Сергей Станишев: Не подавам оставка!

Председателят на БСП Сергей Станишев получи вот на доверие от членовете на Националния съвет на партията.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Не подавам оставка! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не забравяй, че един от авторите на Плана Ран-Ът е и Иван Костов. Това може да се види в текста на плословутия План.

Тоя гей нещастен ебан, който е бил татков глезльо целия си шибан живот, дето в Русия дипломната му работа е била за ефекта на руската униформа, тоя копелдак миризлив дето е нищо не е зацепвал от политика ама се е добрал до министерското място само за да говори и да хвърля прах в очите, тоя дето по цяла вечер гледа гейско порно и пие и яде от държавата, тоя дрисльо осран и напикан, той ли да управлява?!!?

най корумпираното и крадливо правителство беше на ергена Сергей Ст...

На Станишев трябва да му се признаят усилията, които положи за влизането ни в ЕС. Да не забравяме защо се създаде т.н.тройна коалиция, която сега като папагали след Б.Б. всички плюят и анатемосват. Станишев показа умения и характер и много здрави нерви, за да търпи партньорите си, които го рекетираха, защото си знаеха цената. Е, някой от тях вече ги няма защото народът е мъдър и ги схваща тези неща. Ясно беше че негативите се трупат на гърба на Станишев, сигурно и той си го е знаел. Но нали влязохме в ЕС, защото ако кризата беше дошла майлко по-рано, щеше да е прекрасно оправдание на противниците на евроразширяването да ни отсвири. Така че плямпачите в БСП да се засрамят и да работят за консолидацията на партията, че май след годшина-две ще имаме пак избори... Според мен грешката на правителството беше, че не обясни на хората какво точно са свършили, какви договори в земеделието са сключени, не се обясни на хората технологията на усвояване на еврофондовете - първо завършваш проекта и после ти плащаме. Сега Б.Б. ще се хвали след една година, че той ги е усвоил, което ще бъде поредната лъжа. Освен това и господ да ни е министър-председател и него след 100 дни ще псуваме, а след 4 години ще сменим. Национален характер! Голяма част от европейските програми са за хората, които правят някакъв бизнес и те трябва да ПОЖЕЛАЯТ да усвояват средства по тези програми. Правителството само трябва да ги договори с ЕС и да ги обяви на бизнеса. Но по-лесно е да чоплиш семки и да одумваш и критикуваш и да се оплакваш, че държавата нищо не е направила за теб. Но така е на изток от Виена. На когото не му харесва - с куфарите и на новия терминал.

Всичката я кака Мара втасала..само оная работа си не сресала..

Първанов не е руски шпионин, а американски. Луканов е най- добрия изпълнителна лукановата линия на БСП, а тя започна с внедряване наПлана Ран Ът в България- Луканов го поръча и го внедри.Прочети по-долу кой е създател на Плана Ран ът. Той е американски план за унищожението на българската икономика и се е изпълнявал най 0 стриктно в България от кръга на Луканов, който вече 20 години ръководи БСП. Първанов е един от неговите създатели. Първанов докара американски бази в Блъгария, като лично отиде да моли Буш за това.Базите им трябваше на БСП и кръга от рожби ( СДСто и НДСВ та) да защитават гърба на своята олигархия ,която пази изнесените си мръсни капитали на-вече в американски банки. В руски не ги пази, защото не са сигурни. А и икономиката на Русия бе унищожена от внасяне на неолибералния икономически модел на Рейгън чрез подкупване на част от елита на КПСС от Горбачовци и Елцинци. Там нашия план Ран ът се подвизава като План Дълес

До (19.07.2009 г. 14:21ч.) аз не подминавам темата Плана ран ът, а ти не си чел писаното от мен по нея. Луканов гопоръчва на Търговската камара на САЩ и го внедрява, това го казвам ясно. Ела в нашия сайт да прочетеш за плана Ран ът . Чукни в Гугъла Идея заБългария- алтернатива на статуеквото и ще го намериш. ВПреки връзки ще намериш и плана...

