Станишев за Симеонов: Недопустимо поведение на вицепремиер

С изумление прочетох неуместния коментар на българския вицепремиер В. Симеонов в противоречие с европейските и общочовешките ценности, отбеляза Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев за Симеонов: Недопустимо поведение на вицепремиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев да се скрие някъде. Намериха начин да отстранят единственото читаво назначение, а другите, дето гилдиите им не ги искат, щото са пълни издънки, все още са си на постовете.

Крум Зарков минал, през ада, заради глупавата си реплика по повод дядото на Борисов. Хайде сега, да им го върнем! Намираме една снимка от реди 8-9 г. майтапчийска и глупава едновременно на въпросният зам, министър и антибългарският заговор е налице. Станишев разбира се , ще се обади от Европа и помията става международна. На това се казва ку.венска история. Губи само и единствено България. По думите на Борисов от всички кандидати П. Тенев е бил най-кадърния. Сега, ще сложат някой неграмотник и всички, ще са доволни. Това ли искаме?

А какво е поведението на Крум Зарков, но за разлика от тази ситуация вместо остовка му осигуриха повишение в партията.

Симеонов е супер тъпо парче, в унисон с тъпите тикви на власт

Ти ли ще кажеш кое е недопустимо бе, крадлив бурсук Хохегерски?!

налага се да напомня на станишевич , че комунизма също беше обявен за престъпен, и символите му са забранени, а неговата бсп е стогодишният наследник на сто годишната бкп!

Хубаво, ама защо дават думата на юрогеи, кончити и всякакви либералистични паразити?

.. майтапчийски снимки? В Бухенвалд? Честно? Е трябва да си ултра-ненормален на място видяло такава смърт и страдание това дори да си го помислиш. Баси. И този е избран.

Тъпо, парче снимката не е от Бухенвал, от музея на Восъчните фигури в Париж е! С първосигналните си реакций само се излагате, но по-лошото е че го правите и международен въпрос, което е вече престъпно. Станишев е за съд, уронване на доброто име на Б-я с цел политически девиденти и дестабилизиране на страна готвеща се да поеме Европредседателството.

серГЕИ4о - помни6 ли 4е ниама6е трудова книжка когато те назна4иха за министар председател и това ти бе6е парвото работно миасто??? интересно ми е с какви доходи си кретал до този момехт? басии и тапунгера!!!!

Ами имах доходи от няколко ЗАМЕНКИ от Хохегер от КТБ и от други места кадето съм РАБОТИЛ.

В. Симеонов не го коментирам.Бих обаче казал на г-н Стани шев, че всичко сбъркано по света и в миналото и сега е функция на сбъркаността и в миналото и сега, налагана упорито от него и себеподобните му.Така, че каквото повикало, такова.....ще ни залее и отнесе.Всички!

ми ти га са целувга6е с тур4ина намоста забрави ли? а пак под моста може и несто друго да сте правили!

Присмял се хърбел на щърбел ...Станишко като министър председател спретна аферата Хохегер и гушнаха със жена си паретата , се държеше като истински министър председател -корумпиран

Това добро момче да не сте посмели да го хулите!

Едно време в Нета показваха един Съветски буквар от 39-та! На него имаше портрет на Хитлер и надпис "Гитлер лучший друг Советских детей!"

Абе що не си ....!!! Като не взехте властта ,в което бяхте на 100% убедени ,сега ще откачите от яд и под вола теле ще търсите !!!! Майната ви ,червените кучета лаят ,керванът бавно и сигурно си върви и така 4 г. ,...ужас !!!

Поздравът не е нацистки! Така Путин поздравява народа, като се среща с него! Така и бай Тошо поздравяваше манифестиращите от трибуната на Мавзолея! Такива ги правиха и статуите на Ленин!

" В момент, в който цяла Европа казва не" на национализма - както в Австрия, Холандия и на президентските избори във Франция..." Тук Станишев наистина е пресолил манджата,правейки внушението,че национализмът е равен на фашизма. Но изказването на Валери Симеонов излиза извън всякакви рамки.Майната му на онзи серсемин с нацисткия поздрав. Но Симеонов,с неговите намеци за майтапи в Бухенвалд,където витае духът на отчаянието и смъртта... Много ви моля!!!

ГУЛАГ, ГУЛАГ, ти пак туптиш, ти пак си огнено сърце.....

тоя съсел дето опропасти за 13 месеца българия той ли ще дава акъл!! скрий се там в мишата си дупка и не се показвай че разваляш пейзажа яко!!!!!!

СергейГей, ще дойдеш ли за парада - само питам. Ти чел ли си "Фашизмът" на Желев - явно и ти си чел само Винету. Това, че фашизмът и комунизмът - е едно и също, това че сте деца на комунистическия елит - това нищо. Не забравяй, че и патриотите и вие и ГЕРБ и Марешки са избрани от БЪЛГАРСКИЯА НАРОД. Я по-спокойно че от злоба и яд пяна тече от устата ви.

