БСП ще пробва вот на недоверие, СДС критикува бюджета

Политическият сезон започна с критики към правителството. БСП започва консултации с всички парламентарни партии, които не подкрепят правителството, за вот на недоверие.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще пробва вот на недоверие, СДС критикува бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП вижда, че няма все още родена друга политическа сила да я замести и тя като втора политическа сила заедно с ортака си рожба -ДПС иска да се върне на власт.СДС пък недоволни, че не им дадоха добър пай от трапезата. И пак няма да сурнат ГЕРб, защото СДС няма да гласува против, те знаят добре че нямат шанс за следващ парламент, освен да развържат черните каси и да купуват масово гласове сред циганите. И АТАКА няма да гласува, защото Сидеров вече получи добър пай от трапезата и не ще да го изтърве. Статуквото е бетонирано!Идея за България, алтернатива на статуквото

Глупав, много глупав ход на БСП - подобен вот може само да укрепи правителството. Оставете го на мира - това циркаджийско правителство само ще си падне...

КОЙ бяха тези БСП,СДС, ДПС, НДСВ. някой спомняли си????

Абе не знам защо, но това правителство взе да ми харесва. Може би, заради профанските изказвания и коментари срещу него. Май ще гласувам за ГЕРБ, но при условие, че омразните личности продължават да го мразят. Нали се сещате-отрицание на отрицанието. Няма по-целеви PR от злобата на злобните.

Ако пък нямаше и идиоти като теб - щеше направо да е прекрасен!!!

ИМА НЕЩО, КОЕТО НЕ РАБОТИ В КАБИНЕТА НА БОРИСОВ. В ТОЗИ КАБИНЕТ ИМА И ДОБРИ МИНИСТРИ, НО ИМА И ТАКИВА, КОИТО И ЗА КМЕТ НА СЕЛО НЕ СТАВАТ. ОТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ГУБЯТ ВСИЧКИ. СЕРГЕЙЧО, НЕ МЕ БЪЛНИКАЙ!

Ха дано недоверието се гласува! Иначе зима по Бойковски, Цветановски и въобще по ГЕРБ ерски как ли ще преживеем?!

Щом си преживял толкова червени зими,ще преживееш и тази.Или пък не,че тази зима ако крадеш като предните може и да те хванат.

Дядо Владо, преживяхме лукановите и виденовите зими,а ти намери с какво да плашиш.Преживяхме и кражбите на тройната манипулация.Станишев е специалист единствено по бесепарските циркажилъци,но като си помислим за за бездарните му актьори,този цирк направо отвращава.А ти си остани със здраве и живей дълги години.

Тия двете партийки и другите две (с фесчетата и коронките) да вземат да пробват да върнат каквото са окрали от народа и тогава да се зъбят!

АКО НЯМАШЕ СОЦИАЛИСТИ/КОМУНИСТИ/, СВЕТА ЩЕШЕ ДА Е ПО - КРАСИВ

Наистина е жалко. Жалко е да им чета глупостите на тия. Толкова дребни и елемнтарни хора рядко се срещат. Всяка дума, всяко изречение е пропито с глупост, наглост и безпомощност. От предсрочни избори наистина само ГЕРБ ще спечели, комунягите просто напипват почвата. В патова позиция са и "сините". Срамно за България е, че от поне 15 години все едни и същи "мутри" се изживяват като спасители на нацията и все нещо не им достигна да сме Швейцария на Балканите. То не бе финансовия и приватизационен гуру Костов, който сега се изживява като Сорос, не бе хубавото Наде, Мозер... За комунистите да не говориме, там пост се сдава само ако си умрял. Как твзи корифеи на политиката, тези мастодонти в знанията за това как се управлява, не ни направиха държава за всичките тия години, а сега седнали да наливат мозък. Как се правело това, как се правело онова. А Станишев да се навре в миша хралупа и да спре да бръщолеви глупости само. Не бил разплатен бизнеса - да го беше разплатил бе Серьожа, ама нали предизборно пукахте патрони като партизани в Балкана, а сега друг да ви плаща версиите. Резерва му харчели, ми той е за това, когато държавата има нужда, а тя сега има, резерва да помага. Та нали нас, точно и единствено нас кризата ни отмина, и не че ни отмина, то криза за тях нямаше, та нали бяхме остров на финансова стабилност. И наистина не разбирам, колко нагъл трябва да си, да определяш себе си и управлението си за успешни, след като от цял Свят те критикуваха за корупция, за престъпност, за липса на реформи, за всичко, ЕС ти е спряло всичките пари, защото бяха изкрадени и малкото които успяха да влязат в България, а на изборите си получил толкова гласове, колкото един общински съветник в София. Е сега парите са отблокирани, строят се магистрали (Батко да си беше още там а? Каква комисионна само...), стартират се реформи, е вярно че бавно ама когато насреща стои професионалист в подривната дейност като БСП, нещата стават малко по-трудно. За ББ си пишете каквото искате, важното е навън какво пишат и казват. А то е доста по-различно от импотентните изказвания на Станишевци, Кутевци и Корнелии. И моля ви другарю Станишев, продължавайте в същия дух. Не може да си представите колко добре се закопавате по този начин.

