Коментари - Станишев: Кабинетът Орешарски да работи пълен мандат | dnes.dir.bg
назад

Станишев: Кабинетът Орешарски да работи пълен мандат

На проведената във Враца среща на издигнати и подкрепени от БСП кметове от цялата страна премиерът Орешарски обеща по-активна социална политика, а Сергей Станишев съзря пълен мандат на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Кабинетът Орешарски да работи пълен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си прави майтап с ХОРАТА ти който нямаш и един единствен РАБОТЕН ден в КОЕТО И Е ДАЕ ПРЕДПРИЯТИЕ!

Моля ви се, това управение ще съживи икономиката, Очаквайте скоро разцвет в погребалния бизнес

СТАНИШКО СЕ Е ХВАНАЛ НА ИНАТ ЗАШОТО ИМА КОМПЛЕКС ОТ БОЙКО ЧЕ ТОЙ Е ЕДНА МИЖУТУРКАСРАВНЕНИЕ С БОЙКО

На СерГей му се иска още и още-нормално,нали все пак е Змей?!

"Станишев: Кабинетът Орешарски да работи пълен мандат" Няма спиране...Моника иска още...и още...Лютви и той, после Волен.Трудно е , но трябва!

Съсел, скоро една ваша другарка заяви. Това правителство трябва да управлява целия си мандат,после още един.......и век и веков!!! Благодарим ти господи, че живота не е вечен......

СТАНИШЕВ ГЛУПАКО КАКВО БУДАЛКАШ ВЪВ ВРАЦА БЕДНИЯ НАРОД МАХАЙ СЕ ОТ ТАМ ЧЕРВЕН БОКЛУК

БАЩА ми винаги казваше , че думата МОШЕНИК произлиза от МОШЕ РАЗБРАХТЕ КАКВО ВИ КАЗВАМ!

СЕМЕЙНИЯТ КАБИНЕТ ЩЕ СЕ ЗАПОМНИ ,КАТО ---''МОРАЛЕН''ПОБЕДИТЕЛ ,КАТО БСП НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ!

Недоумявам каква е логиката най напред да се вдига тавана на пенсиите,а не минималните ? Това е може би най социалното което може да се направи на този етап .И от къде ще се осигуряват тези средства , може би от увеличаване на максималните осигурителни прагове за ,които на този етап в никакъв случай не мога да кажа че са в полза на дребния бизнес.

Pomiqri sa tiq wsichkite cherveni bokluci !

наздраве и от Видин Главният секретар на МВР -- зет на Камен Пенков (зам. министър на МВР по времето на Румен Петков) -- катастрофирал край Видин егати мандата със служители от семействата

' а и немогат да карат

благодарение на мандата в България от еврофондове до 2020 година ще постъпят най- малко средства ба човек по- малко от 1000 евро на човек и това е наи-малката сума от всички страни в евросъюза. И ТОВА САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ МАНДАТ заради по- предишния , когато орешарски беше мин.на финансите и ни спряха еврофондовете зараде далавери и скандали

Да спират всичко ,..ЩЕ БЪДАТ ОТКРАДНАТИ---ФАКТ!

Избори спешно са нужни за спасението на България! "Столетницата" се е изродила и е вредна вече за България! От ранна сутрин в събота по БНТ ми предават за културата и занаятите в Отоманската империя! Ясно е на кого се е продала и служи чрез властта и всички в парламента и правителството, което е "излъчила"!

Точ но така. Никаква оставка заради шепа платени гербаджии!

Ма много си глупав!!!

Мандатът на Станишев нещо се мъндахерца ...

Някой може ли да ми обясни от Герберугите,на мен простия:) Защо толкова се напъва Борисов да е пак на власт на всяка цена и съботира това правителство да не работи,като много добре си спомняме как си подаде оставката и защо си я подаде,тогава на истински протести,когато хората излязоха заради глада и високите сметки за ток,и Тиквата се скри във болница заради високо кръвно,а сега пак иска на всяка цена да е на власт,този човек Тиквеника съвест има ли!!!