Те и мургавите така си правят майтапчийски снимки на български гробища или с портретите на ЛЕвски и Ботев. Голям майтап ти казвам!

Хвани единия, удари другия. Нацизма и комунизма са двете лица на една монета. На този баща му е избил стотици хиляди българи в лагери на смъртта. Съпартициите му се шегуваха с това в телевизионно предизборно студио. А патрЕотите-нацисти са си за бой.

"патриотите" пресолиха манджата. Отзвука е много силен и Европа няма да си затрае - в случая ЕНП, защото това би означавало зелева светлина за националистическите партии в Европа.

с какви простащини занимават хората, някаква лична снимка, и вечното хленчене на еврейте, за да насаждат в гойте чуство на вина ... ако не съм офицялен участник в някакво събитие а частно лице мога да си направя снимка как му се празня на физиономията и пак няма право да се оплаква, я вижте какво има по страниците на списанието Шарли Едбо

Прав си брато, ама аз нещо така и не видях на страниците на Шарли Ебдо, те да нарисуват свои разстреляни колеги с пръснати черва и разтекли се мозъци с коментара "Смехът не е здраве". Защо? Нали се подиграваха с пасажири на рески самолет, нали се подиграха с сирийското дете? Защо ттогава квичаха като свине на заколене "Аз съм Шарли" . Не тези аморални говеда получиха точно колкото трябва. Ами ако следваща карикатура ще осмива жертвите в Батак? Все пак хората се отличават от животни с морал, а ония педер.сти нямат такъв.

не си гледла вниматлно, има крикатури техни за атентата - един е надупчен и тече као лейка, но за еврей карикатури нямат, защото един път са ги осъдили жидовете

1. Каква е целта на тези музеи, в които човек може да се снима до восъчни фигури? Нима това са исторически паметници, ценности, артефакти? Глупости!!! Целта е една-единствена - забавление на посетителите. Нима всеки, който се снима до Хитлер става хитлерист - че защо тогава са изложили восъчната фигура и защо разрешават снимането с нея?! А ако прегърна фигурата на английската кралица, любовник ли й ставам и ще ме съдят ли за обида на кралската особа? 2. Другарят Станишев има безброй снимки като пионерче с комунистически поздрав. Освен че е бил пионерче, другарят Станишев е бил и съвсем реален КОМУНИСТ - член на една тоталитарна, античовешка партия, избила стотици хиляди българи, докато тоя зам.-министър никога не е членувал в партията на Хитлер. Е, кой според Вас трябва да си подаде оставката?! Друг е въпросът, че един политик трябва да се въздържа от подобни "майтапчийски" снимки, та макар и с восъчни фигури.

Трябва да си пълен малоумник и идиот да си правиш "майтапчийски снимки" в Бухенвалд! И това човешко и политическо недоразумение е вицепремиер! За това сме най-долната държава в ЕС населена само с мърша, за това никой не ни взема на сериозно!

Симеонов май е доста нечистоплътен откъм морала. Това е не първото му идиотско изказване. Успокоявам се че обикновен идион, защото ако му е весело в Бухенвалд - то се появават други по-страшни мисли.

Господа , трябва да съберем 10 000 лв за гей парада на 10 юни в София. Както правилно четете обръшам се само към " господа-та " , а не към тези от гей прайда. Не се занимайте с други глупости , ами да спасим цветятата на нацията. Посочена Ви е сметка. Ако не подкрепите гей парада , ще ви търсим сметка.

"Присмял се хърбел на щърбел", казва народът в случаи като този!

За България ,г-н Станишев Е политически труп.

докато сега се набутаха разни простаци като Симеонов и т.п. да ни управляват и грабят

Може би, но живее от добре на гърба и за сметка на българския народ. Айде сиктир.

То е недопустимо лява партия с плосък данък, ама ти го направи за олигархията.

Всъщност поздрава НЕ е нацистки а римски. В древен Рим, така са се поздравява ли ?

Драги ,липсва те образование - поздрава на римляне е много по различен. Притискали юмрука към сърцето след което вдигали ръката само от лакътя. И друго, ако аз сега направя човешко жертвоприношение с претекст,че древните народи го правеха - как ще изглежда?

Същото като изказването на съпартиеца му Крум Зарков

Нацизмът го отрекохме. Ясно! А комунизмът, г-н Станишев, за по-хумамен ли го считате?

Абе, съсел! Като си казал "а", що не кажеш и "б"?! Този се изпънал в "нацистки поздрав" преди 9 г.!!! По това време едва сме влезли в ЕС, а той е бил далеч-далеч от властта, а от "европейските ценности" - хептен. Не те виждам обаче да коментираш останалите скандални , наистина скандални назначения - това на министъра на икономиката, това на разследвания от ОЛАФ за далавери Порожанов, това на зам. министър в енергетиката, който е бил уволнен и който ни тропоса плащането на едни 1,2 милиарда, за да угоди на тоя и оня комисионер... И по време на твоето управление се изкрадоха милиони народни пари, милиарди потънаха в КТБ, но за теб това не е скандално! Скандално е, че някакъв тюфлек си направил снимка пред восъчна фигура... преди 9 години!