Виждам, че комунистчетата са започнали да се връщат от отпуск и отново да цапат форума. А сега по темата: Сегашното правителство е първото, което не краде, освен това направи реални положителни стъпки. Правителството на червено-турската шайка пък беше най-крадливото досега тоест ясно е, че комунягите ще искат да свалят ББ. На ход сега са ДСБ и Атака да преценят кое е по-добро - това правителство въпреки някои негови малки грешки или отново червената паплач ? А нормалните хора във форума какво мислите ?

Не е вярно, че не се краде! Няма как чиновник със заплати 700-800, хайде 1000, дори и повече, да оперира с фондове за стотици милиони; да ги осигурява и раздава на други хора и да не го хване желанието за лична облага. Нема такова животно, още повече в Бг. Така че нямате си и на идея и сега колко много се краде /отклонява/. Само че ще се види на по-следващ етап. Липсата на морал и съвест е типична черта за всеки, докоснал се до властта, иначе няма да е там.

Ти пък защо реши ,че си нормален????

То не бяха мечти..то не беше чудо..Я вземи,че си полегни..Може пък да посънуваш,че пак си премиер...

Виж се бе Станишев,заел си стойка на лешояд..само че ти си с очила.....Такива сте всички: и БСП и ДПС и ДСБ..Всички сте се ояли и сега ви тежи,че не сте на яслата..

Тези от БСП освен да пречат на развитието на Българската държава, народ и интереси друго не се стремят да правят. Тотално ми писна от тях и даже съм отвратен и от тях и електората им. Иска ми се на следващите избори тотално да им се разкаже играта и да не влязат в парламента.

зимата идва зравеопазването няма пари,хляба олиото се покачват цените, повечето от бизнеса са на раба и мисля че след нова година ще има избори три в едно и великата партия герб щефлезе в парламета на КУКОВО ЛЯТО

Тоя некадърник серГЕЙ докара партията си до пълен колапс... Тъжно е да няма лява опозиция... И вредно за управляващите, които и да са... ПАРАДОКСАЛНО Е В НАЙ-ГОЛЯМАТА КРИЗА ОТ ВЕК НАСАМ... ЛЯВАТА ПАРТИЯ ДА ИМА В ПЪТИ ПО-НИСКА ПОДКРЕПА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ...

Ей, малки мишлета, върнахте ли се от отпуска? Сядайте на компютрите, че др. Станишев ви е платил да чатите и пишете по форумите по цял ден!

давай БСП, не ви подкрепям, но в сравнени с ГЕРБ сте по-добре и по-адекватни, работете може и да успеете, защо да не опитате

Така, чудничко. Очевидно е, че не би било нормално ако нямаше критики към кабинета. Но да си предствим прекрасната ситуация, в която комунистчетата сберат дружинката - лай..то Яне, тоя оня от Атака, Иван Костов им се върже и... свалят правителството. Какво би последвало - избори и нов кабинет. Нека го наредим: за МВР - пияндето М. Миков, за МО крадливия Свинаров (Ники Цонев няма да влезе в затвора, ама не върви вече), за МЗ - Мими Виткова - кой друг? За социален министър - Масларката - и тя не върви, ама има готина къща. За министър на финансите - непременно трябва да е Милен Велчев - готин ПР, а и не можа да отвлече целия резерв, пък и цялото черноморито - само 4 годинки бяха, трябват му още! За земеделито - оня турчина с чисто българското име. Има и други, които може да ни го турят, както вече са го правили: Р. Овч. Вл. Атанасов, В. Чичиба, К. Премянов, Ж. Виденов и пр. Но най- отгоре задължително подобно на вечната целувка между Брежнев и Хонекер стоят Станишката и Първанката в поза 69 например. Струва ми се красиво, направо прекрасно, и познато.

Станишев, първо/1/ Ще си посипеш главата с пепел за некадърното си управление, второ/2/ Ще кажеш за крадливите си министри /3/ Ще кажеш кой открадна милионите от Бай ти Тошо, четвърто/4/ Ще признаеш, че си ГЕЙ, пето/5/ Ще положиш изпит - щото сам каза че още си се учил, мамино .. а шесто и седмо.. Ще докажеш - ТИ и кръгът ти ЧЕРВЕНИ МУЛТИМИЛИОНЕРИ, какво общо имате с ....ЛЯВАТА идея!?