сАботира, сАботаж, ноооо сЪбота.

Не съм герберуга, но ще ти обясня. Борисов дали иска власт, не е на дневен ред. Важно е да направим РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ и РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО Сети ли се?

Станишев е професионален лъжец, каквито са и повече БСП лидери. Бягайте от тях ХОРА!!!

Смешника той, няма ни работещо правителство, нито парламент той се размечтал за пълен мандат да се налапа! Оставка бе!

Орешарски на тур за овации в най-бедния край на България. От репортажа става ясно, че другарите управленци, жадни за малко овации и партийни ласки след повече от 100 дни столични шамари, очевидно са си организирали бягство от негостоприемните жълти павета, за да си лекуват раненото управленско его в най-бедния регион в България, на Балканите и в Европа- истински резерват и развъдник на левичарство, готово да аплодира себе си за историческите си успехи в борбата за все повече бедност и печелене на избори с гласовете на бедните.

Куку! Борисов и Станишев са зловещо минало! И двамата отиват на бунището на историята!

И Доган, Сидеров, Кунева и цялата пасмина покрай тях...

януари

разбира се! но..........това зависи от нас!

Ко ? Не !

Кога тов. Станишко ще покани лицето Л. Гоцев в телевизията на Д. Пеевски и пред светлините на прожекторите да проведе с него публичен дебат относно това кой е ' кръстника ' на мафията в държавата ? Това е отговорно поведение, базирано на принципи , тов. Станишко ! Останалото от твоя страна е нестандартно поведение и респ. нестандартни действия, произтичащи от нестандартното мислене и някакви зависимости от кукловодите на ДС ...

Подкепям Станишев и Орешарски,да си изкарат мандата,а после каквото ще да става да става,както беше при Тиквата.

Ти осъзнаваш ли какво си написал и последствията от това съществуване на кабинета Олигархски.При тази неработеща промишленост и земеделие при затънала в дългове икономика да повишаваш заплати и пенсии да вдигаш тавана на максималната пенсия при дефицит в НОИ е равно на самоубийство.Или при следващо правителство това да бъдат клопки от които няма да има измъкване.И от всичко това най пострадал ще бъде народа.

Бай Ставри

Не му се връзвай! Този само спами насам-натам. И на него му е ясно, че Олигарски пада. А това, дали Бойко ще управлява след предсрочните парламентарни избори в момента не е на дневен ред

В смисъл? На инат? Това да не е детска градина... Това е България, тъпанар!

Как да не му извие човек вратлето, на тая противна мишка - gagnam stayle !!!

време е Първанов да налее малко акъл на БСП те изкукаха вече с Станишев

Бих казал,че на Борисов му трябва повече,от колкото на Станишев,само със Винету не става:)

На Станишко му трябва цяла Европа!!-малки възможности, големи (лъжи )мечти.

Станишката мъж ли е или жена???? Или както казва Бойко Борисов - дама или нещо такова.

Буквално е казал.. кавалерите са други!

Опазил Господ, чада божи! Но често "изтърваваме" неща, за които дори и не сме помисляли!

Защо пък да не си изкара мандата? Това че една бясна пасмина си е наумила да се инати и да се резили по улиците не значи че трябва да й се обръща внимание до безкрай. Бих предложил да се приеме специално решение за определяне на терен извън центъра където да се регламентира провеждането на всякакви митинги, събирания, събори, разпъване на циркови шатри и маймунджелъци на желаещите да привличат внимание върху себе си. На пристрастните към всевъзможни такива идиотщини медии да се осигури достъп и свобода на коментари до степен отговаряща на реалния обществен интерес, а не както е сегашното детегливо човъркане в изчерпани теми и втръснали събития.

