Сергей Станишев: Най-закономерна е коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, трябва да заровят егото

Според евродепутата от Прогресивния алианс на социалистите и демократите евентуална подкрепа от страна на БСП за кабинет на ГЕРБ би обезличило още повече социалистическата партия

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Най-закономерна е коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, трябва да заровят егото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали точно и заради него докара мутрата на власт, който пък 12 г се оправдаваше със съсела и тройната коалиция че сега има очи да дава акъл явно Киро и Асен здраво са бръкнали в джобовете на тия крадци че всички ги тикат да се прегърнатт с мутрата за да изчезнат

Егото е Бойко Борисов! Хамстера каза : Заровете го!

Серж, не ти е работата да определяш кой с кого. ПП-ДБ са творение на бсп-то и ти го знаеш прекрасно. бсп е НЕФОШИСТКА ПАРТИЯ Казах!

"Лявото включва най-вече битка с неравенствата, защитата на демократичните устои на държавата, свободата на медиите, върховенството на закона и защитата на индивидуалните права на всеки." ------------------- да преведа на прост език - защита "правата" на всякакви природни грешки и извратеняци! ДА! Точно така! Лявата идея се изроди от защита на обикновения работещ човек, в защита на разни маргинални малциинства, като освен защита на "правата" им, те се опитват да ни ги натрапят като нещо нормално, че даже и да направят децата ни част от тези малцинства!

Абе съсел, гледай си замъка със 17-те спални в Швейцария и не се връщай в България, предател долен.........

За този явно няма значение, как са гласували избирателите.Важното било да има коалоция! Аз като избирател на ПП/ДБ НЕ искам коалиция с корумпари, крадци на асфалт, кюлчета, Мата Хари, минускуси. Магнитски и изобщо с гроб!

Как не съм пребит от бой досега, не мога да си обясня?!

Наконтена напомадена,с бяло личице,с червени устнички и вакли веждички седна Гугъльката пред нежната Лорка и вика:" То доверието се гради на дела,а не на думи!" И ето-за да спечели доверието на Киря Харварда и да вземе скромно договорче за 14 000 левчета месечно при ББР, тя взе,че се надупих на парапета пред вратата на любовното гнездо,а той повдигна полата, и сластно омачка белите пухкави кълки и пищната дупарка...Лора тайно и завиждаше..а 600 000 балъка гласуваха за ПП-ДБ? ЕУФОРИЯ,ЗАРЯ,ПАРАПЕТ

Сергей Станишев е роден на 5 май 1966 г. в СССР. Истинско руско момче.

Съсела поздрави Порошенко за Майдана ,нищо руско няма в него ,евреин си е по майчина линия и продажник по бащина

И този не си е пил хапчетата ! ГЕРБ искат да управляват , но някой друг да носи отговорност !

Същото важи и за ПП !

Млъквай долен хамстер. Денят в който ти и дългия инкасатор Р. Овч. влезете в затвора ще бъде един от най-добрите дни за България.

Как можахте цели 3 коментара да избършете, егати и ДИРА смотан!

Станишев е отдавна изгнил политически труп. Нищо от това което казва няма значение.

Щом според сер гей е закономерна коалиция, значи е вредна за БГ.

Пълна идиотщина. Първите искали вторите първи да представят кабинет, но да бил такъв, че първите да можело да го харесат, т. е. не политически. Това граничи със шизофрения.

На Путин мъй надеемся!

Крадците с шарлатаните!

Този хазарин е враг на Майка България !!

Винаги съм се замислял когато слушам комунисти да говорят за идеали , принципи , идеология , марксизъм , ленинизъм , комунизъм, светло бъдеще .... ... И убият човека да му оберат мандрата ! Обраха държавата три пъти , точат бюджет , военните заводи ...

Тъпанарино,неспирно предете едни и същи лъжи. Натиска ви америката да казвате на бялото черно.

Бог забавя но не забравя!Това ни е проблемът!

Тук не е проблем егото на ПП и ГЕРБ,а узаконяваната политико икономическа организирана престъпност десетилетия фасадна демокрация от БКП диктаторската армия!Само Тодор Живков беше осъден от другарите предатели,които завладяха българската територия!Това е истинският български проблем!Снишаването също не помага!Реалността не може да мамим със БКП и ДС кадри!

Мончо Мунчу

По-узрял е политически, съсела!

ще правят велика соц.коалиция с всички останки на бкп - ББ, бсп дпс и младия комсомол фенове на слави.

кой беше тоя???

Македонско-украински евреин от комунистическо номенклатурно сталинистко потекло.

Дребна продажна душичка, като на Божанков.

Вие не сте прогресивни, а прогресисти. На всичко отгоре и до един се кичите с изпразнени от съдържание етикети като ляво, дясно, център и какви ли не. Всъщност, всички вие се тотални продажници, политическа компрадорска шайка.