аааа , дежурните герберчета нещо почнаха да плюят... и да плюят , и да се скъсат , и да се обърнат ако ще и 180 градуса , това е истината ... истината боли , нали ... гроздето е кисало ... какво да се прави , това са фактите , а пред фактите и боговете мълчат...

Пред фактите и боговете мълчат, само левите - не. Вие сте нещо повече...... Светът ви отреди место - Сев. Корея и Куба.

Станишев,Правителството не е мрънкащо..Мрънкате вие,от опозицията..Лошо е да си зад борда,нали??Няма далавери,касичката ти май взе да не дрънка..А и не си се научил да работиш,а само да лаеш като глуха кучка на месечина..

Тоя амбреаж вече не се каэва Стани-шеффф,а Бешешеффф!!ОК

ДО ЛЯВ ИЗБИРАТЕЛ-ДРУГАРЮ ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ БИТА КАРТА.НЕ СЪМ ФЕН НА ББ НО ЗАСЕГА ПРАВИ НЕЩА КОИТО ВАШАТА МИЛА ПАРТИЯ НАНЕСЕ НА БГ.А НЕ САМО ВИЕ НО И СДС-НДСВ КОЯТО СЛАВА НА БОГА СЕ ЗАЛИЧИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА ЗАЕДНО С ДЕДИ ОТ МАДРИД.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДАНО И ВАС ВИ НЯМА.

С пълно основание не може да се вярва на опозиция и полуопозиция но в случая за некомпетентността на това управление за съжаление са прави.Върхушката на ГЕРБ ще се нагуши,помагачите им ще останат с пръст в устата а държавата ще фалира.Цялата вина е в нас избирателите.

Айде стига с тия зле прикрити опити да се реабилитира провалът на БСП начело със Серьожа посредством упреци към ГЕРБ, които ужким били основателни. Комунистите сте най-голямото зло за България. Всеки път като дойдете на власт, това се доказва с все по-голяма сила. СМЪРТ НА КОМУНИЗМА

Иван Станков,къде живееш-като че ли на Марс.От къде е закърмен ВОЖДА ти-нали от майката кърмилница БКП.Или двамата заедно сте се превъплатили в герберчета вечно най-добри,вечно първи.Ние на това му викаме ренегатстване.Ина края кой разтриваше ушите на ТАТО?

Мислих,че по големи фанатици от мюсюлманите няма обаче левия избирател ме опроверга... Ало къде живяхте последните години и кой Ви сви предприятието/завода8 отрасъла и т.н./

еее куко несам ляв ибирател сигорноси кацаларски плъх от квотата гербарите и неси вав час какво става в даржавата

еее куко несам ляв ибирател сигорноси кацаларски плъх от квотата гербарите и неси вав час какво става в даржавата

Лошо нещо е некомпетентнодтта. дваж по-лошо е когато некомпетентността е партийно оцветена. А ако оцветяването е в червено нещата излизат от контрол. Станишко много добре знае какъв ще бъде резултата от един вот на недоверие. Но не си дава сметка какво би станало при един успешен вот на недоверие. ББ ще спечели с абсолютно мнозинство. Всякакви маргинали като РЗС ще изчезнат и никой няма да чуе повече за тах. А ако ДСБ и СДС гласуват за едно с БСП и ДПС срещу ББ в един вот на недоверие, не знам с какви очи ще искат техните избиратели да гласуват за тях. Никой в парламента не желае предсрочни избори. Никой, с изключение, може би на ББ. Който е сигурен че ще ги спечели. А неудачията от кризата ще ги трапоса отново на БСП и компания че са разбалансирали страната. АТАКА ще е против, така или иначе. Най-малкото за да не е в една каруца с ДПС и бСП, което е напълно неприемливо за техните симпатизанти. Така, ББ ще разполага с конфортно мнозинство от 150 гласа плюс 6 месеца да прави кавото намери за добре. После започва подготовка за местни и президентски избори. След катастрофалната загуба, която я очаква БСП те надали биха имали очи да искат нов вот на недоверие до края на мандата. Ако дотогава не са се се разпаднали, разбира се. Политическият инфантилизъм, гарниран с голяма доза политически онанизъм, води до това че бСП приема желаното за действително. А действителността е такава че от бСП в момента нищо не зависи. Те са извоювали независимост. не от Русия, там са си зависими и такива ще си останат в годините. Щях да кажа во веки веков, но ако има нещо, което да е ясно това е че бСП няма да изкара още един век. Това им беше на тях. От тук нататък, начело с вожда си агента Гоце в единен строй поемат към село Сирищник, Пернишко. Защо натам ли? Ами много просто, да ходят да пасат патките. Че те партийните апаратчици за друго не стават. И в заключение отправям горещимолби към Господа-Бога. Жив и здрав да е Станишко. И антон Кутев, и Курнелия и цялата червена номенклатурна паплач начело на бСП. С тези боклуци, бСП ще осигури най-светлото бъдеще на България. Като остане извън властта следващите 15 - 20 години.