И със сегашното непознаване от наш балкански субект на Европа ,в която живее и се пише за европеец, особено на процесите следВСВойна до сега, с кратки постинги не може да му се напълни главата и му се каже , че освен страната на неограничените възможности има други страни в Европа, които са ги постигнали преди нея. дЙг

До комунистите, пишещи из форума: Вече трябва да ви е ясно, че от година на електората на вашата партия, ще става все по-малко. Логично е - хората, които гласуват за вас са пенсионерите в преклонна възраст, хора с помътено вече съзнание и неясни спомени от неясното комунистическо минало... Защо не се запитате, след 4 години кой ще гласува за вас?! Като изключим шепа продажни младежи от вашата организация и хората в зряла възраст, на които раздадохте ръководни постове навсякъде, кой ще гласува за вас?! Дайте си сметка, че вашите избиратели-пенсионер постоянно умират и цялата партия е обречена на изчезване. А ако малко имате ум и искате наистина да оцелеете, махнете Сергей Станишев и сие, защото е просто нелицеприятен и от това страда цялата ви партия. С него начело никога няма да привлечете хората. Със здраве :-)

Браво на Ангелова. Много точно мнение.

Само че Програмата Ран-Ът не е писана от Луканов, а от Фондацията на търговската камара на САЩ (NFCF), която е дясна американска организация, с антикомунистическа и религиозна идеология, от американски експерти и наши национални предатели. Ето имената Ричард Ран, Роналд Ът, Мери Буш, проф. Иван Ангелов, Румен Аврамов, Валери Борисов, Венцислав Димитров, Генчо Димов, Стою Дулев, Никола Гълабов, проф. Илия Георгиев, Румен Георгиев, Димитър Костов, Иван Костов, Емил Хърсев, Татяна Хубенова, Димитър Иванов, Лилия Каракашева, Найден Найденов, Невяна Кръстева, Георги Панков, Огнян Панов, Атанас Папаризов, Огнян Пишев, Иван Пушкаров, проф. Димитър Шопов, Боян Славенков, проф. Стефан Стоилов, проф. Милчо Стоименов и проф. Тодор Вълчев. Без съмнение, ролята на Луканов и Максуел е голяма, но сами те не биха могли да направи нищо. Всичко започва Еврейския ционистки конгрес в Москва през 1988 г.. Останалото е следствие. Не знам защо, но е странно, че подминаваш тази тема.

По-добре Бойко,отколкото Гейко-народа вече миряса...

До (abc (19.07.2009 г. 12:29ч.)може да регистрират някаква лява партия ,но няма да бъда нито нова, нито оригинална лява партия. Тя ще повтаря същите постулати на БСП, със същите лица начело, до сега само това са правили БСП и СДС-мимикрирали са в нови партии по техен образ и подобие със лица на псевдо-опозиционер Народът ни така е отвратен от прехода, че не смята тези, които са стояли 20 години в ръководството на БСП и са се писали за опозиционери за нови!? Освен това, за да създадеш истинска лява партия се иска да познаваш всички модерни леви идеи на Европа и да умееш да ги прилагаш ( и още много неща да познаваш)! А нашите опозиционери дори от БСП въобще си нямат хал хабер от тях . Идея за България работи вече 5 години над идеологията и програмата на нова лява партия, ползвайки най-съвременните леви идеи и опит на Европа, като за това иска само чисти лица, не оцапани вражия криминален преход, да ги представляват и осъзнато да ги изразяват. Абе 7777777 , за мен в уикенда стоене зад компютъра е само почивка!

БКП, ФИЛИАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ, СА МАФИОТСКИ ОБРАЗОВАНИЯ. НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ МАФИОТ ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКА,?????? ПРИ ТЯХ ДРУГИ ЗАКОНИ ДЕЙСТВАТ, СПОМНЕТЕ СИ ЗА МАКО БЛИЗКОТО МИНАЛО.

То не останаха червени бабички.Да бъдеш водач на бабички звучи несериозно,освен ако не крадеш на техен гръб!

