Ако пък Гоце, Трактора и Запалката са му подхвърлили фалшив сигнал и той им се е вързал, то това ще рече, че той не може да разсъждава и много лесно кълве , откъдето пък следва, че той няма място в политиката, вкл. и в ПЕС ?!

Изборът всеки ще го направи сам. И стига се натрапва мнението, че в българският политически живот има само две патрии БСП И ГЕРБ. Това не е вярно. Животът не е черно бял. Стига налага този двуполюсен модел.

Целия цирк е да се създаде впечатление че едва ли не има саб ГЕРБ и БСП. Аз пък искам да имаме умни и образоване политици. Омръзнаха ми простаци и уж умни хора които им се водят по акъла.

Тоя лъже нагло и уверено. Апартаментов отдавна е загубил доверие. Лъже и мами и се надява на будалите. Откърмен от БКП - то.

Интересна работа - анонимен сигнал, в който има изброени инициали и конкретен автомобил. На тази база се твърди че конкретни хора са подслушвани. Въпреки тов въпроса на СтаниШеф не е подслушвани ли са хората, а има ли бус и има ли хора с тези инициали. Амио на същия принцип ако аз имам фирма за петролни продукти с 5 служителя и имам цистерна с определен цвят и номер може да се твърди, че съм кондрабандист на петрол и като доказателство ще бъде посочено, че цистерната наистина съществува.

Да прав си но според мен има и доказателство за подслушването, просто не ги изкарват още за да може цвъки да се окъка и опплете по-добре в лъжите. Както стана с Буда и Боко се счупи да лъже и да си противоречи... Те тея с компроматите не са расли по дърветата има хора дето цял живот само с това се занимават...

Доста безочлив е този човек, аз не знам кой би изфабрикувал такова нещо с толкова конкретни факти... Сполед мен това е самата истина и благодарение точно на такива практики този очевидно глупав но хитър човек е стигнал толкова високо в обществото, а именно министър на ВР. Най-вероятно държи компромати за всички, вкючително и за Буда!

Станишев го е страх,че ако е подслушван,ще му излязат кирливите ризи и сега говори врели некипели! Той и гаджето му Доган до изборите ще ни представят най бруталната мега ултра турска сапунка! Цирка им ще е пълен!!!

Е ако го е страх нямаше ли да гледа да се оправят под масата с цвъки?

Няма как да стане,Цвъки няма да му се хване на магариите! Станишев, гаджето му Доган и цялата им компания са за затвора!!!

Станишев много се изложи.

цветанов, станишев и местан-доган не ти вярват а другите дали ти вярват не е от значение. важното е да става политическо шоу - Show must GO ON............ I got code number 911 - that's a sign of sharing the truth with rest of you.

Той не иска да чуе народа а го обвиняват, че бил подслушвал. Няма такова нещо.

Проблемът е че на Цветанов изобщо не може да се вярва. Всички разбраха вече как е поръчвал неудобни хора, да им бъде образувано някакво дело и да бъдат арестуване по най-показен начин. Помним и как чете с неприкрито удоволствие, без да има право, СРС-та в парламента за някакво доктори, които после се оказаха невинни. Човек който управляваше по такъв злокобен начин МВР излиза и ни уверява, че нямало нищо вярно?! Добре, ама бихме искали това да го провери някой друг, по надежден човек

Вярвай на комунистите! Ако живота ти до тук е бил пропилян - нищо не ти пречи и занапред да е така

Гаргамеле, като вярваш на Цветанов, защо не го попиташ какво се случи с търга на МВР за базата им на летище София? Колко получиха в брой за да определят победителите?

Ето къде са милиардите от бюджета на това министерство!Ако наистина има доказателства, ти, Цв. трябва просто да замълчиш и да се скриеш в миша дупка!

СЛЕД КАТО ЕДНО ДОДСЛУШВАНЕ Е НЕЗАКОННО ТО СЕ ПРОВЕЖДА БЕЗ ДА СЕ ДОКОМЕНТИРА ,ТОВА ЦВЕТОНОВ ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