Да ти го обясня с едно изречение: НАРОДЪТ НЕ ИСКА МАФИЯТА, независимо каква! Бойко промени България. Затова Олигарски няма да изкара не мандата си, а тази зима

Вярно е че Тиквата промени БГ. Разпали отново притихналата бясна злоба и непримирима омраза, възвиси простащината, самокороняса се като султан и съсипа де що можа. Понеже не разбираше от нищо си уплътнявае времето с ритане на топка, подреждане на програма за рязане на ленти и медийно задоволяване суетата си. Върна страната поне 15 г. назад, а последиците от своеволията му ще се чувстват поне още 20.

Защо ли??! Гледаш много телевизия и драскаш по форумите! Спри се и си погледни живота!! Като си толкова доволен от управляващите- земи си ги у вас!

Пипо, ако имаше малко пипе щеше да видиш, че тази отврат, която вече три месеца ни пробутват като някаква сензация пристрастните медии е от жалка по-жалка. Някаква сбирщина от откровени антисоц шизофреници, безидейни анархисти и пошли палячовци с упорство правят сценки пред жълтоусти репортерчета и всички вкупом си въобразяват че правят правят или отразяват история и удара на живота си. Едните, че ще се реализират като личности / колко - спомнете си какво уважение спечелиха изродите които оскверняваха скотски мавзолея/. А другите че е ударил звездният им миг и ще станат българската Опра. И от двете страни инфантилно до отчаяние.

Само един откровен идиот може, да мисли, че това правителство и този парламент могат, да работят. 23 години бяха абсолютно достатъчни, за да разберем безумието на цялата система. България затъва и затъва,лошото е, че има робски и продажни душици като теб подкрепят това безумие. Нов изборен кодекс, оставка и избори, иначе се връщаме с 100 години назад. Абсолютно всички от парламента трябва, да се махат веднага. Тази система и тези изроди нямат място в управлението на страната.

Вари го-печи го,глупакът си е глупак...Никога не свършват,пък о не са малко.Резулатът е налице-последни в Европа.Колкото и фалита да им натресеш,колкото заменки да направиш,колкото милиона необезпечени кредити да раздадеш на свои другари-все едно.Тъпаците пак ти гласуват и чакат да ги ''оправиш''..Е,как да не ги ''оправиш'' такива?!

Отказвам се да споря с индивиди които имат бордюр вместо глава. Все едно да говориш на кокошката че като й направиш курник, за нея ще е по-добре. Може пък тя с нейните 2 грама мозък повече да възприеме.

Олигарски ще остане като най-неуспешният Премиер след Жан Виденов. Не е некадърен, но е толкова зависим от най-големите хиени и лешояди в БГ, че няма нищо хубаво да може да създаде. Парламентът, който засега му помага е разделен на циркаджийски трупи, най-колоритната от която е евро-циркът АТАКА

БСП/ДПС са изключително вредни за България! Това са най анти-Българските партий. Кабинета Шалварски е същият боклук, като кабитена Виденов! Вън! ОСТАВКА!!! Чалмите нямат място в БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ!

Свалете заглавието на тази статия! Този само ни скача по ху.рките!! А иначе - мижитурка!

Като събират само кметовете,които са издигнати от БСП, не се ли опитват да разделят хората, на ваши и наши. Местната власт е едно, но тия които коват цялостната политика не бива да делят хората по никакъв признак. Малоумници. Почвам да се срамувам че не напуснах тази държава.

Татяна Дончева: "Тя посочи две партии БСП и ДПС, като загнили, именно заради обвързаността си с бизнеса. По думите й е ясно, че основната групировка е Корпоративна търговска банка (КТБ) и двете партии от управляващото мнозинство - кръгът на Станишев и на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Според нея ги свързва много сделки в миналото, като се почне от мултиплексите. "

Тя посочи и групировката ТИМ,но информацията са го пропуснали.

Някой отново е сънувал кошмарни сънища.

Този нещастен украинец,отново сънува с отворени очи! Сляп ли е каква е реалноста!

ВЕЧЕ НЕ СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ФАКТОР! ВЕЧЕ СТЕ ШОУМЕНИ, временно, докато бъдете забравени!