Мистър Клийн става не по-малко от всички муцуни,които ни се натрапват постоянно т.е все не стават ,но явно лошият материал ни е в повече и то във всички възрасти.Участието и съучастието в лъжа у нас изобщо не е грях и никой не го наказва кокто не се наказват престъпниците ,бандитите ,наркодилърите престъпните държавни служители, мародерстващите банкери,застраховате и тям подобни.И никой да не се заблуждава в противното,защото както е казал народа гарван гарвану око не вадиНе ги слушайте какво ви говорят,наблюдавайте ги какви ги вършат.Иначе доколкото знам на тези избори Веселин Маринов пееше за ГЕРБ.

Правилно, които са с БСП и ДПС отиват на БУНИЩЕТО!Чудя се,как може да има хора,които още са за БСП-и чакат нещо от нея.То ,не останаха червени бабички вече.

Zvuchish kato kuha leika ot anadolski proizhod s klimakterichna demencia i obratni naklonnosti, tui kato obratnite se poddurjat !!

Li4no men Stani6ev i ostanalite lumpeni ot BSP ne me valnuvat,po me pritesnava tezi 750 000 glasa za tah.Ei tova e ve4e stra6no.

Тези от върха на БСП и ДПС трябваше отдавна да са вън от политиката,но алчността и арогантността винаги са погубвали! Сигурно членовете на тези две партии си умират от срам и мъка.БСП вече я НЯМА !!!

Абе дедо Йоцо,да не си вързан за компютъра.Ще бъдеш оригинален,ако пишеш по-кратко.

Явно е че в България големите партии са мафиотски структури. Затова и шефовете им не щат да пуснат властта без бой, макар и да са катастрофално размазани на изборите. Само че сега БСП ще направят това, което преди направиха конкурентите им. Тъй като председателят не подава оставка, очаквам създаването на нова социалистическа партия. Така както възникнаха всичките седесарски формации, НДСВ и ГЕРБ. Вече имаме 3 партии членове на европейската народна партия, защото всеки път като се изгубят изборите няма оставки,а недоволните регистрират нова партия. Сега и европейските социалисти ще се обогатят с още една партия. Този човек постигна по-слаби изборни резултати и от Жан Виденов и има наглостта да се запъне като магаре на мост на постта си. И даже да обижда интелигентността ни, като изтъкне, че така искал да понесе отговорността. Същи като Иван Костов.

комунист и оставка - нема такъв филм . А и кво ще прави гейчето ако подаде оставка хахаха

дедо Йоцо гледа (19.07.2009 г. 10:46ч.) - Разбира се, че БСП няма нищо общо с идеите за социализъм и комунизъм. Общото между БСП и БКП е, че едните имат мерцедеси, а другите имаха волги и чайки. За разликите - всеки ги знае, защото това не е история, а е съвремие.

Абе (19.07.2009 г. 11:15ч.) , къде виждаш да съм казалче нещо става от тях? Напротив- иди да прочешеш в статията за Пасаклев.. моето определение за БСП и ще ти стане ясно да казвам НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ!!!!БСП е само бандитска партия, която трябва да се лустрира и накаже като най-големия манипулатор на прехода.

(izvinete lipsata na kirilitza) Ochevidn temata se okazva che privlicha goliam interes, koeto doniakade ochudva . A kolkoto po otnoschenieto na postinga (do predischnia moi) - blagodaria na chitatelia/kata bez nikneim, za konstruktivnata kritika : - da, naistina ste prav/a; partia s tolkova izdanki naistina schte e otstranena . I Vie davate oschte edno nivo, oschte po-obhvaschtaschto, che takav vid partii ne samo ima, no i che naschite sa naistina neschto neveroiatno (koeto besche chast ot ideiata na tzitirania ot Vas nachalen moi posting). Blagodaria !

