Сергей Станишев подкрепи Мартин Шулц за канцлерския пост

Президентът на ПЕС Сергей Станишев подкрепи Мартин Шулц в кампанията му и посочи, че бъдещето на Европейския съюз зависи от силно лидерство.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев подкрепи Мартин Шулц за канцлерския пост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

опа.. с кой свой приятел ше ни покажеш как се завива на лево ааа?

Не виждам къде е новината? Минава ли ви дори за миг мисълта, че може да подкрепи някой друг?

ТОЗИ Е ТАКЪВ КАРЪК, ЧЕ ЩОМ ПОЖЕЛАВА НА НЯКОЙ НЕЩО, ЗНАЧИ НЯМА ДА СТАНЕ !!!

Сергей Вагинин това, Сергей Вагинин онова, ама си направи пачката. А вие къде сте, дребни злобарчета?

Абе хора ако малко поне се уважавате спрете да цитирате тоя изкуфял и ялов "политик", който нищо свястно не е направил нито за Бг нито за Европа!Срамота че имаме такива некадърници за представители, само хабят парите на данъкоплатците, за нищо не стават!!!

...тези вече са предали род и родина отдавна !!!...."граждани на света" ?!?.....глобалистки боклуци...

ЕДИНИЯТ ЕВРЕИН ПОДКРЕПЯ ДРУГИЯ, А ИЗРАЕЛ И ДВАМАТА. МОЖЕ БИ СЕРЖ СЕ НАДЯВА ДА ОГЛАВИ И ЕВРОПАРЛАМЕНТА - КАКТО СЕ Е УСТРЕМИЛ ДА ПОДКРЕПЯ

Нещо не се види ясно картинката. Подкрепил за канцлерския или за канцеларския стол?

С всяка поява,ГейСер предизвиква негативни реакции-сигурно има защо. Много пъти съм писал-седи си там в Европата,харчи си кинтите и мълчи.Останалото е спам. Мартин Шулц би бил един удачен избор за германците.Единствено от гледна точка,че е антипод на Райхсфюрер Меркел.Която,видно трябва да загуби изборите. И не бъркайте евро социалистите с нашенските.Нямат нищичко общо.

Не виждам разлика в политиката на Меркел от една страна и на Габриел и Шулц от друга. И двете страни със своите действия или бездействия водят към нова държава Германистан.

Няма що , ''велик социализъм'' , щом теб те избраха за най-големият ''Пес'' от всички ''Песове '' в глутницата ....!

Мартин Шулц е човека, който се сговори с Юнкер. Ако бъде избран, германците ще получат пак от същото. Въобще в целият "демократичен" свят върви една тенденция към заличаване на опозицията и към това, хората да нямат реален избор. И ако не гласуват, още по-добре за управляващите "елити".

евреите си спретнаха холокост, за да има от какво да цоцат цял живот.

СерГЕЙчо, СерГЕЙчо, колко ниско е паднал социализъма и в страните на ЕС, щом теб те избраха за лидер на ПЕС - СЛЕД ТОТАЛНИТЕ ТИ УПРАВЛЕНСКИ ПРОВАЛИ В БЪЛГАРИЯ КАТО ВОДАЧ НА ПАРТИЯТА МАФИЯ БСП...!?!?!? Такъв е и Мартин Шулц - но поне е сигурно, че не е като теб мимикриращ като социалист комунист, което все пак не е лошо...

да се чуди човек дали не е по-добре да си останем с танте меркел. Тоя шулц е невменяем. Гледайте някои от представленията му с найджъл фараж.

Защо когато Сергей каже и нещо правилно , то никой вече поне у нас не му вярва

Да си чувал приказката за лъжливото овчарче?

Това е сигурен знак, че Шулц ще загуби. Станишев е специялист по провали на избори.

този плужек кои го брои за слива?!

серж, ка са децата, дето ти ги направиха от банката на мъжо на моника? здрави ли са мозъчно, като теб и баща ти?

еврейските педофили, пак много са трили. лелка сергейка се е насралка. серж, помогни на колегата ти швулц и му кажи как да спечели изборите, като теб с бюлетина 15! чесно, барато!

Изсука ли му един бърдук по стара традиция,той Дяганя още те сънува!

Лизача на дирници на мюслита е товааа!Гнусно подобие на човек!

иначе съм оптимист и проевропеец, но откак този хамстер надигна глас и почнах да се замислям!

пак ли се е объркал при гласуването? :)))))))))))))

Тоя каквото е пипнал е съсипал. Така, че Шулц да намира минорните речи и да се готви да е тъжен след изборите. И петолъчката от снимката Сергей ли я измисли или PR-ката Моника?

Ибрика го лъсна до блясъък,още го дири Доги Мустафата и нежната ръчица му липсва!

Няма начин - за да се върви напред - трябва яко подпиране ОТЗАД! Та така - Стискай , Серго, зъби и прошепни нежно "Дай" - и ще ти се даде!

ни липсваше на екрана...

Българите си го избраха а сега пак Европа им виновна, че тоя наглед е в Брюксел.............

Шулц е същия - без професия. Бил някога книжар.

Има си хас - евреин да не подкрепи евреин,нали Мартин Шулц лансираше Серж в Европарламента и с връзките си го бетонира за ПЕС,когато цяла България се възмути от ду-пе-врътното му поведение! Сер-гей е протеже на Шулц и двамата ще се поддържат мафиотски докато има я бездънната каца с мед -Европарламента.

От една гей дружинка са. Ще се подрепят я.

ЕВРЕИН, КОЛКОТО И ТИ

ХИТЛЕР ЛИКВИДИРА ВСИЧКИ ЕВРЕИ ОТ ГЕРМАНИЯ И БЪЛГАРИЯ

останаха, единствени живи, шулката и сергейката

сергей станишев. фамилията ти еврейска е в мъглявината на ердоган. аз не се интересувам за вас. не ми е работата... хахахаааа...

серж, аз не казвам, че порнографията ви на червените кхмери не може да ме трие. напротив. вашата селена цензур има всички права да ме трие, но помислете. защо? аз пък... вие и мисъл.. трийте само и се гордейте с това! хахахахаа

серго може ли да разкаже, как му се предаде болестта по полов път, чрез бюлетина 15/15, която евреинът шулц може да ползва също, той и без това е безотговорен за камарада си юнкер... хахахахааа

САМО НЕ РАЗБРАХ КОЙ КОГО ЧУКА- СЪСЕЛ - МАРТИН, ИЛИ НА ОБРАТНО - МАРТИН- СЪСЕЛ, ПОЯСНЕТЕ?

Редуват се.

Голям наглец е този Сергейчо -иска му се да бъде както е казал др. Ленин -СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ ,за да стане световна пролетарска държава с столица МОСКВА !!! Айде бе , !!!!!!.....

Голем! Голем е този, който ще го нафърфори съсело.

Кой се интересува какво казваш бе готин? Препичай се на Женевското езеро и си седи у дупката. Не се хаби, не трябва нужда!

тип..Тоя и в тоалетна да го поставиш, ще отвори сергия...

Аз го знам така - и в тоалтна да го затвориш, от глад няма да умре.

Щом гей-Сергей,специалист по загубите на избори,се застъпи за някой,то загубата му и подпечатана и сигурна!Гея печели само с подкупи,както си купи мястото на ПЕСоглавец и то с крадени пари,които в послидствие гузната Моника,като посрана трябваше да връща!

Мартин Шулц ако спечели изборите в Германия ще е голяма загуба за Сорос!

Къв Сорос те клати пък тебе бе! Дееба и тъпите левундери!

Мишок - педрас"