Не съм очаквал, че опозицията може да се изложи по-бързо от управляващите, но ето - факт! Жалко, че със себе си завлича и нас, но явно такива са партийните му принципи - Без мен, по-добре потоп!

Валери, подавай оставка и се прибирай на село.

Симеонов е новия бушон на Боко. С най-голяма уста, с постоянни изяви по медийте, с очевадният си конфликт на интереси по границата и непремерени, глуповати изказвания е готов. По-старите пирани от ВМРО и Атака общо взето си траят и му гледат сеира на "великия" вицепремиер Симеонов. Вервайте ми-първият който ще го отсвирят е той.Яѝвно не си е взел поука от начина по който спекоха набързо рабеснелият се Сидеров.

че този е носител на евротейските ценности!

Този педерунгел на снимката е и нагъл. Що не си гледа гей дружинката ами тръгнал да прави коментар на други.

Ех че нагла мутра, явно е време да му излезе кадрото в тубата.

Е, тоя Симеонов е по-тъп и от старейшината. Мислех, че са ги подредили по глупост от горе надолу, но съм сгрешил.. Бахти и народа щом си избира такива тъпунгери..

А СЕР.ГЕЙ Е ПОСЛЕДНОТО ОТ ДУМАТА,ПРИ ТОВА С ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД!!! КОЙ ВЕРВА НА ТАКИВА?!

Сергея сега ни гледа сейра отстрани за наша сметка..

Г-н Станишев,приказката за лъжливото овчарче сте я чували, нали? В тази връзка дори и сега да имате правилна позиция на Вас никой не Ви ВЯРВА. Народа на Р България знае какви ги свършихте, мисля че ще изглеждате по-умен ако си мълчите.

ОТ ЕВРОКОЧИНАТА И СЕ РАЗЦИРИКА!!! СМЕШЕН ПЛАЧ!!! КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ! КАКТО И ДА ГО НАРЕЧЕШ,ВСЕ ЩЕ Е СЛАБО!

А аз очаквам ти и крадливата ти жена да върнете парите за ПР на държавата откраднати нагло от двама ви! Очаквам да се извиниш на целия български народ за изключително слабото ти и продажно управление на държавата,да се извиниш за геноцида нанесен от твоето управление по време на тройната коалиция и последния ти напън да продадеш българските интереси и очаквам да се прибереш в България отказвайки се от така унизително приетото ти евродепутатство! Очаквам да покажеш малко достойнство в живота си и да спреш да живееш на чужд гръб с някаква популистка политика!

тоя се изкачи на върха на уродливостта на псевдо българският политик

Станишка , без да съм никакъв фен на Далавери Симеонов , бих искам да те попитам следното : Ти наясно ли си изобщо какви ги върши твоят Украински сънародник Петро Порошенко ??? ТИ , като се бараш на такъв голям антифашист ЗАЩО подкрепяш един режим , който издига в култ доказани в миналото ФАШАГИ , като Степан Бандера , например ??? Що така не сме ти чули НИТО ВЕДНЪЖ гласчето в Европа , ДА ОСЪДИШ безчовечното избиване на мирни граждани в Донбас ??? Ааааааа верно бе ! Те ония са "сепаратисти" , щото са имали кофтия късмет да се родят на тези земи ...

Neka da vi obarna vnimanieto: 1849g. vav vestnika Neue Rheinische Zeitung Karl MARX pishe: Vsi4ki nepolezni elementi ot koito savremennoto naprednalo obshtestvo NIAMA NUZHDA (shotlandzite ot planine, bretonskite (Franzia) selenduri, mirizlivite sarbi-vsi4ki tezi triabva da se onishtuzhat do krak.......ottam idva Holoukosta-ot Evreina Marx....po-kasno i Bernhard Shaw spodelia tova(1934) i toi iska evrei i zigani i nezdravi elementi+invalidite da se iztrebvat....

Валерката е специфичен. И с държанието си не помага за сбъдването на мантрата "Пълен четиригодишен мандат". Важното е да не му обръща внимания е човек.

Ни най малко не споделям, не разбирам и не ценя пластмасовите "европейски ценности", но съществото Симеонов е пълен пр остак с лафа си за майтапчийските снимки в Бухенвалд. Това е човек без елементарна култура и стойност. Дребен хитрец, случайно озовал се в политиката по силата на глупостта на гласувалите за него и маргиналната му партия. Високомерен бабаит, кой си ти, да преценяваш нивото на другите? Що за хора гласуват за такива г оведа?