ЕЕе, че сгреших името, не значи нишо.-Димитър Станишев беше рабфаковски коммунист но не е крал,така, както децата на някои от висшия ешелон на БКП крадоха ПРЕЗ ПРЕХОДА. Голямото крадене брате, стана в прехода- КРАДЕНЕТО НА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. Не можеше да се краде така до преди 1985 г, защото собствеността беше ЕДНА-ДЪРЖАВНА , голямото крадене на държавна собственост започна от 1989 г насам, с преминаване на социалистическа в пазарна икономика- така определи Плана си Ран Ът- другаря Луканов . Преди това от 1985 г. до 1989 г започна да се краде от взиманите държавни заеми.,по нататък мислиимаш главаи...

Ашколсун, Станишев, аферим!

Како Маро, ти се изразяваш досущ като другарката Гръбчева и другарката Такова, нали сте от една партия! Хайде малко финес де!

дедо Йоцо гледаш, ама нищо не виждаш! Бащата на Станишев не се казва Крюстьо(какво именце само) а Димитър Станишев и беше секретар на Партията БКП. Уж много знаеш, ама си като всички прости рабфаковски комунисти!! Накрая нищо не става от тях!

До (Ангелова (19.07.2009 г. 08:02ч.) интересни факти изнасяш, но не си точна в изводите. НЕ бащите им съсипаха държавата, а децата нямат нищо общо идейно с бащите си. Станишев няма нищо общо с баща си Крюстьо Станишев който не е използвал властта да краде. Съписаха държавата сега през прехода една група от 9 човека около Луканов, която използва политическата си власт да я облече в икономическа чрез пладнешки грабеж. Те регистрираха БСП , те създадоха останалите партии като отрочета на БСП, те положиха началото на страшното и порочно явление олигархия политическата мафия през прехода. БСП няма нищо общо с БКП. Нека обективно да умеем да си оценяваме историята си , а не пристрастно . БКП има огромни материални ГРАДИВНИ постижения през социализма за България, но има големи духовни грешки1) с тръгване по болшевишката идеологизация и изкривяване на политическия път с една партия ,което и определи тоталитарния облик на системата и създаване на македонска нация и изкуствен етносбългарски турци. Иди в съседната статия Паскалев: Станишев и ИБ на БСП да подадат оставки за прочетеш моите постинги за БКП (социалистичесикя период)и същността на БСП.

Чужди сили създадоха компартията и пак такива я затриха.Крайно време е да бъде създадена автентична българска лява партия.

АМИ ЗА ТОВА МОЙТО МОМЧЕ СЕ ИСКА И АКЪЛ, КАКТО СЕ КАЗВАШЕ В ЕДНА РЕКЛАМА, ОСВЕН ТОВА И ПОВЕЧЕ МЪЖКО ДОСТОЙНСТВО И ОТГОВОРНОСТ, НАРОДА ТЕ ОТХВЪРЛИ КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА, ЧЕ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБЕ ТЕ ИСКАТ, Е НЯМАШ КУРАЖ ТОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОКАЗВА, ЧЕ ДУМИТЕ НА ДОГАН СА БИЛИ ИСТИНА.

Стой си там бе..Кой те брои изобщо за нещо.Остави се на Доган да те язди и командори,докара държавата до фалит ..Сега за какъв Х.Й ревеш сега ??

Галка малка кога ще пораснеш?Мистьр Клийн не става.Цял свят разбра. Участието или сьучастието в льжа се наказва.Иначе на Бузлуджа е весело: кебапчета льжи и Веселин Маринов.

то партия вече няма, те се препират кой какво да командори. боже опази, ама катох искаш хем да си партиен вожд хем премиер, след загубата -хайде, пайдос! били му гласували вот на доверие?! ако бяхте казали вот на недоверие - пак щяха да го гласуват.