Миков ти ли си? Сипи едно уикьорче, бе.

Ми, а забравете ги, де??! Какво постоянно ни ги навирате... ,май са ви още трън в очите??!

Хамстерът чака екстрадирането на Болен и клоуни, за да продължи борбата, тоест краденето

Ромски гастролиращ цирк на ГЕРБ в Парламента! Страхотен интерес към изпълнението на клоун, който излиза на манежа гримиран като тиква! Очакваме с нетърпения следващите представления.

Вън Хамстер! Марш в историята и никога не се показвай повече!

а?

ГЕРБ на практика е в миналото, а за Борисов прокуратурата ще каже? А между другото два Цецомобила са изчезнали и никой не знае къде са!

На расстрель. СРОЧНО!

Серьожа стига глупости в събота сутрин прибери се в дупката стига леки работи!

Колкото-толокова, но това е за последно. Станишев и БКП в парламента повече - НЕТ.

Колкото-толокова, но това е за последно. Борисов и ГЕРБ в парламента повече - ЕСТЬ.

Когато г-н Станишев каже или обещае нещо,става точно обратното?!?!?! ВЪПРОСА сега ни е: Защо г-н Станишев НЕ желае повече това правителство???

Да не стане като в Сирия само.

В Сирия официалната власт е законна и морална!! Тука остава да да разчитат на .Констинтуцията. и " законността"!!

"през тази година оценката за растеж на БВП ще бъде между 0,6 и 0,7%, а не както в началото на годината са прогнозирали от ГЕРБ 1-2%..." И ЗАЩО "ОБИЧАНОТО" ПРАВИТЕЛСТВО НА КОМУНИСТИТЕ СТОПИ РАСТЕЖА? МАЙ С ВАШИТЕ ЕКСПЕРТИ ЗАПОЧВАМЕ ДА ЗАТЪВАМЕ В КРИЗА И РЕЦЕСИЯ? СКОРО ЩЕ ПОСЛЕДВАТ И ФАЛИТИ НА ФИРМИ И БАНКИ!

Защото не възнамеряваме да довършим фискалния резерв, изхарчвайки 4 милиарда и да изпразним здравния фонд с 1.5 милиарда! Освен това ще помогнем на социално слабите и ще възстановим швейцарското правило за ежегодна актуализация на пенсиите. Освен това ще ти припомним, че сме правителство от 3 месеца, а годината има 12 месеца! Освен това ще ти припомним, икономическия батак на България е политическата мечта на опозицията и с всички сили се борят това да се осъществи. Въпреки всичко обаче това няма да се случи.

ПАК ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ, ВЪПРЕКИ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ УЗУРПИРАХА ВЛАСТА ОЩЕ ПРЕДИ 4 МЕСЕЦА и ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПОКАЖАТ КОНКРЕТНИ РЕЗУЛТАТИ!

Няма да работи пълен мандат, Педро!

Скоро: да мине нова година за да се осерете на пълно хората да платят една висока сметка да видят ,че няма никакво намаление и нищо друго не правите освен да назначавате.Най много ме е страх ,че няма да се разминете само със псувни ами и по лошо.

чете ли ги нарой политик, тези по долу или по горе редове.за да отговори на тези избиратели, само се кпият и лъжат,Местан маже БОЛЕН овърта всичко.СЪСЕЛИТЕ се крият от народната любов или говорят с лъжи за НЕЯ ОщЕ КОЛКО (МНОГО) малко са а парадират за мнозинство,кворума в парламента показва всичко точно. Сергей защо не говориш за МОНИКА и овшорките за брат ти на морето и хотелите(Ви) му...

чете ли ги нарой политик, тези по долу или по горе редове.за да отговори на тези избиратели, само се кпият и лъжат,Местан маже БОЛЕН овърта всичко.СЪСЕЛИТЕ се крият от народната любов или говорят с лъжи за НЕЯ ОщЕ