подкрепям гос.Станишев герб трабва даси ходят защото расипаха малкия и среден бизнез и закапак здравеопазването...........

А бе, нещастнико, научи се на елементарен правопис и след това изказвай мнения.

С малкият си мозък допускаш ли изобщо,че имаш някаква реална преценка?Не го затормозявай с мислене,достатъчно ти е за вършене на естествените нужди на подходящите места.

Станишев и партията му въобще не знаят къде се намират. Живеят в някакъв техен свят, различен от реалния. Марсианците да идват и да си ги прибират, за да не се тормозят тук........ Така може да отърват и затвора....

абсолютно е прав Станишев ... това правителство е най- некомпетентното от последните 20 годи ... и как дае , като кадрите му се състоят от най- некадърните личности ,ако могат така да се нарекат ... и това е във всички сфери- бивши нереализирали се ченгета , бивши дс кадри , млади и алчни некадърници , които хал хабер си нямат от работата , която въшат ... типичен приемер щерката на шефа на пожарната , която е назначиха във фонд земеделие като шеф , понеже баща и е пръв приятел с Бойко Борисов... ами това недоразумение Хер Флик , ами Р.Желева , ами Лъчо , ами Божидар Димитров , който си позволява да нарича българите шибан народ , ами това куку здравната министърка , ами Ц.Цветанов с нетовите псевдо полицейски пиар акции , от които няма да видите и един осъден ,ами министъра на отбраната с многобройните му гафове .... и още много мога да изброявам... трябва да сди сляп и много тъп , за да вярваш на Боко Тиквата , който има само за цел да пълни своята и на Цветелинка- си банк ...трябва да си абсолютен дебил и тъпанар , за да вярваш на думите на една мутра , която до преди няколко години печелеше парите си чрез размахване на бухалки ... но това е , пословично тъп народ сме ,след като си избрахме тоя мутрафон .както се казва , този овчи и прост народ си заслужава управниците.... девиза на българина- мутри , чалга , биг брадър и бойко борисов.... е това сме ние...-

Докато има и един жив като този,който дори и не го е срам да се определя като ляв,няма никакво оправяне.

Не мога да разбера, как една партия, която според един банкер - Гущеров вече не е на работникът с мазния потник, да е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА. Едно време Дядото - Димитър Благоев се възмутил с думите:"Съсипахте ми хубавата партийка" от т.н. "тесни социалисти". Та трамвай номер две ще я отведе БСП точно на бунището на историята, под вещото управление на ватмана й Сергей Станишев. Сравнението с "Великият кормчия" и "ватмана" е подобно на сравнението на комунистически Китай днес и демократична Република България. Имам направени снимки пред мавзолея на Мао Дзе Дун, от преди 25 години. Тогава "отговорникът" на екипа забраняваше поклонение пред "Вечното Слънце". И имало е защо да е била издадена такава забрана, както и забраната за посещаването на стадиона в Бейджинг - Пекин по време на изпълнение на екзекуция.

левчоооо....... стига си ходел на ляво. тебе и жив да те изядат тези комунисти-пак ще мислиш че те масажират :ДДДДД аиде-господин божидар димитров имаше впредид само такива като дебе че ги нарече шибан народ. така че чувсваи се убиден :))))) междо другото вашият вътрешен министър беше хванат да обядва с явни престъпници.... ох вярно бее тои под прикритие бил :ДДДДД иди му целуваи ръката и на станишев също-нали те и тези чиито наследници са, продадоха българия..... ааа исках да кажа оправиха българия. ама така хубаво ни оправиха че още ходим разкрачени......

Имитацията на дейност се възпитаваше едно време в ДКМС. Сега тази "висока квалификация" позволява безпроблемно довеждане на всичко печеливше до фалит - банкрут. До сега БСП беше печеливша карта (имаше какво да се краде), но вече е ВЕЧНО губеща. Бъдещето и избирателите ще покажат до колко си прилича съдбата й със съдбата на НДСВ.

Съдбата на НДСВ я споделят така наречените лидерски партии. Изчезва ореола на магьосника- изчезва партията. Да се готви ГЕРБ.

само дето и ДПС е лидерска