ГЕРБ и ПП са АНТАГОНИСТИ. КОМУНИСТИ-ИЛИТЕРАТИ срещу ПРОГРЕСИВНИ младежи- ПОЛИГЛОТИ.

по скоро стабилност срещу 100% инфлация!

"Форум за ПРОГРЕСИВНИ леви решения"?! Пиленцата се събират около квачката, а не обратното. Корнелия покани всички с ляво мислене да се върнат към корените си. Ама РЕГРЕСИВНИТЕ сили действат обратно. ... ПРОГРЕСИВНИЯТ Станишев не виждал нищо лошо в ИК...

Бат Серго най-закономерна е хартиената коалиция между ГЕРБ-ДПС-БСП и като златен пръст ИТН, както вече се доказа. Само, че все още изпитват леко неудобство от избирателите си, но то ще бъде преодоляно в името на милиарди причини.

БСП трябва да се отърве от Нинова и кликата й, ако не иска съвсем да изчезне. Станишев е милион пъти по-подходящ за лидер на тази партия от лицемерната празнодумка Кур.нела. Трябва да има и ляво, не може всички да са десни.

Не Корни, Станишев съсипа БСП

"Не Корни, Станишев съсипа БСП" Хвани единия,удари другия!

И ДВАМАТА ТОИ И ВРАЧАНСКАТА НЕУМОРНА РАЗКОЛНИЦА

Трогателно е как с К. Добрев наблюдавате корнъ, унищожаваща бкп. Интересно е.

PEYTSCH

КОИ или КОЙ да зарови егото, Станишев ? Слагаш под един знаменател протестъджиите и изчекъртваните, под един знаменатал Рашков арестувал Борисов и потърпевшия простилия на малоумните с вдигнати юмручета и замерващи с домати сградите в центъра на София ! Три години простотии...

беше шев на БСП, не е виновна Нинова, този джендър съсипа партията

Гнусен Съсел педал отивай да се праскаш с Карадимов

и съсела за мин предател. тази роля най му прилича. умира за нея. гладен е.

Да кажем,че Станишко малко е помъдрял

Всички политически партии представляват един народ лоши , криви , недъгави но български . Да сядат всички заедно и да търсят компромиси а да не се правят на радикални сектанти.Друг е въпроса че ПП се пръкна доста съмнително и с подкрепата на доста съмнителни лица и интереси .Киро и компания буквално бяха натрапени на българите които с наивна глупост им се довериха. Еуфорията отмина да се захващат да работят ,иначе потъваме всички заедно!!!!Темите на деня са ясни Шенген , приемане на еврото , правосъдие и доходи. Това ги интересува хората

И защо този политик, който се кълне ден и нощ във вярност на БСП е седнал да се притеснЮва за коалицията ГЕРБ-ПП? Защо тази коалиция му е дестката мечта? Ква е логиката?

И каква стана тя: партията ПП-ДБ, която се роди уж от протестите срещу ГЕРБ ще плесне с ръце и ще се прегърне с тези, които обеща да изчегърта. Има все пак програма тази ПП-ДБ партия, или това е само за замазване на очите и ушите на избирателите. И все пак, при създаването на правителство на всяка цена на ГЕРБ+ПП-ДБ, ПП-ДБ губи напълно политическата си програма и следователно смисъла да съществува. Това политика ли е, или търговия на дребно.

"Предизборен трик", баце.... Виждали сме го и преди.

След като ПП и ДБ общо имат само 64 депутати,значи няма поддръжка от страна на народа за изчегъртването.Game over !

Щом и тоя взе да навива ПП-ДБ да се коалират с Бойко, работата е ясна...

Единственото логично е: ГЕРБ, ДБ, ИТН и ДПС. Как ще го постигнат, е технически въпрос. Да бъде МП от ДБ е най-лесния вариант -имат подготвени хора.

управление с герб ще обезличи всяка партия, както управлението с дпс доведе до проблеми на БСП, въпреки че не беше необходимо, с ндсв имаха мнозинство, но нали трябва да се правим на толерантни, а ПП-ДБ ако се съгласят дори на един министър от герб компрометират себе си и протестите, нали ббяха "мафия", "мутри вън", "борисов, чао", оосвен това борисов каза, че задължителните му министри са сачева, митов, добрев, ананиев

Разбрахме какво не може, ако кажеш и какво може, ще е добре. Нови избори с подобен резултат, президентско управление, или нещо друго, което да ни закара на изток?

ПП и ДБ отиват на кино.И отделно и заедно

Баш тъй та да ни довършат Кирчо , кокорчо и Денков . А БСП сама си навреди като влезе в коалиция с тях .

Спокойно Баце ти и Пеевски ще те довършат. Нали те спечелиха изборите.