Какво друго може да се очаква от хора без достойнство и чувство за мярка! Бащите им съсипаха държавата, плюха на идеята и започнаха разгрома на БСП. Днес децата им ще довършат де що могат! Кой здравомислещ човек ще повярва на Станишев, който нито за деца и семейство се е грижил, нито има един ден трудов стаж извън Позитано? Кой нормален човек ще повярва на обкръжението му от недоразумения като престъпника Кирил Добрев, който се държи като гангстел и не говори литературен блългарски, на Ивелин Николов, Мая Манолова, Р. Овч., Р. Петков, Евг. Узунов, бившия зам. министър ан екологията Атанасов, корумрпиран до козирката, на Курумбашев -съсобственик с Овчаров на няколко ВЕЦ, на Дъбов или на Росен Карадимов, който се самозабрави и едничката цел е чатният му бизнес. Защо като са толкова можещи мсички бивши министри днес са депутати в 41 НС? Защо не си потърсиха работа като мнозинството българи? Защото извън властта и Позитано нищо не става от тях! Това е краят на БСП и на ерата Първанов, който си въобрази, че ще бъде вечният сценарист. Няма вечни!

За да подаде оставка човек трябва да има достойнство.

Нищо лично,но при тези резултати щом Сергейчо не си подава оставката ,значи, че той няма да порасне,а ще смали БСП ДО 129члена

баси харакирито!Тая партия умря.На следващите избори още повече ще им е намалял електората,щото пенсионерите,техните фенове ще си ги е поразчистил Господ.А млади и нормални хора,никога няма да гласуват за тях.Леле,що парици им дадоха някои .....

човек може да става за резил колкото си иска. Само така, Сергейчик, няма да се даваш. Партията е права, когато съгреши дори. Ама какви смешници, ще ти искат оставката! Те не знаят какво значи да те сполети народната любов. Но да си кажа честно, не съм сигурна че можеш да съберея 17000 подписа, като братя Галеви. Няма ли кой да пусне една подписка в подкрепа на Станишев. Чакаме да се поведе ескадроните.

Браво Серго, още веднъж доказа, че нямаш морал, честност и достойнство - за срам няма да говорим. Ти си олицетворение на наглостта и пошлостта, въплатени в българския политик - че си страхливец, също няма да споменаваме! Горди сме да имаме такива политици като тебе! Браво!

Никой не обича да дойде размъкнатата съседка в къщата му и да започне да обяснява как трябва да е подредена, кое къде да седи и т.н. Това си е привилегия единствено на живущите в тази къща и никой няма правото да се бърка. В този ред на мисли излиза, че тук има бая членове на БСП, които вземат отношение по чисто вътрешнопартийни въпроси. Още повече, че точно сега, когато БСП не е управляваща партия, това си е единствено работа на нейните членове. Обаче винаги ще се намерят няколко компетентни келеши, които да ни обяснят с клишираните си неграмотни постове кой какъв е, какво и колко може и, естествено, да дадат точна и вярна прогноза, какво ги очаква и от кого!!! Това съм го виждал преди и след всички избори и се касае за всички партии имали достъп до управлението на страната. Виждал съм го и в други страни, но там нещата кой знае защо след резултата от изборите почти спират и вниманието се насочва към други неща и процеси. Има някаква етика, особено в страните с отдавнашна демокрация. Етиката, обаче е нещо, което е малко познато на неграмотната сбирщина, представляваща доста голяма част от народа ни, както и други понятия като например, лоялност, възпитание, такт - да не ги изброявам всичките. От много неща има спасение, но единствено от тъпунгера не! И за да не стане някаква, грешка (не че съм особено притеснен от поредната цветова квалификация, която ще ми се отправи от поредния неграмотник), искам да поясня, че това се отнася за всички партии, след слизане от сцената. Не ритайте падналия! Не е достойно! А! ... Достойнството заправих да спомена по-горе.

Не се ядосвай, др. Близнашки! Твоята партия БСП няма нищо общо със социализма - погледни фактите в очите, това е партия на волгите и мерцедесите. И този факт боде в очите на населението, което за БСП е само избиратели, електорат. Само ти си изненадан в тази държава.

Каква хубава новина!

само коршум за този

цялата ви работе е такава, комунета, проформа, райзш ли

Имах си аз да не му гласуват доверие нали ако не гласуват на него ще трябва и сами да се изринат .

С лидер за БСП като Сергей, Бойко няма от какво да се страхува! Да живее Сергей!